8 -14 Şubat 2021 Haftalık Burç Yorumları

kk kedi (26).jpg



Koçlar ve Yükselen Koçlar:
Koçlar, haftanın ana teması sizin için sosyalleştiğiniz ortamlar, kalabalık arkadaş ortamı, geleceğe dair projeleriniz, insanlarla olan iletişiminiz, hayattan beklentileriniz olacak. Bu haftanın tüm açıları artı yeni ay sizi bu konularda tetikleyecek. Kendinize yeni bir dönüşüm süreci de başlatabilirsiniz. Bu etkilerle beraber yapmak istediklerinize, geleceğe dair projelerinize destek güzel kaliteli bir arkadaş çevresi oluşturabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta ise aşırı özgür ruh haliniz pire için yorgan yakmanıza sebep olabilir.



Boğalar ve Yükselen Boğalar:
Boğalar, haftanın ana teması sizin için kariyer olacak. Kariyer ortamınız, statünüz yapmak istediğiniz işler öne çıkarken. Anne tarafından akrabalarla daha fazla vakit geçirebileceğiniz olanaklar doğacak. Gökyüzündeki tüm açılar ve yeni ay sizi bu konularda tetiklerken. Uzun zamandır istediğiniz bir iş ve bir projenin de haberinde alabileceksiniz. Yine kendi ruhsal gelişiminiz için oldukça verimli bir hafta hayatta nerede durmak istediğinizi, anladığınız bir tecrübe de yine bu hafta sizi bekliyor.



İkizler ve Yükselen İkizler:
İkizler, haftanın ana teması sizin için eğitim, yolculuklar, yurtdışı ile ilgili konular kendinizi geliştireceğiniz eğitim programları olacak. Özellikle hukuksal konularda yapmak istedikleriniz varsa bunlar için destekleyici. Gökyüzünde baskın Kova burcu temaları, gerçekleşecek yeni ay sizi zaten uzun zamandır bu konu başlıklarında etkilerken. Bu hafta artık bu konularla ilgili hamle yapma dönemi, kendinizi geliştireceğiz ve devamında kazanç sağlayabileceğiniz bir eğitim programın içinde yer alabilirsiniz, yine gideceğiniz bir yolculuk size gerçekten çok fazla artı katacak.



Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:
Yengeçler, haftanın ana teması sizin için para, ödemeler, borçlar, krediler ve sağlıkla ilgili kendi değişiminizi başlatmak istediğiniz süreç olacak. Maddi konularda karar almak bu kararları radikal biçimde uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Gökyüzündeki baskın temalar, açılar ve gerçekleşecek yeni ay, sizi aynı konularda etkilerken, başka insanların krizleri, başka insanların problemleri de sizi bulabilir. Onların yaralarına merhem süreceğiniz etkiler varken, kendinizin sıkıntı yaşadığı konularda ise bir profesyonelden destek almanızı tavsiye ederim.



Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:
Aslanlar, bu haftanın ana teması sizin için evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar olacak. Gökyüzü karşıt burcunuzda şekillendiği için sizi bu konu başlıklarının vurgusunu oldukça baskın hissedeceksiniz. İlişkileriniz ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Zihin ve fikir olarak yeni tanıştığınız insanlar size manipülasyon uygulayabilir. Kendi fikirlerinizi ve çizginizi bozmadan bu haftaya geçirmelisiniz. İlişkilerde biraz partnerinize alan tanımak sizi rahat ettirecek.



Başaklar ve Yükselen Başaklar
Başaklar, haftanın ana teması sizin için iş ortamı ve sağlık olacak. Sağlıkla ilgili konulara her zamankinden daha fazla vakit ayırmak ve ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Yine iş ortamınız da kendi özgürlüğünüzü ilan etmek, kendi alanınızı yaratmak için ekstra bir gayretiniz olacak. Gökyüzünde gerçekleşen açılar ve yeni ay hep aynı noktaya işaret ederken, bu saydığım konu başlıkları eninde sonunda bu hafta sizin hayatınızdaki yerini alacak. Sağlıkta dolaşım yolu rahatsızlıklarına dikkat etmenizi ve eğer ihtiyacınız varsa destek gıda takviyesi almanızı öneririm.



