8 -14 Şubat 2021 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645

8-14 Şubat 2021 haftalık burç yorumları! Kimler haftaya sürprizle başlayacak?​

AKSAM - MOR PAPATYA - Astrolog Ceylin Çelebi

kkk.jpg

8-14 Şubat haftalık burç yorumlarını sizler için hazırladık. Bu hafta tüm burçlar Kova burcundaki yeni aydan etkilenecek. Şubat ayının ikinci haftasında Ay Oğlak burcunda ve kariyer konularına daha ciddiyetle yaklaşmamızı sağlıyor olacak. Koç burcu 8-14 Şubat haftasına enerjili başlayacak, Kova burcu ise önemli bir karara imza atabilir. 8-14 Şubat 2021 haftalık burç yorumları sizi şaşırtabilir.

DİLEKLER VE İSTEKLER İÇİN UYGUN GÜNÜ KAÇIRMAYIN
Pazartesi günü Güneş Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Güzel dileklerde bulunmak ve isteklerimizi hem yazılı hem de sözlü bir şekilde dile getirmek adına saat 16.48'i değerlendirebiliriz. Çarşamba günü Ay Kova burcuna geçecek. Merkür Mars karesi saat 15.16'da kesinleşecek. Sabırsız bir enerjide olabiliriz. Perşembe günü saat 22.05'de Kova burcunda bir yeni ay var. Önemli yenilikleri hayatımıza getirecek olan Yeni ayı yükselen burcumuza göre hangi alanlarda yaşıyor olacağız? Hafta sonu Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Cumartesi günü özel ilişkilerimizde pozitif enerjiler var. Önemli görüşmelerimizi bugüne denk getirebiliriz.

kkj.jpg


KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI
Sevgili Koçlar, 8 Şubat-14 Şubat haftasına Ay Oğlak burcunda ve kariyer konularınıza dikkat çekerken başlıyor olacaksınız. Hafta başında olumlu kararlar almak adına ve geçmişte kalmış konularınızı tekrar değerlendirmek adına Güneş Merkür kavuşum açısı destekleyici gözüküyor. Perşembe günü sosyal çevrenizle ilgili konularınızı etkileyecek bir yeni ay Kova burcunda meydana geliyor olacak. Daha etkileşim içinde olabileceğiniz yeni gruplar içerisine bu Yeniay ile birlikte girebilirsiniz. Cuma günü Balık burcuna geçen Ay ile birlikte arka plandaki işleriniz açısından yoğun iki günlük bir süreç sizleri bekliyor olacak. Hafta sonu daha sakin ve arka planda bekleyen işlerinize vakit ayırmanız adına uygun enerjiler var. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.


BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI
Sevgili Boğalar, 8 Şubat ve 14 Şubat haftasında Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Kariyer konularına eğilebilirsiniz. Çarşamba günü saat 15:16'da meydana gelecek olan Merkür Mars zorlayıcı açısının etkisiyle birlikte sabırsız bir tavırda olabilirsiniz. Perşembe günü Kova burcunda meydana gelecek olan Yeniay ile birlikte kariyerinizle ilgili önemli bir başlangıç yapma potansiyeliniz mümkün gözüküyor. Hafta sonu Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Arkadaşlarınız ile sosyal medya üzerinden yoğun görüşmeleriniz olabilir. Pazar günü mistik konularla ilgilenebilirsiniz. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.


İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER
Sevgili İkizler, 8 Şubat haftasında Ay Oğlak burcunda haftaya başlıyor olacağız. Pazartesi günü önemli iş görüşmelerinizi düzenlemek adına uygun enerjiler var. Perşembe günü Kova burcunun 23 derecesinde meydana gelecek olan Yeniay sizlerin yurtdışı ve yabancılarla olan işlerinizde yeni birtakım projelere adım atmanız yönünde önemli etkiler yapıyor olacak. Aynı zamanda perşembe günü yoğun enerjiler var. Görüşmelerinizin yoğun olduğu bir gün olabilir. Cuma günü Ay Balık burcuna geçecek. Hafta sonu bilhassa kariyeriniz ile ilgili konulara kafa yorabilir, birtakım başvurularda bulunmak adına önemli girişimler yapabilirsiniz. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.


YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ
Sevgili Yengeçler, 8 ve 14 Şubat haftasına girerken pazartesi günü Ay karşıt burcunuz Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Haftanın ilk iki günü ikili ilişkilerinize ve sözleşmelerinize odaklanmanızı sağlıyor olacak. Perşembe günü Kova burcunun 23 derecesinde meydana gelecek olan yeniay ile birlikte mevcut işlerinizi daha fazla büyütmek için kredi çekmek ya da borç almak isteyebilirsiniz. Hafta sonu eşinizin yakın çevresi ile ilgili birtakım fedakarlıklarda bulunmanızı gerektirecek durumlar meydana gelebilir. Partnerinizle bir sorununuzu çözmek için cumartesi günü enerjilerini kullanabilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.


ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN
Sevgili Aslanlar, Şubat ayının ikinci haftasında Ay Oğlak burcunda haftaya başlıyoruz. Çocuklarınızla ilgili konular sabah saatlerinde öne çıkabilir. Perşembe günü Kova burcunda meydana gelecek olan Yeniay ile birlikte ikili ilişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Bir sözleşme imzalamanız gereken bir durum oluşursa bu süreçte Merkür'ün retro olduğunu aklınızda tutarak işlerinizi düzenlemeniz yerinde olacaktır. Hafta sonu ise ortak paylaşımlarınızla ilgili olarak birtakım projelere partnerinizle birlikte kafa yorabilirsiniz. Pazar günü yaratıcı faaliyetlere yönelebilirsiniz. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.


BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK
Sevgili Başaklar, 8 Şubat 14 Şubat hafta başında Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Çocuklarınızla ilgili konular haftanın ilk iki günü önem kazanıyor olacak. Hem Pazartesi hem de Salı günü oldukça rahat ve huzurlu enerjiler var. Perşembe günü mesleğinizle ilgili konularda yeni birtakım işleri önünüze getirebilecek, yeni projelere imza atmanızı sağlayacak önemli bir yeniay meydana gelecek. Hafta sonu ikili ilişkilerinizle ilgili konulara daha fazla odaklanıyor olacaksınız. Bilhassa cumartesi günü partnerinizle güzel vakitler geçirmek adına gökyüzü sizleri destekliyor olacak. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.


TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ
Sevgili Teraziler, hafta başında Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Hafta başında evinizle ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Çarşamba günü Ay Kova burcuna geçecek. Merkür Mars karesinin etkisiyle acele ile yanlış kararlar alma yanlışına düşebilirsiniz. Temkinli hareket etmenizde yarar var. 2021 yılının ikinci yeniayı aşk hayatınızla ilgili konularda yeni heyecanları hayatınıza getirmek üzere perşembe günü meydana geliyor olacak. Hafta sonu Ay Balık burcunda olacak. Günlük işleriniz ve ufak tefek sağlık problemlerinizle ilgilenmek ve ne zamandır bekleyen işlerinizi toparlamak istiyor olacaksınız. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.


AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP
Sevgili Akrepler, 8 Şubat haftasına Ay Oğlak burcunda başlıyor olacağız. Pazartesi ve salı günü sakin enerjiler var. Eğitimlerinize odaklanabilirsiniz. Perşembe günü Kova burcunda ev ve yuva alanlarınızda birtakım yenilikleri hayatınıza getirebilecek, yeni bir düzen kurmanız adına destekleyici etkiler sunacak bir yeniay meydana gelecek. Bu süreçte otorite figürleriniz ile olan gerginliklere dikkat etmenizde yarar var. Hafta sonu Ay Balık burcunda ilerliyorken çocuklarınız ile ilgili konularda birtakım fedakarlıklar yapmanız gereken durumlar meydana gelebilir. Hepinize iyi haftalar dilerim.


YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY
Sevgili Yaylar, 8 Şubat haftasına Ay Oğlak burcunda giriyor olacağız. Parasal konularınıza odaklanabilirsiniz. Merkür Güneş kavuşumunun meydana geleceği pazartesi gününe önemli görüşmelerinizi denk getirebilirsiniz ve isteklerinizi yazılı hale getirebilirsiniz. Perşembe günü yoğun enerjiler var. Aynı gün Kova burcundaki yeniay ile birlikte işinizle ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Hafta sonu ise evinizle ilgili konular öne çıkıyor. Evinizde birtakım yer değişikleri ve düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.


OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK
Sevgili Oğlaklar, 8 Şubat haftasında, Ay sizin burcunuzda ilerliyor olacak. Pazartesi ve Salı günleri aklınızdaki projeleri yürürlüğe sokmak için gökyüzü enerjileri sizi destekliyor olacak. 11 Şubat Perşembe günü saat 22:05'de Kova yeniayı meydana gelecek. Parasal kazanımlarınızı arttıracak yeni projelere bu yeniay ile birlikte imza atabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizden kişilere vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.


KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA
Sevgili Kovalar, Şubat ayının ikinci haftasında Ay Oğlak burcunda haftaya başlıyoruz. Pazartesi günü enerjileri aklınızdakileri gerçeğe dönüştürmek adına destekleyici etkiler sunuyor. Perşembe günü sizin burcunuzda bir yeni ay meydana gelecek. Kendinizle ilgili önemli ve yenilikçi bir karara imza atabilirsiniz. Hafta sonu Ay Balık burcuna geçiyor. Parasal konularla uğraşılarınız hafta sonunda yoğun olabilir. Yeni bir eşya satın almak için fizibilite çalışmaları yapabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.


BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK
Sevgili Balıklar, haftaya Ay Oğlak burcunda kariyerinizden elde ettiğiniz kazancınıza odaklanıyor olarak başlıyor olacaksınız. Çarşamba günü Merkür Mars kare açısı kesinleşeceğinden sabırsız tavırlar içerisinde olabilirsiniz. 2021 yılının ikinci yeniayı bu hafta perşembe günü Kova burcunda meydana gelecek. Hastaneler veya geri plandaki işlerinizle ilgili konularda yeni birtakım gelişmeler bu yeniay ile birlikte meydana gelebilir. Cuma günü Ay burcunuza geçecek. Hafta sonu daha çok kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Sportif faaliyetler ve hobiler yine yapmaktan hoşlanacağınız işler arasında yer alabilir. Cumartesi günü özel ilişkileriniz açısından keyifli enerjiler var. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.




YENİ BİR İŞ BAŞLATMAMAMIZ GEREKEN ZAMANLAR
Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.



Şubat ayı 8 Şubat – 14 Şubat Ay boşlukta listesi
Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı
09 Şubat 20.22 10 Şubat 04.20
11 Şubat 22.06 12 Şubat 10.23
14 Şubat 10. 29 14 Şubat 18.54
 
d80aa88cadad1c10a1f850e353026150bca3397a.jpg



KOÇ

Haftaya iş kariyer alanlarınızda ve para düzenlemelerinizle ilgili olan alanda çok organize olmuş, planlamış ve harekete geçmeye hazır olarak başlıyorsunuz fakat sosyal çevre arkadaşlar ve gruplarla olan ilişkinizde tavırlarınıza iletişim dilinize oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Herkesin de size karşı dikkatli, özenli konuşmasını dilerim.
Üzerinizde; var ise yeni girişimlerinizle alakalı, veya kurduğunuz işbirlikleri ile ortaklıklarla alakalı bir baskı var. Sanki içsel olarak geçmişte yaptığınız hataları tekrar etmiş gibi hissediyor olabilirsiniz fakat bu hafta özellikle öyle bir haftaki aslında hem çok dikkat edilmesi gereken hem de olanların mecburen öyle olduğu, ancak böyle olursa sizin aldığınız kararlara güncelleme gelebileceğini söylüyor, siz ancak bu şekilde değişebiliyorsunuzdur bunu böyle görün lütfen..

Gündem konularınızda, ilişkiler, ortaklıkla veya işbirliklerinde yanlış kararlar aldığınızı düşünüyorsanız yakın çevre, kardeş, kuzenler alanınızdan ve yine yakın arkadaşlarınızdan fikir alışverişi fikir desteği alabilirsiniz orada olumlu size katkı sağlayacak bir görünüm var. Olumlu veya olumsuz karar aldığınıza hemen bu hafta karar vermeyin derim. Heleki bu endişeleri dilinize hemen vurmayın..

Haftanın ve ayın aslında genel etkileri nde zaten Merkürdür retro olduğu için şu anda yoğun olduğumuz gündemlerimiz de geçmişten gelen ilişkilere dair olsun işe dair olsun paraya dair olsun konular zaten önümüze gelecekti ve biz bunlarda yeni kararlar devam veya bitirme olarak zaten alacağız bu ay o yüzden çok fazla olanlara direnmek yerine daha fazla gözlem yapıp daha sakin davranıp kararlarımızı hemen dile getirmeden geçirmemiz gereken bir süreçteyiz.

Perşembe günü gerçekleşecek yeni aile birlikte varsa girişimleriniz, uzaklarla bağlantılı olan ticaret işleriniz veya yüksek öğrenim konularınız veya özel hayatınıza dair olan ilişkileriniz açılmaya başlıyor aslında ,
bence siz bile şansınızın nasıl yaver gitmeye başladığına şaşırabilirsiniz fakat şöyle bir stresi var sizin için bu yeniayın; biraz koç ve yükselenlerinin şanssızlıklarına olan inancı yüksek olduğu için kararlarında acaba yanlış mı yapıyorum sorgusu devam edecek..










BOĞA


Haftaya bir kısım Boğalar kariyer alanlarında, iş alanlarında çokça düşünerek, planlama yaparak, neler yapacağını planlayarak başlıyor olabilir. Bir diğer kısım boğa da yine bu konuları aynı şekilde kariyerini evi gibi düşünürsek, evdeki sorumlulukları ile ilgili planlama ve düzenlemeler yapmayı düşünerek başlıyor olacak ciddiyetle üzerine düşecek.
Göz önünde olduğu alanlarda aslında oldukça iyi bir görünüm var fakat belki ödemelerle, gelir gider borç dengesi ile ilgili de hareketli ve yoğun bir dönem olacağı için çok da kendinizde kalamayacaksınız ve mecburen dışardan bu sorumlulukları düzenlemek adına bir baskı hissedeceksiniz.

Topluluklarda, gruplarda ,sosyal çevrenizde Merak edilen aranıp sorulan insan olabilirsiniz.
Yine iş ,kariyer ve ev yuva alanınızda, belki kendi aileniz ,belki eşinizin ailesi ,iş ortağınızın ailesi gibi çevresel konularda bir takım haberler alabilirsiniz Ve kendinizi bazı durumların içinde bulabilirsiniz.
Merkür’ün retro konumu çevresel iletişimlerde ilişki dilini tavır dilini çok agresif hızlı ve düşünmeden hareket edilen bir şekle sokabilir buna dikkat ederseniz bu süreci daha kolay geçirebileceğinizi düşünüyorum çok önemli bir hafta aslında belki de bu haftayı atlatırsak bundan sonraki haftalarda şubat sonuna kadar daha ilımlı gidecek mar zaten çok daha iyi hep söyledigim gibi..
Hayatınızda kariyer veya ev yuva alanında yaşadığınız krizler herneyse bunlara çözüm getirmeniz için aslında böyle bir hafta yaşıyoruz bunu her burca söylüyorum; eksik kalan, yarım kalan yapmadığınız her şeyi yapabilmeniz için hayat size bir platform oluşturuyor olabilir. Örneğin çok yorulduysanız, dinlenmeyi yarıda bıraktıgınız bır surecten geçtıysenız bunu tamamlamanızı yani dinlenmenizi,
veya bir kısmınız için hep ötelediğiniz, yarım bıraktığınız konularla ilgili de harekete geçmenizi sağlamak için ilahi düzende böyle bir gökyüzü oluşturulmuş olabilir.

Yeni ay her zamanki bildiğimiz tatlı yeni aylardan olmasa bile , tansiyonlarımız yüksek olacak, sesimiz çok çıkabilir, ben bir çoğumuza baskıyla gelen yeni düzenlemeler, yeni hayat düzeni, yeni ödeme sistemleri getireceğini düşünüyorum.
Siz de bunu gerek ev, evlilik gerekse iş
kariyer alanınızda yapacağınız yeni planlamalarla alıyor olacağınız bir sürece giriyorsunuz.
~
Hafta sonu insanlara çok fazla yardım etmek isteyebilirsiniz, yardım da görebilirsiniz, daha naif daha duygusal daha içsel çalışacak hafta sonu ama bu duygusallık dediğim gibi diğer genel etkilerden dolayı dolayı agresiflik anlamında tavırlarımızda aşağı yönlü bir iniş sağlamayacak maalesef..
Hatta bazıları için sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlar alanında eski yaşanmış hayal kırıklıklarını da tekrar bir şekilde gündeme taşıyabilir bu hafta sonu..








İKİZLER


Haftaya mahkeme, kredi, borç ve dışardan gelen ek gelirler ,belki ebeveynlerden miras konularından belki eşten gelen ek gelirlerin sizde yaptığı stres ve baskıyı üzerinizden atmanın bir yolunu arayarak başlıyor olacaksınız.
Anne ile ilgili yaşanmış olan özellikle kriz ve kötü gündemler oluştuysa bunlarla ilgili de bir düzenleme gelebilir daha mantıklı daha sürdürülebilir çözümler bulunabilir. Sizin aslında bu hafta en çok; uzak bağlantılı ilişkiler ya da uzaktan tanıdığınız insanlar, yurtdışı konuları, e ticaret ,yüksek öğrenim konuları, onlineda yaptığınız işler gibi alanlarda destek ve yenilikler yaşadıgınız bir hafta olacagını dusunuyorum.
Her burca söyledigim gibi size de söylemek isterim ki özellikle bu hafta şubat ayı içerisinde belki de en alengirli haftalardan biri, eğer iç dünyanızda korkularınız, ilişkilerinize dair olan sıkıntılarınız ya da başladığınız yeni girişimler, yeni çevreler ,tanıdığınız yeni insanlara karşı geliştirdiğiniz endişeler varsa bunların daha çok gün yüzüne çıktığı ama endişelerin çözüme kavuştuğu, yani bunların birer fırsata da dönüştüğünü gözlemleyeceğiniz bir hafta olacağını düşünüyorum.

Perşembe günü gerçekleşecek yeni ay da yine bu konularda özellikle tam da dönüşüm yaşayacağımız bir süreç olacak, her ne kadar o gün veya bir gün sonrası bir gün öncesi çok baskın stresli ve böyle tansiyonu yüksek bir gün olsa da eğer tavrınıza, dilinize yansıtmazsanız şans getireceğini, umutlarınıza dair veya ikili ilişkilerinize dair çözümsel yeni bir başlangıcın olacağını gözlemliyorum. Bu aynı zamanda bazı yükselen ikizler için aileler, borç ,kredi miras işlemlerini de kapsayabilir.

Şubat ayini bitirmeyi hep diliyorum biliyorsunuz, hep de söylüyorum aynı şey sizin içinde söyleyeceğim; şubat biterken bu hafta yaşadıklarımızı neden yaşadığımızı daha iyi anlayacağız, içsel korkularımız, endişelerimizi daha iyi tanıyacağız, içimizde gizli kalmış ya da çevremizde bizden gizlenmiş konuların açığa çıkmasının bizi ne kadar özgürleştirdiğini göreceğiz ve artık bu yolu bu yöntemi izlememiz gerektiğine dair evrenin aslında bu gökyüzü haritasını bize bile isteye hazırladığını fark edebiliriz eğer biraz farkındalığımız yüksekse.








YENGEÇ


Haftaya ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve bunlara bağlı olarak gelişmiş olan krizlerle uğraşarak başlıyor olacaksınız; kriz deyince hemen kötü algılamayalım herkeste yüksek oranda etki etmez kaos ve karışıklıklar, çözülmesi gereken işler de diyebiliriz..

Bu konu mahkemelik, hukuki süreçler olabilir, krediler borçlar olabilir, ortağın parası olabilir, eşin geliri gideri olabilir muhtemelen çok da aslında sizin tam merkezinde bulunmadığınız başkalarına ait olan ödemeler borçlar gibi konular olacaktır.

