Arkadaşlar sizden genetik kan tahlili istediler mi sizdeen ve eşinizdenAmin insaallah durumum seninkine benzer bemde bugun 3.dnememein olumsuz oldugunu öğrendim. INSALLAH bi an once sorunumuz bulunur da kucagkmiz dolar
Evet istediler canimArkadaşlar sizden genetik kan tahlili istediler mi sizdeen ve eşinizden
Aminnn Allah saglikli bir sekilde kucagina almaui nasip etsin senindeArkadaşlar gezınırken gördüm bu formu ınanın bu ıse gırenler hepımız aynıyız umıdınızı lütfen kaybetmeyın bende 5 deneme yaptım 4.tutmustu bebeğimin 8+ 5 te kalbi durdu yıkıldım 6 sene sonra ılk kez hamileydım ve onu da bılmedıgım bır nedenle kaybettim. Su anda 5. Denemem 6. gün dondurulmus embriyo ile hamileyim ıns bu sefer bebeğimi kucağıma sağ saglım almak nasıp olur. Ama emın olun bu sürece gelene kadar çok şey yaşadım ama pes etmedim sizde lütfen pes etmeyin ıns en kısa sürede hepimizin kucağı dolar
amin canım inşAminnn Allah saglikli bir sekilde kucagina almaui nasip etsin seninde
merhaba ,Arkadaslar merhaba bu gruba uzunca bi sure kimse yazmamis ne alemdesiniz. Ben bi suru test yaptirdim hasimato hastaligi otoimmun sistem dusuklugu genetik testte heterozigot tasiyiciligi yani sizin anlayacaginiz ne varsa cikti ve cok mutsuzum
Merhaba insallah hakkimizda hayirlisi olur doktorunuz kimdir istanbuldamisiniz ben doktorumdan hic memnun degilim serum tedavisi falan demedi bana onca test sonucuna ragmen hala deneriz kafasinda komedimerhaba ,
canım benimde ilk denemem olumsuz sonuçlandı 2 adet embriyom daha var dondurulmuş doktorum eşimle benden genetik test istedi biray civarı sonuç çıkar dedi pazartesi verdik kanı bekliyoruz.
2. transfer öncesi extra rahim içi çizik ve serum tedavisi uygulayacak.inşallah herşey güzel gider ama önce genetik sonucunu bekliyoruz.
canım muğla milasta oturuyorum ben doktorum dan çok memnunum.Hatta o kadar üzüldü ki benim yumurta toplama işlemim çok zor geçti herşey ters gitti 9 yumurta toplandı 4 tane kaliteli çıktı ama o yüzden doktorum tekrar yumurta toplama işleminde seni çok riskli görüyorum bu denemede herşeyi yapıcam dedi.Merhaba insallah hakkimizda hayirlisi olur doktorunuz kimdir istanbuldamisiniz ben doktorumdan hic memnun degilim serum tedavisi falan demedi bana onca test sonucuna ragmen hala deneriz kafasinda komedi
normalde genetik test ve serum tedavisini 2.düşükten sonra yada 3.başarısız denemeden sonra yapıldığını zaten okumuştum doktorumda öyle söyledi fakat sende bu denemede hepsini uygulayacağım dedi.hayırlısı canım en kötüsüde 10 günlük bekleme en çok korkutan o beni tekrarMerhaba insallah hakkimizda hayirlisi olur doktorunuz kimdir istanbuldamisiniz ben doktorumdan hic memnun degilim serum tedavisi falan demedi bana onca test sonucuna ragmen hala deneriz kafasinda komedi
Turkiyede ki yanlis orada zaten genetik testi bastan yapiyor gelismis ulkeler bu tarz husranlar yasanmasin diyd bizde durum tam tersi. Allah sifa versin hepimize canimnormalde genetik test ve serum tedavisini 2.düşükten sonra yada 3.başarısız denemeden sonra yapıldığını zaten okumuştum doktorumda öyle söyledi fakat sende bu denemede hepsini uygulayacağım dedi.hayırlısı canım en kötüsüde 10 günlük bekleme en çok korkutan o beni tekrar
Canim herşeyin bi çaresi var cok iyi biliosun yeterki sen peşine düş pes etme her zaman bi umut var son paylasimimda da yazdım normal yolla hamile kalamazsın diyen doktorlara inat hamile kaldimArkadaslar merhaba bu gruba uzunca bi sure kimse yazmamis ne alemdesiniz. Ben bi suru test yaptirdim hasimato hastaligi otoimmun sistem dusuklugu genetik testte heterozigot tasiyiciligi yani sizin anlayacaginiz ne varsa cikti ve cok mutsuzum
Maalesef canim bana genetik test bile yapılmadı 2. Kaybimi yaşadım başına gelmeyen bilmez canim biraz ısrarcı olmamız lazım onu anladim.Turkiyede ki yanlis orada zaten genetik testi bastan yapiyor gelismis ulkeler bu tarz husranlar yasanmasin diyd bizde durum tam tersi. Allah sifa versin hepimize canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?