Teraziler ve Yükselen Teraziler:
Teraziler, haftanın ana konuları aşk, ilişkiler ve çocuklar olacak. Çocuklarınıza vakit ayırmak onların sorumluluklarını üstlenmek sizin göreviniz olurken. Gökyüzünün şanslı burçlarından birisiniz, gerçekleşecek yeni ay ve açılar olumlu etkiliyor. Bu anlamda ruhsal değişim ve dönüşüm dönemi diyebilirim sizin için yeni bir yol, yeni bir iş, belki hobilerinizden elde edeceğiniz, kazanç kapısıyla çok rahat edebileceksiniz. Yine ilişkiler ve aşk adına ise oldukça şanslısınız birden fazla insan hayatınızda olmak isteyebilir.



Akrepler ve Yükselen Akrepler:
Akrepler, haftanın ana teması sizin için aile ilişkileriniz, ev yaşamı olurken, ailenizle vakit geçirebilir onlara göre program yapabilirsiniz. Evin içindeki tadilat ve tamiratlarla ilgilenebilirsiniz. Gökyüzünün baskın temaları sizi bu konu başlıklarında etkilerken, misafir ağırlamak, misafirliğe gitmek yine ev ortamında rahat bir düzen oluşturmak için gökyüzü destekleyici. Sadece zaman zaman kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Çünkü gökyüzünde hava elementinin hükümdarlığı var ve sizin yapınıza ters. Bu yüzden bunaldığınız zaman aralığında kendinize bir mola vermek çok iyi gelecektir. Belki bir yolculuğa çıkabilirsiniz.



Yaylar ve Yükselen Yaylar:
Yaylar, haftanın ana teması sizin için yolculuklar, yakın çevreniz, komşularınız, kardeşlerle olan ilişkileriniz olacak. Onlara daha fazla vakit ayıracaksınız. Gökyüzünün baskın temaları ve gerçekleşecek yeni ay sizi bu konu başlıklarında etkilerken, özellikle hava değişimi size çok iyi gelecek. Enerjiniz bu hafta oldukça yüksek iken maddi konulara takılabilirsiniz. Harcamalarınızı ve giderlerinizi dengede tutarsanız oldukça verimli bir hafta olduğunu belirtmeliyim. Bu arada yine internet üzerinden yapacağınız alışverişlerde beklentiniz karşılanmayabilir. Güvenmediğiniz yerlerden alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.



Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:
Oğlaklar, haftanın ana teması sizin için gelir kaynaklarınız olacak. Kazançlarınızı arttırmaya çalışırken, gökyüzündeki baskın temalar ve gerçekleşecek yeni ayında desteğiyle gelirlerinizi arttıra bileceksiniz. Maddi açıdan oldukça verimli sadece yazarak ilerlerseniz her şey daha güzel gelişir. Çünkü unutkanlık enerjisi baskın sizin için yapacağınız harcamalar ya da alacağınız tahsilatlar da problemler olmasın. Diğer yandan ürettiğiniz tasarladığınız bir işimiz varsa, burada da oldukça verimli yaratıcılığınızı kullanacağınız güzel bir hafta.



Kovalar ve Yükselen Kovalar:
Kovalar, haftanın burcu sizsiniz gökyüzü burcunuzda şekilleniyor ve gezegenlerin üstüne bir de burcunuzda yeni ay gerçekleşecek. Hayatınızı yapılandırırken, kendinizde değişiklik yapmak istediğiniz konulara rahatlıkla yönelebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta ise insanların egoları, zaman zaman kendi sınırınızı çizmek zorunda kalabilirsiniz. Diğer yandan hava değişimi ve mekan değişikliği size çok iyi gelecek seyahat planı yapabilirseniz oldukça iyi olur. Sağlık açısından ise nefes problemlerine dikkat etmelisiniz.



