• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

78 yasindaki teyzeyle agiz dalasi

Ego kötü bir şey değildir. Tatmin olmazsa sıkıntı. Burdan vuramazsın, komik olursun sadece. Söylediğin iyi bişey çünkü benim açımdan. Evet egom burası da dahil hayatımın her alanında tatmin oluyor çok şükür. Darısı başına.
Anladik en iyis sensin ama bunu her konuda ispat etmeye calisman birazda ezik oldugunu gosteriyor😐😂

Konu sahibinin şu dünyada etkileşime girip de kavga etmediği insan yok. İş arkadaşları, eski kocası, annesi, babası, komşuları, ev sahibi, alışveriş yaptığı esnaf... Sorunun teyzede olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben.
Var var, manyak teyzeler mevcut.
Çalıştığım dönemde giydiğim topuklu ayakkabı için ajansın kapıya dayanıp, beni bastonunu kafamda kırmakla tehdit eden bir teyze vardı ne hakaretler ne sövmeler😂

Ben de usulca ‘teyzecim bırak onu kenara, gel sana bir kahve yapayım, hemen çıkarıp çoraplarımla yürüyorum’ demiştim😂.

Ve bir daha da sneaker dışında bir şey giymedim, gerek var mı kafamı kırdırmaya yani😅
Deliyle deli mi olalım?

bir insanın yaşlı olması yaptığı her şeye sınırsız tolerans gösterileceği anlamına gelmiyor. Zaten kimse yaşlı diye bir şey demeye demeye bu hale gelmiş. Ama sokak ortasında bağırmak, küfürleşmek yerine farklı şekilde halletseydiniz keşke.

“Bak kaç yaşında kadınsın böyle konuşmak yakışmıyor, sokak sana ait değil çocuklar tabiyki oynayacak, istediğin kadar kız bu değişmeyecek” vs gibi konuşabilirdin
Konuştum geti zekali dedi bana oğluma terbiyesiz
Ben bunu mu çekmece.kapimin önünde sandalyede her gün her dakka baykus

Yanlış biliyorum.kadin 7 24 dışarıda oturuyor ve oğlumun sokakta oynamasına laf edince.sesli oynuyormuş vs.akabinde geri zekali tımarhaneye yatırmak lazım seni oğlum terbiyesiz terbiye vermek lazım deyince cildirdim.78 yaşında.gul geç diyenler olacak ama öyle şeyler söyledi ki anlatamam.kufur vs.baskalarinin çocuklarını da sokakta istemiyor.kendi çocuğu gelse kadının evinde kalamıyor gidiyor otele.yalniz yaşıyor.oturuyir sandalyeye.sanki sokak onun.
Dün isten geldim.ogluma dedim ki.hadi istediğin gibi oyna.ne yapmak istiyorsan yap.sokakta.
Sen beni mi kast ettin dedi.s...r git.sen burada kıra cisin.kimseyle anlaşamıyorsun annenle bile. Vs
Ben de sen s..r giT dedim.o küfür etti.ben ettim.cildirtti beni resmen.sonuc bütün mahalleye malzeme oldum.80 yaşına da kadına bağıran kadin oldum.bunu yapmasam ne kendime ne çocuğuma saygım kalacaktı.
Bu belli yaş üzerine ne oluyor. Onlar hakaret edecek ve biz de dinlicek mıyız.kotu söz kimden gelirse gelsin acıtıyor.sonuc beni belki evden bile çıkartacaklar bu kadin yüzünden.kadin buralı ve yedi sülalesi burada ben yalnızım kimsem yok ya...sokakta onun evinin salonu ya kimse ses etmeyecek.
Yukardaki kadin bu kadin yüzünden çocuklarını dışarı cikartamadigini söyledi.kavga çıkıyormuş.cocuklarina bağırıyormuş. Vs
Olay çocuk meselesi de değil de benim ona anlattığım özelimi sokakta öyle anlattı terbiyesiz dedi ya sınır oldum
Çok elit bir tartışma olmuş

alcak-pust.gif

Çalıştığım dönemde giydiğim topuklu ayakkabı için ajansın kapıya dayanıp, beni bastonunu kafamda kırmakla tehdit eden bir teyze vardı ne hakaretler ne sövmeler😂

Ben de usulca ‘teyzecim bırak onu kenara, gel sana bir kahve yapayım, hemen çıkarıp çoraplarımla yürüyorum’ demiştim😂.

