- 11 Aralık 2018
- 41.867
- 260.229
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
İhtimal vermiyorum.Boşuna zaman kaybettim desene yorum yaparak.Neyse, umarım çocuk bu durumdan çok etkilenmeden büyümeyi başarır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İhtimal vermiyorum.Boşuna zaman kaybettim desene yorum yaparak.Neyse, umarım çocuk bu durumdan çok etkilenmeden büyümeyi başarır.
Anladik en iyis sensin ama bunu her konuda ispat etmeye calisman birazda ezik oldugunu gosteriyorEgo kötü bir şey değildir. Tatmin olmazsa sıkıntı. Burdan vuramazsın, komik olursun sadece. Söylediğin iyi bişey çünkü benim açımdan. Evet egom burası da dahil hayatımın her alanında tatmin oluyor çok şükür. Darısı başına.
Var var, manyak teyzeler mevcut.Konu sahibinin şu dünyada etkileşime girip de kavga etmediği insan yok. İş arkadaşları, eski kocası, annesi, babası, komşuları, ev sahibi, alışveriş yaptığı esnaf... Sorunun teyzede olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben.
Konuştum geti zekali dedi bana oğluma terbiyesizbir insanın yaşlı olması yaptığı her şeye sınırsız tolerans gösterileceği anlamına gelmiyor. Zaten kimse yaşlı diye bir şey demeye demeye bu hale gelmiş. Ama sokak ortasında bağırmak, küfürleşmek yerine farklı şekilde halletseydiniz keşke.
“Bak kaç yaşında kadınsın böyle konuşmak yakışmıyor, sokak sana ait değil çocuklar tabiyki oynayacak, istediğin kadar kız bu değişmeyecek” vs gibi konuşabilirdin
Çok elit bir tartışma olmuşYanlış biliyorum.kadin 7 24 dışarıda oturuyor ve oğlumun sokakta oynamasına laf edince.sesli oynuyormuş vs.akabinde geri zekali tımarhaneye yatırmak lazım seni oğlum terbiyesiz terbiye vermek lazım deyince cildirdim.78 yaşında.gul geç diyenler olacak ama öyle şeyler söyledi ki anlatamam.kufur vs.baskalarinin çocuklarını da sokakta istemiyor.kendi çocuğu gelse kadının evinde kalamıyor gidiyor otele.yalniz yaşıyor.oturuyir sandalyeye.sanki sokak onun.
Dün isten geldim.ogluma dedim ki.hadi istediğin gibi oyna.ne yapmak istiyorsan yap.sokakta.
Sen beni mi kast ettin dedi.s...r git.sen burada kıra cisin.kimseyle anlaşamıyorsun annenle bile. Vs
Ben de sen s..r giT dedim.o küfür etti.ben ettim.cildirtti beni resmen.sonuc bütün mahalleye malzeme oldum.80 yaşına da kadına bağıran kadin oldum.bunu yapmasam ne kendime ne çocuğuma saygım kalacaktı.
Bu belli yaş üzerine ne oluyor. Onlar hakaret edecek ve biz de dinlicek mıyız.kotu söz kimden gelirse gelsin acıtıyor.sonuc beni belki evden bile çıkartacaklar bu kadin yüzünden.kadin buralı ve yedi sülalesi burada ben yalnızım kimsem yok ya...sokakta onun evinin salonu ya kimse ses etmeyecek.
Yukardaki kadin bu kadin yüzünden çocuklarını dışarı cikartamadigini söyledi.kavga çıkıyormuş.cocuklarina bağırıyormuş. Vs
Olay çocuk meselesi de değil de benim ona anlattığım özelimi sokakta öyle anlattı terbiyesiz dedi ya sınır oldum
Öyle teyzeler yoktur demiyorum ayol, bu konudaki problem teyze değildir diyorum. Manolyadan bahsediyoruz. Kızı için kendini paralayan babasına neler demişti sonuçta. Kadının kumaşı bu, kimseyle anlaşamıyor ki yaşlı kadınla anlaşsın.Var var, manyak teyzeler mevcut.