Balıklar ve Yükselen Balıklar:
Balıklar, haftanın ana teması biraz içe dönüş olacak sizin için, gökyüzündeki baskın kova burcu enerjileri ve gerçekleşecek yeni ay size ruhsal anlamda içe döndürecek. Hayattan beklentileriniz, korkularınız, yanlışlarınız ve iş ortamınız da yapmanız gerekenlerle ilgili karar alacaksınız. İş ortamındaki arkadaşlarınızın arasını bulmaya yönelik durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanlar doğru insanlar olmayabilir. Bu yüzden yeni tanıştığınız insanlara karşı bir tık önyargılı davranırsanız devam eden süreçte zarar görme olasılığınız da düşer.



ASTROLOG SEMA SİDAR
 
kk kedi (25).jpg


Koç ‘’ Eski iş ve aşklar geri geliyor’’

Merhaba Sevgili Koçlar ,haftaya kariyerinizle ilgili olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz.Çarşamba gününe dikkat iş birliği yaptığınız kişilerle olan iletişimde yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir.Ani tepki vermeden sakin kalmanız da fayda var.Perşembe günü dostlarınızla görüşebilir keyiflenebilirsiniz.Eski dostlarınızla görüşebilirsiniz.Perşembe günü gerçekleşen Yeniay size yeni iş birlikleri ve eski arkadaş çevrenizle tekrar bir araya gelebilirsiniz.Hafta sonuna doğru kendinize vakit ayırıp gelecekle ilgili organize olma zamanı.





Boğa ‘’Kariyerde değişimler’’

Haftaya yüksek eğitim uluslararası konular sosyal medya ile ilgili güzel gelişmelerle başlıyorsunuz.Çarşamba günününe dikkat özellikle iş ortamınızda üstleriniz ve iş arkadaşlarınızla iletişimde problemler yaşanabilir.Perşembe günü kariyer evinizde gerçekleşen Yeniay size yeni başlangıçları müjdelerken biraz zorlanabilirsiniz.Özellikle finansal konularda harcamalarınıza dikkat etmeniz de fayda var.Hafta sonunda dostlarınızla keyifli saatler geçireceğiniz zamanlar Cumartesi gününe dikkat iletişimde bir takım zorlanmalar olası.Akşam saatlerinde kendinize daha fazla zaman ayırıp zihinsel olarak tefekkür zamanları.





İkizler ‘’Uluslararası konularla ilgili fırsatlar’’

Sevgili İkizler, haftaya ödemeler ve başkalarından elde ettiğiniz gelirlerle ilgili güzel gelişmelerle başlıyorsunuz.Hafta içi Çarşamba günü sosyal medya paylaşımlarınıza ve iletişim dilinize özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederim.Perşembe günü gerçekleşen Yeniay yüksek eğitim ve uluslararası konularla ilgili yeni fırsatları size sunmakta.Hafta sonunda aile büyüklerinizle ilgilenebilir bir taraftan kariyerinizle ilgili yeni bir açılım düşünebilirsiniz.Akşam saatlerinde sevdiğiniz arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.






Yengeç ‘’Yeni finansal kararlar almak zorunda kalabilirsiniz’’

Haftaya ilişki ve iş ortaklarınızla ilgili güzel gelişmelerle başlıyorsunuz.Pazartesi işlerinize ve ilişkinize odaklanırken ,Çarşamba günü ödeme vergi kredilerle ilgili konular da gecikmeler yaşanabilir dikkat.Perşembe günü gerçekleşen Yeniay ödemeler ve başkalarından elde etiğiniz gelirlerle ilgili alanda gerçekleşiyor dolayısıyla ödemeleriniz gündemde burada yeni kararlar alırken zorlanabilirsiniz,dikkat.Hafta sonu uzak akrabalarınızla ilgili haberler alabilir ,sosyal medyada gezinerek vakit geçirebilirsiniz





Aslan ‘’Eski bir aşk tekrar vizyonda ’’

Haftaya günlük akışınızda ki aksaklıklarla başlıyorsunuz.Hafta ortasına kadar işleri yoluna koymaya çalışırken sağlığınıza dikkat edin.Çarşamba günü ikili ilişkiler ve iş ortaklarınızla ilgili bir takım yanlış anlaşılmalar yaşamanız olası bu konuları sakince çözmek de fayda var şu anda hızlı bir karar almanız doğru değil.Perşembe günü Yeniay size eski bir aşkınızı tekrar geri getirebilir ,iş ortaklarınızla yeni bir çalışma için görüşme gerçekleştirebilirsiniz.Şu anda yapılması gereken alternatifleri değerlendirmeniz.Hafta sonunu daha sakin karşılarken uluslararası konular ,yüksek eğitim sosyal medya ile ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz.Pazar gecesinin ilerleyen saatleri Sevgililer günü değerlendirmeniz için uygun saatler.