Perşembe günü yine tam da burada bir yeniay gerçekleşeceği için yeni bir gelişme, yeni bir süreç başlayabilir bu konularda. Aslında sosyal çevrenizden, arkadaş çevrenizden grup veya bir takım topluluklardan destek göreceğinizi düşünüyorum; belki borç bulacaksınız belki bir çözüm bulacaksınız.
Bu yeni ay pek bildiğimiz yeni aylar gibi olmayacağı için iletişim dilimiz, tavırlarımız veya bize gösterilen tavırlar oldukça stresli olabilir, biraz bu anlamda uzak mesafeli ilişkilerimizden, uzaklarla bağlantılı umduğumuzu bulamayabiliriz fakat yakın çevre sosyal çevre gibi alanlarda olumluya dönüşecek bağlantılar olacak.
Yine annesi veya eşinin annesi, eşinin ailesinden birilerine ait sağlık konuları ,operasyon konuları varsa bunlarda da biraz endişeli bir süreç olabilir fakat sonunun bir çoğu için sağlıklı gelişeceğini düşünüyorum.

Hafta sonu biraz karamsar aslında bir çok konuyu halletmiş yoluna koymuş olacaksınız ama özellikle Uzaklarla bağlantılı ilişkileriniz, işleriniz, online veya yabancılarla iletişimiz olan konularda, geçmişe dair yaşadığınız bazı süreçler tekrar edebilir bu konularda biraz hassasiyet gösterebilirsiniz yine Yükseköğrenim veya daha az tanıdığın insanlarla bağı olanlar belki bir süredir görüşmediğim insanlarla tekrar görüşecek olanlar biraz duygusal bir süreç yaşayabilir ama burada bir destek var eğer bu sorunları çözmek isterseniz çözebileceğinizi düşünüyorum.

Herkese devamlı söyledigim gibi size de söylemek isterim inşallah bu şubat ayini bitirir marta geçeriz ,yavaş yavaş açılmaya başlayacak her şey ama şubat ayı da boşuna yaşanmamıştır bunu bilmek lazım, bu süreçte yaşadığımız bütün olaylar aslında bizim artık o olaylara bakışımızı ,tavırlarımızı ve kararlarımızı değiştirmek için bizi mecbur bırakan süreçler olacaktır bunu unutmayalım öğretiyi doğru algılıyalım derim








ASLAN



Haftaya gerek iş kariyer çalışmalarınızda gerek sağlık alanınızda duygusal isteklerinizden çok mantıklı ve olması gerekene organize olmaya çalışarak başlıyor olacaksınız. Örneğin yapmak istemediğiniz bir bakım veya sağlık kontrolüne mecburen de olsa gitmek zorunda hissedeceksiniz ve gideceksiniz diye düşünüyorum gitmenizi de öneririm ya da yine işle, çalışmalarınızla, kariyeriniz ile alakalı çok fazla yapmaya gücünüz olmasa bile yapmanız gerekenleri yapmayı planlayarak ve harekete geçerek başlayacağınızı düşünüyorum.

Perşembe günü gerçekleşecek yeni ay da tüm ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ya da eşinizle olan ilişkiler yepyeni bir aşamaya evrilecek, herkes için söyledigim gibi sizin için de çok kolay bir yeni ay olduğunu düşünmüyorum ama krizlerle gelen fırsatları da getirdiğini düşünüyorum. Bu süreçte sizin işbirlikleriniz evliliğiniz sevgiliniz veya işinizin işi kariyeri ile ilgili olumlu sürecek olayların ilk aşaması olabilir fakat ilk aşamalar biraz böyle üzerimizdeki kabuğu atmamızı sağladığı için zorlu olabilir.
geçmişte kapanmış bir konu yurtdışı bağlantılı işler uzak mesafeli ilişkiler veya iletişimin koptuğu uzaklar uzağımızda kalan insanlarla ilgili yeni bir aşama başlayabilir krizler çözümlenmiş olabilir veya tamamen üzeri kapatılıp yepyeni başka bir evre başlamış olabilir sonuçta kolay geçmeyecek fakat yeni oluşum çok güzel olacak.
Eski sevgilisiyle barışanlar olabilir, yeni tanıştığı insanla yeni bir aşamaya geçenler olabilir ya da hiç tanımadığı biriyle yepyeni bir oluşuma açılanlar da olabilir ama bu biraz gerilimli başlayabilir, endişe edebilirsiniz güven duymayabilirsiniz; ‘ hadi canım hiç de öyle olacağını sanmıyorum ama hadi hayırlısı ‘ diyecegimiz bir yeni ay gibi bir şey bu :)

Hiçbir şey boşuna olmaz biliyorsunuz şubat Ayı’nın bitmesini diliyorum, martta daha rahat olacak fakat şubat ayı da boşuna yaşanmıyor burada gördüklerimiz, duyduklarımız ve aldığımız kararlar aslında bundan sonraki hayat planında artık kazanılmış tecrubeler olacak. Nelere güvenmemiz gerektiğini, kendimize hangi konularda daha çok güvenmemiz gerektiğini, hem insanlara hem kendimize şans verip vermeyeceğimizi şubatta aldığımız
hayatınıza tümüyle yerleştirecek gibiyiz.
~
Hafta sonu daha zorlu belki eşin borclari belki giderlerin düzenlenmesi ,belki kendi borçlarımız, kredilerimiz gibi ödemelerle ilgili ya da borç verdiğimiz insanlar varsa onlarla olan iletişimimizde biraz streli bir görünüm var, anne veya eşin ailseyle ilgili sorunların çıkabileceği, içimize bu anlamda kuşkuların düştüğü bir hafta sonu olabilir.
Geçmişte kalmış konular tekrar gündeme gelebilir, sosyal çevremizde yaşadığımız bazı yakın dönem sorunları masaya yatırılabilir, hassas bir hafta sonu arınmaya dair ne varsa yaparak bu süreci atlatabiliriz meditasyon, dua, ev temizliği, beden temizliği :)








BAŞAK

Haftaya uzak mesafeli ilişkileriniz, onlineda yaptığınız işleriniz, dış ticaret işleriniz ,yüksek öğrenim konularınız veya flörtünüz, aşk ilişkiniz ve bazılarınızın ise çocukları ile ilgili olan alanlarda daha mantıklı ,daha yapıcı düzenlenmeler yaparak başlıyor olacaksınız.
Duygular değil mantığınız ön planda olacak aslında, haftayı en olumlu, rahat bulduğum burçlardan biri sizsiniz fakat tabii ki perşembe günü gerçekleşecek yeni ay ile birlikte hepimize olduğu gibi size de bir baskı bir stres elbetteki var.

Hafta başı iş konularında sorumluluklarınız konusunda daha gergin olabilirsiniz fakat gelir gider değer dengesinde kolay çözümler bulabileceğiniz için sadece fizyolojik bir yorulma olarak da kalabilir bu diye düşündüm.
Perşembe günü gerçekleşecek yeni ay da uzaklarla bağlantılı işleriniz, ilişkileriniz ve sorumluluklarınızla ilgili tansiyon yükselebilir, iletişimde sıkıntılar çıkabilir söylemeyeceğiniz sözleri bir anda söyleyebilirsiniz, bu anlamda beklenmeyen haberler da gelebilir fakat haberler olumlu dahi olsa önce bir hamallığını yapacak gibiyiz açıkçası.. O da gözümüzde büyüyor olabilir.

Hep söylüyorum şubat Ayı’nın bitmesini bir an önce diliyorum martta çok daha rahatlayacak gökyüzü, Ama şubat ayında boşuna yaşamıyoruz buradan öğreneceklerimizi bundan sonraki hayatımızda kişilik özelliği gibi hayatımızın bir parçası gibi taşıyacağımızı düşünüyorum, eğer biraz farkındalığımız yüksekse bizi nelerin en çok sinirlendirdiğini, öz benliğimizden uzaklaştırdığını veya hayatımızda yaşam stilimizi oturtmaya çalışırken bizi nelerin raydan çıkardığını, nelerin bloke ettiğini, nelere üşendiğimizi rahatlıkla görebileceğimiz bir dönem.
Yine ilişkilere dair beklentilerimizin karşı tarafa çok gelip gelmediğini fark edebileceğiniz bir dönem, karşı tarafta kimler varsa hayatına çok karışıp karışmadığımızı fark edebileceğimiz bir dönem.
Geleceğei dair umutlarımız için nasıl bir sistem ve yol çizmemizi de çok iyi fark edebileceğimiz bir dönem.

Hafta sonu biraz daha zor, yaşam stilimizin etrafımızda çevremizde yaşadığımız insanlara uymaması söz konusu olabilir, iş çalışma arkadaşlarımızla uyum çok zor olabilir eğer bütün bunlara göğüs gerebilirsek
geriye bu haftadan elimize şanslar, fırsatlar kalarak çıkabiliriz. İkili ilişkilerde hassasız. Neden bu kadar hassasiyet gosterıyorum dıye kendınıze kızabılırsınız.
Dinginleşebilmemizin yolu biraz rahatlamaya dayanıyor; ev ortamınızı ,yaşadığınız alanı ,çalışma ortamınızı veya bedeninizi suyla buluşturup temizleyip arındırabilirsiniz, dua ve meditasyonlar da çok bu haftaya en iyi gelecek şey..










TERAZİ

Haftaya mal mülk, yuva, aile alanlarınız için yapılan harcamalar, ödemeler, borçlar veya hukuki süreci beklenen işlere organize olarak başlıyorsunuz.
Aslında olumlu haberler gelecek fakat bu olumlu haberler sanıyorum herkesi birden mutlu etmeyecek, belki sizi mutlu edecek etrafınızdaki insanları mutlu etmeyecek, belki yine size iyi gelecek ama çocuklarınıza iyi gelmeyecek gibi... Sonuç çözüme kavuşmuş fakat herkesi memnun etmeyen bir sonuç olduğu için üzerinizde baskı hissettiren bir hafta olarak yaşanabilir bu hafta..
Anne ile ilgili veya eşin annesi, ailesiyle ilgili bir konu varsa orada da olumlu sonuçlar alınabilir.

Perşembe günü gerçekleşecek yeni ayda sevgilisi olmayanlar bir aşk ışığı görebilir fakat bu yeni ay bildiğimiz her yeni ay gibi olmayacağı için biraz stresli, yani kaosun içinden çıkmış bir ilişkide olabilir; atıyorum tartışmayla başlayan hoşlandığınızı fark ettiğiniz bir kişi olabilir, bir aydınlanma yeni bir süreç var açıkçası..

Geride bıraktığınız bir aşkınız flörtünüz varsa onunla kriz yaşadığınız konuları tekrar masaya yatırabilirsiniz, bu konular belki evliliğe dair, belki ciddiyete dair belki aynı eve çıkmaya dair konular olduysa eğer yeniden gündeme gelebilir, belki de olumlu sonuçlar verebilir bana çok güzel açılar da gözüküyor, bu hepinizi kapsar umarım..
Yine aynı şekilde çocuklarla ilgili konular varsa bu anlamda operasyon geçirmiş olanlar ya da geçirecek olanlar varsa onların da karamsar oldugu durumlar umutlu bir hale dönüşebilir. İşte bu yeni ay biraz kaygılarımızla bizi geçmiş tecrübelerimizle terbiye ediyor diyorum ben, geride bırakmamız gereken kötü deneyimlerin bizde bıraktığı izleri silmemizi, her seferinde aslında biraz daha yeniden başlayabilme gücümüzü arttırmak istiyor gibi gelşyor bana.
Evet mart daha kolay geçecek ama şubatı da boşuna yaşamıyoruz diye her burca yazdım.. umarım bir an önce atlatırız; genelde şansın ve fırsatların geldiği fakat bir kaos ve stresle geldiği bir ay olarak görüyorum.

Haftasonu hassasiyet artabilir, saglıgınıza dikkat edin, arınma için yaşadığınız yeri ,bedeninizi temizleyebilir, arındırabilirsiniz










AKREP


Haftaya yakın çevre iletişim girişim kardeşler kuzenler yakın arkadaşlar alanınızda daha duygusal değil daha mantıklı yaklaşmaya çalışarak başlıyorsunuz biraz onlarla olan bağınızı veya onlarla yaptığınız işlerinizi planlı programlı hale getirmeye çalışacaksınız, duygusal değil yapılması gerekenler listesi gibi düzenlemek isteyeceksiniz.

Yeni ayın etkisi ile birlikte perşembe gününe doğru ve perşembe gününden sonra da tabii ki etkisi devam edecek; ev aile yuva alanlarınızda geçmişten gelen konular tekrar masaya yatırılabilir, bunlar ilişkilere dair de olabilir yaşam alanlarınıza dair de olabilir, düzenlemeler yapmanız gerekecektir, burada biraz isteksiz olabiliriz ,mecburi kalabiliriz bazı şeylere fakat bunun sorumluluğunu bir şekilde almamız gerekeceği için sesimiz yükselebilir, sesinize yansımasa bile içerde patlamalar yaşamamıza neden olabilir.
Bu konum evli olanlar için evliliğine ve eşiyle olan ilişkisine, evli olmayanlar için de kariyerine,ortaklığına, toplum önündeki statüsü‘ne veya çok yakın ilişkide olduğu evliliğe daha doğru giden ilişkisine yansıyabilir, içsel olarak bu baskıyı hissedebilir.

aslında gelir gider dengenizi ve işinizde olumlu sonuçlar almaya başladınız Başlamayanlar varsa mutlaka alacaktır alacağını hissediyor olması lazım fakat bu olumlu sonuçları taşıyabilmek ve sürdürülebilir hale getirmek için biraz bu hammallık sürecini atlatmamız gerekiyor. O yüzden her burcu söylüyorum umarım şubatı bitirebiliriz mart daha kolay olacak fakat şubatı da boşuna yaşamıyoruz burada edineceğimiz tecrübeler artık hayat planı içerisinde gerek karakterimize gerekse yaşam stilimize gerekse iş yapış tarzımıza bir şekilde otur oturacaktır ilahi düzen de bunların olması için gökyüzündeki konumlar şu anda böyle..
Kimileri için kendi ailesi, kimileri için de kök ailesi yani içine doğdu aileyle ilgili yine eski gündemler de oluşabilir bu detayı da eklemek isterim, aslında bunların hepsi olumlu sonuçlanacak fakat gidişatı böyle sabit burçlar için oldukça stresli görünüyor.

Muhtemelen mecburen bir şeyleri üstlenmek zorunda kalacağız, mecburen ev kurma ev yaşam alanlarımızla ilgili bazı süreçleri ertelemek zorunda kalacağız ,
mecburen iş yapış tarzımıza yeni yöntemler yeni dünya düzenine göre sistemler getireceğiz, mecburen yaratıcı alanlarımızı sahneye koymak durumunda kalacağız ve belki de mecburen istemediğimiz yeni işbirliklerine girmek durumunda kalacağız diye de düşünebilirsiniz..
Yalnız bilelim ki bu şubatı bitirdiğimizde artık yeni yöntemlere, surprizlere açık ve bence yeni fırsat ve şansları doğru yönde değerlendirme alışkanlıklarımızı edinmiş olacağız.
~
Haftasonu varsa cocuklarınıza karşı daha ılımlı, yaratıcı, eğlenceli vakıt gecırmeye çalışacaksınız.
Arınmaya, duaya medıtasyona beden ve ev temızlıgıne yonelırsenız daha huzurlu gececektır.








YAY

Haftaya gelirleriniz, kazançlarınız ve işinizle bağlantılı olarak bence umut vaadeden haberler veya gelişmelerle başlıyor olacaksınız..

Beklediğiniz bir haber varsa bununla ilgili olumlu bir dönüş alabilirsiniz, perşembe gününde gerçekleşecek yeni ayla birlikte yakın çevre ilişkileriniz, yakın arkadaşlarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz veya yeni girişimlerinizle ilgili yeni bir dönem başlıyor olacak, aslında herkese söyledim size de söylemem gerekirse bu yeni ay kolay bir yeni ay değil, bildiğimiz yeni aylardan biraz stresli, havanın oldukça gergin olacağı bir yeni ay olacağı içinbu süreçte varsa flört ve aşkınız, sosyal çevre ilişkileriniz veya iş birliğinde olduğunuz kişilerle iletişim dilinize oldukça dikkat etmeniz gerekecek.

Muhtemelen bu alanlara dair gündeminiz neyse sözünüzün çokça geçmesini isteyeceksiniz fakat bilinki herkes böyle bir etki altında o yüzden size tolerans göstermeyebilirler. Halbuki aslında bu süreçte siz ilahi düzende hem kariyeriniz ve işiniz hem de ilişkilere dair çok olumlu bir yol izliyorsunuz, fakat gökyüzü bunu fark etmenizi sağlamıyor olabilir..

Emin olun eğer buradaki stresi biraz azaltmayı başarabilirseniz ,umutlarınıza dair veya ilişkilerinize dair, sosyal çevrenizde kurduğunuz bağlarınıza dair gerek iş gerek aşk hayatınızda çok iyi bir düzeltmeye doğru gidiyor gelişmeler, sizi mutlu edecek eğer eski konuları gündeme getirip bunlar üzerinden stres yapmazsanız şu anda işte yaşadığınız hız ve stres sonradan size büyük kazanç getirebilir..

Siz bu süreçte en çok sağlığınıza, çalışma arkadaşlarınıza ve yakın çevre ile kurduğunuz kardeş, kuzenler, komşu, yakın arkadaşlarla kurduğunuz iletişim yöntemlerinize dikkat ederseniz gerisini evren halledecektir. Çok iyi yönde gelişmeler var, süpriz ilişkiler ,sürpriz işbirlikleri oluşabilir ,hafta sonu biraz daha iyi…
Zaten bu umut ışıklarını siz de farkediyor olacaksınız.
Şubat ayini bitirmeyi diliyorum, mart daha rahat etkilere sahip olacak fakat şubatı da herkese söylediğim üzere; boşuna yaşamıyoruz, bu süreçte elde edeceğimiz bütün deneyimler bundan sonraki, gerek ilişki dilimize gerek işlerimize gerekse kişiliğimize oturacak özellikler kazandıracaktır
çünkü çok alenen göreceğiz; kime nerede ne yapıyoruz veya kim bize nerede
iyi veya kötü geliyor








OĞLAK

Haftaya bir kısım oğlaklar aşk ve flörtleri ile ilgili haberleri alarak, bir kısımları yatırım alanlarıyla ilgili döviz ,borsa ,spekülatif alanlarla ilgili gelen haberlere göre düzenlemeler yaparak ve ödemeleri ile ilgili bir süredir devam eden heyecanlı bekleyişlerini harekete geçirecek gelişmeerle başlayabilirler.

İşiniz ,çalışma alanlarınız ve sağlığınız aslında oldukça iyi görünüyor fakat biliyorsunuz perşembe günü yaşanacak yeni ayla birlikte kimilerinizin gelir ve kazançlarında, kimilerinizin de aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda bazı ani gelişmeler ,beklenmedik konuşmalar ve sürprizler ortaya çıkabilir.

Her ne kadar ben bu yeni ayın kaosla gelen fırsatları ve şansları getirdiğini düşünsem de ikili ilişkilerde daha stresli bir süreç yaşatacağını da düşünüyorum, burada kullanacağımız iletişim dili, tavırlarımız gündemin nereye yönleneceğini belirler. Gerek kazançlarınızla ilgili gerekse ilişkileriniziz veya aşkınız ciddiyete evliliğe doğru gidip gitmeyeceği ile ilgili endişeleriniz başta biraz kaygılı da olsa bence olumlu yönde ilerleyecek diye düşünüyorum. Merkur’ün retro oldugunu unutmayın ve yatırımlarda hızlı kararlar vermeyin.
Güvenli değil..

Şubatın hızlıca bitmesini diliyorum mart daha rahat enerjilerde akacak fakat şubatı da boşuna yaşamıyoruz, her burca söyledigim gibi sizin için de aslında şubat bittiğinde duygusal dünyanınızın, aşk hayatınızın, çocuklarla ilgili konularınızın ve de kazançlarınız ve parayla ilgili konularınızın yeni bir sürece evrildiğini göreceksiniz.
Bence nelere ihtiyacınız olduğundan artık çok emin olacaksınız ve belki de daha cesur davranacaksınız, veya hayatınızda nelerin sizi duygusal dünyanızı ve kazançlarınızı bloke ettiğini fark edeceksiniz ve onları yeniden düzenleyeceksiniz.
Her şartta bu yeni ay hepimiz için bundan sonraki hayatımızın alacağımız kararlar ve kişiliğimizde yapacağımız güncellemelerle nasıl değişebileceğini gösterecek bize..

