• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

78 yasindaki teyzeyle agiz dalasi

Eski konularını arayıp bulmuyoruz biliyoruz.

Huzurevleri kötü insanların yaşlanınca terk edildikleri yerler değildir. Çok çirkin bir yaklaşım bu.
Tabii ki değil. Annanem de babannem de huzurevinde yaşadı gayet güllük gülistanlık yerler. Fakat konudaki yaşlı kadının başında birileri olsa heralde sokaktan geçenlere küfürler yağdırıyor olmazdı. Akıl sağlığı da yerinde olmadığına göre demek ki kendine bakamıyor o zaman gitsin huzurevine yatsın orda bakımını da yaparlar ilacını da verirler.

Tabii ki değil. Annanem de babannem de huzurevinde yaşadı gayet güllük gülistanlık yerler. Fakat konudaki yaşlı kadının başında birileri olsa heralde sokaktan geçenlere küfürler yağdırıyor olmazdı. Akıl sağlığı da yerinde olmadığına göre demek ki kendine bakamıyor o zaman gitsin huzurevine yatsın orda bakımını da yaparlar ilacını da verirler.
Ahahah kadını niye bunak ve deli yaptınız 😂😂😂 Sanki yakınen tanıyor gibi 😂😂😂

eski konularından kişilik ve davranış analizi yapılabiliyor ama.ben yaşlı teyzenin bu kadar saldırgan şirret olduğuna inanmadım mesela.camların tam dibinde çocuk oynamaz insanlar rahatsız olur.teyze 30 metre uzakta oynayan çocuğa karışmıyordur bence.çocuğu belki sağa sola zarar veriyor onları anlatmadı.eski konularında nasıl ikilemler var bilseniz.ön yargılı değiliz yani.bir bildiğimiz var
Tamam da yok mu böyle tipler var. Bu konuda da olabilir ha dediğiniz gibi konu sahibi de elbet problemli olabilir bilemem. Ama böyle bir durumda da yorum yapmadan geçip gitmek gerekiyor bence diğer türlüsü biraz incitici açıkçası.

eski konularından kişilik ve davranış analizi yapılabiliyor ama.ben yaşlı teyzenin bu kadar saldırgan şirret olduğuna inanmadım mesela.camların tam dibinde çocuk oynamaz insanlar rahatsız olur.teyze 30 metre uzakta oynayan çocuğa karışmıyordur bence.çocuğu belki sağa sola zarar veriyor onları anlatmadı.eski konularında nasıl ikilemler var bilseniz.ön yargılı değiliz yani.bir bildiğimiz var
Yoo ben önyargılı olabilirim bu konuda ceycey. Annesine babasına merhameti ve saygısı olmayan insanın komşu teyzeye merhamet besleyip saygılı davranacağına inanmıyorum. Bunun adı önyargıysa evet bu üyeye karşı önyargılıyım ben.

Tamam da yok mu böyle tipler var. Bu konuda da olabilir ha dediğiniz gibi konu sahibi de elbet problemli olabilir bilemem. Ama böyle bir durumda da yorum yapmadan geçip gitmek gerekiyor bence diğer türlüsü biraz incitici açıkçası.
kendi anne babası dayak yiyince eşinden haketmişlerdi diyen bir üyenin yazdığına ben itibar etmem.

Konu nerelere nerelere gelmiş gene her zamanki gibi. Ben de sokakta gördüğüm yaşından dolayı artık alzheimer mı demans mı olduğu belirsiz tabiri caizse kafası gitmiş yaşlılara saldırmıyorum tabii ki kimse de saldırmıyodur bunun haklı ya da savunulacak bi kısmı da yok.
Fakat bu durumdaki bi yaşlıyla aynı apartmanda yaşadığım konudaki gibi şirret devamlı gelen geçene saldıran yaygaracı, çocuklarımın önünde bana küfürler yağdıran devamlı tüm mahallede problem yaratan bi canlıyı yukarda bahsettiğim örnekle aynı kefeye koyabiliyosanız ya sırf muhalefet olmak için oluyosunuzdur ya da stres atmak için. Sapla samanı birbirinden ayırmak gerek. Konu sahibinin diğer konularını bilmiyorum beni de ilgilendirmez fakat bu konuda konu sahibine “ya bu zaten arızalı kadına da saldırmış” yaklaşımını iyi niyetli bulmuyorum. Şurda objektif yorum yapan yani eski konuları bilmeyen pek çok insan aynı şeyi yazıyorken eski konuları arayıp bulan insanların bu tür etiketlemeleri açıkça yanlı olduklarını gösteriyor. Bu türde bir yaşlının yeri ya huzur evidir ya da tımarhanedir, yaşlı olması tüm mahallenin onun eziyetlerine katlanması gerektiği anlamına gelmez.
Bu olaya tam olarak objektif yorum yapanlar konu sahibinin önceki konularını da bilenler oluyor aslında. Kimsenin burada hanımefendicilik oynamaya çalıştığını düşünmedim ben.