Başak ‘’Yeniden işe koyulma zamanı’’

Sevgili Başaklar haftaya aşk çocuklarla ilgili güzel gelişmelerle başlıyorsunuz,yaşayacaklarınız sizi mutlu edebilir.Hafta ortası Çarşamba günü sözlerinize iletişim dilinize dikkat karşı tarafın kışkırtmasına gelmemeye özen gösteriniz.Perşembe günü gerçekleşecek Yeniay günlük akışınızla ilgili size yeni bir düzen getirecek beslenmenizden tutun,eviniz iş deki düzeninize kadar yeniden organize olmak zorunda kalabilirsiniz.Biraz zorlanmanız olası.Hafta sonu ilişki evinizdeki gelişmeler sizi mutlu edebilir,eşiniz ya da sevgilinizden yana sevinirken Sevgililler gününden özellikle sabah ve öğle saatlerini değerlendirmenizi tavsiye ederim.







Terazi ‘’Mutluluk zamanı’’

Sevgili Teraziler haftaya kariyerinizle ilgili gelişmelerle başlıyorsunuz.Pazartesi Salı üstleriniz çalışma arkadaşlarınızla ilgili bir takım kararlar alabililrsiniz.Çarşamba günü sevgili varsa çocuklarla iletişime dikkat yanlış ve zamansız bir takım laflar sizi kırabilir.

Perşembe günü gerçekleşen Yeniay size eski bir aşkı,çocuk sahibi olmak için uğraşı verenleri sevindirebilir.Yaratıcılık işi ile uğraşanlar bu dönem eski işlerinize yeniden yönelebilirsiniz.Hafta sonu sağlığınıza ve düzeninize özen gösterme saatleri.Sevgililer günü için programınızı mümkünse akşam saatlerine doğru yapmanızı tavsiye ederim.Aşk için uygun saatler 19:00 sonrası





Akrep ‘’Evle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.’’

Haftaya işlerinizdeki olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz.Pazartesi Salı işlerinizin yoğunluğundan kafanızı kaldıramayabilirsiniz.Çarşamba günü aile büyüklerinizle iletişimde kullandığınız kelimelere dikkat yanlış anlaşılmalar söz konusu.Perşembe günü gerçekleşen Yeniay size evinizle ilgili konularda yeni başlangıçları sunmakta.Yeni bir ev almayı düşünebilir ,taşınma kararı alabilirsiniz.Hafta sonu aşkı dolu dolu yaşayacağınız zamanlar bu yıl ki Sevgililer gününüz dolu dolu geçebilir.Mutluluğunuzun tadını çıkarın.





Yay ‘’İşle ilgili yeni fırsatlar ’’

Sevgili Yaylar haftaya finansal konularla ilgili gelişmelerle başlıyorsunuz.Pazartesi Salı para kaynaklarınızda artışlar yaşamanız olası.Çarşamba günü yakın kardeş ve arkadaşlarınız ve işle ilgili başkaları ile iletişime dikkat tartışmalara söz düellosuna açık bir gün.Perşembe günü işleriniz,eğitim,yakın çevrenizle ilgili güzel haberler alabilir uzun zamandan beri beklediğiniz bir işin sonuçlandığını duyabilirsiniz.Hafta sonunda aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz,ev alma satma yerleştirme gibi konularla uğraşırken kendinizi bulabilirsiniz.Sevgililer günününü güzel geçirebileceğiniz saatler 19:00 sonrası güzel keyifli bir hafta dilerim.