Hafta sonu ev aile yuva alanlarınızla ilgili konular daha çok ön plana gelebilir; evliliğiniz, işiniz, kariyeriniz arasında fazlaca harcama yapmış olabilirsiniz veya yapacak olabilirsiniz, bunlarla ilgili tekrar oturup bir düşünmek lazım ..










KOVA

Haftaya biraz geri planda kalarak, biraz içsel motivasyonunuzun düştüğünü hissederek başlıyor olabilirsiniz ama aslında bu hafta sizin için çok önemli olacak şayet kendinizi merkeze almayı başarabilirseniz size fırsat ve şansların hayallerinize dair bazı konularda olumlu gelişmelerin geldiğini göreceksiniz.
Fakat son zamanlarda olduğu gibi başkalarının dahil oldugu hayatınızla daha çok ilgilenmeyi seçerseniz daha zor geçirirsiniz.

Başkaları dediğimiz aile bireyleri olabilir, özellikle anne yoğun gözüküyor ama diğer ikili ilişkileriniz, yakın çevreniz, girişimlerinizle ilgili bağlantıda olduğunuz kişilerin hayatıyla kendi ideallerinizden daha fazla ilgilenmek durumunda bırakırsanız kendinizi yine zorlaştırmış olursunuz.

Oysa kendi hayalleriniz, idealleriniz, işiniz ve kariyerinizde, gerekse de özel hayatınızda gelişen süreç çok olumlu gidiyor bence siz bunu fark etmiyor olamazsınız fakat dış etkenler sanki bunların önünü kapatıyor, odağınızı çevresel sorunlara çeviriyor gibi.

Perşembe günü gerçekleşen yeniayla birlikte iletişim dilinize tavırlarınıza dikkat ederseniz eğer bu yeni ay sürecinde kendi iş alanlarınızda gelişecek olumlu açıları veya eşinizin işiyle ilgili ev yuva aile konuları ile ilgili gelişecek olan olumlu açıları daha çok hissedersiniz yoksa onun dışında bu yeni ay hepimiz için çok kolay bir yeni ay olmayacak fakat şöyle bir önemi var şubat bittiğinde burada edindiğimiz hayat tecrübesi bizim gerek kişiliğimizde, gerekse gelecek, ideallerimiz ,kariyerimiz, yuva kurma hayalleri de buna dahil olarak ideallerimizi gerçekleştirirken çok işimize yarayacak, yolumuzda ilerlerken kullanmamız gereken maddesel veya ruhsal tüm araçları kullanmayı öğrenmiş olacağız.
Sabrı da öğrenmiş olacağız..

Haftasonu parayla ilgili biraz endişelenebileceğimiz günler olabilir. Geçmişten gelen ödemeler surpriz yapip canımızı sıkabilir ama merak etmeyin bir çoğunuz bu seneyi aşk ve iş alanında iyi geçirecek. Zorlu dönemini bitirmek üzereyiz çoğu gitti azı kaldı, diren kova diyorum :)








BALIK

Haftaya yakın çevre komşu yakın arkadaşlar kardeşler kuzenlerle ilgili iletişiminizde romantik ve duygusal değilde daha mantıklı davranmaya çalışarak başlıyor olacaksınız bu alanlarda yaşadığınız olaylara karşı sabrımızı sınıyor gibi hissedebilirsiniz, Hazırlıklı olmadığımız ani haberlerleri karşılaşabilirsiniz fakat hafta kuşunda bunu yönetebileceğinizi de düşünüyorum bir taraftan..

Baz geçmişten gelen ödemeler veya sizden gizlenmiş olan bir takım olaylar ya da sizin farkında olduğunuz veya olmadığınız rekabet içinde olan insanlarla ilgili gündemler bir anda oluşabilir, özellikle perşembe günü gerçekleşecek yeniayla ve tabi devamında birkaç gün bu konularla daha stresli geçebilir.

Fakat herkese söyledigim gibi ben bu yeni ayın biraz kaosla gelen fırsatlar ve şanslar olduğunu da düşünüyorum belki de artık burada biriken enerjinin bir şekilde ortaya çıkması gerekiyor ve konuların açıklığa kavuşup gündemdan kalkıp gitmesi gerekiyor, o yüzden de şubatı hızla bitirmeyi ben de diliyorum fakat şubatı da çok boşu boşuna yaşamadığımızı düşünüyorum. Evet mart daha kolay geçecek ama şu an şubatta edindiğimiz tecrübeler ve buna dayalı yeni aldığımız kararlar bizi bundan sonraki süreçte rahat ettirecek diye düşünüyorum açıkçası..
Bu süreçte yakın çevre, kardeşler, kuzenler, komşularla ilgili yaşadığımız o stresli ilişkileri bundan sonra yaşamamak için hayatımızdan tamamen çıkarabiliriz veya onları koyduğumuz yeri o kadar keskinleştiririz ki bir daha bize hiçbir zararda bulunamazlar.

Şansın sizinle birlikte olduğunu görüyorum, her ne kadar stresli de geçirseniz sonuçta bunu atlatabileceğinizi bilin, buradaki gerilimden dolayı işinize, kariyerinize ve hatta bir kısmınız da belki evlilik arifesindesiniz ama bir türlü dışsal faktörlerle ilgilenmekten özel hayatınıza, kariyerinize odaklanamiyor olabilirsiniz, işte o yüzden bu stresli süreçler senenin başında hallolur rafa kalkarsa siz de diğer konularınıza daha kolay adapte olabilirsiniz.

Özellikle hafta sonu sizin daha arınmaya yönelik şeyler yapmanızı tavsiye etmek istiyorum; meditasyon ,dua, güzel müzikler, ev temizliği, beden temizliği hatta mümkünse tütsüler yapın inancınız ve zaafınız varsa ritüeller yapın





Tugba Çelik
 
tumblr_otox3fKZ9Y1s05s0mo1_640.png


KOÇ BURCU

Sevgili Koç ve Yükselen Koç, haftanın ilk günü arkadaşlarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Hayalleriniz ve hedefleriniz ile ilgili de kararlar alabilirsiniz. Salı günü maddi kaynaklarınızla ilgili bir sorunu çözebilirsiniz. Çarşamba günü arkadaşlarınızla aranızda bazı tartışmalar yaşanabilir. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da arkadaşlarınızdan destekler görerek bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı gün arkadaşlarınız vasıtasıyla yeni bir aşka başlayabilirsiniz. Cumartesi günü arkadaş çevrenizden bir aşk ilanı alabilirsiniz. Pazar ise maddi konularla ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz.



BOĞA BURCU

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, haftanın ilk günü kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Otorite figürlerle iletişiminiz artabilir. Salı günü bilinçaltı konularınızla ilgili şifalanmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü patronunuzla veya aile büyükleriniz ile gerilebilirsiniz. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da kariyerinizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Aynı gün otorite bir figürden destek görebilirsiniz. Cumartesi günü sizden yaşça büyük birinden ilişki teklifi alabilirsiniz. Pazar günü ise hayallerinizi gerçekleştirmek için motive olabilirsiniz.



İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, haftanın ilk günü eğitim hayatınız veya inançlarınızla ilgili güzel kararlar alabilirsiniz. Salı günü arkadaşlarınızla ilgili sorunlarınız var ise bunları çözebilirsiniz. Çarşamba günü bazı korkularınız canlanabilir, bunlar hayata daha karamsar bakmanıza sebep olabilir. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da eğitimlerle ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Aynı gün hayata daha pozitif başlayabilir, önceki günlerin kötü enerjisini üstünüzden atabilirsiniz. Cumartesi günü eğitim yaşamınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü ise kariyeriniz ile ilgili bir hayaliniz için adım atabilirsiniz




YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, haftanın ilk günü eşinizin veya ailenizin parası ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Beklediğiniz bir miras var ise onunla ilgili haberler alabilirsiniz. Salı günü kariyerinizle ilgili bazı krizleri çözebilirsiniz. Çarşamba günü arkadaş çevrenizde bazı sorunlar, tartışmalar yaşanabilir. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da maddi konular ile ilgili yenilikler gündeme gelebilir. Aileniz veya eşiniz maddi olarak size destek verebilir. Aynı gün maddi krizleriniz çözüme ulaşabilir. Cumartesi yine maddi konularla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Pazar günü ise hayalini kurduğunuz bir eğitim veya seyahat var ise onunla ilgili adım atabilirsiniz.



ASLAN BURCU

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, haftanın ilk günü ilişkinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Partnerinizden önemli haberler alabilirsiniz. Salı günü ilişkiye olan inancınız tazelenebilir, bazı sorunları çözmeye gayret edebilirsiniz. Çarşamba günü partneriniz ile kariyeriniz arasında kalıp biraz gerilebilirsiniz. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da ilişkinizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Güzel giden ilişkiler evlilik kararı alabilir. İlişkiniz yok ise ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aynı gün yine ilişkilerinizde keyif alacağınız gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi günü partneriniz ile açıkça konuşabilir, ilişkiniz ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Pazar günü ise kariyeriniz ile ilgili hayalleriniz için maddi kaynaklar bulabilirsiniz.



BAŞAK BURCU

Sevgili Başak ve Yükselen Başak, haftanın ilk günü çalışma hayatınız, günlük rutinleriniz ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Salı günü çalışma arkadaşlarınız ile ilgili krizleri çözebilirsiniz. Çarşamba günü uzaklardaki tanıdıklarınız ilgili bazı haberler canınızı sıkabilir. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da iş yaşamınız ile ilgili yenilikler gündeme gelebilir. Yeni bir iş imkanı doğabilir. Aynı gün günlük rutinlerinizde güzel değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Cumartesi günü iş arkadaşlarınızla keyifli iletişim kurabilirsiniz. Pazar günü ise evlilikle veya ilişkiyle ilgili hayalleriniz var ise bunlar için adım atabilirsiniz.




TERAZİ BURCU

Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, haftanın ilk günü aşk hayatınızla ilgili güzel kararlar alabilirsiniz. Evli iseniz çocuk kararı alabilirsiniz. Salı günü partneriniz sorunlarınız var ise bunları çözebilirsiniz. Çarşamba günü çocuğunuz veya sevgiliniz ile iletişiminizde krizler yaşanabilir. Sakin kalmanızda yarar var. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da aşk hayatınızda yenilikler yaşayabilirsiniz. Aşık olabilirsiniz, hayatınızda biri var ise onunla ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı gün ilişkilerde evlilik kararları alınabilir. Cumartesi günü çocuklarınız var ise onlarla keyifli iletişimler kurabilirsiniz. Pazar günü ise iş yaşamınızda olan bazı krizleri çözmek için adım atabilirsiniz.



AKREP BURCU

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, haftanın ilk günü aileniz ve eviniz ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Salı günü evinizde süregelen problemleri çözebilirsiniz. Çarşamba günü partneriniz ve aileniz arasındaki gerginlikler sizi yorabilir. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da aileniz ve evinizle ilgili yenilikler ortaya çıkabilir. Taşınmanız gerekebilir. Aynı gün ailenizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi günü ailenizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Pazar günü ise hayal ettiğiniz bir ilişki için adım atabilirsiniz



YAY BURCU

Sevgili Yay ve Yükselen Yay, haftanın ilk günü iletişiminiz, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Salı günü kardeşleriniz veya yakın çevreniz ile olan problemlerinizi çözebilirsiniz. Çarşamba günü iş arkadaşlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da eğitimleriniz ile ilgili yenilikler ortaya çıkabilir. Yakın yerlere seyahat edebilirsiniz. Aynı gün sosyal medya aracılığıyla tanıştığınız biriyle aşk yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü iletişiminiz güzelleşebilir. Eğitiminiz ile ilgili güzel kararlar alabilirsiniz. Pazar ise evinizdeki sorumluluklarınız değişebilir




OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, haftanın ilk günü maddi kaynaklarınız ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı günü öz güveninizin arttığı olaylar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü sevgiliniz veya var ise çocuğunuz ile iletişiminizde gerginlikler ortaya çıkabilir. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da geliriniz ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni gelir kaynaklarınız ortaya çıkabilir. Aynı gün elinize ekstra para geçebilir. Cumartesi günü yine maddi konularla ilgili haberler alabilirsiniz. Pazar günü ise çocuğunuzun eğitimi ile ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz.




KOVA BURCU

Sevgili Kova ve Yükselen Kova, haftanın ilk günü kendinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ile ilgili düşünebilirsiniz. Salı günü ise yakın çevrenizle ilgili sorunları çözebilirsiniz. Çarşamba günü ailenizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da kendinizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Hayatınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Aynı gün yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Cumartesi günü kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. İlişkinizde iletişiminiz güzelleşebilir. Pazar günü ise ailenizle ilgili hayalleriniz için adım atabilirsiniz







BALIK BURCU

Sevgili Balık ve Yükselen Balık, haftanın ilk günü bilinçaltı, korkularınız ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Bunları başkalarına anlatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Salı günü iç dünyanızla ilgili terapiler almaya başlayabilirsiniz. Çarşamba günü kardeşleriniz ile iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Perşembe günü Kova burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay’da kontrol edemediğiniz konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bilinçaltı konularınızla ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Aynı gün beklemediğiniz bir yerlerden destek görebilirsiniz. Cumartesi günü korkularınız ile ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Pazar günü ise kendinizle ilgili hayallerinize ulaşmak için adım atabilirsiniz.




Tuğba Karadayı
 
tumblr_otox3fKZ9Y1s05s0mo3_1280.png



Haftalık burç yorumlarını yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz.

Koç:Haftanın ilk günlerinde kariyer hayatlarınızda yeni kararlar alabilir, parasal konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.Hayal ettiğiniz şeylerin gerçekleşmesi adına bu hafta sizi yeni kararlar bekliyor.. Hafta ortasından itibaren bayan arkadaşlarınızdan yana hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Boğa:Bu hafta aniden ortaya çıkacak seyahatler söz konusu olabilir. Eğitim hayatlarınızda sizi sevindirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.. Hafta ortasından itibaren patron veya amirleriniz ile sorunlar yaşayabilir, yaşadığınız hayal kırıklığı hissiyatıyla işten ayrılma gibi konular ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Özgürlüğü fazla abartıp partnerinizle sorunlar yaşamamanız adına dikkatli hareket etmelisiniz.

İkizler:Bu hafta miras, tazminat ya da ortak kazançlarınızda bir beklentiniz varsa bunlar adına güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren seyahat ve eğitim konularınız da beklenmedik sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.. Duygusal olarak iletişim bazlı yararlanmalara çok açıksınız. Yeni ay enerjisi ile kariyerinizde şanslı başlangıçlara, yeni kararlara açık olmanız gereken bir hafta olacaktır.

Yengeç :Haftanın ilk günleri sorunlu ilişkileri şifalandırmak, güzel giden birlikteliklerde gelecek adına konuşmaların yapıldığı güzel bir süreç olacaktır. Hafta ortasından itibaren Parasal olarak beklentileriniz de hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Beklenmedik ödemeler çıkabilir.

Aslan:Uzun süredir devam eden bir sağlık sorununuz ile alakalı şifa bulacağınız bir hafta olabilir. Kariyer hayatlarınızda bayan amirlerinizden destek görebilir, beklediğiniz terfi ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşleriniz ve ortaklarınız ile iletişim bazlı sorunlara, yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Bu konularda öfke patlamaları yaşayıp, birikmiş sorunlarınızı gün yüzüne çıkarabilirsiniz.

Başak:Bu hafta romantik ve duygusal zamanlar geçirebilirsiniz. Toparlanması gereken ilişkilerinizde sizde gerekli fedakarlığı yapıp ilişkinizi yola koyabilirsiniz. Sağlığınız içinde dikkatli olmanızda fayda var.

Terazi:Aile ortamında sorunlarınız var ise bunlarla alakalı adımlar atabilirsiniz. Ev değişikliği yada evinizde değişiklik yapmak adına kararlar alabilirsiniz. Partnerleriniz ile ilişkiniz hafta ortasında itibaren biraz karışabilir. Egosal problemler nedeniyle sorunlar yaşayabilirsiniz.

Akrep:Yakın çevreniz ve kardeşlerinizden destek göreceğiniz, güzel gelişmeler yaşayacağınız bir hafta olabilir. Aile büyükleriniz ile alakalı sorunlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir. Endişe bazlı problemlere ve sorumluluklarınızı abartmaya yatkın bir haftadasınız.

Yay:parasal anlamda beklentileriniz adına güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır alamadığınız bir alacağınız varsa bu konu ile alakalı gelişmeler gündeminizi oluşturabilir. Hafta ortasından itibaren kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile alakalı alınganlık yapmaya ve tartışmalara açık bir süreçtesiniz.

Oğlak:Kendinize odaklanıp, sağlığınız ile ilgili konularda adımlar atabilirsiniz. Parasal konuları fazla takıntı yapıp, yatırımlarınız ile alakalı endişelere kapılıp yanlış kararlar alabilirsiniz. Ani kararlar almamanız gereken bir hafta..

Kova:Meditasyon yapıp, dua etmeniz beklentileriniz ile alakalı mesajlar almanız için çok güzel bir hafta. Geçmiş ilişkilerinizden geri dönüşler alabilirsiniz. Kariyeriniz ile özel hayatınız arasında gel gitler yaşamaya, egolarınız ile duygularınız arasında denge kurmakta zorlamaya açık bir süreçtesiniz.

Balık:Bu hafta ruhsal olarak toparlanıp, arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. İlişkilerinizde kıskançlık nedeniyle sorunlar ortaya çıkabilir. Yeni ay enerjisi ile gerçekler gün yüzüne çıkabilir,kadersel bitişler yaşanabilir. Değişime direnmemeniz gereken bir süreç.



Kaynak: Lütfiye Sanal Cömert / mirastroloji

 
e08e6919d65a06351784905af9e4b77e.jpg

KOÇ BURÇLARI
8-14 ŞUBAT HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
🐑 Bu hafta ikilemde kaldığınız sorun için artık kesin karar vereceksiniz . Çevrenizdekilere kendinizi böylece daha kolay gösterecek ve kabul ettireceksiniz . Mutluluk veren Bu haftayı iyi değerlendirin.
🧚 MELEKLERİN SİZE MESAJI: Yaşamındaki yüklerden, İhtiyacın olmayan her şeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler gelecek...







BOĞA BURCU
8-14 ŞUBAT HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
🐂 Bu hafta bazı gerçekleri,sırları, gizli, saklı ve gizemli olayları durumları duyabilirsiniz.Büyük bir felaketle karşılaştığınızı zannedebilirsiniz ama felaket ya da başarısızlık dediğimiz şeylerin aslında sizi yeni bir yöne doğru götüreceğini ve bunun kurtuluşunuz olduğunu göreceksiniz . Kimsenin etkisi altında kalmadan kendi kişiliğiniz ve düşünceleriniz doğrultusunda karar verin.Belki bir süre içe dönmeniz daha iyi olacaktır .

🧚 MELEKLERİN SANA MESAJI: Karanlığı bırak. Düşüncelerinle, konuşmalarinla ışığını yarat. Kabusunu değil.










İKİZLER BURCU
8-14 ŞUBAT HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
👯 Ne zamandır planladığınız projeler için bu hafta bir açılım ve Atılım haftası olabilir.İsteklerinizi gerçekleştirmek için zamanınızı iyi ayarlayıp sabırla olayların gelişmesini takip edin. Vermiş olduğunuz emeklerin meyvelerini toplayıp ve bunun tadını çıkaracaksınız.

🧚 MELEKLERİN SİZE MESAJI: Bil ki kendini sevgi ile ifade ettiğinde karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.











YENGEÇ BURCU
8-14 ŞUBAT HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
🦀 Bu hafta İsteklerinizi gerçekleştirebilmeniz için önünüzde çok güzel fırsatlar var . Bu fırsatları değerlendirebilmek için gözünüzü dört açmalı ve dikkatli olmalısınız.Karşınıza çıkan büyük fırsatları görün. Doğru yolda ilerliyorsunuz sonunda başarıya kavuşacaksınız.

🧚 MELEKLERİN SİZE MESAJI: Merak etme yolunda uçarak gidiyorsun. Sanki bir küheylanın kanatlarında Uçar gibi...









