• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

78 yasindaki teyzeyle agiz dalasi

Konu sahibinin şu dünyada etkileşime girip de kavga etmediği insan yok. İş arkadaşları, eski kocası, annesi, babası, komşuları, ev sahibi, alışveriş yaptığı esnaf... Sorunun teyzede olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben.
Bu mevzuyu bilmiyordum ama konu sahibinin profiline girip acaba benden mi hoşlanıyor konusunu görünce kendisini hatırladım. İlgisiz, sevgisiz bir evde büyümüş, öğrendiklerini de hayatında uyguluyor gibi geldi bana.

Sokakta bir sürü kedi var.onlari seviyor.trafik yok dar bir yol çıkmaz sokak gibi.ckocuk.oynayacak da dışarda olmasa pencereden sokağa müdahale ediyor.kedileri kovalama.diye.mahallenin delisi işte.
Keşke sen de kedi sevsen, o eski kocan da kedi sevse, çocuğun kedileri kovalamak yerine süt verse, hayat bayram olsa. Kedi sevmediğinizden oluyor hep bunlar.

Iki de sağlı sollu tokat atsaydin diye bitirecek gibi yazmışsınız. Insanlarin karakterini de karşısındaki belirlemez.
Ne alaka ya😐😂 tokat atarsa armut toplarim diyende cikar hic sasirmam .. bazi insanlar o kadar 2 yuzlu cunku😐😂 herkes burda baya hanim hanimcik nerde sokaktaki onca cirkef kadin, kk ya ugramiyor zaar😐😂

Bu mevzuyu bilmiyordum ama konu sahibinin profiline girip acaba benden mi hoşlanıyor konusunu görünce kendisini hatırladım. İlgisiz, sevgisiz bir evde büyümüş, öğrendiklerini de hayatında uyguluyor gibi geldi bana.
Hiç alakası yok. Annesi babası sırf toruna bakmak için şehir değiştirip bütün düzenlerini bozdular konu sahibine yaranamadılar. Babası kocasından dayak yedi, manolya babam hak etti dedi. 3-4 senelik üye bu arkadaş, ciğerini biliyoruz artık.

Hiç alakası yok. Annesi babası sırf toruna bakmak için şehir değiştirip bütün düzenlerini bozdular konu sahibine yaranamadılar. Babası kocasından dayak yedi, manolya babam hak etti dedi. 3-4 senelik üye bu arkadaş, ciğerini biliyoruz artık.
bu üye yoksa geçenlerde ameliyat olan eski kocası refakatçisi olan sonra da hastane çıkışı işkence yapan arabadan atan adamın eski karısı mı?

"Beni linçliyollaaa" demek "bazı insanlar benden farklı düşünüyorlar ama ben fikrimi savunacak tek bir cümle bile üretemiyorum" demek aslında.
Kendinden emin olan insan ağlaşmaz fikrini savunur; yeterince olgunsa da "ulan benimle aynı fikirde olan 2 kişi var ama karşıt fikirde olan 10 kişi var" der, savunduğu şeyi sorgular.

Bu arada konu ne bilmiyorum. Sen haksızsan söyle de linçleyeyim 😂
Şimdi tayfasını çağırıyor olacak çilek 😂 gelmeyin anacım uzak durun benden 😂😂😂

Konu yok aslında. Haklı haksız da yok doğal olarak. Birine karşıt fikir üretinde linççi tayfa oluyoruz. Genel bi eleştiri benimki 🤷🏻‍♀️

Ne alaka ya😐😂 tokat atarsa armut toplarim diyende cikar hic sasirmam .. bazi insanlar o kadar 2 yuzlu cunku😐😂 herkes burda baya hanim hanimcik nerde sokaktaki onca cirkef kadin, kk ya ugramiyor zaar😐😂
Kimse armut toplamaz o durumda abartmayın.Herkes hanım hanımcık olduğundan da degil konu sahibini konularından bildikleri için çekimser yaklaşıp gaza getirmek istemiyorlar. Bir de gerçekten o yaştaki insani çok ciddiye alıp kavgaya tutuşmamak lazım.

Kimse armut toplamaz o durumda abartmayın.Herkes hanım hanımcık olduğundan da degil konu sahibini konularından bildikleri için çekimser yaklaşıp gaza getirmek istemiyorlar. Bir de gerçekten o yaştaki insani çok ciddiye alıp kavgaya tutuşmamak lazım.
Sizler gibi konu takip etmiyorum .. hangi uyenin kac konusu vardir ne yazmisitir ilgilenmiyirum genelde.. kadin ne anlattiysa ona yorum yaptim. Yuksek musadenizle istedigim yorumu yapabilir miyim😐😂😂

her bize hakaret edene saldırsaydıkk karakollardan mahkemelerden kurtulamazdık yahuu.hele ki bu kadar yaşlı bir kadına ben olsam cevap vermez arkamı dönüp giderdim.

Bir insanla bu raddeye gelmemeyi, bu raddeye gelmeden çözmeyi ya da ortamı terk etmeyi algılayamıyorlar dryad.

Sanki hepimiz tartışma yaşayınca küfür savurup önümüze gelene fiziksel şiddet uyguluyoruz. Buna inanmak bir çeşit kendini rahatlatma biçimi sanırım.

Bir insanla bu raddeye gelmemeyi, bu raddeye gelmeden çözmeyi ya da ortamı terk etmeyi algılayamıyorlar dryad.