Oğlak ‘’Yeni gelir fırsatları’’

Sevgili Oğlaklar,haftaya kendinizle ilgili gelişmelerle başlıyorsunuz.Özellikle ilişikinizle ilgili sevinebilirisiniz.Salı günü çalışma arkadaşlarınız ve müdürlerinizden yana olumlu geri dönüşler almanız mümkün.Çarşamba günü müşterilerinizle ilgili yanlış anlaşılmalar olabilir,iletişimde gerilim artışı olası.Perşembe günü para hanenizde gerçekleşen Yeniay size yeni gelir fırsatlarını sunabilir.Hafta sonunda kardeşler ,komşularınızla ilgilenme zamanı.Sevgililer günü için ideal saatleriniz sabah saatleri,diğer zamanlar evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.Keyifli bir hafta olsun.





Kova ‘’Yeni bir hayat için adımlar atma zamanı ‘’

Sevgili Kovalar,haftaya karamsar başlıyorsunuz,kendi burcunuzda gerçekleşecek olan Yeniay öncesi biraz daha depresif ve enerjiniz düşük olabilir.Böyle zamanlarda biraz tefekkür,dua meditasyon uygulaması size iyi gelecektir.Çarşamba günü bulunduğunuz ortamlarda konuşmalarınıza kullandığınız kelimelere özellikle dikkat etmenizde fayda var Mars’ın oklarıyla yara almanız olası.Perşembe günü kendi evinizde gerçekleşen Yeniay size yeni bir sizi vaat etmekte o yüzden hem dış görünüşünüzle ilgili yeniliğe gidebilir,hem de hayatınızla ilgili bir takım önemli kararlar alabilirsiniz.Hafta sonunda finansal konular gündeminizde olurken.Sevgililer gününü güzel geçirmeniz için sabah saatlerini değerlendirmenizi tavsiye ederim.Keyifli bir hafta olsun.






Balık ‘’Yeni rutinler oluşturma arifesindesiniz’’

Sevgili Balıklar, haftaya arkadaşlarınızla ilgili güzel haberlerle başlıyorsunuz.Hafta başında ortak proje yürüttüğünüz kişilerle beraber olumlu sonuçlar alabilirsiniz.Çarşamba günü kendinizi eleştirirken bulabilir,analiz yapma ihtiyacı duyabilirsiniz.Bu dönemde kendinizi fazla hırpalamayınız.Perşembe günü Kova burcunda gerçekleşen Yeniay iç sesinizi dinlemenize aracı,günlük akışınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.Hafta sonunda sevgiliniz ,eşiniz hayat arkadaşınızla geçireceğiniz güzel zamanlar,tüm hafta sonunu beraber keyifle geçirebilirsiniz.Keyifli bir hafta dilerim





Arzum Koyuncu
 
kk kedi (29).jpg


KOÇ BURCU:

11 Şubat’ta gerçekleşecek Kova yeni ayı, sizi arkadaşlık kavramı üzerine düşünmeye yöneltiyor. Bugüne kadar kurduğunuz arkadaşlıkları, bunların temellerini ve insanlara olan bakış açınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Güneş ve Merkür’ün Kova burcunda kavuşmasıyla arkadaşlıklar konusundaki bu reformu kesinleştirecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Manipülasyona açık olunan bir dönem geçiriyorsunuz. Dolayısıyla duyacağınız ya da şahit olacağınız zorluklara, can sıkıcı söylemlere karşı sağduyulu yaklaşmalı haklıyken haksız konuma düşecek tepkiler vermekten kaçınmalısınız.





BOĞA BURCU:

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Jüpiter ile kavuşuyor olması, o hep istediğiniz ama kimi zaman zorlandığınız güvenli ve konforlu alan için yeni fırsatlar ve bu fırsatları değerlendireceğiniz yeni ortamlarla sizi tanıştıracak. Parlak bir itibara hazırlıklı olun. Güney Ay Düğümü ve Juno’nun Yay burcundaki kavuşumu, ortak kazanımlarınızın bulunduğu kişilerle sizi yeniden bir araya getirebilir. Ekonomik dengeleri gözden geçirebilir, her iki tarafı da etkileyecek bazı riskler alabilirsiniz.





