8+0 hafta

Rudy95

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
69
65
8
30
İzmir
Arkadaşlar,ben 8+0 haftadayım.Öncesinde yerleşme kanaması yaşadım , proluton iğne kullandım 2 defa.Adet ağrısına benzer ağrılarım oldu ilk haftalarda.Bulantı yok.Sorum bu ki son günler hic bir belirtim.Korkuyorum acaba bebeğimin kalbi mi durdu diye.Randevum önümüzdeki hafta.Benim gibi olan var mı? kafayı yemek üzereyim

Aslinda 6-8 arasi kalp atisi duyulacagi icin belirtiyle gecer ama 8 den sonra biraz durulur. Bende oyle olmustu.Hani belirtiniz yok diye bebege bisey olmus gibi dusunmeyin 9 ay hic belirti sikayet yasamayanda var. sagliklidir merak etmeyin🙏🏻

Aslinda 6-8 arasi kalp atisi duyulacagi icin belirtiyle gecer ama 8 den sonra biraz durulur. Bende oyle olmustu.Hani belirtiniz yok diye bebege bisey olmus gibi dusunmeyin 9 ay hic belirti sikayet yasamayanda var. sagliklidir merak etmeyin🙏🏻
Cevap yazdığınız için teşekkürler 🙏peki ne olsa öyle düşüne bilirim bunun cevabını bulamıyorum.Bazıları hiç bir şey hiss etmedik yani aynı gebelikteki belirtiler gibi oldu bebek kalbi durduğunda da.Bilemedim 😣

Cevap yazdığınız için teşekkürler 🙏peki ne olsa öyle düşüne bilirim bunun cevabını bulamıyorum.Bazıları hiç bir şey hiss etmedik yani aynı gebelikteki belirtiler gibi oldu bebek kalbi durduğunda da.Bilemedim 😣
Suan allah korusun kalbi dursada 10. Haftaya kadar siz hic bisey hissetmezsiniz. Ama bu sekilde dusunurseniz surekli bebeginiz stres altinda bi hamilelik yasayacak ve belkide istemediginiz sonuc olacsk. Siz iyi dusunun guzel hayal edin randevunuzda rahatlarsiniz insallah🌸

Suan allah korusun kalbi dursada 10. Haftaya kadar siz hic bisey hissetmezsiniz. Ama bu sekilde dusunurseniz surekli bebeginiz stres altinda bi hamilelik yasayacak ve belkide istemediginiz sonuc olacsk. Siz iyi dusunun guzel hayal edin randevunuzda rahatlarsiniz insallah🌸
Neden 10 .haftaya kadar?

Bebeğin hareketlerini hissedene kadar tedirginliğiniz olur çok normal anca ultrasonla takibi olur ama her hamilelik belirtiyle geçmez. Bende başından sonuna hiçbir belirti yoktu ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne uyku hali.

Merhaba hormon adaptasyonu diye bir durum da mevcut. Bazı gebeliklerde kadın artan hormonlara hızla adapte olduğu için belirtileri aniden Kesilebiliyormuş tamamiyle normal bir durum endişe etmeyin ki ufaklık da yerinde rahat büyüsün 🌸

Merhaba hormon adaptasyonu diye bir durum da mevcut. Bazı gebeliklerde kadın artan hormonlara hızla adapte olduğu için belirtileri aniden Kesilebiliyormuş tamamiyle normal bir durum endişe etmeyin ki ufaklık da yerinde rahat büyüsün 🌸
Bugün de göğüs hassasiyetim kayboldu yani bu da mı adaptasyona bağlı 😣

Bugün de göğüs hassasiyetim kayboldu yani bu da mı adaptasyona bağlı 😣
Bence kendinizi fazla dinliyorsunuz strese giriyorsunuz. Bazı günler bende de hiç belirti olmuyor ama takılmıyorum yoğun ağrı ve kanama olmadıkça endişeye gerek yok yine de içiniz rahat etsin diye hekiminize bir sorun isterseniz belki kalp atışını duymak rahatlatır sizi 🥰
Bana 5 hafta sonraya randevu verdi mümkün olduğunca tutup randevu tarihinde gideyim diyorum

Back
X