• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

78 yasindaki teyzeyle agiz dalasi

Sokakta bir sürü kedi var.onlari seviyor.trafik yok dar bir yol çıkmaz sokak gibi.ckocuk.oynayacak da dışarda olmasa pencereden sokağa müdahale ediyor.kedileri kovalama.diye.mahallenin delisi işte.
o da kovalamasin ama. ben sinir oluyorum cocuklar kedilere eziyet ederken ailelerin “ehehehe bak nasil da seviyor yavvv” diye izlemesine. sevmiyor ki bebe kedinin kuyruguna basiyor genelde. sizin oglunuz oldugu icin size sevimli geliyor belki.

parka goturun cocugunuzu. sokakta “istedigi gibi” oynayamaz.

Sokakta bir sürü kedi var.onlari seviyor.trafik yok dar bir yol çıkmaz sokak gibi.ckocuk.oynayacak da dışarda olmasa pencereden sokağa müdahale ediyor.kedileri kovalama.diye.mahallenin delisi işte.
Valla teyzeye helal olsun. Kedilere bile sahip çıkıyor sokakta. ama arsızın biri çıkıyor kadınla ana bacı küfürlü kavga ediyor

Yanlış biliyorum.kadin 7 24 dışarıda oturuyor ve oğlumun sokakta oynamasına laf edince.sesli oynuyormuş vs.akabinde geri zekali tımarhaneye yatırmak lazım seni oğlum terbiyesiz terbiye vermek lazım deyince cildirdim.78 yaşında.gul geç diyenler olacak ama öyle şeyler söyledi ki anlatamam.kufur vs.baskalarinin çocuklarını da sokakta istemiyor.kendi çocuğu gelse kadının evinde kalamıyor gidiyor otele.yalniz yaşıyor.oturuyir sandalyeye.sanki sokak onun.
Dün isten geldim.ogluma dedim ki.hadi istediğin gibi oyna.ne yapmak istiyorsan yap.sokakta.
Sen beni mi kast ettin dedi.s...r git.sen burada kıra cisin.kimseyle anlaşamıyorsun annenle bile. Vs
Ben de sen s..r giT dedim.o küfür etti.ben ettim.cildirtti beni resmen.sonuc bütün mahalleye malzeme oldum.80 yaşına da kadına bağıran kadin oldum.bunu yapmasam ne kendime ne çocuğuma saygım kalacaktı.
Bu belli yaş üzerine ne oluyor. Onlar hakaret edecek ve biz de dinlicek mıyız.kotu söz kimden gelirse gelsin acıtıyor.sonuc beni belki evden bile çıkartacaklar bu kadin yüzünden.kadin buralı ve yedi sülalesi burada ben yalnızım kimsem yok ya...sokakta onun evinin salonu ya kimse ses etmeyecek.
Yukardaki kadin bu kadin yüzünden çocuklarını dışarı cikartamadigini söyledi.kavga çıkıyormuş.cocuklarina bağırıyormuş. Vs
Olay çocuk meselesi de değil de benim ona anlattığım özelimi sokakta öyle anlattı terbiyesiz dedi ya sınır oldum
Kendinize sayginizi bilmem ama bu olaydan sonra cocugunuzun size saygisi kalir mi onu bilemiyorum

Konu sahibinin şu dünyada etkileşime girip de kavga etmediği insan yok. İş arkadaşları, eski kocası, annesi, babası, komşuları, ev sahibi, alışveriş yaptığı esnaf... Sorunun teyzede olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben.
Kova hatunu Kova hatunu bencede

Çocuğa üzüldüm ben annesi sokaklarda küfürleşiyor yaşlı kadınlarla
Dahası çocuk yetiştirme konusunda belli ki
Hiçbir bilginiz yok keşke küfür edene kadar birkaç kitap açıp okusaydınız, çocuğa ne istersen yap dememeniz gerektiğini öğrenir çocuğa bi faydanız olurdu
Hayatın içinden şeyler.ilk defa mi duyuyorsun böyle bir olayı.annesi bir manyağa karşı evladının arkasındaydı desen neyse.ama işte mantıkla manyak oldum

Kedi sevmek anayasal suçmu hanımefendi...

Hayatın içinden şeyler.ilk defa mi duyuyorsun böyle bir olayı.annesi bir manyağa karşı evladının arkasındaydı desen neyse.ama işte mantıkla manyak oldum
Ben siz diye hitab ediyorum farkettiyseniz
Ayrıca gerçekten ilk defa duyuyorum sokakta yaşlı kadınla küfürleşen birini

Ay bana da böyle diyorlar mı acaba :)
Annelerinin kendilerine müdahale etmediği, sokağa zaar gibi salınarak istediği gibi oynayan çocukların, seveceğiz diye eziyet ettiği kedi yavruları için, gördükçe ben de bağırıyorum "Yapmayın, sıkıştırmayın öyle canı acır; atmayın o pet şişeyi, kovalamayın korkar yazık" diye. Vay o kedilerin bu çocuklardan çektiği... Sevmek istiyorlarsa, usulü vardır efendim, o usulü öğretirsiniz çocuğunuza, o da nazikçe sever, kovalayıp, sıkıştırıp korkutacağına garipleri.