İKİZLER BURCU:




Güneş ve geri hareketteki yönetici gezegeniniz Merkür’ün Kova burcundaki buluşması, sizi anlam vermekte zorlandığınız konular ve eğitim alanındaki fırsat ve geçmiş birikimlerinizi düşünmeye sevk ediyor. 11 Şubat’ta Kova burcunda yeni ayın gerçekleşmesi, fikirlerine inandığınız kişilerle bu dönemde sıkça iletişim halinde olabilirsiniz. Nasıl bir tutum sergileyeceğinize göre değişecek bir süreçtesiniz. Vereceğiniz kararlarda gerekliliklerinizi ve size fayda sağlayacak hususları düşünmeniz gerekmektedir. Venüs ve Jüpiter’in destekleri, değişen bu dönemde kendinizi şanslı hissedeceğiniz birtakım fırsatları önünüze getirebilir.




YENGEÇ BURCU:

Aileden ya da başka bir alandan gelecek maddi olanaklarla ilgili bazı kararlar almanız gerekebilir. Süreci ve bir arada olduğunuz kişilerle olan iletişiminizi, korkular arındırarak devam ettirmelisiniz. Venüs ve Jüpiter’in kavuşumu, bu konuda size destek olmaya geliyor. Burada dikkat etmeniz gereken husus, gelen fırsatı kaçırmamak olacaktır. Yeniden elde edemeyeceğiniz ya da şu an ihtiyaç duyduğunuz her şeyin sizinle kalmasına izin vermelisiniz. Güney Ay Düğümü ve Juno’nun Yay burcunda kavuşumu, ötelediğiniz bir sağlık sorununuzla yeniden ilgilenmenizi gerektirebilir. Bedenen iyi hissediyor olmak, günlük hayatınızı da kolaylaştıracaktır.





ASLAN BURCU:




. Özgür zihinler ve özgür ilişkiler çağını açıyorsunuz. Sevgi ve özgürlük arasında kuracağınız yepyeni bu bağ, tahmin ettiğinizden daha iyi hissettirecek etkiler barındırıyor. Venüs ve Jüpiter’in de aynı yerde bulunması size gereken desteği ve şansı getirecektir. Güney Ay Düğümü ve Juno’nun Yay burcunda buluşması, ilişkiler konusuna kafa yorduğunuz bu süreçte geçmiş ilişkilerinizi de gündeminize getirebilir. Terazide ağır gelen duyguyu iyi tespit ettiğinizde, hangi yolu seçip hangi yoldan sapacağınızı daha iyi anlamış olacaksınız.





BAŞAK BURCU:

Haftaya Kova burcunda Güneş ve yönetici gezegeniniz Merkür'ün kavuşumuyla başlıyorsunuz. Çalışma alanınızdaki yarım kalan işlerin yeniden ve olumsuz şekilde karşınıza çıkmaması için iyi bir zaman yönetimine ihtiyacınız var. Bu size aklınızın bir yerinde duran ilişkiler konusunu çözmeniz için de yardımcı olacaktır. 11 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay ile hizmet anlayışınızda ve iş becerilerinizde yeni bir düzenlemeye gidebilirsiniz. Verimli kullandığınız zamanlar içerisinde kendinizi ihmal ettiğiniz her saat için yeni bir başlangıç yapmayı hak ettiğinizi fark edeceksiniz.





TERAZİ BURCU:




Venüs’ün Jüpiter’le buluşması şanslı, özgür ve güzellikle dolu günlerin sinyalini yakıyor. Juno’nun Yay burcundaki Güney Ay Düğümü ile kavuşması, yakın çevreniz ve iş bağlantılarınızla ilgili bir konuyu yeniden düşünmenizi isteyebilir. Özellikle mali anlamda kaçan fırsatları veya yapılan hataları yeniden göreceğiniz için, sağduyulu hareket etmeniz yüzünüzü güldürecektir. Satürn ve Uranüs arasındaki kare açı, mutluluk ve dönüşüm konusundaki fikirlerinizi baştan sona değiştirmeye geliyor.





AKREP BURCU:

Soğukluk, kırgınlık ve yanlış anlaşılmaları geride bırakarak yeni bir başlangıç yapmalısınız. Venüs ve Jüpiter’in iyicil buluşması, hem evde hem de iş yerinizde feraha çıkacağınızın işaretini veriyor. Bugüne kadar nasıl geçtiyse günler, bugünden sonrasının o emeklerle size yeniden döndürüldüğünü görebilirsiniz. Güney Ay Düğümü ve Juno’nun kavuşumu, hayatınıza yeniden dahil olacak bir başka konuyu, bir güven meselesini ortaya çıkarıyor. Haklılığınız anlaşılabilir ya da siz geçmişte kırdığınız birinin hakkını teslim etmek isteyebilirsiniz.





