7haftalik hamileyim ve kahverengi kanamam var

Selam arkadaşlar benimde aynı derdim var kanama diyemem ama ıkındığımda gelen açık kahve sulu bişey var 5+4 üm bende Dr a gidemedim daha pztsi gidicem nasipse çamaşırımda bişey yok sadece peçeteye geldi

Benim kahverengi gelince seviniyordum ben 5. Haftada başladı kanamalarım ve kırmızıydı hatta iki kez et parcası gibi bişeyde geldi ama şimdi 16. Haftadayım dua et cnm ben dustu diye ağlarken 6. Haftada kalp atışını duydum meleklerim beni bırakmadı çok sukur progestan iğne vuruldum hergun

Ikınma yasak canım helekı kabız asla olma düşügü tetıklıo dıkkat et yat dınlen

Rabbim büyük nereye baksam kanama kahverengı akıntı kımyasal yefıgımız ıctıgımız saglıcakla hayırla alırız kucagımıza ınsAllah

Tam 8 ay çektim o lekeleri iç çamaşırımda hep akıntı vardı kahverengi yada kanama vardı allaha sukur dogurdum bebegımde gayet saglıklı

Tam 8 ay çektim o lekeleri iç çamaşırımda hep akıntı vardı kahverengi yada kanama vardı allaha sukur dogurdum bebegımde gayet saglıklı
Allah bağışlasın canım darısı bize benim sabah yine geldi peçeteye kahve kanama gibi birazdan gidicem Dr a

Allah bağışlasın canım darısı bize benim sabah yine geldi peçeteye kahve kanama gibi birazdan gidicem Dr a
Rabbim sana o bebeği nasip edecekse hiç korkma ben hiç ama hiç korkmuyordum Allaha tevekkülü elden bırakma canım senin için hayırlısı neys eo olsun inşallah bebişin sağ salim doğar.

Rabbim sana o bebeği nasip edecekse hiç korkma ben hiç ama hiç korkmuyordum Allaha tevekkülü elden bırakma canım senin için hayırlısı neys eo olsun inşallah bebişin sağ salim doğar.
Amin canım benim inş sağ salim elime alırım bebeğimi dün gittim bi sıkıntı yoktu kanama kırmızıya dönerse gel dedi istirahat dedi yatıyorum şimdi

Merhaba canim oncelikle gecmis olsun hapini ic igne verdiyse onu yaptir wc disi kalkma yataktan bende ayni seyleri yasadim hemde benim daha kucuktu ve daha tam tutunamadan riske girmisti ben 2 hafta hic kalkmadan ayaklarim havada yattim Allaha sukur gecti insalalh seninde gecer dedgm gbi tek yapabilcegin dinlenmek ve dua etmek

Evet aynen...dinleniom ve dua ediom.baska bi dr a gittim ve her hamile 4kadindan birinde kanama olurmus korkma dinlen dedi icim rahatladi elh birsey olmayacak allahin izniyle..tsk ediyorum herbirerlerinize

Ya bendede bir haftadan fazladir kahverengi lekelenme.oluyor arada iki kez kan seklinde geldim igne yapildi iki kez progestanida fitil seklinde aliyorum ama akintim hala var kahve kahve dpmtorum her lekeden kanamadan korkma dedi bebegimizde iyiydi sukur insaallah oyle devam eder ama aklim hep onda iyi midir diye

O haftalarda Bende de olmustu,hatta benim bir iki kere baya kirmizi kanamam olmustu leke tarzinda.. 10. Ve 12. Haftamdada oldu,ilk aylarda normal eger cok yogun ve agrili degilse.. Benim doktorum pregestron bile vermemisti

Aynı durumdayım arkadaşım 7. Haftadayız 1 haftadır kahve lekelenme var bugün yine gittim progestron verdi be yat dedi yatıyorum Allah'ım bize bağışlasın
O haftalarda Bende de olmustu,hatta benim bir iki kere baya kirmizi kanamam olmustu leke tarzinda.. 10. Ve 12. Haftamdada oldu,ilk aylarda normal eger cok yogun ve agrili degilse.. Benim doktorum pregestron bile vermemisti
çok yoğun değil şükür lavabo da geliyor peçeteye ama işte risk var yine de Allah'ım korusun

Benimde yogun degil peceteye geliyor ama aynen banada dinlen kendini yorma dedi oylede yapiyorum ama on gun olacak neredeyse gecmiyor sanki gecmeyecek bebegime bisey olmasin.varsin gelsin ama onun icinde risk olustueuyor korkmamak elde degil

Benimde yogun degil peceteye geliyor ama aynen banada dinlen kendini yorma dedi oylede yapiyorum ama on gun olacak neredeyse gecmiyor sanki gecmeyecek bebegime bisey olmasin.varsin gelsin ama onun icinde risk olustueuyor korkmamak elde degil
Aynen canım kaç haftalık senin bebişin bol su iç bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…