ASLAN BURCU
8-14 HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
🐅 Bu hafta bazı bitişler yaşayabilirsiniz ya da yaşadınız .Her bitiş yeni bir başlangıçtır.Umutsuz olmak yerine olaylara farklı açıdan bakmayı öğrenin.İç dünyanızda kopan fırtınalar dinginleşiyor. Sabırlı ol hak ettiğin her şeyin karşılığını almaya başlayacaksın. Cömertliğin ve yardımseverliğinin karşılığını alacaksin Senin için çok güzel bir dönem başlıyor...

🧚 MELEKLERİN SANA MESAJI: Hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek..









BAŞAK BURCU
8-14 ŞUBAT HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
🌾 Bu hafta yeteneklerinizi kanıtlamak zorundasınız ,bunu biliyorsunuz. Pratik zekanız ve olumlu enerjiniz ile bunu yapacaksınız. Olayların üzerine gitmek zorundasınız. Bugüne kadar aşamadığınız yolu aşmaya çalışın ve korkmayın.Bu güçlü ve kararlı tutumunuz sizi isteklerinize kavuşturacaktır.

🧚 MELEKLERİN SİZE MESAJI: Artık zirvedesin her şey geride kaldı hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar. BAŞARDIN...







TERAZİ BURCU
8-14 ŞUBAT HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
⚖️ Haftaya alışılmış hayattan kurtulup yepyeni bir hayata yelken açmak isteye bilirsiniz. Bu istekleriniz için savaştığınız mücadelenizi tamamladınız.Artık isteklerinizin olmasını bekliyorsunuz. Fırsatları kaçırmamak için dört gözle etrafınıza bakmanız gerekiyor tembelliği bırakmalısınız.

🧚 MELEKLERİN SİZE MESAJI: bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak değişimi kucakla...









AKREP BURCU
8-14 ŞUBAT HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
🦂 Karar verdiğiniz bir olaya yada hedefinize sevgi ile yaklaşın. Kafandaki soru işaretlerini, korkularınızı bir kenara bırakın. İçinizden geldiği gibi Evet demekten kaçınmayın. İsteklerinize tutku ve sevinçle yönelin. Sonra da güçlü ve yenilmez olduğunuza inanın.

🧚 MELEKLERİN SİZE MESAJI: sınırsız gücünü ne aradığın tüm cevapları araştır...









YAY BURCU
8-14 ŞUBAT HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
🏹 Haftaya hayalleriniz suya düşmüş ve derinden yara almış olarak başlaya bilirsiniz.Geride bıraktığınız şeylere çok önem verseniz bile artık kendi yolunuzda yürümeniz gerektiğinin farkına varmalısınız. Şu anda duygularınız buruk,katı ve içiniz nefret dolu olabilirsiniz.Bu yolda sizin için tehlikeli olabilecek bazı zor şartlarla karşılaşacaksınız . Bunun içinde zekanızı sağduyunuzu mücadeleci yanınızı kullanmak zorunda kalacaksınız.

🧚 MELEKLERİN SİZE MESAJI: Düşüncelerinle duygularınla ışığın dünyasını yarat ,sonra o dünyada yaşaman an meselesi.IŞIĞINI YARAT.








OĞLAK BURCU
8-14 HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
📍Ümitlendiğiniz bazı olayların sizi hayal kırıklığına uğratacağını ve üzüleceğinizi bilmelisiniz. Biraz gözyaşı dökebilirsiniz.Size destek verecek insanları geri çevirmeyin ve onların sevgisine güvenin.Hayatınız sizin istekleriniz dahilinde gelişebilir, üzüntü duyduğunuz olayların gerçekleşti ortamı terketmek sizin elinizde.

🧚 MELEKLERİN SİZE MESAJI: Kaynağa bağlandığında, içindeki güç dünyanın aydınlatacak...












KOVA BURCU
8-14 ŞUBAT HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
♒ Bir düşmanlık ya da entrika ile karşı karşıyasınız.Yanılmamak için dört gözle etrafınıza bakmalısınız. Doğruluğundan emin olmadığınız şeylerden uzak durun. Fikirlerinizi gerçekleştirmek için şu an doğru zaman değil.Enerjiniz boşa gidecektir.Biraz ara verin dinlenin.

🧚MELEKLERİN SİZE MESAJI: Geçmişinle barış,onun şifalandır. Şu anda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor...







BALIK BURCU
8-14 HAFTASI
TAROT KART AÇILIMI
🐟 Çok sevineceğiniz bir haftaya gireceksiniz.Duygularınızı ciddiye alın. Uzun zamandır isteyip de gerçekleştiremediğiniz bir şeyi gerçekleştirecek.Bu yolda cesaretle atın adımlarınızı sonuç mutlaka başarı olacaktır. Duygularınıza ve içinizin sesine kulak verin onlara güvenin. Bu şanslı zamanın tadını çıkaracaksınız.

🧚 MELEKLERİN SİZE MESAJI: İçindeki bilgeyi dinle.O bilgelik sende var.Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor...




Kaynak: Işık Rehberi
 
tumblr_otox3fKZ9Y1s05s0mo4_500.png

♈ KOÇ: haftaya iş ve kariyer odaklı basliyorsunuz. Işleri toparlamam ve planlamak adına ilk iki gün gayet uygun. Hafta ortası sosyal çevre, arkadaşlık, gruplar, gelecek hedefleri ve işten gelen kazançları anlatan evinizde yeniay olacak. Yeni bir çevreye girebilirsiniz. Bir ekip sorumluluğu alabilir ve gelecek hedeflerinizi revize edebilirsiniz. Cuma ve hafta sonu ise izole ve içe dönük etkiler söz konusu. Akışta kalın.



♉ BOĞA: haftaya yabancılar, eğitim, yolculuklar, hukuk, dış ticaret vb konularla sorumluluk sahibi olarak başlıyorsunuz. Bu konularda hafta başı destekli olacaksiniz. Hafta ortası iş, kariyer ve toplumsal statü alanınızda yeniay olacak. Yeni iş teklifleri alabilir yeni bir projeye dahil olabilirsiniz. Yine de bunun için acele etmemeli merkur retrosu bitimini beklemelisiniz. Is konularinda yoneticilerinizle iliskilerinize dikkat etmelisiniz. Hafta sonu arkadaşlık ve sosyal çevre destekleri sizinle olacak



♊ IKİZLER: haftaya krediler, ödemeler, borçlar, vergi ve sigorta vb konularla ciddiyetli basliyorsunuz. Unuttugunuz bir ödeme canınızı sıkabilir. Hafta ortası 9.evinizde yeniay olacak. Bu yeniay sizi tam destekleyecek. Yabancılar, yurtdışı, yolculuklar, yayıncılık, eğitim, hukuk vb konularda yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Yine de yeni bir şeye başlamak için merkur retrosunun bitmesini beklemelisiniz. Cuma ve hafta sonu iş ve kariyer de işleri akışına bırakmak gerekecek.



♋ YENGEÇ: haftaya ikili ilişkiler ve iş ortakliklariyla gerçekçi bir modda başlıyorsunuz. Hafta ortası krediler, ortak kazançlar, ödemeler, miras vb konulari anlatan 8.evinizde yeniay olacak. Tüm bu konularsa yeni baslangiclariniz olabilir. Kredi çekmek vb durumlar için merkür retro bitimini beklemelisiniz. Cuma ve hafta sonu rutin dışına çıkmak ve akışta kalmak için yumuşak etkiler var.



♌ ASLAN: haftaya iş ve sağlık odaklı başlıyorsunuz. Günlük rutin işleri toparlamak ve toplantıları planlamak adına uygun bir iki gün. Hafta ortası ikili ilişkiler ve ortaklik konularında yeni gelişmeleriniz var. Yeni bir ilişki ve ortaklığa başlamak için yine de ay sonunu beklemek daha iyi olacaktır. Cuma ve hafta sonu maddi konular ve ortak kazançlar dikkat çekiyor.



♍ BAŞAK: haftaya aşk, çocuklar, hobiler ve yatırımlar vb konularda gayet gerçekçi ve ciddiyetli basliyorsunuz. Hafta ortası iş ve sağlık alaninizda yeniay olacak. Bu senenin en çok çalışacak burcu siz olacaksınız. Yeni iş durumları terfi, zam vb gelişmeler olabilir. Yeni.bir işe girmek için yine de ay sonunu beklemelisiniz. Cuma ve hafta sonu ikili ilişkiler ve varsa iş ortaklıkları dikkat çekiyor.




♎ TERAZİ: haftaya ev, aile ve ebeveynlerle ilgili konularda yapmanız gereken işlerle basliyorsunuz. Hafta ortası aşk, çocuklar, hobiler, yatırımlar vb konuları anlatan evinizde yeniay olacak. Çocuk yapma kararı alabilir, yeni bir aşka başlayabilir, yeni bir hobiye başlanabilir ve yeni bir yatırım kararı alabilirsiniz. Yine de tüm bunlar için ay sonunu bekleyin derim. Cuma ve hafta sonu iş ve sağlık önem kazanıyor.




♏ AKREP: haftaya yakın çevre, kardeşlerle iletişim yoğun başlıyorsunuz. Eğitim ve seyahatlerde dikkat çekiyor. Hafta ortası ev, aile ve ebeveynler alaninizda sorumluluk almanız gereken bir yeniay olacak. Ev alim satımı olabilir, taşınma, tadilat vb etkiler söz konusu. Ebeveynlerinizin sorumlulugunu da almanız gerekebilir. Evlilik vb gelişmeler de yaşanabilir. Hafta sonu aşk, çocuklar ve hobiler alanınız öne çıkıyor olacak.



♐ YAY: haftaya maddi konularda gerçekçi bir modda başlıyorsunuz. Hafta ortası yakın çevre, kardeşler, eğitim ve yolculuklarla ilgili yeni olusumlar başlıyor. Taşınma, yer değiştirme, yeni bir eğitime başlamak, seyahate çıkmak gibi etkiler söz konusu. Yine de karar vermekte acele etmemeli ay sonunu beklemelisiniz. Cuma ve hafta sonu evinizde ve ailenizde akışta kalmanız gereken yumuşak ve naif etkiler söz konusu.



♑ OĞLAK: haftaya bireysel konularla gayet ciddi ve otoriter bir şekilde basliyorsunuz. Hafta ortası maddi alanda yeni fırsatlar yakalayabileceginiz bir yeni ay doğuyor. Yeni kazançlar elde edebilir, yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Yine de yeni bir şeye başlamak için ay sonunu bekleyin derim. Cuma ve hafta sonu kardeşler ve yakın çevrenizle kısa seyahatler gundeminizde olabilir.



♒ KOVA: haftaya modunuz düşük ve depresif başlıyorsunuz. Hafta ortası burcunuzda olacak yeniay ile enerjiniz yükseliyor. Hem bireysel konularda hem de ikili ilişkiler adina da yeni gelişmeler olabilir. Yine de yeni bir karar vermeden önce ay sonunu beklemek daha iyi olacaktır. Cuma ve hafta sonu maddi konular öne çıkıyor. Harcamalar da dikkatli olun.




♓ BALIK: haftaya sosyal çevre etkileriyle hareketli basliyorsunuz. Organizasyon vb işler size kalabilir. Hafta ortası 12.evinizde olacak yeniay ile sizden gizlenen her şey karşınıza çıkabilir. Gizli düşmanlarınızla ve arkadan çevrilen şeylerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Gizli bir iliskiye başlayabilirsiniz. Tüm bu konularda dikkat olmalısınız. Bu ay hayatinizda kontrol dışı durumlar olabilir. Cuma ve hafta sonu Ay burcunuza geçince rahatliyorsunuz. Kendinizi daha iyi hissedecek ve ifade edeceksiniz.



Nafiye Mutlu
 
tumblr_otox3fKZ9Y1s05s0mo6_640.png

Koç
Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.
Bu hafta özellikle maddi konularda enteresan fırsatları içeren olaylar yaşamanız mümkün. Yeniay ında etkisiyle kendinizi birçok konuda yenilenmiş hissederken diğer yandan sosyal hayatınızı, dernekleri, organizasyonları, kalabalık mekanları ve kariyerden gelen parayı anlatan konularda seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca hafta ortasına dikkat edin, sinirlerinize hakim olun.

Boğa
Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.
Özellikle kariyer ve konumunuzla ilgili olarak kendinizi yeniayın da etkisiyle hareketlenme içinde bulabilirsiniz. Bu anlamda önünüze doğru bakmanız ve neyin daha kalıcı sağlam olabileceği konusunda doğru kararlar vermeniz gerekebilir. O nedenle aynı zamanda gerilimli bir süreçten geçtiğiniz için soğuk kanlılığınızı ve akılcı olmayı bu hafta önde tutmanız gerekecek.

İkizler
Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar.
Bu hafta işlerinizi olabildiğince toparlayabileceğiniz günler yaşayacaksınız gibi duruyor. O nedenle özellikle eğitim, reklam, pazarlama alanlarında yaşayacağınız yeniay size çok daha olumlu seçenekler getirebilir. Bu anlamda önünüzü iyi görmeniz ve doğru seçimler yapmanız gerekebilir. Yurtdışı ile ilgili bir beklentiniz varsa bu hafta planlamaya başlayabilirsiniz.

Yengeç
Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar.
Eşinizin parası, miraslar, nafaka, cinsellik, ameliyatlar ve resmi işler gibi konularda olumlu denilebilecek değişimler, başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu ve buna benzer konularda önünüzde fırsatlar ve seçenekler çoğalabilir. Bu hafta dikkatiniz daha çok bu konulara yoğunlaşmışken diğer yandan sosyal alanda da daha olumlu işler peşinde koştururken kendinizi bulmanız olası.

Aslan
Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar.
Bu hafta özellikle evliliğinizde, ortaklığınızda yani uzun süreli ilişkinizde kendinizi başlangıçların içinde bulabilirsiniz. Bu sizin kontrolünüzde de olsa, olmasa da size iyi geleceğini söylememiz mümkün. İş, güç para konularında ise önemli büyük gelişmeler içinde kendinizi belki bulmasanız bile çok daha olumlu gelişmeler artık bu alanda sizi motive edebilir.

Başak
Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar.
Bu hafta kendinizi özellikle sağlığınız ve gündelik hayatınız konusunda artık yürümeyen işleri bırakıp yürüyen konulara odaklanmak için hazır hissedebilirsiniz iş arkadaşlarınız veya akademik konular, yurtdışı konularında çok daha ümitli olmanıza neden olacak gelişmeler sizi takip edebilir. Özellikle bu hafta ortası sinirlerinize hâkim olun.

Terazi
Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.
Bu hafta yaşayacağınız yeniay sizin ilişkiler aşk gibi konularda yeniden başlangıçları düşünüp hareket almanıza neden olacakmış gibi görünmekte. Kendini çok daha olumlu hissedeceğiniz bir haftadan geçeceksiniz. Uzun süredir devlet kapısında bekleyen ve çözülememiş işleriniz varsa artık yavaş yavaş çözülebileceğini görmeye başlayabilirsiniz

Akrep
Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.
Gayrimenkul, korunma, kök aile, ebeveynler, örf, adet ve kişisel bağlılıkları anlatan konularda artık “tamam buraya kadar dediğiniz bir süreç yaşamanız olası. Bu anlamda kendinizi çok daha güçlü ve doğru kararlar almanın arifesinde görebilirsiniz. Ama ne olursa olsun kendinizi kullandırtmayın ve en yakınınız bile olsa sizin üzerinizden artık bir şeyleri götürmelerine müsaade etmemenizde fayda var.

Yay
Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar.
Kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınızı, kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planları ve iletişimi, yazmayı anlatan konularda oldukça yoğun bir hafta içinde kendinizi bulabilirsiniz ve bu anlamda yeniay sizi yeni durum ve koşullar içine hazırlıyor olabilir. O nedenle yeniayın etkisiyle değişimi kabul edip kendinizi ve çıkarlarınızı da koruyarak doğru adımlar atmaya bakın. Koşullarınız ne olursa olsun hayat sizin hayatınız ve yeni başlangıçları hak ediyorsunuz.

Oğlak
Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar.
Maddi konularda oldukça uzun süredir kendinizi mücadele içinde hissediyor olabilirsiniz. Ve fakat bu hafta kendinizi özellikle bu ve buna benzer konularda yeni adımlar atmaya hazır görebilirsiniz. Her ne kadar sizler emin olmadan adım atmamaya gayret etseniz de bu hafta duygularınızla hareket etmek gibi bir durum içinde kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

Kova
Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar.
Artık ne isteyip istemediğinize karar vereceğiniz bir dönem içinden geçeceksiniz. Bu hafta sizi bu anlamda yeniayın da etkisiyle çok daha güçlü görmemiz mümkün ama kararlarınızda dikkatli olmanız ve kesinlikle akılla verilmiş kararlar içinde kendinizi yönlendirmeniz gerekecek. O nedenle bu hafta fazla öfke veya sevinç içinde kararlar almayın. Daha dingin olun.

Balık
Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar.
Bu hafta bilinç altını, hayalleri, ruhsal ihtiyaçları, korkuları, psişik gücünüzü, paranormal olayları, sizin farkında olduğunuz veya olmadığınız gizli yanınızı anlatan konularda artık bu yeniayında etkisiyle kendinizi toparlayıp daha gerçekçi adımlar atabileceksiniz. O nedenle kendinizi yeniliklere hazır hissedeceğiniz bir haftadan geçiyor olabilirsiniz. Akılcıl olmaya gayret edin.




MURAT İPEK
 
tumblr_otox3fKZ9Y1s05s0mo5_1280.png



Koç & Yükselen Koç: Koç burcu için hafta kariyer, iş ve kendinizi ön plana koyma konuları ön planda başlayacak, bu etki Salı gününde de devam edecek ve kariyeriniz ile ilgili bazı konular yoğun ilginizi isteyecek. Çarşamba günü itibari ile sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ile ilgili konular ve onlardan destek almanız gereken durumlar söz konusu olacak ve Perşembe akşamında da bu alanda bir yeni ay gerçekleşecek, bu yeni ay ile hayallerinize odaklanmak, arkadaş çevrenizle ilgili bir yenilenme ve yeni kararlar söz konusu olabilecek. Haftasonunda ise daha yalnız kalmak isteyeceğiniz içe döneceğiniz günler olacak.





Boğa & Yükselen Boğa: Haftaya çalışma modunuz yüksek, uzaklardan gelecek haberler, eğitimler, uzak akrabalarla ilgili konular ve internet üzerinden yapılan işler ön planda başlıyorsunuz. Çarşamba günü ise Kova burcu etkisi ile kariyeriniz, kendinizi ön plana koymak, sosyal statünüz ve evliliğiniz ile ilgili konular ön plana geliyor. Bu alanda Perşembe akşamında bir de yeni ay yaşayacaksınz, yeni başlangıçlar yaşamaya aday bir yeni ay olsa da eski konuları çözmek ve anlamak öncelik olacak nedeni de geri hareket etmekte olan Merkür. #haftalık burç yorumları

Perşembe ve Cuma gününde kariyeriniz ile ilgili önemli gelişmeler gündeme geliyor. Görüşmeler, toplantılar ve kendinizi ön plana koyabileceğiniz durumlar aktif olacak. Haftasonunda ise daha içe dönük olacağız ve arkadaşlarınız ile haberleşmek için iyi etkiler devrede olacak. Pazar günü de sevgililer veya sevgi günü, umarım kalbiniz sevgi ile dolar ve sevgi tüm dünyayı sarar.