YAY BURCU:

Güneş’in ve gerileyen Merkür’ün Kova burcundaki buluşması, iletişimde sorun yaşadığınız her bir noktaya değinerek sizi fırsatlarla dolu bir haftaya hazırlıyor. Telafiler, gözden kaçanlar ve bunların yeniden değerlendirilmesi tıkandığınız her şeyin önünü açacaktır. 11 Şubat’taki Kova yeniayı ile kardeşleriniz, yakın çevrenizde yeni bir uyum süreci başlatabilirsiniz. Venüs ve yönetici gezegeniniz Jüpiter’in de burada yer alması, hem iletişim kabiliyetinizi hem de buna bağlı çalışmalarını destekliyor. Bilgi ağınızı yeni verilerle ve anlaşmalarla bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz.





OĞLAK BURCU:

Güneş ve geri hareketine devam eden Merkür’ün Kova burcunda kavuşumu, kazançlarınız ve kazanç elde ettiğiniz kaynaklarınız konusunda beklentilerinizi gerçekleştirecek bir vesile olabilir. 11 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek yeniay, sahip olduğunuz maddi ve manevi değerlerinizden yola çıkarak kendinize yeni alternatifler oluşturabilirsiniz. Bazı kaynaklarınızı bir kenara bırakarak hayatınızı yeniden yapılandırma kararı alabilirsiniz. Venüs ve Jüpiter’in de burada bulunması, karşınıza çıkacak yeni fırsatları daha görünür kılacağı gibi aklınızdaki fikirleri nasıl işleyeceğiniz konusunda size sağlam adımlar attırabilir.





KOVA BURCU:

Ait hissetmeme ve özgürlük hissiniz ağır basabilir. Bu isteğinizi gerçekleştirecek ve yaşamanızın bundan sonraki kısmını etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Güneş ve Merkür’ün burcunuzda kavuşması, bu kararları birkaç kez daha gözden geçirmenizi ve geçmişte bir hata ya da eksiğiniz varsa buna tekrar düşmemek konusunda aklınıza farklı detayları da düşürebilir. Juno ile Güney Ay Düğümü’nün Yay burcundaki kavuşumunun da etkisiyle, toplum içerisinde veya iş ortamında bir arada olduğunuz, arkadaşlık ilişkisi kurduğunuz biriyle yeni bir başlangıca yol olabilirsiniz.



BALIK BURCU:

Venüs ile yönetici gezegeniniz Jüpiter, kapalı kapılar ardındaki güzellikleri ve hayatınıza etki edecek iş imkanlarını, insanlarla tanışmanızı sağlayabilir. Hayalleri gerçek temellere dayandırarak adım atmak için artık daha fazla beklememelisiniz. Yay burcundaki kavuşacak olan Güney Ay Düğümü ile Juno, eski çalışma alanınıza dair gündemleri ve burada iletişimde olduğunuz kişilerle sizi bir araya getirebilir. Kaçan bir fırsat, teslim edilmeyen bir hak ya da tamamlanmayı bekleyen her ne varsa buradaki tüm yüklerini hafifletebilirsiniz






Aygül Aydın
 
kk kedi (15).jpg

Koç burcu​

Gelecek planlarınızı tekrar şekillendirmenizin zamanı geldi. Bu planların içinde para kazanma ile ilgili kararlar da olacaktır. Yeni bir iş ya da yeni bir yöntem deneyebilirsiniz. Dernek, kulüp ya da sivil toplum kuruluşlarına üye olup buralar aracılığı ile yardımlar yapmayı denemelisiniz. Sosyal ilişkilerde iletişim oldukça artacaktır. Çok daha fazla sosyalleşeceğiniz bir haftadasınız. Bazı küslükler bitebilir.

