çok haklısın canım endişelerinde bende senin gibiyim.hep acabalarla yaşıyorum.sivilceler bendede çıkıyor yağ dengesi değiştiği için oluyormuş.
Bende hep aynı şeyleri hissediyorum.. ilk hamileliğim olduğu için hala inanamıyorum:)) ben migde bulantısı bel agrısı filan yasamadım hiç simdiden sonrada yasamam umarım.. tek derdim asırı duygusallıgım.. herseye aglayasım ve sinirlenesim var:) vay kocamın haline diyorum :)))
göbek benimde en cok istediğim şey.. bu hafta yavas yavas cıkmaya başladı sanki:) benimde bir anda durusum filan degisti birazda ben bilerek sisiriyorum galiba:)))))
yalniz olmadigi düsünmekte rahatlatiyor insani olumunekankayizsmile bide cok ilac aliyorum(folik asit,tiroid ilaci,demir ilaci ve arada bulanti ilaci) doktorumun tavsiyesiyle kullaniyorum kullanmam lazim ama genede tedirgin oluyorum bebegime zarar verirmi diye.. hatta bunun icin ev doktorumuza bile sordum ilaclarimin icerigini hamileler icin dedi bebeginede iyi gelir devam et dedi akannehir ama ben nedense tatmin olamiyorumm.
Rabbim bebegimi koru pit pit atsin hep kalbi icimde :Saruboceq: bide karnim ciksin hemen mümkünse :CüvCüv:
Bende hep aynı şeyleri hissediyorum.. ilk hamileliğim olduğu için hala inanamıyorum:)) ben migde bulantısı bel agrısı filan yasamadım hiç simdiden sonrada yasamam umarım.. tek derdim asırı duygusallıgım.. herseye aglayasım ve sinirlenesim var:) vay kocamın haline diyorum :)))
göbek benimde en cok istediğim şey.. bu hafta yavas yavas cıkmaya başladı sanki:) benimde bir anda durusum filan degisti birazda ben bilerek sisiriyorum galiba:)))))
eee kimseler yokmu???bilmiyorumkismile
gelip gidiyorum arada ama bende kimseyi yakalayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?