İkizler & Yükselen İkizler: Haftaya ortak para konuları, yatırımlarla ilgili konular ve bankalar konuları ön planda başlıyorsunuz. Çarşamba gününde Ay Kova burcuna geçecek ve sizin için uzaklar, hukuksal konular, seyahatler, inançlarınız ve uzaklarla ilgili konular ön plana çıkacak. Yine internet üzerinden yapılan işler ve tanıtımlar da gündemde olabilecek. Perşembe günü Kova burcunda bir yeni ay yaşayacağız ve bu yeni ay sizin bu konularda başlangıçları anlatabilecek ve bazı eski konuları da gündemde getirebilecek. Merkür gerilemesinden en yoğun etkilenen burç olarak eski konuları kapatmak ve yeniye hazırlanmak için iyi olurken yeni adımlarınızı henüz atmamanızı öneririm… #haftalık burç yorumları

Perşembe ve Cuma gününde Kova burcu etkisi ile uzaklar, yurtdışı ile ilgili konular, eğitimler ve yayıncılık ile ilgili konular ön plana geliyor olacak. Haftasonunda Balık burcu etkisi ile kendinizi daha duygusal hissedebilir, hayatınızdaki önemli bazı olayları gözden geçirebilirsiniz… Pazar günü 14 Şubat gökyüzünde kalbinizi sevgiye açmak için iyi etkiler var…





Yengeç & Yükselen Yengeç: Haftaya Oğlak burcu etkisi ile çalışma üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklı başlıyorsunuz. Odağınızda ikili ilişkiler, evlilik ve ortak iş yaptığınız kişilerle ilgili konular olacak. Çarşamba gününde Kova burcu etkisi başlayacak ki Perşembe akşamında da burada bir yeni ay yaşayacağız. Bu yebi ay ortak para, bankalar ve yatırımlar konuları gündeminize getirecek, aslında yeni aylar yeni başlangıçlar getirir ama bu yeni ay zamanında geri giden Merkür daha çok eski ve çözülmesi gereken bazı konuların gündemde gelmesini sağlayacak. Pazar günü ise daha içe dönük olacağız ve sakinlik, huzur arayışımız ön planda olacak, uzaklardan gelecek haberler sizi mutlu edebilir.





Aslan & Yükselen Aslan: Haftaya Oğlak burcu etkisi bizi çalışma üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklayacak. Haftanın ilk 2 gününde sizin çalışma, üretme, evin düzeni konuları ön plana geleceğinden bu konularda tempo yoğun olacak. Çarşamba günü Kova burcu etkisi devreye giriyor ve Perşembe günü Kova burcunda bir de yeni ay gerçekleşiyor; ikili ilişkiler, ortak yapılan işler alanında olacak bu yeni ay yeni başlangıçlar için değil ama eski sorunları çözmek için iyi olacak. Haftasonunda ise daha içe dönük olacaksınız ve parasal konular aklınızda olacak… Tabii pazar gününün sevgiler günü olduğunu da unutmamak lazımki gökyüzünde de harika bir konumlama var, sevdiğiniz varsa değerini bilin, şükredin ve küçük şeyleri dert etmeyin, yoksa da kalpten dilekler yapmak için harika etkiler devrede olacak…






Başak & Yükselen Başak: Haftaya Oğlak burcu etkisi ile çalışma üretme ve birşeyler için emek vermeye modunda başlıyoruz. Sizin için bu etki çocuklarla ilgili konuları, aşk konularını ve proje bazında, hobi gibi yapılan işler konularını ön plana getirecek. Çarşamba günü Kova burcu etkisi devreye giriyor ve iş, çalışma, üretme modunuz ön planda çıkıyor.

Perşembe akşamında ise Kova burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve aslında kendimizi yeni başlangıçlara açmadan önce bitmesi gereken şeylere odaklanıyoruz. Haftasonunda ise daha içe dönük ve duygusal olacağız ve ikili ilişkiler konuları sizin için ön planda olacak… Sevgililer günü olduğunu düşünürsek aklı ilişkilerle yoğun olacak burçlardan biri siz olacaksınız. Gökyüzünde ilahi aşkı anlatan etkiler var ve sizin de ikili ilşkiler alanınızda, gerçek ve saf aşkı bulacak olabilir misiniz? Bence olabilir…





Terazi & Yükselen Terazi: Haftaya Oğlak burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu bizi çalışma üretme ve bir şeyler için emek vermeye odaklıyor. Çarşamba gününde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve aşk, çocuklar, proje bazında yapılan ve hobi gibi yapılan işler ön planda olacak.

Perşembe akşamında ise Kova burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve aslında kendimizi yeni başlangıçlara açmadan önce bitmesi gereken şeylere odaklanıyoruz. Sizin için gündemde olan ise hem aşk hem çocuklar hem de bazı iş konuları olacak, eski bazı şeyleri bırakmadan yeniye başlayamayacağınızı anlayabilirsiniz… Pazar günü ise evde işler yoğun olabilir, gökyüzünde ise ilahi aşk ve sevgi için harika etkiler var, sevgililer günü olduğunu düşünürsek kalbiniz sevgi ile dolsun inşallah…





Akrep & Yükselen Akrep: Haftaya Oğlak burcu etkisi ile başlıyoruz ve bizi çalışma üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor. Bu etki haftanın ilk 2 gününde sizin için iletişim, kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili konuları gündeme getiriyor ve önemli bir evrağa imza atma konuları gündemde olacak. Çarşamba gününde Kova burcu etkisi ile aileniz ile ilgili konular ve eviniz ile ilgili bazı konular ön plana geliyor..

Perşembe akşamında ise Kova burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve aslında kendimizi yeni başlangıçlara açmadan önce bitmesi gereken şeylere odaklanıyoruz, sizin için ise eviniz ve aileniz ile ilgili bazı eski konular gündeme gelebilir ve çözüm istyebilir. Haftasonunda ise aşk hayatınız ve çocuklarınız ile ilgili konular ön planda olacak, sevgililer günü olduğunu ve gökyüzünde de ilahi aşk için güzel etkiler olduğunu düşünürsek harika bir gün olabilir…





Yay & Yükselen Yay: Haftaya Ay Oğlak burcunda başlıyoruz ve bizi çalışma, üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor, Yaylar için parasal konular son derece ön planda olacak haftanın ilk 2 gününde. Çarşamba gününde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve sizin için iletişim, kardeşler ve yakın akrabalarla ilgili konular ön plana çıkarken aynı zamanda önemli bir evrağa imza atma konuları gündemde olabilecek.

Perşembe akşamında ise Kova burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve aslında kendimizi yeni başlangıçlara açmadan önce bitmesi gereken şeylere odaklanıyoruz, geri giden Merkür’ü düşünürsek eskiden süregelen bir konu için imza ise atın ama yepyeni bir konu ise iyi düşünün ve araştırın. Haftasonunda ise evinizde olmak ve aileniz ile ilgili konularla ilgilenmek söz konusu, sevgililer günü olduğunu ve gökyüzünde de ilahi aşk için güzel etkiler olduğunu düşünürsek harika bir gün olabilir





Oğlak & Yükselen Oğlak: Haftaya Ay burcunuzda başlıyoruz ve bizi çalışma, üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor, sizin için kendinize, görünümünüze, işlerinize vakit ayırmak için iyi günler olacak haftanın ilk 2 günü.. Çarşamba gününde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve parasal konuları gündeminize getiriyor, bazı haberler ve konuşmalar bu konularda yaşanabilir. #haftalık burç yorumları

Perşembe akşamında ise Kova burcunda bir yeni ay yaşıyoruz ve aslında kendimizi yeni başlangıçlara açmadan önce bitmesi gereken şeylere odaklanıyoruz, parasal konular sizin için gündemde… Haftasonunda ise iletişim yoğun olabilir bol telefon ve yazışma trafiğiniz olabilir, sevgililer günü olduğunu ve gökyüzünde de ilahi aşk için güzel etkiler olduğunu düşünürsek harika bir gün olabilir.





Kova & Yükselen Kova: Haftaya Oğlak burcu etkisi ile başlıyoruz ve bu etki bizi çalışma, üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor. Sizin için daha içsel bir süreç olacak ve kendi halinizde çalışma modunda başlayabileceksiniz haftaya. Çarşamba gününde Kova burcu etkisi devreye giriyor ve enerjiniz yükseliyor, kendinize odaklanmak ve işlerinizi halletmek için en güzel günler olacak. #haftalık burç yorumları

Perşembe akşamında ise burcunuzda bir yeni ay yaşıyoruz ve aslında kendimizi yeni başlangıçlara açmadan önce bitmesi gereken şeylere odaklanıyoruz, sizin için önemli bir yeni ay kararlarınızın üzerinde düşünün ama hemen harekete geçmeyin. Haftasonunda ise parasal konular ön planda olacak, aklınızda harcamalar ve ödemeler olabilir.. Sevgililer günü olduğunu ve gökyüzünde de ilahi aşk için güzel etkiler olduğunu düşünürsek harika bir gün olabilir, kalbinizden geçen güzellikler sizinle olsun…




Balık & Yükselen Balık: Haftaya Oğlak burcu etkisinde başlıyoruz ve bizi çalışma, üretme ve birşeyler için emek vermeye odaklıyor bu etki. Bugünler sizin için hayalleriniz yolunda çalışma günleri olacak ve sosyal çevreniz ile ilgili bazı konular gündemde olacak. Çarşamba günü Kova burcu etkisi devreye giriyor ve Perşembe akşamında bu alanda bir de yeni ay gerçekleşiyor.

Bu yeni ay sırasında Merkür de geri gittiğinden ve sizin için kapalı bir alanda olduğundan, biraz içe çekiliyorsunuz, araştırmalar yapmak ve kendi başınıza çalışmak için iyi günler olacak. Pazar günü ise enerjiniz yüksek olacak ve kendinize odaklanabileceksiniz, sevgililer günü olduğunu ve Balık burcu odağı olduğunu düşünürsek gökyüzünde, sizin için harika bir gün olacak gibi




Güliz Kına
 
tumblr_otox3fKZ9Y1s05s0mo8_1280.jpg


YÜKSELEN KOÇ
Hafta başında finansal hedeflerle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sosyal çevreyle yaşanan konular ön planda. Hafta sonu yaratıcı faaliyetlerle uğraşmak, sanatsal konuları takip etmek iyi gelecektir.




YÜKSELEN BOĞA
Kariyer hayatındaki beklentilerin sorgulanacağı bir hafta. Mümkün olduğunca iş çevresinde kibirli olmaktan uzak durmakta fayda var. Hafta sonu arkadaşlarla yapılacak paylaşımlar beklentilerin gözden geçirilmesi için destekleyici olacaktır.




YÜKSELEN İKİZLER
Hayata bakışın ciddi sorgulanacağı bir hafta. Bilinçaltı ile yüzleşmeler yaşanabilir. Bazen çok sessiz kalıp, bazen de gereksiz çıkışlar yapmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu işle ilgili güzel fikirler geliştirilebilir.




YÜKSELEN YENGEÇ
Gelir gider dengesini yaparken hedeflerin tekrar gözden geçirilmesi gerekecek bir hafta. Ayrıca sosyal medya ve iletişim konularında dikkatli olmakta fayda var. Hafta sonu hayata bakış şeklini etkileyen sohbetler olabilir.




YÜKSELEN ASLAN
Ortaklıklar ve ikili ilişkilerde restleşmelerin olabileceği bir hafta. Nerede kısıtlanma yaşandığına odaklanmakta fayda var. Hafta sonu içsel çalışmalar ve dönüşüm süreçleri için uygun zaman.




YÜKSELEN BAŞAK
Gündelik düzene ve sağlığa odaklanılacak bir hafta. Çalışma ortamında abartılı tepkiler vermemeye dikkat edilmeli. Hafta sonu ikili ilişkilerle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.




YÜKSELEN TERAZİ
Hayattan keyif alınan alanlarda daha özgür olma isteğinin yoğunlaştığı bir hafta. Çocuklara karşı uzlaşmacı olmaya dikkat edilmeli. Hafta sonu sağlıkla ilgili sıkıntıların çözümleriyle karşılaşılabilir.




YÜKSELEN AKREP
Aile konularına daha çok odaklanılacak bir hafta. İşbirliği gerektiren konularda kim daha yetkin tartışmasında uzak durmakta fayda var. Hafta sonu aşk hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir.




YÜKSELEN YAY
Düşüncelerin değişime daha yatkın olduğu bir hafta. Çalışma ortamındaki iletişime ve sağlık konularına hassasiyet göstermekte fayda var. Hafta sonu aileyle ve evle ilgili hoş gelişmeler yaşanabilir.




YÜKSELEN OĞLAK
Finansal konularda daha bağımsız olabilme isteğinin yoğun olduğu bir hafta. Çocuklarla ya da hobilerle ilgili beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Hafta sonu yaratıcı fikirler geliştirmek için uygun zaman.




YÜKSELEN KOVA
Geleneksel olanla yeninin çatışması direk kimlik üzerinden hissedilecek. Aileyle fikir ayrılıklarının sebep olduğu gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonu değerli hissettiren konulara odaklanmak iyi gelecektir.




YÜKSELEN BALIK
Bilinçaltına itilmiş her konunun dışarıya çıkmaya çalıştığı bir hafta. Yakın arkadaşlarla ve kardeşlerle olan ilişkilerde tetiklenen olaylar gündemi belirleyecek. Hafta sonu kişinin kendine ve düşüncelerine odaklanması, sorunlara çözüm bulmak için yardımcı olacaktır.












Aslıhan Kozluca
 
tumblr_otox3fKZ9Y1s05s0mo7_500.png

KOÇ BURCU – 21 MART / 20 NİSAN

Sevgili Koç. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 11. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 11. Ev konuları yakın çevreniz, sosyal alanlarınız ve varmak istediğiniz hedefleri belirler. Bu hafta yapmanız gereken iletişimde bulunduğunuz insanlara karşı biraz temkinli ve olumlu yaklaşmanız. Belirlediğiniz bir hedef varsa aceleci olmamalı ve fikirlerinizi güvendiğiniz kimselerle paylaşmalısınız.


BOĞA BURCU – 21 NİSAN / 20 MAYIS
Sevgili Boğa. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 10. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 10. Ev konuları Kariyerinizi, Patronlarınızı, Karar almanız gereken durumları ve saygınlık konularınızı içerir. Bu hafta yapmanız gereken Otorite konumundaki kişilerle polemiğe girmemek, karar vermeniz gereken durumlar için ikili ilişkiler, iş, kariyer vs. ) bir an önce karar verip bir yol çizmelisiniz. Aksi halde sürekli birşeyleri ertelemek sizi ruhsal olarak yoracaktır.




İKİZLER BURCU - 21 MAYIS / 21 HAZİRAN
Sevgili İkizler. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 9. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 9. Ev konuları Seyahat, yurtdışı, yabancılar, yükseköğrenim, din, felsefe gibi konuları içerir. Bu hafta sizler eğitim ve öğretim konularında seçimler yapabilir, Yeni bir eğitime başlayabilir, seyahat ve yurt dışı konuları hatta felsefi ya da dini farklı bir ideolojiyle ilgilenebilirsiniz. Size tek tavsiyem Merkür gerilemesini hatırlatarak yeni bir şeylere başlamadan önce iki kere düşünmeniz.



YENGEÇ BURCU – 22 HAZİRAN / 22 TEMMUZ
Sevgili Yengeç. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 8. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 8. Ev konuları gizli ilimler, Ölüm, yenilenme, kazanılan ödüller, şans oyunları, Miras, Nafaka vs. gibi pek çok konuyu içerir. Bu hafta Venüs’ün kova burcunda Jüpiter ve güneş ile kavuşumu şansa ihtiyaç duyduğunuz konularda size yardımcı olacak gibi. Ama bunu yanlış anlayıp çok da şansınızı zorlayacak girişimlerde ya da yatırımlarda bulunmamalısınız.



ASLAN BURCU – 23 TEMMUZ / 22 AĞUSTOS
Sevgili Aslan. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 7. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 7. Ev konuları Evlilik hayatı, ikili ilişkiler ( partner ), düşmanlar, ortaklıklar gibi konuları yönetir. Bu hafta sizler eşinizle, partnerinizle ve ya ortaklarınızla olan ilişkilerinizde ve iletişiminizde gerginlik hissettiğiniz durumlarda alttan almalı, geri adım atmalı ve ısrarcı olmamalısınız.



BAŞAK BURCU – 23 AĞUSTOS / 22 EYLÜL
Sevgili Başak. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 6. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 6. Ev konuları günlük rutin işlerimiz, toplumsal hizmetler, evcil hayvanlar, iş ve ev ortamımız gibi konuları içerir. Bu hafta sizler bulunduğunuz ortamları değiştirme kararı alabilirsiniz ( ev, iş, şehir, ülke vs. ). Yeniliğe ihtiyacınız olduğunu düşünebilir bunun için bir plan yapabilirsiniz. Yine de hatırlatmak isterim. Kova burcunda gerileyen Merkür şu an için planlarınızın düşüncede kalması gerektiğini vurgulamakta.



TERAZİ BURCU – 23 EYLÜL / 23 EKİM
Sevgili Terazi. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) sizin 5. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 5. Ev konuları Aşk hayatı, Çocuklar, Borsa ve kumar gibi riskli kazançlar, sosyal aktiviteler vb. gibi bir çok konuyu içerir. Bu hafta gökyüzü sizlere aşk hayatınız ve Çocuklarınız üzerinden sorumluluklarınızı sorgulamanız gerektiğini ön görmekte. Bu konularda ruhsal ve bedensel yorgunluklarınıza daha fazlasını eklememeli kendinize zaman ayırmalısınız. Aksi takdirde sağlığınız bozulabilir.



AKREP BURCU – 24 EKİM / 22 KASIM
Sevgili Akrep. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 4. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 4. Ev konuları anne, baba, akrabalar, örf ve adetler, alışkanlıklar vb. konuları içerir. Bu hafta sizler ebeveynlerinizle, akrabalarınızla olan ilişkilerinizde gergin tutumlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal olarak biraz incinebileceğiniz bir hafta. Lütfen sükunetinizi koruyun.



YAY BURCU - 23 KASIM / 21 ARALIK
Sevgili Yay. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 3. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 3. Ev konuları kardeşler, kısa yolculuklar, zeka, problemlere yaklaşım, uzun vadeli olmayan plan ve projeleri içerir. Bu hafta ruhsal olarak rahatlamak adına küçük tatil planları yaparak kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Kardeşlerinizle bir araya gelebilir birlikte güzel vakitler geçirebilirsiniz.



OĞLAK BURCU – 22 ARALIK / 20 OCAK
Sevgili Oğlak. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 2. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 2. Ev konuları para, değerler, mal, mülk, ticari yeteneklere dikkat çeker. Bu hafta sizler maddi ve manevi anlamda güçleniyorsunuz. Yatırım konularınızda güzel dönüşler alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey yeni bir ortaklığa, ticari anlaşmalara, yatırım konularına girmeden önce çok iyi bir araştırma yapıp öyle karar vermelisiniz.



KOVA BURCU – 21 OCAK / 18 ŞUBAT
Sevgili Kova. Burcunuzda gerçekleşen gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 1. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 1. Ev konuları dış görünüşümüz, başkalarının bizi nasıl gördüğü, gelebilecek etkilere nasıl tepki verdiğimiz, estetik, dünyaya bakış açımız vb. içerir. Bu hafta sizler Venüs ‘ ün burcunuza girişiyle 1 aylık süreçte fazlasıyla göz önünde olacaksınız. Yaptığınız işler, dış görünüşünüz ve fikirlerinizle dikkat çekecek bulunduğunuz ortamlarda takdir edileceksiniz. Yine siz tevazuyu elden bırakmayın. Egosal davranışlar sizleri zor durumlarda da bırakabilir.



BALIK BURCU – 19 ŞUBAT / 20 MART
Sevgili Balık. Kova burcunda oluşan gezegen toplaşmaları ( Güneş, Satürn, Venüs, Jüpiter ve Merkür ) size 12. Ev konularınıza odaklanmanız için baskı yapacak. 12. Ev konuları bilinç altını, rüyaları, ruhsal ihtiyaçları, korkuları, endişeleri, kısıtlanmaları, gizli kapaklı işleri vb. içerir. Bu hafta rüyalarınıza odaklanabilir, çözüm istediğiniz konularda cevapları rüyalarınız yardımıyla bulabilirsiniz. Korku ve endişelerinizi kenara bırakıp kendinizi kısıtladığınız konularda artık daha özgürce hareket etmelisiniz.



Ufuk Tan Doğan Güneş
 
kk kedi (23).jpg

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Bu süreçte ilişkilerle ilgili ani ve radikal değişimleri getiren bu Yeni ay, süregelen ilişkilerinizde abartılı durumları, abartılı duyguları ve fevri tepkileri getirebilir. Geçmişte kalan beklemediğiniz bir kişiden dönüş alabilirsiniz. Anlık duygu ve düşüncelerle pişman olacağınız sözler sarf etmemeye dikkat etmelisiniz. Bugünlerde kazalara açık olabilirsiniz.
Daha sakin, kontrollü olma zamanı. Sosyal ortamlarınızda değişimler yaşanıyor. Küslük yaşadığınız kişilerle tekrar bir araya gelebilir, barışabilirsiniz. İlişkilerinizin geleceğini görmek sizin için daha önemli bir hale gelebilir. İdeallerinizin ve hayallerinizin peşinden gitme arzusu artabilir. Sosyal medyada öne çıkabilir, sosyal medya bağlantılı iş ve projeler içinde olabilirsiniz. Reklam, tv, medya ve internet aracılığıyla maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Hafta boyunca abartılı ve gereksiz harcamalara, abartılı yatırımlara karşı temkinli olmalısınız.


BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Hafta içerisinde görüntünüzde, tarzınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Diyetler yapabilir, estetik hizmetler alabilirsiniz. Bu hafta özellikle bir süredir cesaret edemediğiniz düşüncelerinizi, kararlarınızı Yeni Ayın güçlü enerjisiyle birlikte dile getirebilirsiniz. Yeni planlarınızı artan cesaret ve kararlılık duygusu ile hayata geçirebilirsiniz.
Bugünlerde yakıcı hırslara, öfke sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. İş hayatı ve kariyer adına birden fazla fırsat yakalayabilir, birden fazla seçenek arasından bir seçime gidebilirsiniz. Kariyerinizde sosyal çevrenizin ve yöneticilerinizin desteğini alabilir, süregelen işinizde ise terfi alabilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilir, bu seyahatlerde önemli tanışmalar yaşayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında aklınızdan geçenlerin önünüze gelebileceği, sözlerinizin ve dualarınızın enerjisinin daha güçlü olacağı bir zamanda olacaksınız. Olumlu düşünmeye ve ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmeye çalışın.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Hafta içerisinde yaşamınızda beklenmedik gelişmelere hazır olun. İş ve özel hayatınızda şaşırtıcı bir teklif alabilirsiniz. Geçmişte kalan bir kişiden tekrar haber alabilirsiniz. Hayatınızda neye emek vereceğinizi, nerede ve kime sınır çekeceğinizi iyi belirlemeniz gereken bir zamanda olacaksınız. İş veya özel hayatınız adına önemli insanlarla tanışabileceğiniz, insanlardan önemli fayda ve destekler görebileceğiniz günlerdesiniz.
Doğru kişilere danışmak, doğru kişilerden yardım almak hedeflerinize ulaşmanızda önemli ölçüde katkı sağlayabilir. Çevreniz tarafından daha çok konuşulabilirsiniz. Süregelen işiniz ve mesleğinizde sınırları aşmakla ilgilenebilir, radikal kararlar alabilir, yurtdışı bağlantılı işler yapabilirsiniz. Reklam ve tanıtım projeleri, sosyal medya projeleri gündeminizde olabilir. Evinizde tadilatlar ve yenilemelerle ilgilenebilirsiniz. Nostaljinin zaman zaman arttığı anlar olabilir. Rüyalarınız ise bilinçaltı kaynaklı, karmaşık ve etkileyici olabilir.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Hafta içerisinde aşk ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman geçmişe özlem duyabilir, zaman zaman geçmişteki deneyimlerinizi tekrar gözden geçirerek hatalarınızı görebilirsiniz. Beraberinde geçmişten bir kişi kapınızı çalabilir. Hafta boyunca sınırlarınızı bilerek, kendi güvenliğinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz. Bazı ilişkilerinizde alma-verme dengesini sorgulayabilirsiniz.
Bazı ilişkilerde karşınızdaki göre muamele edebilir, kısasa kısas davranabilir, hak edene hak ettiği gibi muamele etmek isteyebilirsiniz. Ertelenen ödemeleri yapabilir, borçları kapatabilir ve bir süredir beklediğiniz ödemeye kavuşabilirsiniz. İş hayatında büyüme, ilerleme zamanı. Mesleğinizde ilerleme kaydetmek adına çaba sarf edebilirsiniz. Bazı Yengeçler, Yeni Ayın etkileriyle gebelik haberi alabilir. Bazı Yengeçler sosyal çevresindeki kişilerle ilişkilerinde anlık gerilim ve anlaşmazlıklar yaşayabilir.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Bu Yeni Ay ilişkiler alanınızda gerçekleşeceği için, haftanın tamamında her türlü ilişki gündeminizde öne çıkacak. Bazı ilişkilerde önemli bir aydınlanma, bir konunun açığa çıkma durumu olacak. Arkanızdan dönen durumlar karşınıza gelebilir. Hislerinizin gerçek olduğunu görebilirsiniz. Kimlerin gerçek dost, kimlerin farklı duygu ve planlarda olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Bu tarih civarında kime güvendiğinizi iyi belirleyin.
Bazı insanların gerçek niyetlerini, sözlerinin doğruluğunu ve kişilerin güvenilirliğini sorgulayacaksınız. Eski partnerler bu hafta karşınıza gelebilir. Geçmişteki kişilerle tekrar bir araya gelebilir. Merkür retrosu devam ederken, ilişkilerde ani ve hızlı kararlar almaktan kaçınmalısınız. Zira bugünlerde alacağınız kararlar uzun vadeli olmayabilir. Hafta boyunca ilişkiler ağırlıklı, etkileyici rüyalar görebilirsiniz. Rüyalarınız çoğunlukla bilinçaltı kaynaklı olacaktır.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Hafta içerisinde mevcut yaşam düzeninizde ani değişiklikler meydana gelebilir. Sağlık sorunları kısa bir süreliğine rutininizi değiştirmenize neden olabilir. Süregelen işinizdeki görevlerinizde değişimler yapılabilir. Umutsuz olduğunuz iş başvurularından olumlu yanıtlar alabilirsiniz. Ek işler, alternatif mesleklerle ilgilenebilirsiniz.
Dönemsel iş ve projelere Merkür retrosu devam ederken başlayabilirsiniz. Haftanın etkileriyle iş hayatı aracılığıyla, hizmet aldığınız kurumlar ve ortamlar aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Tanıştığınız kişilerle uzun vadeli ilişki ve dostluklar kurabilirsiniz. Sınavlar ve eğitim süreçlerinizde tamamlanma ve sonuçlanmalar olabilir. Yasal süreçler ise uzayabilir. Bu hafta günlük yaşamınızda şans ve şanssızlıklar artacaktır. Karşınıza gelen olayları sakinlikle kabul etmeye odaklanmalı, yaşamla ve kader/nasip olgusuyla savaşmamalısınız.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Hafta içerisinde aşk ilişkilerinde yepyeni durumlar karşınıza gelebilir. Bu yenilikler ise çok daha ani, hızlı ve sürprizli olabilir. Kendinizi bir anda bir flörtün, bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Karşınıza aniden duygularınızı uyandıran biri çıkabilir. Bazı Teraziler bugünlerde geçmişteki aşklarla tekrar bir araya gelebilir. Bu birleşmeler kısa süreli olabilir.
Fakat her duygu ve her düşünceyi daha yoğun ve abartılı yaşayıp hissettiğinizi görebilirsiniz. Evli Teraziler çocuk sahibi olma gündemi içerisinde olabilir. Gebelik haberleri alabilirsiniz. Finansal konularda ise riskli yatırımlar, kazançlar ve şans oyunlarıyla ilgilenebilir; bu alanlarda abartılı yatırımlara gidebilirsiniz. Estetik konular ve görüntünüz, tarzınız her zamankinden önemli olabilir. Girdiğiniz ortamda dikkat çekmek, beğenilmek isteyeceksiniz. İş hayatında ve çalışma ortamında daha ön planda olabilirsiniz. Şeker ve tansiyona karşı ekstra dikkatli olma zamanı.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Hafta içerisinde iş hayatınızda bir süreç kapanabilir, yeni bir süreç başlayabilir. Yepyeni bir proje, yepyeni bir iş teklifi gündeminizde olabilir. Var olan rutininizin dışına çıkacağınız, akılcı riskler almak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Aile üyelerinin ve ev halkının yaşamında oluşan yeni gündemler sizin rutinlerinizi etkileyebilir.
Ev içinde daha yoğun bir gündeminiz olabilir. Evinizle ilgilenebilir, taşınma konularıyla ilgili aktif bir çaba içinde olabilir, taşınmaz mal alım-satım konularında yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hafta içerisinde hangi ilişkiniz için çaba sarf edeceğinize, kimleri hayatınızdan çıkarmanız, kimlere sınır çizmeniz gerektiğine daha iyi karar vermelisiniz. İlerlemenizi engelleyen, sizi kısır döngüler içinde tutan fikirleri ve kişileri bırakma zamanı. Bilinçaltı çalışmaları, psikolojik destekler, spiritüel çalışmalar alabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizde ani görünen bitişler yaşanabilir.


YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Hafta içerisinde komşularınız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizdeki insanların hayatında, bu kişilerle olan ilişkilerinizde ani gündemler oluşabilir. Teknolojik aletlerde arızalanmalar, tadilat ve yenilemeler gündeme gelebilir. Kayıtlarınızı, verilerinizi, değerli bilgilerinizi ve şifrelerinizi daha iyi muhafaza etmeye dikkat edin.
Trafikte daha kontrollü olun. Eğitim ve sınavlardan şaşırtıcı, güzel sonuçlar gelebilir. Merkür retrosu devam ederken zihniniz geçmişe gidebilir, geçmişte takılı kalabilir. Geçmişteki anılarınız zihninizde daha sık canlanabilir. Mesafeleştiğiniz, bir süredir haberleşmediğiniz kişilerle tekrar iletişime geçmek için adım atabilirsiniz. Haftanın etkileriyle planlarınızın daha sık değişebileceği, kısa süreli aksaklıklarla karşılaşabileceğiniz durumlar olabilir. Bu hafta dua ve dileklerle bulunmak, isteklerinizi sürekli tekrar etmek ve kağıda dökmek oldukça faydalı olacaktır. Aklınızdan geçenler karşınıza gelebilir.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Hafta içerisinde ilişkilerinizde dengeler aniden değişebilir. Bazı kişilerden yana rahatsız olduğunuz tavırlar görebilir, bazı kişilerden uzak kalmak istediğinizi fark edebilirsiniz. Negatif enerjiye sahip insanlardan, ortamlardan uzak kalmaya özen göstermeli, etrafınızın etkisinde kalarak hareket etmemelisiniz. Bazı korkularınızla yüzleşebilir, geçmişte yaptığınız bazı hataları daha net görebilirsiniz.
Kendinizle veya bazı kişilerle yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Araç alımı, araçlarla ilgili ödemeler ve para çıkışları, teknolojik aletlerle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Merkür retrosu devam ederken yeni araç ve teknolojik alet alımlarını ertelemenizde fayda var. Aşk ilişkielrinde kıskançlık, kontrol isteği, inatlaşma gibi durumlar ortaya çıkabilir. Gurur baskın olabilir. Geçmişi geride bırakarak hayatınızda yeni sayfalar açma, yeniliğe doğru gitme zamanı. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir, eski bir hastalık kısa süreli olarak tekrar yoklayabilir.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Hafta içerisinde bulunduğunuz ortamlarda öne çıkabilir, takdir toplayabilir, ilgi görebilirsiniz. Sosyal medya bazlı işler yapabilir, daha çok insan tarafından konuşulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanma, kendinize güvenme zamanı. Etrafınızdaki insanlar daha çok sizin etkiniz altına girebilir, ilişkilerde daha yönetici ve karar verici taraf olabilirsiniz.
Görüntünüz ve tarzınıza daha çok önem verebilirsiniz. Estetik operasyonlardan kaçınmaya gayret edin. Küçük değişikliklere ve risk içermeyen estetik konulara yönelebilirsiniz. Yeni Ay'ın getirdiği yüksek enerji ile zaman zaman kontrolcü tavrınız abartıya gidebilir. Ben bilirim duygusu yükselebilir. Yakınlarınızla ve yakın ilişkilerinizde öfke kontrol sorunlarına dikkat etmeli. Bilinçaltı çalışmaları faydalı ve verimli olabilir. Psikolojik destekler verimli geçebilir. Eviniz için harcamalar yapabilirsiniz. İş hayatında şans ve fırsatlara açık bu hafta boyunca, hedeflerinizin peşinden gitmekten vazgeçmeyin.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

Bu hafta Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Hafta içerisinde şaşırtıcı ve beklenmedik haberlerle karşılaşabilirsiniz. Beklemediğiniz kişilerden mesajlar alabilirsiniz. Geçmişte kalan kişilere dair merak duyabilirsiniz. Yurtdışı bağlantıları, iş ve eğitimle ilgili yeni süreçler, rutininizi değiştirecek uzun vadeli başlangıçlar gündeminizde olabilir. Uzak mesafelerdeki kişilerden haber alabilir, daha önce küslük yaşadığınız kişilerle kısa süreli barışmalar ve yakınlıklar içinde olabilirsiniz.
Bu hafta dilek ve dualarınızda daha net ve ısrarcı olmaya, isteklerinize ulaşacağınıza dair emin olmaya özen gösterin. Enerji alanınızı güçlü tutmak, dileklerinizi önünüze getirebilir. Gezegenlerin birçoğu 12. evinizde ilerlerken, hayatınızda kritik kararlar alırken daha dikkatli olmalısınız. Yepyeni ve riskli başlangıçlardan kaçınmalısınız. Daha önceden planladığınız konuları hayata geçirmeye, hali hazırda başlamış olduğunuz işleri tamamlamaya çalışın. Ruh ve beden sağlığını şifalandırma zamanı.



Merve Rençber/Mynet
 

İSTE VE SAHİP OL! – 8 – 14 ŞUBAT 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI​

İSTE VE SAHİP OL! - 8 - 14 Şubat 2021 Haftalık Burç Yorumları

Haftamıza Ay Oğlak burcunda giriş yapıyoruz. Bu hafta ekonomi, finans, iş dünyası ön planda olacak. Duygusal temalardan daha çok, iş konularıyla ilgileneceğimiz bir hafta bizi bekliyor. Pazartesi günü Merkür- Güneş’in kalbinde olacak. Dileklerimize ve isteklerimize, gerçekleşmesini istediklerimize odaklanmalıyız. Dua ve meditasyon için şahane birgün.

Çarşamba günü Merkür- Mars kare açısı oluşacak. Hızlı fikirler, düşünceler etkisi altında olacağız. Ancak sabırsızlık ve toleranssızlık etkisine karşı dikkatli olmakta fayda var. Çevremizdeki insanlarla konuşurken, onlara karşı öfkeli ve sabırsız tepkiler verebiliriz. Harekete geçme isteğimizin ve hırslarımızın arttığı, aşırı hareketli, huzursuz olabileceğimiz bir zaman dilimindeyiz. Öfkeli ve tartışmacı olabilir, hayata biraz saldırgan yaklaşabiliriz. Spora ya da harekete dayalı işlerimiz varsa bu dönem bu işlerimizde rahat bir akış beklenebilir.
Yine bu Çarşamba günü finans alanında oldukça hareketli bir gün olabilir. Ticari faaliyetlerin hızlandığı döviz, gümüş, altın, borsa hareketlerinde çıkış ve inişlerin olabileceği bir gün olabilir.

Perşembe günü saatler 22:05 gösterdiğinde 23 derece Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Bütün gezegenlerin sıralandığı bu Yeni Ay’da, dünyamız üzerinde manyetik alanda değişimler oluşabilir. Böylesi gezegen dizilimlerinin toplaştığı zamanlarda yer hareketliliği, volkanik hareketlilik, depremler ve doğal afetlerin görülme olasılığı fazladır. İnşallah bir sorun ve sıkıntı yaşamadan bu yeniay zamanını geçiririz. Bu yeniay aynı zamanda olumlu etkiler de devrede.

Kova burcu Dünya astrolojisinde entellektüel ve zihinsel konularla bağlantılıdır. İnsanlığa hizmet etmek, toplum amacına yönelik işlerde bulunmak Kova döneminin önemli konularındandır. Yine icatlar, keşifler, bilimsel buluşlar, uzayla bağlantılı konular, bilim ve bilgisayar sektörü, havacılık ve elektrikle, elektronikle ilgili alanlar Kova’nın yönetimindedir. Bu burçtan gezegen geçişlerinde reformların, eski kalıpların ve yönetim konularının geride kalmaya başladığı görülür. Yenilikler, yeni düşünceler, bunların toplumsal konulara geçirilmesi Kova burcunda yaşayacaklarımız arasında yer alıyor. Kişisel özgürlükler, haklar öne çıkarken teknolojik gelişmelerle toplumu daha iyi yapılandırmak için kolları sıvayabiliriz. İşte bu yeniay bu konularla bağlantılı olacak.

Çalışanların, işçilerin ve kadın haklarının, hukuki sorunların devrede olacağı bir Yeniay devrede olacak. Belediye, madencilik işlerinde, inşaat ve bankacılık sektöründe problemlerle karşılaşma ihtimalimiz var. Siber saldırılar, hacklenme gibi durumlar, Merkür’de gerilediği için teknolojik ürünlerde, elektrik, elektronik teçhisatlarda, hatlarda sorunlar oluşabilir, telefonlar göçebilir, bilgisayarlar çökebilir ya da bir mesaj atmak isterken, yanlış yere gönderebiliriz.

Şunu da söyleyelim ki, bu yeniay olumlu bir etkiyle devreye giriyor. İyi şansı üzerimize çekebilir, aşkta başarı sağlayabiliriz. Sorun yaşadığımız konuları kendi lehimize çevirecek fırsatlarımız olacak. Çok sayıda arkadaş edinebilir, çevremizden fayda sağlayabiliriz. Bu dönem sevgili edinebilir, biraz ayran gönüllü olabiliriz. Öğrenmekten keyif alacağımız, zevk düşkünü olacağımız, bu süreçte fırsatları kaçırmamaya çalışalım.
Yeniayla ilgili ayrıntılı yazımı bu hafta içinde sizlerle paylaşacağım…

Uzun zamandan sonra 14 Şubat sevgililer gününe olumlu etkilerle giriş yapıyoruz. Pazar gününe denk gelen bu günde eşitlikçi, hakkaniyetli, dostluk enerjisiyle, fikir birliğiyle sevdiğimizle bolca hayatı paylaşarak, keyifli zamanlar geçirebiliriz. Eğer bir teklifte bulunacaksanız akşam saat 18:54’ten sonra yapmanız daha doğru olabilir. Ay o saat sonrası boşluktan çıkacak. Hatta 15 Şubat’ta veya 1 gün öncesi 13 Şubat’ta daha güzel etkiler altında olabilirsiniz.Naçizane eğer isterseniz diye buraya yazmak istedim, herkese şanslı, güzel fırsatlar yakalayacağınız şahane bir hafta dilerim…




KocKoç Burcu:
Çok hareketli bir dönem sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Sosyal hayatınızın çok hareketli olacağı, arkadaşlarınızdan dolayı şanslarınızın yüksek olacağı bir süreç. İşlerinizde ilgili konu ve olayları hızlandırabilir, para konularında kafa patlatabilirsiniz.
Çarşamba Günü ticari faaliyetler çok hızlanıyor. Hayatınızla ilgili konularda arkadaşlarınızdan aldığınız tavsiyelerle ilerlemeniz faydanıza olur. Özel hayatınızla ilgili konularda onlardan öğreneceğiniz çok şey var. Eski arkadaşlar bu dönem karşınıza çıkabilir. Daha önceden görüşülmüş önemli bir anlaşma, sözleşme, fikir dayanışması, girişim karşınıza gelebilir.
Perşembe günü gerçekleşen Yeni Ay’da Merkürün gerilediğini unutmadan, daha önceden üzerinde çalıştığınız projelere odaklanabilirsiniz. Bu hafta çabuk sinirlenebilir, tepki verebilir, etrafınızdaki insanlara para konuşmalarında baskı kurabilirsiniz. Sağlığınız gayet güzel olacak. İlişkilerde diğer insanların tavsiyelerine uymaya özen göstermelisiniz.

