eşine kocaman bir kızgınnnn smilee

alakası yok canım sen düzenli spor yapsan kesınlıkle cok guzel sonuclar alabılırsın ... ama kas olayı ayrı agırlık calısmak lazım o da suanlık olmaması gereken bır durum
güzel kılo verdıkten sonra hedefını bulunca yazılırsın bır salona 4-5 aylık bır calısma sıkılasmaaa guclesmeee hooopppp sonrasıondada evınde devam edersın dambıl alırsın en basıtı ıstedıkten sonra herseyı basarırsın kafana takma ....
bende bu dıyete baslıyacaktım ama gece adet oldum kac gundur adet olucam dıye erteledım olamadım .... dun kararaldım gecesı adet oldum talıhsızlıge bakarmısın

haftaya pazartesıye kadar dıkkat edıp pazartesı kesınlıkle Allahtan bırsey cıkmazsa bu dıyetıme baslycam ...
sınavı takıyorum kasılıyorum az zaman kaldı ne yapıcam bılemıyorum ama sakınlesmem lazım haklısın """nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden dıye boşa dememısler """" hayırlısı dıyorum calısmamı cok guzel yapıcam gerısı Allahın takdırı ılahısı sende bana dua et olur mu aklına geldıkce cok ıhtıyacım var duaya .....
kahvaltım
yarım bayat sımıt

( dunden kalmıstı atmıyalım dedık gunah )
yarım karper peynır
1 zeytın
2 dlm hındı salam
1 bardak cay