Çalıştığım dönemde giydiğim topuklu ayakkabı için ajansın kapıya dayanıp, beni bastonunu kafamda kırmakla tehdit eden bir teyze vardı ne hakaretler ne sövmeler
Ben de usulca ‘teyzecim bırak onu kenara, gel sana bir kahve yapayım, hemen çıkarıp çoraplarımla yürüyorum’ demiştim.
Ve bir daha da sneaker dışında bir şey giymedim, gerek var mı kafamı kırdırmaya yani
Deliyle deli mi olalım?
Geleceğin manyak teyzesi kendisi.Öyle teyzeler yoktur demiyorum ayol, bu konudaki problem teyze değildir diyorum. Manolyadan bahsediyoruz. Kızı için kendini paralayan babasına neler demişti sonuçta. Kadının kumaşı bu, kimseyle anlaşamıyor ki yaşlı kadınla anlaşsın.
Ay biz cocukken bizde de vardi boyle bi manyak. Giris katta oturur bastonla camda bekler apartmana girene vurur veya cisini dokerdi ustune. Öldü sonra. Apartmandan bi kimse gitmedi cenazesine. Oglu torunu bile gelmedi. Kizi tek basina gömdü kadini. Sizinkinin sonuda ayni olur.Yanlış biliyorum.kadin 7 24 dışarıda oturuyor ve oğlumun sokakta oynamasına laf edince.sesli oynuyormuş vs.akabinde geri zekali tımarhaneye yatırmak lazım seni oğlum terbiyesiz terbiye vermek lazım deyince cildirdim.78 yaşında.gul geç diyenler olacak ama öyle şeyler söyledi ki anlatamam.kufur vs.baskalarinin çocuklarını da sokakta istemiyor.kendi çocuğu gelse kadının evinde kalamıyor gidiyor otele.yalniz yaşıyor.oturuyir sandalyeye.sanki sokak onun.
Dün isten geldim.ogluma dedim ki.hadi istediğin gibi oyna.ne yapmak istiyorsan yap.sokakta.
Sen beni mi kast ettin dedi.s...r git.sen burada kıra cisin.kimseyle anlaşamıyorsun annenle bile. Vs
Ben de sen s..r giT dedim.o küfür etti.ben ettim.cildirtti beni resmen.sonuc bütün mahalleye malzeme oldum.80 yaşına da kadına bağıran kadin oldum.bunu yapmasam ne kendime ne çocuğuma saygım kalacaktı.
Bu belli yaş üzerine ne oluyor. Onlar hakaret edecek ve biz de dinlicek mıyız.kotu söz kimden gelirse gelsin acıtıyor.sonuc beni belki evden bile çıkartacaklar bu kadin yüzünden.kadin buralı ve yedi sülalesi burada ben yalnızım kimsem yok ya...sokakta onun evinin salonu ya kimse ses etmeyecek.
Yukardaki kadin bu kadin yüzünden çocuklarını dışarı cikartamadigini söyledi.kavga çıkıyormuş.cocuklarina bağırıyormuş. Vs
Olay çocuk meselesi de değil de benim ona anlattığım özelimi sokakta öyle anlattı terbiyesiz dedi ya sınır oldum
hadi istediğin gibi oyna.ne yapmak istiyorsan yap.sokakta.
Bastondan ayakkabinin topuğuna kat çıkarsaydın keşke,şekil olurduVar var, manyak teyzeler mevcut.
Çalıştığım dönemde giydiğim topuklu ayakkabı için ajansın kapıya dayanıp, beni bastonunu kafamda kırmakla tehdit eden bir teyze vardı ne hakaretler ne sövmeler
Ben de usulca ‘teyzecim bırak onu kenara, gel sana bir kahve yapayım, hemen çıkarıp çoraplarımla yürüyorum’ demiştim.
