• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7'li rakamlara elveda 5'lere merhaba :D

Merhaba günlüğüne uğrayayım dediim,çok azimlisin hayran kaldım eminim ki istediğin kiloya ulaşıcaksın umarım bunu isteyen herkes amacına ulaşır bugün neler yaptın bakalımm

Çok teşekkür ederim ne kadar mutlu oldum anlatamam. Bugün yeni bir anlayış mı desem ne desem bilmiyorum ama öyle bor şeye açtım kapılarımı,acıkınca ye doyunca bırak mantığında ve uzun vadede diyetlerin kilo aldırdığını anlatmış bir doktor 15 gün bunu denicem kendi doğal mekanizmalarımı dinlicem ve 6 ay verdim kendime 18 kilo vermek için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün özel sebeplerden dondurma yedim dondurmanın özel sebebimi olur demeyin oluyor işte :) Açıkçası kafam yine kararsız şöyleki diyete girdiğimde sürdürebileceğime inanmıyorum o yüzden dkzye inandım ama aklım diyette off lütfen yardım edin eğer diyete başlarsam bitirmicem bu sefer ama diyetsiz kalıcı zayıflama diye bir olay da var bu gece düşünüp yarın öyle devam edicem sevgili günlüğüm

Merhaba
Bugün yeme düzenimi oturtamadım
Sabah: yok
Öğle : muz+ 1 bardak süt
Akşam:salataveya çorba veya yoğurt
bu akşam leslie 3 mil yaparak 2 günü telafi edicem.

Eklentiler

• $1404904236432.webp
    $1404904236432.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
72.7ydim bu sabah yarın 71.9 olmayı ümit ediyorum.Bir de bu kısıtlanmış beslenmeme 69 kiloyu görene kadar devam edicem
Ve anladım ki bu sağlıklı beslenmeyi ömur boyu devam ettirmek gerekir yoksa kilolar koşarak gelir ve biz bir kısır döngüde döner dururuz.

Son düzenleme:
Bu liste benim hedeflerim sizce biraz fazla mı uçmuşum ?
Bir de lütfen biri yardım etsin ben şimdi 69 kiloya kadar yani 3 kilo verene kadar pişmiş bir şeyler yemeden vermeyi düşünüyorum meyveler süt kuruyemiş çiğ sebzeler falan sonra normal düzene geçince yani yemek yemeye başlayınca ama yine dikkat ederek kilo alır miyim ve bu verdiklerim yağ mı???
Kararsizkiz yine kararsız :s

Eklentiler

• $1404919446379.webp
    $1404919446379.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 126
Bir de lütfen biri yardım etsin ben şimdi 69 kiloya kadar yani 3 kilo verene kadar pişmiş bir şeyler yemeden vermeyi düşünüyorum meyveler süt kuruyemiş çiğ sebzeler falan sonra normal düzene geçince yani yemek yemeye başlayınca ama yine dikkat ederek kilo alır miyim ve bu verdiklerim yağ mı???

Bende senin gibi düşünüyorum çünkü çok kısa zaman içinde kilo vermem lazım.Uçmamışsın hedeflerinde ama arasıra metabolizman yavaşlayabilir ve kilo vermen durabilir.Çünkü şuan biraz sudan gidiyo.Sen o sıralarda da pes etme devam et diyetine.Normale dönünce de kilo almazsın vücudunu yavas yavas alıştırırsın zaten emin ol çok fazla yiyemiyceksin miden küçülmüş olucak en kısa zamanda 5'leri görmek dileğiyleee :)

Bende senin gibi düşünüyorum çünkü çok kısa zaman içinde kilo vermem lazım.Uçmamışsın hedeflerinde ama arasıra metabolizman yavaşlayabilir ve kilo vermen durabilir.Çünkü şuan biraz sudan gidiyo.Sen o sıralarda da pes etme devam et diyetine.Normale dönünce de kilo almazsın vücudunu yavas yavas alıştırırsın zaten emin ol çok fazla yiyemiyceksin miden küçülmüş olucak en kısa zamanda 5'leri görmek dileğiyleee :)

Umarım hepimiz görürüz 5'leri :D

Son düzenleme:

Merhaba :) önce hedefine bir yorum yapacağım. İlk zamanlar yanı ilk 4-5 kilo daha hızlı gidebilir. Başta su da kaybedeceğinden. Ama sonraki kilolarda özellikle 65ten sonra 4 günde 1 kilo vermek zorlaşacak. Ancak diyetinin yanına ciddi ciddi egzersiz koyman gerek . Öyle kardio falan da kurtarmaz :34: Daha sert kaslarını güçlendirecek egzersizler ister. Biliyorum bir an evvel fazlalıklarından kurtulmak istiyorsun ama bu kadar hızlı olmayabilir. Kendine zaman ver. Ve nasıl bir diyet programı izleyeceğini planla. Günlük menüler oluşturup kalorilerini hesaplayabilirsin mesela :) Günde belli bir kaloriyi aşmadan zayıflayanlar var. Bir de akşam belli bir saatten sonra yememek de çok etkili. Mesela 6 dan sonra yemeyi kes. Su ve bitki çayı iç. Bunun gibi biraz araştırma yapınca kendine en uygun yöntemi bulacaksın.
Beslenmeyle ilgili kararsızlığını gidermek aslında kolay menülerine sebze yoğurt çorba koy. Sağlıksız şeker ve yağdan uzak dur, bol su iç ve düzenli spor yap. Hangi diyeti yaparsan yap bunlar gerekli. Bi de yapamayacağını düşünme :20:. Ben motivasyonumu kaybedince google a beforeandafterweightloss yazıyorum insanlar nasıl zayıflamış. Sen de yapabilirsin :34::29:

Back
X