- 20 Ağustos 2015
- 6.538
- 15.761
- 248
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Tamamdır siz küfrünüzü yiyip oturabilirsiniz o zaman bence sorun yok şahsenDegisik
Bana mi yaslandi nedir yani?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır siz küfrünüzü yiyip oturabilirsiniz o zaman bence sorun yok şahsenDegisik
Bana mi yaslandi nedir yani?
Bu mevzuyu bilmiyordum ama konu sahibinin profiline girip acaba benden mi hoşlanıyor konusunu görünce kendisini hatırladım. İlgisiz, sevgisiz bir evde büyümüş, öğrendiklerini de hayatında uyguluyor gibi geldi bana.Konu sahibinin şu dünyada etkileşime girip de kavga etmediği insan yok. İş arkadaşları, eski kocası, annesi, babası, komşuları, ev sahibi, alışveriş yaptığı esnaf... Sorunun teyzede olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben.
Keşke sen de kedi sevsen, o eski kocan da kedi sevse, çocuğun kedileri kovalamak yerine süt verse, hayat bayram olsa. Kedi sevmediğinizden oluyor hep bunlar.Sokakta bir sürü kedi var.onlari seviyor.trafik yok dar bir yol çıkmaz sokak gibi.ckocuk.oynayacak da dışarda olmasa pencereden sokağa müdahale ediyor.kedileri kovalama.diye.mahallenin delisi işte.
Ne alaka yaIki de sağlı sollu tokat atsaydin diye bitirecek gibi yazmışsınız. Insanlarin karakterini de karşısındaki belirlemez.
Hiç alakası yok. Annesi babası sırf toruna bakmak için şehir değiştirip bütün düzenlerini bozdular konu sahibine yaranamadılar. Babası kocasından dayak yedi, manolya babam hak etti dedi. 3-4 senelik üye bu arkadaş, ciğerini biliyoruz artık.Bu mevzuyu bilmiyordum ama konu sahibinin profiline girip acaba benden mi hoşlanıyor konusunu görünce kendisini hatırladım. İlgisiz, sevgisiz bir evde büyümüş, öğrendiklerini de hayatında uyguluyor gibi geldi bana.
bu üye yoksa geçenlerde ameliyat olan eski kocası refakatçisi olan sonra da hastane çıkışı işkence yapan arabadan atan adamın eski karısı mı?Hiç alakası yok. Annesi babası sırf toruna bakmak için şehir değiştirip bütün düzenlerini bozdular konu sahibine yaranamadılar. Babası kocasından dayak yedi, manolya babam hak etti dedi. 3-4 senelik üye bu arkadaş, ciğerini biliyoruz artık.
Şimdi tayfasını çağırıyor olacak çilek"Beni linçliyollaaa" demek "bazı insanlar benden farklı düşünüyorlar ama ben fikrimi savunacak tek bir cümle bile üretemiyorum" demek aslında.
Kendinden emin olan insan ağlaşmaz fikrini savunur; yeterince olgunsa da "ulan benimle aynı fikirde olan 2 kişi var ama karşıt fikirde olan 10 kişi var" der, savunduğu şeyi sorgular.
Bu arada konu ne bilmiyorum. Sen haksızsan söyle de linçleyeyim![]()
Ebetbu üye yoksa geçenlerde ameliyat olan eski kocası refakatçisi olan sonra da hastane çıkışı işkence yapan arabadan atan adamın eski karısı mı?
Kimse armut toplamaz o durumda abartmayın.Herkes hanım hanımcık olduğundan da degil konu sahibini konularından bildikleri için çekimser yaklaşıp gaza getirmek istemiyorlar. Bir de gerçekten o yaştaki insani çok ciddiye alıp kavgaya tutuşmamak lazım.Ne alaka yatokat atarsa armut toplarim diyende cikar hic sasirmam .. bazi insanlar o kadar 2 yuzlu cunku
herkes burda baya hanim hanimcik nerde sokaktaki onca cirkef kadin, kk ya ugramiyor zaar
![]()
Sizler gibi konu takip etmiyorum .. hangi uyenin kac konusu vardir ne yazmisitir ilgilenmiyirum genelde.. kadin ne anlattiysa ona yorum yaptim. Yuksek musadenizle istedigim yorumu yapabilir miyimKimse armut toplamaz o durumda abartmayın.Herkes hanım hanımcık olduğundan da degil konu sahibini konularından bildikleri için çekimser yaklaşıp gaza getirmek istemiyorlar. Bir de gerçekten o yaştaki insani çok ciddiye alıp kavgaya tutuşmamak lazım.
her bize hakaret edene saldırsaydıkk karakollardan mahkemelerden kurtulamazdık yahuu.hele ki bu kadar yaşlı bir kadına ben olsam cevap vermez arkamı dönüp giderdim.Kimse armut toplamaz o durumda abartmayın.Herkes hanım hanımcık olduğundan da degil konu sahibini konularından bildikleri için çekimser yaklaşıp gaza getirmek istemiyorlar. Bir de gerçekten o yaştaki insani çok ciddiye alıp kavgaya tutuşmamak lazım.
Bir insanla bu raddeye gelmemeyi, bu raddeye gelmeden çözmeyi ya da ortamı terk etmeyi algılayamıyorlar dryad.Kimse armut toplamaz o durumda abartmayın.Herkes hanım hanımcık olduğundan da degil konu sahibini konularından bildikleri için çekimser yaklaşıp gaza getirmek istemiyorlar. Bir de gerçekten o yaştaki insani çok ciddiye alıp kavgaya tutuşmamak lazım.
ikiyüzlüymüşüz ama bak.burada hanımefendi görünüp gerçekte bambaşkaymışız.burada kaç yıllık üyeleriz öyle olsak şimdiye kızdığımız üyelere dayanamayıp ne küfürler saymıştık.ama sadece polemikten ve kural ihlalinden banlanıyoruzBir insanla bu raddeye gelmemeyi, bu raddeye gelmeden çözmeyi ya da ortamı terk etmeyi algılayamıyorlar dryad.