Ve bir daha da sneaker dışında bir şey giymedim, gerek var mı kafamı kırdırmaya yani😅
Deliyle deli mi olalım?
Öyle teyzeler yoktur demiyorum ayol, bu konudaki problem teyze değildir diyorum. Manolyadan bahsediyoruz. Kızı için kendini paralayan babasına neler demişti sonuçta. Kadının kumaşı bu, kimseyle anlaşamıyor ki yaşlı kadınla anlaşsın.

oyle olmamis teyzeye ana baci bi sovseydiniz, iciniz sogumazsa alip iki tane de carpsaydiniz tam olurdu. oglunuz saygiyi ogrenirdi o zaman.

saka bir tarafa cidden park diye bir sey yok mu? bu cocuk sokakte ne oynuyor? ya da tek basina bir cocuk ne gibi bir ses yapiyor?

Öyle teyzeler yoktur demiyorum ayol, bu konudaki problem teyze değildir diyorum. Manolyadan bahsediyoruz. Kızı için kendini paralayan babasına neler demişti sonuçta. Kadının kumaşı bu, kimseyle anlaşamıyor ki yaşlı kadınla anlaşsın.
Geleceğin manyak teyzesi kendisi.

2 çocuğum olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim ki, değil sokak evin önü vs, parkta piknikte bile seslerini ve hareketlerini ayarlamalarını isterim, aşırılıklara müdahale ederim, çoğu aile de böyle.
Benim çocuğumun sesini değil teyze, başka bir çocuk bile çekmek zorunda değil.
Toplum içinde yaşadığımızı idrak edemeyen ebeveynler kendilerini belli ediyor her konuyla zaten.

Yanlış biliyorum.kadin 7 24 dışarıda oturuyor ve oğlumun sokakta oynamasına laf edince.sesli oynuyormuş vs.akabinde geri zekali tımarhaneye yatırmak lazım seni oğlum terbiyesiz terbiye vermek lazım deyince cildirdim.78 yaşında.gul geç diyenler olacak ama öyle şeyler söyledi ki anlatamam.kufur vs.baskalarinin çocuklarını da sokakta istemiyor.kendi çocuğu gelse kadının evinde kalamıyor gidiyor otele.yalniz yaşıyor.oturuyir sandalyeye.sanki sokak onun.
Dün isten geldim.ogluma dedim ki.hadi istediğin gibi oyna.ne yapmak istiyorsan yap.sokakta.
Sen beni mi kast ettin dedi.s...r git.sen burada kıra cisin.kimseyle anlaşamıyorsun annenle bile. Vs
Ben de sen s..r giT dedim.o küfür etti.ben ettim.cildirtti beni resmen.sonuc bütün mahalleye malzeme oldum.80 yaşına da kadına bağıran kadin oldum.bunu yapmasam ne kendime ne çocuğuma saygım kalacaktı.
Bu belli yaş üzerine ne oluyor. Onlar hakaret edecek ve biz de dinlicek mıyız.kotu söz kimden gelirse gelsin acıtıyor.sonuc beni belki evden bile çıkartacaklar bu kadin yüzünden.kadin buralı ve yedi sülalesi burada ben yalnızım kimsem yok ya...sokakta onun evinin salonu ya kimse ses etmeyecek.
Yukardaki kadin bu kadin yüzünden çocuklarını dışarı cikartamadigini söyledi.kavga çıkıyormuş.cocuklarina bağırıyormuş. Vs
Olay çocuk meselesi de değil de benim ona anlattığım özelimi sokakta öyle anlattı terbiyesiz dedi ya sınır oldum
Ay biz cocukken bizde de vardi boyle bi manyak. Giris katta oturur bastonla camda bekler apartmana girene vurur veya cisini dokerdi ustune. Öldü sonra. Apartmandan bi kimse gitmedi cenazesine. Oglu torunu bile gelmedi. Kizi tek basina gömdü kadini. Sizinkinin sonuda ayni olur.

hadi istediğin gibi oyna.ne yapmak istiyorsan yap.sokakta.