Ve bir daha da sneaker dışında bir şey giymedim, gerek var mı kafamı kırdırmaya yani
Deliyle deli mi olalım?
Evim çocuk parkına bakıyor (korkunç bişeyGeleceğin manyak teyzesi kendisi.
2 çocuğum olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim ki, değil sokak evin önü vs, parkta piknikte bile seslerini ve hareketlerini ayarlamalarını isterim, aşırılıklara müdahale ederim, çoğu aile de böyle.
Benim çocuğumun sesini değil teyze, başka bir çocuk bile çekmek zorunda değil.
Toplum içinde yaşadığımızı idrak edemeyen ebeveynler kendilerini belli ediyor her konuyla zaten.
Sokakta bir sürü kedi var.onlari seviyor.trafik yok dar bir yol çıkmaz sokak gibi.ckocuk.oynayacak da dışarda olmasa pencereden sokağa müdahale ediyor.kedileri kovalama.diye.mahallenin delisi işte.oyle olmamis teyzeye ana baci bi sovseydiniz, iciniz sogumazsa alip iki tane de carpsaydiniz tam olurdu. oglunuz saygiyi ogrenirdi o zaman.
saka bir tarafa cidden park diye bir sey yok mu? bu cocuk sokakte ne oynuyor? ya da tek basina bir cocuk ne gibi bir ses yapiyor?
Kedileri kovalamasın bi zahmet beben manolyacım. Bi rahat bırakın şu hayvancıkları. Teyzenin haklı olduğu konusunda beni haklı çıkarıyorsun her mesajında.Sokakta bir sürü kedi var.onlari seviyor.trafik yok dar bir yol çıkmaz sokak gibi.ckocuk.oynayacak da dışarda olmasa pencereden sokağa müdahale ediyor.kedileri kovalama.diye.mahallenin delisi işte.
Teyzeye kanım ısındı. Kedi seviyormuş ne güzel. Kedileri kovalayıp zarar veren veledlere müdahale de ediyorsa tadından yenmez! Her yere lazım öyle teyzelerSokakta bir sürü kedi var.onlari seviyor.trafik yok dar bir yol çıkmaz sokak gibi.ckocuk.oynayacak da dışarda olmasa pencereden sokağa müdahale ediyor.kedileri kovalama.diye.mahallenin delisi işte.
Çocuk zapt edilemiyorsa topluma karışmayacaksın, bu kadar basit.Evim çocuk parkına bakıyor (korkunç bişey). Ama sonuçta onların oyun alanı deyip gün içinde ses konusunu problem etmiyoruz. Çok geceye sarkarsa binadaki huysuz yaşlılardan biri çıkıp kükrüyor bize düşmüyor zaten
Bu yaz yeni bir bebe çıktı ortaya. Bütün çocuklar oynarken kendilerini kontrol edemiyor sesleri yükseliyor buraya kadar sorun yok. Bu yeni bebe sadece çığlık atıyor. 7-8 yaşında bir çocuk. Geçen gün aralıksız 5 saat çığlık attı parkta. Bakıyorum oyun falan da oynamıyor. Çocuğu olan komşulara sordum özel bir çocuk mu diye, değil. Arsız sadece. Çocuk birilerinin ona sus demesinden hoşlanıyor gibi. Çok acayip.
Kedi sevmek mi delilik oluyorSokakta bir sürü kedi var.onlari seviyor.trafik yok dar bir yol çıkmaz sokak gibi.ckocuk.oynayacak da dışarda olmasa pencereden sokağa müdahale ediyor.kedileri kovalama.diye.mahallenin delisi işte.
Ay travma benim için o teyze ya, herkes bir yerlere kaçıştı patron bile nasıl kıs kıs gülüyorlardıBastondan ayakkabinin topuğuna kat çıkarsaydın keşke,şekil olurdu![]()