7haftalik hamileyim ve kahverengi kanamam var

Acil yardım istiyorum delirmek üzereyim arkadaşlar 4 haftalik hamileyim adet gibi kanamam geldi gece acile doktora gittim kesemin oldugunu hamileligimin devam ettgini soyledi.cok tedrginim .bnde mrk uyandiran hamile kadin adet gibi kanama olur mu.dusuk mu anlayamadım aklım çok karışık

Aynisini bi tanidigim ablada yasadigini soyledi ve suan oglu 13yasinda..allahin izniyle birsey olmaz yinede tedbiri elden birakma canim.dinlen istiraht et.hap felan verilmedimi

[QBURCUMQQ, post: 41764427, member: 661516"]Ne sordun cnm ben[/QUOTE]
9 haftalik hamileyim. Ve İç kanamam var. Dışarı yok. Prolutan iğne verdi. dinlen bol su ic dedi. Bu durumu yaşayan var mı. Ne kadar sürüyor. Kanama ne zaman geçer.

[QBURCUMQQ, post: 41764427, member: 661516"]Ne sordun cnm ben
9 haftalik hamileyim. Ve İç kanamam var. Dışarı yok. Prolutan iğne verdi. dinlen bol su ic dedi. Bu durumu yaşayan var mı. Ne kadar sürüyor. Kanama ne zaman geçer.[/QUOTE]
Burda bu sorunun cevabı olmayabilir canım benim Yaşadığım lekelenme iç kanamayla ilgili bir bilgim yok Allah yardımcın olsun

Aynisini bi tanidigim ablada yasadigini soyledi ve suan oglu 13yasinda..allahin izniyle birsey olmaz yinede tedbiri elden birakma canim.dinlen istiraht et.hap felan verilmedimi
Protestan diye bir kapsül verdi ertesi gun kanamam arttı ve dusuk oldum .rabbim herşeyin ayrılışını versin bana da ümmeti muhammede de

Protestan diye bir kapsül verdi ertesi gun kanamam arttı ve dusuk oldum .rabbim herşeyin ayrılışını versin bana da ümmeti muhammede de
Canim cok gecmis olsun rabbm yardmcn olsn.ve dedigin gibi ins daha hayirli bir evlat dunyaya getirirsin herseyin en hayirlisi... uzuldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…