BogaBoğa Burcu:
İşinizde, gücünüzde olmanız gereken bir dönem sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. İşle ilgili konularda değişimlere de açık olmanız gereken bir süreç. Tam da bu dönemde önceliğinizin ne olup olmadığını farkedebilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda çok konuşulacak, güzel geri bildirimler alacak, insanların desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Anne tarafı ailevi konular, evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili alanlardan yana da şansınız yüksek olabilir.
Hayat sizin için çok hızlanmış, çeşitli seçenekler karşınıza geliyor olabilir. Bu da fikirsel olarak çabuk tepkiler vermenize, ağzınızdan çıkanı kulağınızın duymamasına sebep olabilir. Sinirli ve gergin ortamlardan mümkün mertebe uzak durmalısınız.
Çarşamba günü parasal konularda önemli konuşmalar devrede olacak. Güzel şans ve fırsatlar, diğer insanlarla yapılacak iş birlikleri, Perşembe günü Venüs- Jüpiter kavuşumuyla karşınıza gelebilir. İkili ilişkilerde ve özel hayatınızda kendinizi ispat etmek istediğiniz, karşı tarafla bütünleşmek istediğiniz bir hafta içindesiniz. Bu noktalarda hayat size göz kırpacak. Evlilikle ilgili konuları konuşmak ve bu konuda adımlar atmak anlamında harekete geçebilirsiniz.
Daha önceden görüştüğünüz, konuştuğunuz, yarım kalmış işleriniz, toplum önü bir takım işleriniz varsa tüm bunları hareketlendireceğiniz ve artık kafanızdaki düşünceleri tamamlayacağınız bir Yeni Ay sizi bekliyor.
Bu dönem sağlığınızla ilgili konularda, yemeye, içmeye, keyfinize düşkün hareket etmeye meyillisiniz.

İkizlerİkizler Burcu:
Kendinizi geliştirdiğiniz bir ay içindesiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Uzakta bulunan insanlar ve daha az tanıdığınız kişilerle olan bağlantılarınızın kuvvetli olduğu bir dönem. Şanslı etkiler bu alanlardan karşınıza gelebilir.
Çarşamba günü ikili ilişkiler, ortaklı işler konusunda gününüzü etkin bir şekilde değerlendirmelisiniz.
Perşembe günü oluşan Yeni Ay eğitim, öğrenim, yabancı insanlarla yapılacak işler, seyahat, ticaret, hukuk alanlarınızda hızlı bir süreci başlatabilir. Merkür gerilemesi bu alanlarda tamamlanması gereken konu ve olayları karşınıza getirebilir. Bu Yeni Ay’la beraber fırsat ve şanslarda sizden yana olacak.
Venüs- Jüpiter kavuşumunda aşk kapınızı çalabilir, biriyle flört etmek için harekete geçebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin kardeşleri, akrabaları, onlarla olan bağlantınızın da kuvvetli olacağı bir zaman dilimindesiniz.
Sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Öfkenizi yaratıcı alanlara yönlendirmeniz daha doğru olacak. Bu dönem yataktan isteksiz kalkıyor olabilirsiniz. Bazı olayların iç yüzüyle uğraşıyor olabilirsiniz. Bu Yeni Ay’la beraber bu konuları düzene oturtacaksınız.


YengecYengeç Burcu
:
Bu hafta gerçekleşecek Yeni Ay ortak para alanlarınızda oluşacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu dönem çok fazla parasal konularla iç içe olabilirsiniz. Bu parasal konular, eşinizin, partnerinizin, ailenizin maddi konularıyla bağlantılı da olabilir. Bu alan cebimizden çıkacak parayla bağlantılıdır. Bu süreçte borçlarınızı, ödemelerinizi yeniden yapılandırma yolunu bulmalısınız. Bu konularda şansınız yüksek olacak. Hiç beklenmedik yerlerden gelecek maddi yardımlar ya da ödemeler sizi rahatlatacak. Diğer taraftan harcamalarınız da hızlandırabilir. Evliyseniz eşinizden yana şansınızın yüksek olduğu bir dönem. Eşinizin bazı parasal meselelere bakış açısı ya da yaşadıkları sizi üzmüş olabilir. Bu Yeni ay’la beraber bu konuları yeni baştan ele alacak ve toparlamanın yolunuda bulacaksınız.
Çarşamba günü elinize bir para geçebilir. Bu parayı hayırlı ve güzel işlere harcamayı unutmayın.
Arkadaşlarınızla bir para işiniz varsa ya da herhangi bir yere üyeyseniz üyeliğinizi yenilemeniz gerekiyorsa, ödemeler ve para konuşmaları sizi sinirli ve gergin yapabilir. Arkadaş ortamlarınızda, sosyal çevrelerde ağzınızdan çıkanı kulağınız duymalı. Herkesin sizin gibi olmasını beklememelisiniz. İlişkiler konusunda çok daha rahat hareket edeceksiniz. Bu sevgililer gününde büyük planlara girmekten ziyade her gün sevgililer günüymüş gibi birbirinize olan ilginizi söndürmemeye özen gösterin.

AslanAslan Burcu:
İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla ilgili bir Yeniay sizleri bekliyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Bu Yeni Ay’la beraber ilişkinize dair almanız gereken kararları devreye sokabilirsiniz ancak Merkür’ünde gerilediğini unutmamalısınız. Hafta başı kemik ağrılarınız olabilir, hafta ortası itibariyle kendinizi daha şanslı, iyimser ve kuvvetli hissedeceksiniz.
Eski bir ilişkiniz varsa ayrıldıysanız, bu ilişkiyle ilgili vermeniz gereken önemli kararlar varsa ya da kafanız bulanıksa, işte bu noktalarla ilgili olacaksınız. Sevdiğiniz insanla sorunlarınızı konuşabilirsiniz, dertleşebilirsiniz büyük kararlar almadan tamamlanması gereken konuları ele alarak hayatınızda ilerlemeye özen göstermelisiniz.
Ticari faaliyetlerin hareketli olacağı bu hafta parasal konularda atmanız gereken önemli adımlar için harekete geçebilirsiniz. Göz önünüzde olacağınız ortamlarda sinirli ve gergin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. İş hayatınızla ilgili bu gergin tavırları, özel hayatınıza yansıtmamaya gayret göstermelisiniz.

BasakBaşak Burcu:
Bu hafta Yeniayı iş, hizmet, sağlık alanlarınızdan alacaksınız sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Çalışma koşulları, iş hayatınız ve çalışmıyorsanız da gündelik hayatınızın düzeni bu dönem önemli olacak. Bu alanlarda önemli girişim ve değişimler, değişmesi gereken konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Tamamlanmaya yakın konuları ele almaya özen göstermelisiniz. Güzel iş bağlantıları devreye girebilir, bir yerden haber bekliyorsanız bu haberler gelebilir, yeni kapılar açılabilir. Ancak yemeğe, içmeye olan düşkünlüğünüz de artabilir, kilo almaya meyilli olabilirsiniz.
Bu hafta en çok beraber çalıştığınız insanlarla olan konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Sinirli, gergin, öfkeli olabilirsiniz. İş alanlarınızda ve ticari faaliyetlerinizde hızlı hareketlenmeler devrede. İş arıyorsanız, işle ilgili konularda önemli açılımlar bekliyorsanız, Pazartesi günü bu alanlarda dua etmeyi ve gerektiği gibi hareket etmeyi unutmayın. Bu hafta her şeyi bir bütün olarak yaşamak isteyeceksiniz.

TeraziTerazi Burcu:
Bu hafta ailevi konularla başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Ailenize karşı yapılması gereken önemli sorumluluklarla haftanızı başlatıyorsunuz.
Bu hafta gerçekleşecek Yeniay, aşk alanınızda olacak. Bekar biriyseniz bu dönem aşk hayatınızda hızlı gelişmelerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Flörtünüz ya da sevgiliniz varsa bu aralar aranız limoni olup, iletişim sıkıntısı yaşamış olabilirsiniz. Bunlarla ilgili sıkıntı ve problemleri yeniden ele almak, bu konuşmalara göre karar almak gibi etkiler karşınıza gelebilir. Varsa çocuğunuzla ilgili, hobileriniz, sanatla ilgili konu ve olaylar devreye girebilir. Bunlar daha önceden tamamlanmamış, yarım kalmış işler olmalı sevgili Terazi’ler.
Bu dönem daha fazla hobilerinize vakit ayırmalısınız. Sağlığınızla ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gerekecek.
Hafta sonu evinizde, yuvanızda enerjinizi düşük hissediyor olabilirsiniz. Özel hayatınız ve işle ilgili konularda güzel haberler alacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz haberleri bu hafta başı alabilirsiniz. Para harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

AkrepAkrep Burcu:
Aileniz, yuvanız, evinizle ilgili alınacak önemli kararlarla bu Yeniayı karşılıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Aile büyüklerinizle eski bir meseleyi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Daha önceden yarım kalmış, tamamlanmamış ailevi konular, evle ilgili konular bu Yeni Ay’da tamamlanmak üzere karşınıza gelecek. Eviniz, aileniz, yuvanız, aile hayatınızın en huzur verici alanlarını temsil ediyor olacak.
Pazartesi günü ailevi ortamlarda olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Evle ilgili bir girişiminiz varsa, dua etmek ya da ev almak için niyetlerde bulunmak önemli olacak.
Çarşamba günü sevdiğiniz insana karşı sabırla hareket etmeye özen göstermelisiniz. Bu aralar birden fazla fırsatlarınız devrede olabilir. Tüm bunları sevdiğiniz insana anlatmak, ondan onay almak isteyeceksiniz. Karşı tarafın davranış biçimi sizin tepkisel davranmanıza sebep olabilir. Sevdiklerinizden sinirinizi çıkarmamaya özen göstermelisiniz.
Hayatınızla ilgili parasal meseleleri, işle ilgili konuları, ailevi ortamlarda, evinizden idare edeceksiniz. Eviniz hayatınızın merkezi olacak. En güzel, şaşırtıcı haberleri, aksamaları da bu alanda yaşıyor olacaksınız.
Sağlıkla ilgili konularda bu hafta Çarşamba günü dikkat etmelisiniz. Hafta sonu mümkün olduğunca evinizde dinlenmeyi ihmal etmeyin.

YayYay Burcu:
Bu Yeniay iletişimle ilgili işlerinizi hızlandıracak sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Yakın çevre konularına kendinizi kaptıracaksınız. Akrabalar, kardeşler, komşular, yakın dostlarınız, yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında da hızlı gelişmeler olacak.
Önemli şanslar ve fırsatlarda yaşayacağınız bir haftadasınız. Elektrik, elektronik aletlerinize gereken özeni göstermelisiniz. İş alanlarınızda bazı insanlarla anlaşmak çokta kolay olmayacak. Tepkisel yaklaşıp, sert söylemlerde bulunabilirsiniz. Ya da karşı taraf size böyle yaklaşabilir. Trafikte araba kullanıyorsanız, sinirli ve agresif taraflarınızı törpülemeye özen göstermelisiniz. İşle ilgili daha önceden yapılmış görüşmeler yeniden karşınıza gelebilir. Bu konularda şansınızın yüksek olacak. İş ve ilişki konularında kendinizi iyimser ve şanslı hissedeceksiniz. Sağlık konularında yeme, içme düzeninize dikkat etmelisiniz.


OglakOğlak Burcu:

Bu hafta maddi konuların ön planda olduğunu göreceksiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu Yeni Ay’la beraber hızlı gelişmeler, uzun zamandır beklediğiniz bir haber karşınıza gelebilir. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz ve bu hafta cebinize güzel paralar girebilir. Varsa ticari faaliyetleriniz için Merkür gerilediğinden dolayı daha önceden tamamlanması gereken işlerinize yönelmeye özen gösterin. Yeni insanlarla yapılacak işlerde bazı legal, hukuki sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek olabilir.
Pazartesi günü Merkür- Güneş kavuşumunda aklınızdan geçenin önünüze geleceği bir gün olacak. Maddi konularla ilgili beklentiniz varsa bugün bu arzu ve istekleriniz olabilir.
Aile hayatınız ve iş alanlarınız önem kazanırken, bu aralar kafanızı kurcalayan meseleler var. Bunları çok daha rahat halledebilmek için para kazançlarınıza odaklanacaksınız. Yine de yatırım yapıyorsanız bu hafta harcamalardan uzak durmalısınız. Bu alanlarda kafanız karışık olabilir. Çarşamba günü bu etkilere karşı dikkatli olmalısınız.


KovaKova Burcu:
Haftanıza isteksiz enerjilerle başlasanız bile, sizin için çok önemli bir hafta başlıyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu hafta hayatın bir çok yönden size gülümsediğini görebilirsiniz. Kişisel olarak beklentiniz varsa, hayata dair ne istiyorsanız, özel hayatınıza dair arzularınız, istekleriniz bunlarla ilgili konu ve olayları şekilllendireceksiniz.
Pazartesi günü Güneş- Merkür kavuşum halinde olacak. hayatınızla ilgili konularda, adım atmak istediğiniz alanlarla güzel dileklerinizi duayla beraber gökyüzüne yollamayı unutmayın.
Çarşamba günü, sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan ve özel hayatınızdan aldığınız geri bildirimlerle hayatınızla ilgili konularda önemli kararlar devreye girebilir.
Perşembe günü sizin burcunuzda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Merkür’ünde bu alanlarda gerilediğini unutmadan hareket etmelisiniz. Gözden kaçırdığınız konu ve olaylar olabilir, ufak tefek aksilikleri kendi lehinize çevirecek gücü kendinizde bulacaksınız. Çok değişik bir fırsatın karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu fırsatlar ailevi konuları, eğitim, aşk veya parayla ilgili konuları kapsayacak.
Bu dönem sevdiklerinize, ailenize karşı sabırsız, agresif olabilirsiniz. Ailenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda bu etkilere karşı dikkatli olmalısınız. Tartışmalar, kavgalar sert konuşmalar devrede olabilir.
Hayatınızda ilgili her türlü girişim bu hafta karşınıza gelebilir. Tadını çıkarmalısınız.


BalikBalık Burcu:
Sizin için ilginç haftalardan bir tanesi başlıyor Balık ve yükselen Balıklar. Bu Yeni Ay sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor ve kesinlikle harekete geçmemeniz gerekiyor. Kendinizle ilgili bilgi almak, ruhunuzu dinlendirmek, kendinizi geri planda tutmak, geçmiş konu ve olayları çözüme ulaştırmak, psikoterapi, psikoloji gibi konularla ilgilenmek, anlamında şanslı bir dönemdesiniz.
Kendi içinizde,özelinizde hayal gücünüzü çalıştırdığınız bir süreç olacak. Yurt dışı bağlantılı alanlarınız çok aktif, anne ve anne tarafının konuları çok hareketli olabilir. Kariyer hayatınızda hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Hiç beklenmedik yerlerden önemli konuşmalar bu hafta başında karşınıza gelirken, Pazartesi günü hayatınızla ilgili ileriye yönelik atmak istediğiniz adımlar varsa bu adımlarla ilgili niyetlerinizi dile getirip bol bol dua edin.
Bilinçaltı alanınız çok çalışacağı için, eski konu ve olayları şifalandırmak çözüme ulaştırmanız konusunda güzel ve şanslı bir hafta olacak. Yalnız kalmaktan, kendinize vakit ayırmaktan mutluluk duyacaksınız. Bu dönem platonik aşklar, gizli saklı ilişkiler daha fazla ilginizi çekebilir.




HANDE KAZANOVA

3496e3c62a2991073c1187d6020e7df7

 
images%2Fcontent%2F-MT-XkwIw1irMyZlxMml.jpg

(21 Mart-20 Nisan)

Bu hafta Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkileri tüm haftaya yayılacak. Bu süreçte ilişkilerle ilgili ani ve radikal değişimleri getiren bu Yeni ay, süregelen ilişkilerinizde abartılı durumları, aşırı duyguları ve fevri tepkileri beraberinde getirebilir. Geçmişte kalan beklemediğiniz bir kişiden dönüş alabilirsiniz. Anlık duygu ve düşüncelerle pişman olacağınız sözler sarf etmemeye dikkat etmelisiniz. Bugünlerde kazalara açık olabilirsiniz. Daha sakin, kontrollü olma zamanı. Sosyal ortamlarınızda değişimler yaşanıyor. Küslük yaşadığınız kişilerle tekrar bir araya gelebilir, barışabilirsiniz. İlişkilerinizin geleceğini görmek sizin için daha önemli bir hale gelebilir. Hafta boyunca abartılı ve gereksiz harcamalara, abartılı yatırımlara karşı temkinli olmalısınız.

images%2Fcontent%2F-MT-XoE2nqKbbjOxw82J.jpg

(21 Nisan-20 Mayıs)

Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkileriyle hafta içerisinde dış görünümünüzde ve tarzınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Diyetler yapabilir, estetik hizmetler alabilirsiniz. Bu hafta özellikle bir süredir cesaret edemediğiniz düşüncelerinizi, kararlarınızı Yeni Ayın güçlü enerjisiyle birlikte dile getirebilirsiniz. Yeni planlarınızı artan cesaret ve kararlılık duygusu ile hayata geçirebilirsiniz. Kariyerinizde sosyal çevrenizin ve yöneticilerinizin desteğini alabilir, süregelen işinizde ise terfi alabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında aklınızdan geçenlerin önünüze gelebileceği, sözlerinizin ve dualarınızın enerjisinin daha güçlü olacağı bir zamanda olacaksınız. Olumlu düşünmeye ve ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmeye çalışın. Biraz şansa ihtiyacınız olan bu haftada uğurlu taşınız olan zümrütü yanınızdan ayırmayın.

images%2Fcontent%2F-MT-XtGSqWhJ8cQ9aJnI.jpg

(21 Mayıs-21 Haziran)

Hafta içerisinde yaşamınızda beklenmedik gelişmelere hazır olun. İş ve özel hayatınızda şaşırtıcı bir teklif alabilirsiniz. Geçmişte kalan bir kişiden tekrar haber alabilirsiniz. Hayatınızda neye emek vereceğinizi, nerede ve kime sınır çekeceğinizi iyi belirlemeniz gereken bir zamanda olacaksınız. İş veya özel hayatınız adına önemli insanlarla tanışabileceğiniz, insanlardan önemli fayda ve destekler görebileceğiniz günlerdesiniz. Doğru kişilere danışmak, doğru kişilerden yardım almak hedeflerinize ulaşmanızda önemli ölçüde katkı sağlayabilir. Çevreniz tarafından daha çok konuşulabilirsiniz. Süregelen işiniz ve mesleğinizde sınırları aşmakla ilgilenebilir, radikal kararlar alabilirsiniz. Evinizde tadilatlar ve yenilemelerle ilgilenebilirsiniz. Rüyalarınız ise bilinçaltı kaynaklı, karmaşık ve etkileyici olabilir.

images%2Fcontent%2F-MT-Xwec-J-lxQRYbPwE.jpg

(21 Mayıs-21 Haziran)

Hafta içerisinde aşk ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman geçmişe özlem duyabilir, zaman zaman geçmişteki deneyimlerinizi tekrar gözden geçirerek hatalarınızı görebilirsiniz. Beraberinde geçmişten bir kişi kapınızı çalabilir. Hafta boyunca sınırlarınızı bilerek, kendi güvenliğinizi ön planda tutarak hareket etmelisiniz. Bazı ilişkilerinizdeki dengelerinizi sorgulayabilirsiniz. İlişkilerde karşınızdaki göre muamele edebilir, kısasa kısas davranabilir, hak edene hak ettiği gibi muamele etmek isteyebilirsiniz. Ertelenen ödemeleri yapabilir, borçları kapatabilir ve bir süredir beklediğiniz ödemeye kavuşabilirsiniz. İş hayatında büyüme, ilerleme zamanı. Mesleğinizde ilerleme kaydetmek adına çaba sarf edebilirsiniz. Sosyal çevresindeki kişilerle ilişkilerinde anlık gerilim ve anlaşmazlıklar yaşayabilir. Haftanın uğurlu rakamları olan 7 ve 19’u değerlendirmeyi ihmal etmeyin.

images%2Fcontent%2F-MT-Y-HTzNEweqBmxqCN.jpg

(23 Temmuz-22 Ağustos)

Yeni Ay ilişkiler alanınızda gerçekleşeceği için, haftanın tamamında her türlü ilişki gündeminizde öne çıkacak. Bazı ilişkilerde önemli bir aydınlanma, bir konunun açığa çıkma durumu olacak. Arkanızdan dönen durumlar karşınıza gelebilir. Hislerinizin gerçek olduğunu görebilirsiniz. Kimlerin gerçek dost, kimlerin farklı duygu ve planlarda olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Bu tarih civarında kime güvendiğinizi iyi belirleyin. Bazı insanların gerçek niyetlerini, sözlerinin doğruluğunu ve kişilerin güvenilirliğini sorgulayacaksınız. Eski partnerler bu hafta karşınıza gelebilir. Geçmişteki kişilerle tekrar bir araya gelebilir. Merkür retrosu devam ederken, ilişkilerde ani ve hızlı kararlar almaktan kaçınmalısınız. Zira bugünlerde alacağınız kararlar uzun vadeli olmayabilir. Hafta boyunca ilişkilerle ilgili etkileyici rüyalar görebilirsiniz.