Ben bu kafa yapısını yaklaşık 7-8 senedir çekiyorum kendi yetersiz ve cahil komşularımda, sokakta da olsa çocuk, sınırı olması gerektiğini, komşuları rahatsız etmemeyi bilecek.

Salıyorlar çocukları güneş çekilmeye başladıktan sonra; akşam üstü yedi ve hatta akşam sekize kadar sürekli bir gürültü, zarar, ziyan ile muhatap oluyorum. İki blok apartman ve ortak otopark var, kaç araba çizildi bu çocuklar her istediğini yaparak oynadıkları için, sayamam. Buldukları irili ufaklı taşları atarak arabaların kaportalarına zarar verdiler, "Top oynamayın burada" dendiği halde o yerde top oynayarak birinci kat komşunun salon, mutfak camlarını kaç kere kırdılar, sürekli bir bağırma, ağlama, uğultu, çığlık sesi ki çocuktur, heyecanına yenilir oyunun dersiniz bir yere kadar sesinizi çıkarmazsınız ama annelerinden bir kez bile "Yavrum bu kadar bağırma, hasta vardır, uyuyan bebek vardır, başı ağrıyan komşu vardır, daha sakin oynayın kuzum" uyarısını duymadım, böyle çayıra öküz salar gibi apartmanın önüne çocuk salınmaz.

Sonra o pislik... Anaları, babaları ne ki bunlar ne olsun; yedikleri cips paketleri, karpuz kabukları ora bura atılmış, oturdukları merdiven başına oyuncaklar insanların gelip geçmekte zorlanacağı ve dahi uyarmadan geçemeyecekleri şekilde serilmiş-dağılmış, garip bir sokak kedisi doğum yapmış yavruları var bakıyorum apartmanın aşağısında aç kalmasınlar diye, o hayvancağızın yavrularını seveceğiz diye ellerinde oyuncak hamur etmeler, orasına burasına değnek dürtmeler-taş atmalar, kaç kere görüp "Yapmayın" diye bağırdım, işte anaları salmış ne istiyorlarsa yapıyorlar sokakta.

Öyle olmuyor işte anlayabiliyor musunuz? Çocuk diye her şeyi yapmaya hakkı olmuyor ki çocuğu da annesinin duruşundan tavrından ayırt ediliyor. Kimi çocuğu annesi zapt etmekte zorlanır onlara zerre lafım yok, çocuk bağırır yırtınır annesi utanır ama böyle işte çayıra öküz salar gibi çocuk salan, "İstediğin gibi oyna, istediğini yap paşamm prensesimmm" diyen çocukların annesinde de utanma, terbiye olmuyor. Sonra şikayet gelince de "Çocuk o, oynuyor" diye üste çıkıyor, şikayet edeni çocuktan anlamaz huysuz, kendini de çocukların hakkını koruyan anne ilan ediyor. Çocuğum olmasa, görmesek, bilmeyeceğiz. Safi bencillik.

Konuda bahsi geçen yaşlı kadını bilmem, kafa az gidiktir muhtemelen o yaşta, ağzı da gevşemiştir ama, olay ve anlatışınızdan anlıyorum ki, siz de gayet düşüncesiz, sorunlu ve bencil birisiniz.

Deliyle deli mi olalım?
Bastondan ayakkabinin topuğuna kat çıkarsaydın keşke,şekil olurdu 😄

Geleceğin manyak teyzesi kendisi.

2 çocuğum olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim ki, değil sokak evin önü vs, parkta piknikte bile seslerini ve hareketlerini ayarlamalarını isterim, aşırılıklara müdahale ederim, çoğu aile de böyle.
Benim çocuğumun sesini değil teyze, başka bir çocuk bile çekmek zorunda değil.
Toplum içinde yaşadığımızı idrak edemeyen ebeveynler kendilerini belli ediyor her konuyla zaten.
Evim çocuk parkına bakıyor (korkunç bişey 😂). Ama sonuçta onların oyun alanı deyip gün içinde ses konusunu problem etmiyoruz. Çok geceye sarkarsa binadaki huysuz yaşlılardan biri çıkıp kükrüyor bize düşmüyor zaten 😂