Ama onlara göre, o kedi yavruları plastik bir toptan farksız, çocukları oynasın eğlensin yeter ki.
Safi zarar, eziyet. Çok benzettim ben sizi ya bu (komşu bile demek istemediğim) varlıklara.

Son düzenleme:
Kimsenin bağrış çağrışa tahammülü yok! Yaşlı kadın gezemez bile, en fazla kapısının önünde hava alır. Kapısının önünde oturan birinin kimseye zararı olmaz ama akşama kadar oyun adı altında çocuk diye yaptıkları hoş görülmesi beklenen ergenler herkesi rahatsız ediyor! Yaşlı olan değil çocuk gitsin enerjisini parkta atsın veya bir etkinliğe verilsin.

Anne dediğin ilgilenir. Çocuğuyla oynar, resim yapar, parka götürür, film izletir, yaşıtlarıyla oynayacağı etkinliklere teşvik eder, bir arkadaşının evinde bir kendi evinde oynayacağı günler ayarlar. Sokakmış, biz sokakta 1 saat duramazdık, hele birileri rahatsız olsun, annelerimiz bize ayar verir yaşlıdan hastadan özür dilerdi. Ki benim annem beni parka götürürdü, sinemaya tiyatroya giderdik. Arkadaşlarla evimizde toplanırdık.

Kafasından salmak için sokağa salıp, ne istiyorsan onu yap demez bir anne! İpini koparan sokağa salıyor çocuğunu. Bir de normal görülüyor. Sonra büyük şehirler koskoca bir gettoya dönüyor.
Tabiki de kimsenin bağrış çağrışa tahammülü yok,kastettğim yaşlıların bu konuda daha hassas olmasıydı.
konu sahibi işten geldiğimde demiş yani ilgilenmediği için sokağa salmış diyemeyiz.kadın işten gelmiş ve belli ki çocuğunu bi yerlere götürecek zaman bulamıyor.bir kadının anneliğine laf etmek burada bize düşmez.
kuşak çatışması hep oluyor maalesef , bu durum da bunun bir sonucu.teyze ne kadar kapının önünde oturma hakkına sahipse çocukta oynama hakkına sahip.ne yaşlı diye ne de çocuk diye yapılanlara göz yumulamaz elbette ki orta yolu bulmak her zaman en güzeli.

Valla ben cok konu üye takibi yapamıyorum,gözüme batacak da öyle anca
Bak mesela vannesayi tanıyorum😄
Onun haricinde konu da ne yazarsa odur benim için☺
Ben bu forumda çoğu yazana inanmıyorum. İncile el bastirmam lazım 🤭jüri olarak hiç kanmiyorum😛

Aklıma salıncak sırası için başka bir çocuğu kuma gömen annesiyle gurur duyan üye geldi. İki lafa dayanamayıp küfür etti rahat rahat.
Çünkü öyle annelerden böyle evlatlar yetişiyor.
Oğlun da anne baba açısından oldukça şanssız maalesef.

Mahallenizde birden fazla deli var bence. Biz buradan anladık mesela. :)

Konu sahibi çocuğunu sokakta oynamaya bırakıo sokak senin çocuğunun sınırsız alanı değil diolar.Ne yaptığını nerden biliosunuzda böyle bı kanıya vardınız.Cocuk sokakta özgürce oynicak tabiki heralde gidip elektrik direklerine tirmanmiodur ya da komşunun camını taslamiodur.Bir insanın yaşlı olması ona ne küfür etme hakkı verir ne de sürekli haklı olma hakkı.Ben konu sahibine hak verdim.Kufur konusuna gelince bazen insan çok sinirlenio özellikle de söz konusu cocuksa.

Konu sahibi çocuğunu sokakta oynamaya bırakıo sokak senin çocuğunun sınırsız alanı değil diolar.Ne yaptığını nerden biliosunuzda böyle bı kanıya vardınız.Cocuk sokakta özgürce oynicak tabiki heralde gidip elektrik direklerine tirmanmiodur ya da komşunun camını taslamiodur.Bir insanın yaşlı olması ona ne küfür etme hakkı verir ne de sürekli haklı olma hakkı.Ben konu sahibine hak verdim.Kufur konusuna gelince bazen insan çok sinirlenio özellikle de söz konusu cocuksa.
1-konu sahibi hayatına ucundan dokunan herkesle kavgalı
2- çocuk henüz 4-5 yaşında sokakta yalnız bırakılmaz.
3-sokak oyun alanı değildir. Her mahallede çocukların oynaması için ayrılmış alanlar zaten var.
4-İnsanlar evinin önünde çocuk gürültüsü istemeyebilir.
5-kedi köpek kovalayan çocuklar ve aileleri uyarılır.

Back
X