images%2Fcontent%2F-MT-Y3RpOjOn0BOuJ5LD.jpg

(23 Ağustos-22 Eylül)

Hafta içerisinde mevcut yaşam düzeninizde ani değişiklikler meydana gelebilir. Süregelen işinizdeki görevlerinizde değişimler yapılabilir. Umutsuz olduğunuz iş başvurularından olumlu yanıtlar alabilirsiniz. Ek işler, alternatif mesleklerle ilgilenebilirsiniz. Dönemsel iş ve projelere Merkür retrosu devam ederken başlayabilirsiniz. Haftanın etkileriyle iş hayatı aracılığıyla, hizmet aldığınız kurumlar ve ortamlar aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Tanıştığınız kişilerle uzun vadeli ilişki ve dostluklar kurabilirsiniz. Bu hafta günlük yaşamınızda şans ve şanssızlıklar artacaktır. Karşınıza gelen olayları sakinlikle kabul etmeye odaklanmalı, yaşamla savaşmamalısınız. Perşembe günü Kova burcuna mensup biriyle yanlış iletişim nedeniyle tatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bunun önüne geçmek için söylemlerinize dikkat etmeli ve karşınızdakini iyi dinlemeye özen göstermelisiniz.

images%2Fcontent%2F-MT-Y7cZN8yUeyFp8rU2.jpg

(23 Eylül-23 Ekim)

Hafta içerisinde aşk ilişkilerinde yepyeni durumlar karşınıza gelebilir. Bu yenilikler ise çok daha ani, hızlı ve sürprizli olabilir. Kendinizi bir anda bir flörtün, bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz ve bu kişi Boğa burcuna mensup biri olabilir. Bazı Teraziler bugünlerde geçmişteki aşklarla tekrar bir araya gelebilir. Bu birleşmeler kısa süreli olabilir. Fakat her duygu ve her düşünceyi daha yoğun ve abartılı yaşayıp hissettiğinizi görebilirsiniz. Evli Teraziler çocuk sahibi olma gündemi içerisinde olabilir. Gebelik haberleri alabilirsiniz. Finansal konularda ise riskli yatırımlar, kazançlar ve şans oyunlarıyla ilgilenebilir bu alanlarda abartılı yatırımlara gidebilirsiniz. İş hayatında ve çalışma ortamında daha ön planda olabilirsiniz. Yıldızlar bu hafta sizlerin üzerinde parlıyor.

images%2Fcontent%2F-MT-YB8gZ84YSb2jBu5N.jpg

(24 Ekim-22 Kasım)

Hafta içerisinde iş hayatınızda bir süreç kapanabilir, yeni bir süreç başlayabilir. Yepyeni bir proje, yepyeni bir iş teklifi gündeminizde olabilir. Var olan rutininizin dışına çıkacağınız, akılcı riskler almak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Aile üyelerinin ve ev halkının yaşamında oluşan yeni gündemler sizin rutinlerinizi etkileyebilir. Evinizle ilgilenebilir, taşınma konularıyla ilgili aktif bir çaba içinde olabilir, taşınmaz mal alım-satım konularında yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hafta içerisinde hangi ilişkiniz için çaba sarf edeceğinize, kimleri hayatınızdan çıkarmanız, kimlere sınır çizmeniz gerektiğine daha iyi karar vermelisiniz. İlerlemenizi engelleyen, sizi kısır döngüler içinde tutan fikirleri ve kişileri bırakma zamanı. Bilinçaltı çalışmaları, psikolojik destekler, spiritüel çalışmalar alabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizde ani görünen bitişler yaşanabilir.

images%2Fcontent%2F-MT-YEexvVaMDEFLhn8k.jpg

(23 Kasım-21 Aralık)

Hafta içerisinde kardeşleriniz ve yakın çevrenizdeki insanların hayatında veya bu kişilerle olan ilişkilerinizde ani gündemler oluşabilir. Merkür retrosu devam ederken zihniniz geçmişe gidebilir, geçmişte takılı kalabilir. Geçmişteki anılarınız zihninizde daha sık canlanabilir. Mesafeler koyduğunuz, bir süredir haberleşmediğiniz kişilerle tekrar iletişime geçmek için adım atabilirsiniz. Haftanın etkileriyle planlarınızın daha sık değişebileceği, kısa süreli aksaklıklarla karşılaşabileceğiniz durumlar olabilir. Bu hafta dua ve dileklerle bulunmanın, isteklerinizi sürekli tekrar etmenin ve kağıda dökmenin faydalarını uzun vadede görmeniz mümkün. Uğurlu renginiz olan moru ise hafta içerisinde tercih edeceğiniz kıyafetlerde üzerinizde taşımanız, size şans getirecektir.

images%2Fcontent%2F-MT-YGzY7HKOBcvgs0-e.jpg

(22 Aralık-20 Ocak)

Yeni Ay’ın etkileri nedeniyle hafta içerisinde ilişkilerinizde dengeler aniden değişebilir. Bazı kişilerden yana rahatsız olduğunuz tavırlar görebilir, bazı kişilerden uzak kalmak istediğinizi fark edebilirsiniz. Negatif enerjiye sahip insanlardan, ortamlardan uzak kalmaya özen göstermeli, etrafınızın etkisinde kalarak hareket etmemelisiniz. Bazı korkularınızla yüzleşebilir, geçmişte yaptığınız bazı hataları daha net görebilirsiniz. Kendinizle veya bazı kişilerle yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Araç alımı, araçlarla ilgili ödemeler ve para çıkışları, teknolojik aletlerle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Merkür retrosu devam ederken yeni araç ve teknolojik alet alımlarını ertelemenizde fayda var. Aşk hayatınızda kıskançlık, kontrol isteği, inatlaşma gibi durumlar ortaya çıkabilir. Gurur baskın olabilir. Geçmişi geride bırakarak hayatınızda yeni sayfalar açma, yeniliğe doğru gitme zamanı. Bunun için çeşitli meditasyonlardan destek alabilirsiniz.

images%2Fcontent%2F-MT-YK7WC-0TgY3hZvsg.jpg

(21 Ocak-18 Şubat)

Perşembe günü sizin burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisiyle bulunduğunuz ortamlarda öne çıkabilir, takdir toplayabilir, ilgi görebilirsiniz. Sosyal medya bazlı işler yapabilir, daha çok insan tarafından konuşulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanma, kendinize güvenme zamanı. Etrafınızdaki insanlar daha çok sizin etkiniz altına girebilir, ilişkilerde daha yönetici ve karar verici taraf olabilirsiniz. Estetik operasyonlardan kaçınmaya gayret edin. Küçük değişikliklere ve risk içermeyen estetik konulara yönelebilirsiniz. Yeni Ay'ın getirdiği yüksek enerji ile zaman zaman kontrolcü tavrınız abartıya gidebilir. Yakınlarınızla ve yakın ilişkilerinizde öfke kontrolsüzlüğünüz sorunlar yaratabilir. Bilinçaltı çalışmaları faydalı ve verimli olabilir. İş hayatında şans ve fırsatlara açık bu hafta boyunca, hedeflerinizin peşinden gitmekten vazgeçmeyin.

images%2Fcontent%2F-MT-YNaRLn-jRs2lz7ur.jpg

(19 Şubat-20 Mart)

Hafta içerisinde şaşırtıcı ve beklenmedik haberlerle karşılaşabilirsiniz. Beklemediğiniz kişilerden mesajlar alabilirsiniz. Geçmişte kalan kişilere dair merak duyabilirsiniz. Yurtdışı bağlantıları, iş ve eğitimle ilgili yeni süreçler, rutininizi değiştirecek uzun vadeli başlangıçlar gündeminizde olabilir. Uzak mesafelerdeki kişilerden haber alabilir, daha önce küslük yaşadığınız kişilerle kısa süreli barışmalar ve yakınlıklar içinde olabilirsiniz. Bu hafta dilek ve dualarınızda daha net ve ısrarcı olmaya, isteklerinize ulaşacağınıza dair emin olmaya özen gösterin. Enerji alanınızı güçlü tutmak, dileklerinizi önünüze getirebilir. Yepyeni ve riskli başlangıçlardan kaçınmalısınız. Daha önceden planladığınız konuları hayata geçirmeye, hali hazırda başlamış olduğunuz işleri tamamlamaya çalışın. Ruh ve beden sağlığını şifalandırma zamanı.





EDİTÖR: Tuğba Özer
 

Hafta genelinde toplumsal olarak ekonomi, bilim ve otorite figürlerinin, bireysel olarak ise kariyer planlaması ile uyku sorunlarının gündemde olabileceğini söyleyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı haftalık burç yorumlarını paylaştı.​



kk kedi (21).jpg

8 Şubat haftası astrolojik olarak neler getiriyor?​

Hafta genelinde gündem başlıkları şöyle; ekonomi, para, şirketler, yönetmelik ve prosedürler, ürün geliştirme, bilim, icatlar, otorite figürleri, patronlar, güvenlik sistemleri, toplum önü statü, kariyer, kariyer planlaması, sorumluluk almak, görev tanımları, saygılı olmak, eşitlik, takım çalışmaları, arkadaşlık ve demokratik olmak...
Sağlık açısından; yoğun iş temposu, beslenme, öğün atlama, uykusuzluk ve uyku düzeninin bozulması dikkat etmeniz gereken konular olacak. Beslenmede, aşırı baharatlı yiyecekler tüketmek ciltte alerjik reaksiyonlara sebebiyet verebilir. Ayrıca dolaşım yetersizliklerine, kalp ritim bozukluklarına ve şişkinliklere-ödeme neden olabilir. Bağışıklığınızın düşmesini tetikleyebilir. Hafta sonuna doğru baş ağrıları yoğunlaşırken, sosyal mesafeyi korumak da ekstra önem kazanıyor olacak.
8 Şubat Pazartesi gününü verimsiz bir gün olarak nitelendirebilirsiniz. Dahil olduğunuz her konu ve her ortam için olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz. Her an her dakika fikir değiştirebilirsiniz. İletişim, iş, çalışma ortamı, bankacılık işlemleri, para, kıymetli eşyalarınız, yeme-içme gibi konularda beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Ev hanımları, uzun zamandır ele almadığınız evinizin ihtiyaçlarını tespit ederek, haftaya başlangıç yapabilirsiniz. Tavan arası ve depo gibi alanların temizliğini yapmak size iyi gelebilir. Ayrıca ötelediğiniz tadilat tamirat gibi işlerinizi de öncelikleriniz arasına katabilirsiniz. Özellikle çatı problemleri ile ilgilenmek gerekebilir.
9 Şubat Salı günü yatırımlarınızı gözden geçirmek gerekebilir. Özellikle takibinizde olan arsa alım-satım işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Geçmişte sunulan tekliflerin revizelerini yapabilir, yeni teklifinizi daha da güçlendirebilir ve sunuma hazır hale getirmek isteyebilirsiniz.
10 Şubat Çarşamba günü, maddi anlamda kazanma ve daha fazlasını elde etmekle ilgili sınavlara tabi tutulabilirsiniz. Para kazanmak ve yatırım yapmakla ilgili tez canlı davranabilirsiniz. Merkür’ün Kova Burcu’ndaki geri hareketi, ticaretteki tecrübenizi ve kabiliyetinizi doğru şekilde kullanmanız gerektiğine dair uyarılarda bulunabilir. Harcama isteğinizi kontrol altına almanız gereken bir gün deneyimleyebilirsiniz. Gününüzü yeni kazanç kaynakları araştırarak geçirebilir ya da işin uzmanından destek alarak değerlendirebilirsiniz.
11 Şubat Perşembe günü, niyetlerinizi listelemeyi unutmayın. Çünkü her yazımda ve videomda bahsettiğim gibi Yeni Ay, yeni başlangıçlar yapmak değildir. Yeni Ay’ı takip eden 3 gün içinde sadece niyetlenmek, planlar yapmak astrolojiyi doğru bir şekilde kullanmaktır. Eyleme geçmek için 3 gün sonrasını beklemek gerekir. (11 Şubat’tan- 13 Şubat'a kadar bekleyin.)
Ayrıca ikili ilişkilerinizde özgürlüğünüzü kısıtlayan enerjilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Aşırı sahiplenici bir tavır ya da kıskançlıklar bugüne sığdırabileceğiniz olumsuz davranışlarınızdan öteye geçemeyecektir, dikkat! Daha neşeli olmak, zekice davranmak cezbedici olabilir. İlişkilerdeki bir diğer yaklaşım ise seçici olmaktan geçebilir. Aşırı sosyallik ve flörtçü bir tavır itici gelebilir. Güç savaşlarına girmek avantaj sağlamayabilir, aksine yaşanan ilişkinin sonlanmasına neden olabilir.
12 Şubat Cuma günü yaratıcı aktiviteler içerisinde yer almak isteyebilirsiniz. Meditasyon, yoga gibi konular ilginizi çekebilir. Akşam saatlerinde bilimkurgu ağırlıklı filmler izlemek iyi gelebilir. Bağımlılık geliştirecek konulardan uzaklaşmak, sağlığınızı koruma altına almanıza vesile olacaktır.
13 Şubat Cumartesi günü ticarette ve ikili ilişkilerde ego konusu vurgulanabilir, gündeminiz haline gelebilir. Geçmiş dönem pürüzlerin üzerinden geçmek, gözlem yapmak avantaj sağlayabilir. Stratejik yaklaşımların yerini açık sözlü olmak alırsa, her iki taraf için ilişkide değişim ve ilerleme sağlanabilir.
14 Şubat Pazar günü "Sevgililer Günü'nüz kutlu olsun"! Yeme-içme alışkanlıklarına dikkat! Baharatlı yiyeceklerden uzak durmanız gereken bir gün. Ayrıca hızlı tüketim, sindirim sisteminizle ilgili problemlere neden olabilir dikkat!


kk kedi (19).jpg




Koç Burcu ve Yükselen Koç​

Maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz ve verimli sonuçlar elde edebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Yeni girişimler arsa alım-satım gibi size sunulabilecek sürpriz fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Duygusal dünyanızda geçmişten geri dönüşler sizi şaşırtabilir. Bu durum içsel anlamda rahatlamanıza neden olabilir. Yapılabilecek ciddi ve umut verici konuşmaların açığa çıkması heyecanlı bir hafta geçirmenize vesile olabilir.


Boğa Burcu ve Yükselen Boğa​

İkili ilişkilerinizde güven arayışınız sizi olumsuz etkileyebilir. Çünkü çevrenizdeki insanlarla yaşadığınız iletişim sorunları buna sebep olabilir. Bu yüzden beklentilerinizi düşük tutmanız olası gerginliklerin ve sıkıntıların yaşanmasına engel olabilir. Ayrıca yaşam alanınızda değişimler, tadilat gibi bekleyen işleri çözmek isteyebilirsiniz. Maddi konularda yatırımlarınızın takibini yapmak, yeni girişimlerde bulunmak sizi ekonomik anlamda güçlendirebilir.


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler​

Bu hafta ikili ilişkilerinizde başkalarının düşüncelerini umursamayabilirsiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlayacak herkesten uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Başkalarının düşüncelerinden etkilenmeden hedefleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Özellikle maddi konularda, mücadele ortamında ön plana çıkabilirsiniz ve insanlar tarafından takdir edilebilirsiniz.


Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler​

Bu hafta ikili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar ve can sıkıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Size karşı art niyetli olabilecek insanlarla iç içe olmanız sizi yorabilir. Çevrenizdekilerden çok kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Hafta ortasında yeni girişimlerde bulunmamalısınız, ancak geleceğe dair plan program yapmak için doğru bir zaman dilimindesiniz. Girişimleri ertelemek sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar​

Bu hafta derinlemesine araştırmadan alınabilecek kararlar olumsuz sonuçlar doğurabilir. Umut verici konuşmalar ve sözleşmeler konusunda detaylara dikkat etmeniz sizin açınızdan olayların olumlu seyretmesine vesile olabilir. Zihinsel anlamda geçmişe dair anılara yoğunlaşabilirsiniz. Bu durum hassas bir ruh hali içerisinde olmanıza neden olabilir.


Başak Burcu ve Yükselen Başaklar​

Bu hafta ikili ilişkilerinizde size karşı düşüncesiz tavırlar sergileyebilecek kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yüzden ikili ilişkilerinizde tartışmalar, ego çatışmaları gün yüzüne çıkabilir. Gergin ve tartışmalı konuşmalarda daha sakin olmanızda yarar var. Maddi konularda beklenmedik ödemeler, sizi ekonomik anlamda zor bir duruma sokabilir. Plansız bir yer değişikliği size iyi gelebilir.


Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler​

Bu hafta alacağınız yeni kararlar, hayatınızda ciddi değişimlerin ortaya çıkmasına vesile olabilir. Özellikle duygusal dünyanız ile ilgili sizi heyecanlandıracak, geçmişten dönüşler söz konusu olabilir. Duygusal hayatınızda güveneceğiniz bir kişinin karşınıza çıkması, sizi heyecanlandırabilecek yeni başlangıçlara neden olabilir. Maddi konularda kendinizi tükenmiş hissedebilirsiniz. Bu tükenmişlik gelecekle ilgili endişelerinizin, kaygılarınızın ortaya çıkmasına neden olabilir.


Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler​

Bu hafta maddi konularda ön plana çıkmak, takdir edilmek gibi gelişmeler yaşanabilir. Kazancınızda, maddi olanaklarınızda artışların olması sizi rahatlatabilir. Ama artan iş yükünüzün ortaya çıkması ve kendinize zaman ayıramamanız gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durumun yaratabileceği olumsuz etkiler ise; stres, düzensiz uyku, düzensiz beslenme gibi durumlar. O yüzden kendinize yoğunlaşmanız sizin açınızdan daha rahat bir hafta geçirmenize vesile olabilir.


Yay Burcu ve Yükselen Yaylar​

Bu hafta ikili ilişkilerinizde çıkarcı kişileri keşfedebilirsiniz ve gergin konuşmalar yaşanabilir. İş konusunda gerginliklerin, anlaşmazlıkların yaşanmaması için aceleyle alınabilecek kararlardan kaçınmanız, sakin hareket etmenizde fayda var. Duygusal dünyanızda eğer bir beraberliğiniz varsa ilişkide kendinizi yalnız hissetmeniz söz konusuyken, beraberliğiniz yoksa yeni kişilerle tanışmak konusunda arayış içerisine girebilirsiniz.


Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar​

Bu hafta yeni girişimlerde bulunabilir, cesaretli adımlar atabilirsiniz. Yeni başlangıçların yaşanması sizi heyecanlandırabilir. Yeni sorumluluklar sizin güçlenmenize vesile olacaktır. Fakat yoğun iş temponuz beslenmenize dikkat etmemenize neden olabilir. Olası sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların düşüncelerini, size karşı bakış açılarını umursamadan tamamen kendiniz odaklı bir hafta geçirmelisiniz.


Kova Burcu ve Yükselen Kovalar​

Bu hafta maddi konularda uğraşlarınızın, emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda sıkıntılı bir süreç son bulabilir. Gelecek konusunda endişelerinizden kurtulmak yönünde gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda yeni insanlarla tanışmak size iyi gelebilir. Daha özgür hareket etmek, daha sosyal olmak ikili ilişkilerinizin kuvvetlenmesine vesile olabilir.


Balık Burcu ve Yükselen Balıklar​

Bu hafta maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Beklenmedik ödemeler, ekonomik anlamda sizi zor duruma sokabilir. Parasal konularda çözüm arayışı içerisinde olabileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sizi düşünmeyen kişilere karşı tavır alabilirsiniz. Küskünlükler ortaya çıkabilir. Gerek maddi, gerek manevi dünyanızda yaşadığınız durağanlık, uykusuz ve düzensiz beslenmenin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu durumların getirebileceği bedensel rahatsızlıklarla uğraşabilirsiniz.
 
X