Mesela geçen gün bir konu vardı kadın sırf çocuğuna baktı diye başka bir çocuğu pataklamıştı durduk yere. Orada ben dahil çoğu kişi dövdüğünüz çocuğun annesinin yerinde olsaydık aynı şekilde karşılık verirdik diye yorum yaptık. Çocuğum yok ama biri yeğenime o şekilde saldırsa ben kadını gördüğüm yerde saçına yapışırdım herhalde hiç laf anlatmakla falan uğraşmazdım. Onun dışında yaşlı biri bana her ne dersin aynı şekilde küfürle karşılık veremezdim yani, yapıma ters düşerdi. Kibar konuşmazdım ama 70 yaşındaki biriyle karşılıklı küfürleşmeyi kendime yakıştıramazdım ne olursa olsun.

Cok mantıklı gercekten. Bunu önerebilirim. İllaki vardır herhalde

Ben inanmıyorum ki buna. Dediyse bile kim bilir kadın neler yaşadı da manolyaya küfür etti diye düşünürüm açıkçası.

kendi anne babası dayak yiyince eşinden haketmişlerdi diyen bir üyenin yazdığına ben itibar etmem.
Onu bilemem. Benim bu konudaki yaşlı kadın gözümün önüne kadar geldi bence hayatın içinde o kadar bilindik bi profil.

Yaşlılarda bir sıkıntı yok. Zaten hareketleri kısıtlı, hayat kaliteleri yaşla birlikte düşen insanlar evlerinin önünde iki nefes alacaklar, elalemin terbiyesiz veledinin cırlamasını küfürleşmelerini dinliyorlar, yeri geliyor yaşlı insanlar kafalarına top yiyorlar, çocukların dalga konusu oluyorlar. Bizim zamanımızda o yaşlılardan özür dilenirdi, şimdi ipini koparanın annesi ne çocuğuma karışıyorsun diye kavga ediyor, küfürleşiyor bu yaşlı insanlarla.

Benim de konuyu yazan üye gözümün önüne geldi. Sosyoekonomik ve kültür seviyesi düşük yerlerde en çok var; böyle bayıra salar gibi sokağa çocuk salanlar, kendileri de apartman merdivenlerine oturuyorlar. Çocukları da insanlara zulüm oluyor. Her türlü terbiyesizlikleri de çocuk ya diye mazur görülecek ya! Koskoca kadın senin çocuğuna terbiyesiz diyorsa çocuğunu terbiye etmeyi dene. Ha bir de bir zahmet ilgilen parka götür, zaten park yaşı değilse sokakta ne işi var? Çalışan kadınsan çocuğuna hobi edindir, işteyken ilgilenmesi için bir kursa ver.

her bize hakaret edene saldırsaydıkk karakollardan mahkemelerden kurtulamazdık yahuu.hele ki bu kadar yaşlı bir kadına ben olsam cevap vermez arkamı dönüp giderdim.
Ben mesela arada trafikte arabadan inip birilerinin arabasını tekmelemek istiyorum ama kendimi tutuyorum:)) Kendini tutabilmek iyi bir şeydir.

Ben mesela arada trafikte arabadan inip birilerinin arabasını tekmelemek istiyorum ama kendimi tutuyorum:)) Kendini tutabilmek iyi bir şeydir.
aynen öyle.bugün asansör çağırdık asansörden maskesiz bir komşu indi sadece ters ters baktım tek söz söylemedim.söylesem belki ağır bir ağız dalaşı olacak.trafikte öyle dediğin gibi.biraz sağduyulu olmalıyız sinirlerimize hakim olmalıyız.bu maskesizliği uygun bir zamanda yöneticiye söylerim o da uyarı asar belki.

aynen öyle.bugün asansör çağırdık asansörden maskesiz bir komşu indi sadece ters ters baktım tek söz söylemedim.söylesem belki ağır bir ağız dalaşı olacak.trafikte öyle dediğin gibi.biraz sağduyulu olmalıyız sinirlerimize hakim olmalıyız.bu maskesizliği uygun bir zamanda yöneticiye söylerim o da uyarı asar belki.
Ben olsam uyarıya görüyorum ki hala maske takmayı öğrenememiş densizler var diye başlardım :KK70:Çok kızıyorum başkalarını hiç ama hiç düşünmeyenlere.

Bir insanla bu raddeye gelmemeyi, bu raddeye gelmeden çözmeyi ya da ortamı terk etmeyi algılayamıyorlar dryad.

Sanki hepimiz tartışma yaşayınca küfür savurup önümüze gelene fiziksel şiddet uyguluyoruz. Buna inanmak bir çeşit kendini rahatlatma biçimi sanırım.
Bir de dışarıda gördüğümüz bu kadar çirkef kadın kim o zaman diyorlar:)) umarım haber, sosyal medyadan falan bahsediyorlardir görüyoruz derken.

Back
X