7haftalik hamileler :)

duygunn

evli mutlu bebisli
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
55
42
18
38
Slmm 7 haftalik hamileyim benim gibi olan arkadaslar nasıl geciyo gebelik cok mide bulantiniz varmı paylaşalım herseyi :)

Selamlar.. Benimde son regl tarihine göre 7 haftalık oldu, ama doktorun söylediğine göre 6+1 günlük..
Henüz bulantı yok bende çok şükür :)

Hayirli olsun sag salim kucagimıza almayi nasip etsin allah .. benimde reg tarihine gore 8 +3 gun ama dr gore 7 hafta gec dollenmeden kaynaklı galiba :) mide bulandim yeni basladi benim sabahlari cok oluyo degisik bi duygu bu allah herkese nasip etsin .

bende de bulantı oyle abartı yok kokular mahvediyor kızlar beni bide vücudum fazla şiş ve gergin

ben de geç döllenmeden dolayı 7 haftanın içindeyim bende de bulantı yok ama cok fazla uyku yapıyo bizim ufaklık

Slm kizlar bende 7+5 günlük hamileyim aşırı baş dönmem var birde midemde yanmalar kötü bir dönem sanırım

Allah hepimizin yardimcısı olsun bebislerimiz saglikli olsunda gecer bunlar . Bas donmesi bendede ara ara oluyo bidr kalp atıslarinı duydunuzmu bebislerin :KK46:

Bende de mide yanması var, birde geceleri yatınca baş dönmesi oluyor bir kaç gündür. Bebeğin kalp atışlarını henüz duymadım. Heyecanla bekliyoruz :)

bende 7.haftaya girmek üzereyim hiç bi belrtim yok sadece kabızlık ve akşama doğru mide yanmam ekşimem var. bazen hamile olduğumu unutuyorum :(

Benim son adet tarihim 17 eylül.
ben 6.haftadayım sanırım tam bilmiyorum hesaplamayı
benm hiç bir belirtim yok henüz çok nadir bi baş dönmesi oluyo arada

benim de bulantı vs. bir belirtim yok çok şükür. sadece halsizlik ve keskin hareketler yaparsam gerilmeyle birlikte ağrı hissediyorum.

mrb hanımlar bende 1 yıllık evlılığımın ılk yıl donumunde cok şükür harika bir süprizle karşılastım. hamile oldugumu öğrendim şimdi 7 haftalık hamileyımama normal adetime göre 8 hafta gösterıio sanırım gec döllenme. benim 5 haftada asıkır lekelenme ve sancılarım vardı dr lekeyı kese olusumu demıstı ama sancı düşük tehlikesi olabilcegını soyleyerek progestan dıye bır ılac vermıstı ama sımdı cok şükür ıyıyız. daha kalp atıslarını duyamadık. benımde oyle asırı mıde bulantılarım bas donmelerım felan olmuyo ve yemegı kendım yapmadıgım surece gayet guzel yemegımı yıyebılıyorum :) sadece gece mıde yanmalarım oluyo bırde gaz sancılarım oluyo sızdede gaz sancısı var mı ? bazen normal sancıyla karıstırıyorum. su torbasıyla gezıyorum. birde şisliğim oluyo onuda gaza bağlıyorum.

Merhaba arkadaşlar bende 7 hafta 6 günlük hamileyim doktorum ilk muayenede çift rahim olduğunu ve düşük tehlikem olduğunu söyledi bu durumda olanlar var mı bilmiyorum hamileliğimin bol sancılı ve zor geçeceğini söyledi şükürler olsun ki o kadar abartılı bir durumum yok şuan hatta en korktuğum mide bulantısıydı ki o bile yok denecek kadar az
çalışan bir hamileyim ve sıkıntım aşırı uyku hali ,ara ara sancılar ve stress (bununla başedemiyorum)
tüm anne ve anne adaylarının rabbim yardımcısı olsun..

Bende 7haftalik hamileyim hersey iyi gidiyor dis gebelik oldugunu soylemisti doktor sukur degilmis mutlu oldum hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Merhabalar. Bende 7 haftalik hamileyim:) sabahları bulantıyla uyanıyorum başucumda krakerlerle .. kokuya cok duyarliyım. En sevdigim yemegi kokusundan dolayı yiyemiyorum ve kasiklarimda ağri oluyo zaman zaman ama çok şükür iyiyim ;)

bende 7 haftalığım... 6 haftalıkken lekelenmem oldu.. kalp atışını o gün duydum.. midem bulanmıyor ama progestan kullandığım için başım dönüyor ve halsizim... bugün yine kalp atışını duydum ... harika bir duygu... düşük tehdidi olduğu için sık kontrollere gittim ama doktor bugün 12 haftalık olana kadar gitmeme gerek olmadığı söyledi... her şey yolundaymış Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

bende 7+0 hftlık hamileyim:) midem çok yanıyor arada bulanıyor. gece bulantıyla uyanıyorum :(

Selamlar.. 7 haftalık olup bebeğin kalp atışlarını duyan varmı aranızda ?

Back
X