Bu yaz yeni bir bebe çıktı ortaya. Bütün çocuklar oynarken kendilerini kontrol edemiyor sesleri yükseliyor buraya kadar sorun yok. Bu yeni bebe sadece çığlık atıyor. 7-8 yaşında bir çocuk. Geçen gün aralıksız 5 saat çığlık attı parkta. Bakıyorum oyun falan da oynamıyor. Çocuğu olan komşulara sordum özel bir çocuk mu diye, değil. Arsız sadece. Çocuk birilerinin ona sus demesinden hoşlanıyor gibi. Çok acayip.

oyle olmamis teyzeye ana baci bi sovseydiniz, iciniz sogumazsa alip iki tane de carpsaydiniz tam olurdu. oglunuz saygiyi ogrenirdi o zaman.

saka bir tarafa cidden park diye bir sey yok mu? bu cocuk sokakte ne oynuyor? ya da tek basina bir cocuk ne gibi bir ses yapiyor?
Sokakta bir sürü kedi var.onlari seviyor.trafik yok dar bir yol çıkmaz sokak gibi.ckocuk.oynayacak da dışarda olmasa pencereden sokağa müdahale ediyor.kedileri kovalama.diye.mahallenin delisi işte.

Sokakta bir sürü kedi var.onlari seviyor.trafik yok dar bir yol çıkmaz sokak gibi.ckocuk.oynayacak da dışarda olmasa pencereden sokağa müdahale ediyor.kedileri kovalama.diye.mahallenin delisi işte.
Kedileri kovalamasın bi zahmet beben manolyacım. Bi rahat bırakın şu hayvancıkları. Teyzenin haklı olduğu konusunda beni haklı çıkarıyorsun her mesajında.

Teyzeye kanım ısındı. Kedi seviyormuş ne güzel. Kedileri kovalayıp zarar veren veledlere müdahale de ediyorsa tadından yenmez! Her yere lazım öyle teyzeler🥰

Çocuğa üzüldüm ben annesi sokaklarda küfürleşiyor yaşlı kadınlarla
Dahası çocuk yetiştirme konusunda belli ki
Hiçbir bilginiz yok keşke küfür edene kadar birkaç kitap açıp okusaydınız, çocuğa ne istersen yap dememeniz gerektiğini öğrenir çocuğa bi faydanız olurdu

Evim çocuk parkına bakıyor (korkunç bişey 😂). Ama sonuçta onların oyun alanı deyip gün içinde ses konusunu problem etmiyoruz. Çok geceye sarkarsa binadaki huysuz yaşlılardan biri çıkıp kükrüyor bize düşmüyor zaten 😂

Bu yaz yeni bir bebe çıktı ortaya. Bütün çocuklar oynarken kendilerini kontrol edemiyor sesleri yükseliyor buraya kadar sorun yok. Bu yeni bebe sadece çığlık atıyor. 7-8 yaşında bir çocuk. Geçen gün aralıksız 5 saat çığlık attı parkta. Bakıyorum oyun falan da oynamıyor. Çocuğu olan komşulara sordum özel bir çocuk mu diye, değil. Arsız sadece. Çocuk birilerinin ona sus demesinden hoşlanıyor gibi. Çok acayip.
Çocuk zapt edilemiyorsa topluma karışmayacaksın, bu kadar basit.
Çocuklar birbirlerinden görüp deniyorlar her şeyi.
Parkta benimkiler kafa üstü kayar kaydıraktan, onu gören tüm çocuklar aynısını yapar, o anda bile ‘yapma oğlum yanlış hareket ediyorsunuz, usulünü bilmiyorsanız inin lütfen’ diye gestapo gibi başlarındayım.
Ola ki diğer çocuk deneyip kafayı patlatsa, al başına belayı şimdi.
Ki geçen benimki kayıp vurdu kafayı taşa, hıh iyi oldu belki şimdi zararını anlamışsındır dedim ama nafile😅

Yalnız lokasyon çok kötüymüş ya, çocuk parkına bakan ev😂
Büyük sabır diliyorum.

Çocuğunuzun yanında küfür etmeniz de hoş olmamış sizi örnek alacak sonuçta , siz yokken o kadına aynı küfrü edebilir hiç hoş değil. Ayrıca oğlunuza istediğin gibi oyna derken sanki o kadına kasıtlı olarak demişsiniz gibi düşündüm. Sessiz oyna kimseyi rahatsız etme diyebilirdiniz

Back
X