Sanki hepimiz tartışma yaşayınca küfür savurup önümüzd gelene fiziksel şiddet uyguluyoruz. Buna inanmak bir çeşit kendini rahatlatma biçimi sanırım.
ikiyüzlüymüşüz ama bak.burada hanımefendi görünüp gerçekte bambaşkaymışız.burada kaç yıllık üyeleriz öyle olsak şimdiye kızdığımız üyelere dayanamayıp ne küfürler saymıştık.ama sadece polemikten ve kural ihlalinden banlanıyoruz

ikiyüzlüymüşüz ama bak.burada hanımefendi görünüp gerçekte bambaşkaymışız.burada kaç yıllık üyeleriz öyle olsak şimdiye kızdığımız üyelere dayanamayıp ne küfürler saymıştık.ama sadece polemikten ve kural ihlalinden banlanıyoruz
Kişi kendinden bilir işi. Hanımefendilik (çok komik bir tabir bu bence) üzerlerine giydikleri bir ceketse en ufak hararet yükselmesinde çıkarıyorlardır tabi ki 🤷🏻‍♀️

Konu nerelere nerelere gelmiş gene her zamanki gibi. Ben de sokakta gördüğüm yaşından dolayı artık alzheimer mı demans mı olduğu belirsiz tabiri caizse kafası gitmiş yaşlılara saldırmıyorum tabii ki kimse de saldırmıyodur bunun haklı ya da savunulacak bi kısmı da yok.
Fakat bu durumdaki bi yaşlıyla aynı apartmanda yaşadığım konudaki gibi şirret devamlı gelen geçene saldıran yaygaracı, çocuklarımın önünde bana küfürler yağdıran devamlı tüm mahallede problem yaratan bi canlıyı yukarda bahsettiğim örnekle aynı kefeye koyabiliyosanız ya sırf muhalefet olmak için oluyosunuzdur ya da stres atmak için. Sapla samanı birbirinden ayırmak gerek. Konu sahibinin diğer konularını bilmiyorum beni de ilgilendirmez fakat bu konuda konu sahibine “ya bu zaten arızalı kadına da saldırmış” yaklaşımını iyi niyetli bulmuyorum. Şurda objektif yorum yapan yani eski konuları bilmeyen pek çok insan aynı şeyi yazıyorken eski konuları arayıp bulan insanların bu tür etiketlemeleri açıkça yanlı olduklarını gösteriyor. Bu türde bir yaşlının yeri ya huzur evidir ya da tımarhanedir, yaşlı olması tüm mahallenin onun eziyetlerine katlanması gerektiği anlamına gelmez.

Konu nerelere nerelere gelmiş gene her zamanki gibi. Ben de sokakta gördüğüm yaşından dolayı artık alzheimer mı demans mı olduğu belirsiz tabiri caizse kafası gitmiş yaşlılara saldırmıyorum tabii ki kimse de saldırmıyodur bunun haklı ya da savunulacak bi kısmı da yok.
Fakat bu durumdaki bi yaşlıyla aynı apartmanda yaşadığım konudaki gibi şirret devamlı gelen geçene saldıran yaygaracı, çocuklarımın önünde bana küfürler yağdıran devamlı tüm mahallede problem yaratan bi canlıyı yukarda bahsettiğim örnekle aynı kefeye koyabiliyosanız ya sırf muhalefet olmak için oluyosunuzdur ya da stres atmak için. Sapla samanı birbirinden ayırmak gerek. Konu sahibinin diğer konularını bilmiyorum beni de ilgilendirmez fakat bu konuda konu sahibine “ya bu zaten arızalı kadına da saldırmış” yaklaşımını iyi niyetli bulmuyorum. Şurda objektif yorum yapan yani eski konuları bilmeyen pek çok insan aynı şeyi yazıyorken eski konuları arayıp bulan insanların bu tür etiketlemeleri açıkça yanlı olduklarını gösteriyor. Bu türde bir yaşlının yeri ya huzur evidir ya da tımarhanedir, yaşlı olması tüm mahallenin onun eziyetlerine katlanması gerektiği anlamına gelmez.
Yorumun alnı olsa alnından opucem👏👏👏👏👏

Eski konularını arayıp bulmuyoruz, biliyoruz.

Huzurevleri kötü insanların yaşlanınca terk edildikleri yerler değildir. Çok çirkin bir yaklaşım bu.

Olur mu ya, ama o yasli kafamiza… tas atsa biz ona gul atmaliyiz😂 valla burda kufur etmem yok bisey demem diyen kadinlarin cogu eminim tepki verir.

benim bi arkadasimda ayni boyleydi yazik kizin burnundan getirdi koskoca kadin kac yil, artik psikolojisi kalmamisti.. neyseki defoldu tasindida kiz bi rahat nefes aldi. Birde 80 yasinda her zaman herkes aklini yitirmiyor gayet akli basinda olanlar var valla..2 yuzlu deyincede aliniyolar.. eger bahsettigmiz sekilde biri degilsen zaten uzerine alinma yani😐😂

kimininki huy yani yasla baslada ilgisi yok

eski konularından kişilik ve davranış analizi yapılabiliyor ama.ben yaşlı teyzenin bu kadar saldırgan şirret olduğuna inanmadım mesela.camların tam dibinde çocuk oynamaz insanlar rahatsız olur.teyze 30 metre uzakta oynayan çocuğa karışmıyordur bence.çocuğu belki sağa sola zarar veriyor onları anlatmadı.eski konularında nasıl ikilemler var bilseniz.ön yargılı değiliz yani.bir bildiğimiz var

Back
X