78 yasindaki teyzeyle agiz dalasi

Kavga kısmı kötü olmuş ama ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum, ben de yaşadım kavgaya varmasa da ben hiç umursamadan aynen devam ederdim çocuğumu oynatmaya

Ben kapıyı açmadım yoksa bende girişirdim herhalde, kendi torunu zamanında sokakları inletiyor du, bizim çocuklara gelince kapıma kadar geldi. Geçen merdivende oturuyordu beni görünce sırtını döndü . Çok ta tın

ben de bi el atayım konuya.tabiki de konu sahibinin yaptığını onaylamıyorum.ama bazen insanın eşref saati olur ve sinirine hakim olamaz.yaşlılar konuşacak gençler susacak mı yok öyle bir şey.tabiki de saygı çerçevesinde olmalı uyarılar.yaşlı insanın sese tahammülü yok,çocukların enerjisi çok.o zaman yaşlı teyzemiz sokakta değil evine geçip otursun bi zahmet.

Güzel bir cümle kurarak okkalı cevap verebilirdiniz ama cocugunuzun yanında yaslı kadına küfürlü cevap hic hos olmamıs bence. Saygıdan bahsetmissiniz, yanlıs ögrenmissiniz.

Cocukların yanında elinizden geldigince küfür etmemeye, cirkef cümleler kullanmamaya özen gösterin. Cocugun gelisiminde en büyük etken sizsiniz.

Bazı durumlar vardır, iki ucu otlu değnektir.
Hangi tarafı seçerseniz seçin kaybeden olacaksınızdır ama siz efendilik ve terbiye ucundan kaybetmişsiniz, çok yazık olmuş.

Kimse için karakterimi yerle bir etmem, kulağınıza küpe olsun bu.

Onu mu anlatayım şimdi? Beni gözardı ederek (engelleme seçeneği yok maalesef) nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz siz de. Başarabilirsiniz inanıyorum
Tamam en zeki sensin onada inandim.. seni engelleyecek ya da bunu dile getirecek kadar onemsemiyorum ne burayi ne de seni neyse devam et yorumlara bakmaya okumaya en azindan begenmedim atip egonu tatmin ediyorsun

Çocuğuna her istediğini yap diyen insanlardan nefret ediyorum ve çok saygısız buluyorum , bi tek onun çocuğu yok bu dünyada egolarını içinde yaşasınlar , ha teyzenin hareketleri de akli dengesinin yerinde olmadığını gösteriyor ben ona aynı şekilde küfürle karşılık vermezdim bu tarz olaylarda hep genç olan taraf ayıplanıyor çünkü , ama sessiz de kalmazdım çocuğum da terbiyesizlik yapıyorsa rahatsız edici davranışlarda bulunuyorsa onu da uyarırım benim çocuğum var diye istediğin gibi yap oyna diyecek kadar sığ değilim , kimsenin kimseyi rahatsız etme lüksü yok , çocuğun her istediğini yapmasını istiyorsan müstakil eve çıkacaksın Bahçeli

Tamam en zeki sensin onada inandim.. seni engelleyecek ya da bunu dile getirecek kadar onemsemiyorum ne burayi ne de seni neyse devam et yorumlara bakmaya okumaya en azindan begenmedim atip egonu tatmin ediyorsun
Herkes de önemsemiyor ama laf yetiştirmekten geri kalmıyor. Bayılıyorum bu oyuncu hallerinize

Konu sahibinin şu dünyada etkileşime girip de kavga etmediği insan yok. İş arkadaşları, eski kocası, annesi, babası, komşuları, ev sahibi, alışveriş yaptığı esnaf... Sorunun teyzede olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben.

Boşuna zaman kaybettim desene yorum yaparak. Neyse, umarım çocuk bu durumdan çok etkilenmeden büyümeyi başarır.

Kimsenin bağrış çağrışa tahammülü yok! Yaşlı kadın gezemez bile, en fazla kapısının önünde hava alır. Kapısının önünde oturan birinin kimseye zararı olmaz ama akşama kadar oyun adı altında çocuk diye yaptıkları hoş görülmesi beklenen ergenler herkesi rahatsız ediyor! Yaşlı olan değil çocuk gitsin enerjisini parkta atsın veya bir etkinliğe verilsin.

Anne dediğin ilgilenir. Çocuğuyla oynar, resim yapar, parka götürür, film izletir, yaşıtlarıyla oynayacağı etkinliklere teşvik eder, bir arkadaşının evinde bir kendi evinde oynayacağı günler ayarlar. Sokakmış, biz sokakta 1 saat duramazdık, hele birileri rahatsız olsun, annelerimiz bize ayar verir yaşlıdan hastadan özür dilerdi. Ki benim annem beni parka götürürdü, sinemaya tiyatroya giderdik. Arkadaşlarla evimizde toplanırdık.

Kafasından salmak için sokağa salıp, ne istiyorsan onu yap demez bir anne! İpini koparan sokağa salıyor çocuğunu. Bir de normal görülüyor. Sonra büyük şehirler koskoca bir gettoya dönüyor.

Oyuncuyuz evet bak 360 derece begenmis mesajiniego tatminine burdanda dewamke
Ego kötü bir şey değildir. Tatmin olmazsa sıkıntı. Burdan vuramazsın, komik olursun sadece. Söylediğin iyi bişey çünkü benim açımdan. Evet egom burası da dahil hayatımın her alanında tatmin oluyor çok şükür. Darısı başına.

En son benim cocuklugumda sokakta oynamak vardi. O da cayir çimen evlerden uzak genişti oynayacak alan vardi köy gibiydi mahalle, kimsenin evinin önünde milletin başini şişirmezdik. Artik kaldi mi sokakta oynamak?

Sokak herkesin ama kimse saatlerce elalemin cocugunun sesini cekmek zorunda değil evinin dibinde, parka goturun cocugunuzu.

Buarada senin burda konulara genel anlamda nasil yaklastigini herkes goruyor.. illa bi uzatacaksin bulasacaksin bulasik bezi gibi huyun bu senin hadi sayende ikimizde ban yicez amacina ulastin buarada tesekkurler muhtesem atmissin egon tatmin oldu benimde biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…