Sanki hepimiz tartışma yaşayınca küfür savurup önümüzd gelene fiziksel şiddet uyguluyoruz. Buna inanmak bir çeşit kendini rahatlatma biçimi sanırım.
Kişi kendinden bilir işi. Hanımefendilik (çok komik bir tabir bu bence) üzerlerine giydikleri bir ceketse en ufak hararet yükselmesinde çıkarıyorlardır tabi kiikiyüzlüymüşüz ama bak.burada hanımefendi görünüp gerçekte bambaşkaymışız.burada kaç yıllık üyeleriz öyle olsak şimdiye kızdığımız üyelere dayanamayıp ne küfürler saymıştık.ama sadece polemikten ve kural ihlalinden banlanıyoruz
Yorumun alnı olsa alnından opucemKonu nerelere nerelere gelmiş gene her zamanki gibi. Ben de sokakta gördüğüm yaşından dolayı artık alzheimer mı demans mı olduğu belirsiz tabiri caizse kafası gitmiş yaşlılara saldırmıyorum tabii ki kimse de saldırmıyodur bunun haklı ya da savunulacak bi kısmı da yok.
Fakat bu durumdaki bi yaşlıyla aynı apartmanda yaşadığım konudaki gibi şirret devamlı gelen geçene saldıran yaygaracı, çocuklarımın önünde bana küfürler yağdıran devamlı tüm mahallede problem yaratan bi canlıyı yukarda bahsettiğim örnekle aynı kefeye koyabiliyosanız ya sırf muhalefet olmak için oluyosunuzdur ya da stres atmak için. Sapla samanı birbirinden ayırmak gerek. Konu sahibinin diğer konularını bilmiyorum beni de ilgilendirmez fakat bu konuda konu sahibine “ya bu zaten arızalı kadına da saldırmış” yaklaşımını iyi niyetli bulmuyorum. Şurda objektif yorum yapan yani eski konuları bilmeyen pek çok insan aynı şeyi yazıyorken eski konuları arayıp bulan insanların bu tür etiketlemeleri açıkça yanlı olduklarını gösteriyor. Bu türde bir yaşlının yeri ya huzur evidir ya da tımarhanedir, yaşlı olması tüm mahallenin onun eziyetlerine katlanması gerektiği anlamına gelmez.
Eski konularını arayıp bulmuyoruz, biliyoruz.Konu nerelere nerelere gelmiş gene her zamanki gibi. Ben de sokakta gördüğüm yaşından dolayı artık alzheimer mı demans mı olduğu belirsiz tabiri caizse kafası gitmiş yaşlılara saldırmıyorum tabii ki kimse de saldırmıyodur bunun haklı ya da savunulacak bi kısmı da yok.
Fakat bu durumdaki bi yaşlıyla aynı apartmanda yaşadığım konudaki gibi şirret devamlı gelen geçene saldıran yaygaracı, çocuklarımın önünde bana küfürler yağdıran devamlı tüm mahallede problem yaratan bi canlıyı yukarda bahsettiğim örnekle aynı kefeye koyabiliyosanız ya sırf muhalefet olmak için oluyosunuzdur ya da stres atmak için. Sapla samanı birbirinden ayırmak gerek. Konu sahibinin diğer konularını bilmiyorum beni de ilgilendirmez fakat bu konuda konu sahibine “ya bu zaten arızalı kadına da saldırmış” yaklaşımını iyi niyetli bulmuyorum. Şurda objektif yorum yapan yani eski konuları bilmeyen pek çok insan aynı şeyi yazıyorken eski konuları arayıp bulan insanların bu tür etiketlemeleri açıkça yanlı olduklarını gösteriyor. Bu türde bir yaşlının yeri ya huzur evidir ya da tımarhanedir, yaşlı olması tüm mahallenin onun eziyetlerine katlanması gerektiği anlamına gelmez.
Olur mu ya, ama o yasli kafamiza… tas atsa biz ona gul atmaliyizKonu nerelere nerelere gelmiş gene her zamanki gibi. Ben de sokakta gördüğüm yaşından dolayı artık alzheimer mı demans mı olduğu belirsiz tabiri caizse kafası gitmiş yaşlılara saldırmıyorum tabii ki kimse de saldırmıyodur bunun haklı ya da savunulacak bi kısmı da yok.
eski konularından kişilik ve davranış analizi yapılabiliyor ama.ben yaşlı teyzenin bu kadar saldırgan şirret olduğuna inanmadım mesela.camların tam dibinde çocuk oynamaz insanlar rahatsız olur.teyze 30 metre uzakta oynayan çocuğa karışmıyordur bence.çocuğu belki sağa sola zarar veriyor onları anlatmadı.eski konularında nasıl ikilemler var bilseniz.ön yargılı değiliz yani.bir bildiğimiz varKonu nerelere nerelere gelmiş gene her zamanki gibi. Ben de sokakta gördüğüm yaşından dolayı artık alzheimer mı demans mı olduğu belirsiz tabiri caizse kafası gitmiş yaşlılara saldırmıyorum tabii ki kimse de saldırmıyodur bunun haklı ya da savunulacak bi kısmı da yok.