- 20 Ocak 2021
- 2.535
- -333
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
.80 yaşına da kadına bağıran kadin oldum.bunu yapmasam ne kendime ne çocuğuma saygım kalacaktı.
Benim eşimin anneannesi de tam konu sahibinin anlattığı gibi biri. Yaşları da yakın. Hatta o mu diye şüphelendim bir an. Çok zor bir insan. Sokakta çocuklar oynayınca hemen çekişiyor. Sadece haftasonları dışarı çıkan iki çocuk var. Sadece 2 gün bile tahammül edemiyor. Bu tarz insanlara göre kimse hayatını yaşamak zorunda değil. Çocuk tabiyki sokakta oynayacak. Ben ayda bir kere birkaç saat vakit geçiriyorum o bile gerim gerim gerilmeme yetiyorDaha öncede açmıştınız bu konuyu. Ben sizin de çok geçimli biri olduğunuzu sanmıyorum. Küçük kardeşim var annem hiç dışarıda oynarken ne istersen yap demedi. Çocuklar ne isterlerse onu yapamazlar çünkü hele ki mahalle içiyse. Ve bi çocuğun yanında annesi yaşlı kadınla küfürleşince saygısı kalmaz asıl annesi sessiz kalınca değil. Siz çok inatsınız. Umarım kendinize de çevirebilirsiniz aynayı. Hep çevreniz suçlu olamaz.
Evet değil ama bu insanların kavga edip rezillik yaşayarak yola geldiklerini hiç görmedim. Ayrıca konu sahibinin konularını bildiğim için böyle bir yorum yaptım.Benim eşimin anneannesi de tam konu sahibinin anlattığı gibi biri. Yaşları da yakın. Hatta o mu diye şüphelendim bir an. Çok zor bir insan. Sokakta çocuklar oynayınca hemen çekişiyor. Sadece haftasonları dışarı çıkan iki çocuk var. Sadece 2 gün bile tahammül edemiyor. Bu tarz insanlara göre kimse hayatını yaşamak zorunda değil. Çocuk tabiyki sokakta oynayacak.
Kadın ölüyor çünkü. Her gün biraz daha. Ölüyor olmanın ve önüne gecememenin öfkesini öyle atıyor olabilir. Sonuçta artık kolaylıkla yapabildikleri birçok şeyi yapamıyorlar. İstedikleri gibi yürümek de dahil. Bence kaale almayın siz de. Duymayın. Hatta yapabiliyorsanız iyi davranmaniz hoşuna gidebilir. Kaale almanız sadece sizi gerer çünkü.Benim eşimin anneannesi de tam konu sahibinin anlattığı gibi biri. Yaşları da yakın. Hatta o mu diye şüphelendim bir an. Çok zor bir insan. Sokakta çocuklar oynayınca hemen çekişiyor. Sadece haftasonları dışarı çıkan iki çocuk var. Sadece 2 gün bile tahammül edemiyor. Bu tarz insanlara göre kimse hayatını yaşamak zorunda değil. Çocuk tabiyki sokakta oynayacak. Ben ayda bir kere birkaç saat vakit geçiriyorum o bile gerim gerim gerilmeme yetiyor
Küfür hakaret etmeden kendini savunabilen insanlar olmasına aklınız ermiyor değil mi? Siz de haklısınız, insan görmediği şeye inanmaz.Amaaan bakma burada kufur mufur etmezdim
Diyenlereula burda bile birsey dese biri misli
Misli geri cemkirir herkes, kufur edende var edemeye ln cogu kiside ceza almak istemediginden etmiyorcocugun yaninda evet kotu olmus ama kendini savunan bir anne gormus bu iyi birsey. Yasli diye saygi hak edilmez yani saygi isteyen saygi gostersin ve bunun yasla ilgisi yok..sakin altta kalma.. sen sustukta ustune gelir ve o cocuklar bizler kadar sansli degil istedikleri gibi oynayamiyolar disarda..cocugun basinda dur oynat disarda kimsenin babasinin mali degil..
yani gidip cocuk ona saldirmiyorda bahcesinr evine girmiyorsa rahatsiz olacagi bi durum yok, birsey demeyede hakki yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?