Boğa burcu​

Kariyer hayatınızda bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Popülerliğinizin oldukça artacağı bir dönem. Bu dönemi ilişkilerinizi geliştirmek ve daha bir sosyal çevre yaratmak için kullanabileceğiniz gibi işinizde de adınızın duyulmasını sağlayabilirsiniz. Bu anlamda yeni anlaşmalar yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Bu sadece kariyer anlamında değil, evlilik veya çocuk sahibi olmakla ilgili de olabilir.

İkizler burcu​

Uluslararası konularda ya da eğitim hayatınız ile ilgili bazı fırsatlar gündeminizde olabilir. Yurt dışı ile ilgili beklediğiniz bir haber varsa bununla ilgili bir gelişme olabilir. Bunun yanı sıra kendinizi kalabalıklara tanıtma fırsatı da yakalayabilirsiniz. Uluslararası bağlantılara sahip bir iş gündeminizde olabilir.

Yengeç burcu​

Bu hafta maddi olarak bazı düzenlemeler yapmak için uygun koşullar yakalayabilirsiniz. Müşterek bir kazanım ya da beklediğiniz bir maddi destek varsa bu hafta bu konu ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ya da tam tersi olarak borç kapama noktasındaysanız kredi çekebilirsiniz.

Aslan burcu​

Partnerinize kendinizi çok daha iyi bir şekilde yansıtabileceğiniz bir hafta. Bununla birlikte ilişkiniz ile ilgili bazı kararlar almak ya da yeni bir ilişki kararı almak için de uygun bir dönem. Bu dönemde partnerinizden veya ailenizden sadece fikirsel değil, maddi-manevi destek de görebilirsiniz. Sonucunu beklediğiniz dava varsa olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Başak burcu​

Çalışma ortamınızda kendinizi çok daha rahat gösterebileceğiniz bir hafta. Yaşadığınız bazı gerilimlerin cevaplarını orada bulabileceksiniz. İş hayatınız ile ilgili güzel gelişmeler, fırsatlar yakalayabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi keyifli hale getirmek ve hayatınıza renk katmak için güzel bir dönem.

Terazi burcu​

Çocuklarınız ile güzel vakit geçirebileceğiniz bir dönem. Spor ya da sanatsal faaliyetler için de çok uygun bir hafta. Yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Risk almanız gereken durumlar ile karşılaşırsanız çekinmeyin, şans sizin yanınızda olacak. Yaratıcılığınızı sergileyebileceğiniz, verimli olabileceğiniz bir dönem.

Akrep burcu​

Ev alımı, kontrat imzalamak gibi meseleler için uygun bir hafta. Evinize tadilat ya da dekoratif değişiklikler yaptırmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Gayrimenkul konularından yana bol şans var.

Yay burcu​

Taşınmak, yeni bir eğitime başlamak ve seyahat etmek için uygun bir dönem. En azından bu konular ile ilgili planlar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden destek alacaksınız. Almak istediğiniz bir eğitim varsa şimdi başlamak için harika bir zaman. Kardeşlerle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir haftadasınız.

Oğlak burcu​

Maddi kazançlar elde edebileceğiniz bazı anlaşmalar yapabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir hafta. Maddi kazancın yanında manevi olarak da kendinizi besleyebileceksiniz.

Kova burcu​

Aklınızdaki hedefleri gerçekleştirmek ve yarım kalan işleri tamamlamak için çok uygun bir dönemdesiniz. Hayatınızı değiştirecek fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Balık burcu​

Hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın oldukça canlı olduğu bir dönem. Yazarak ya da kendinizi ifade ederek bu durumu değerlendirebilirsiniz. Arkanızdan çevrilen işleri öğrenip durumu lehinize çevirebileceğiniz bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.


Astrolog Damla Güleç
 
20210205_104240.jpg


8-14 Şubat 2021 Haftasında Burçlar​

'Hayat bu, bir bakarsın her şey bir anda son bulur. Hayat bu, son dediğin an her şey yeniden can bulur.'
Haftaya Ay Oğlak Burcu’nda başlıyoruz. Sorumluluklarımız üzerinden geçip yapılması gereken plan ve programları hayata geçirebiliriz. İlişkilere mesafe koyup hayatımızda önem arz eden durumlara yönelebiliriz. Çalışanlar için çalışma hayatları öncelikli konular olabilir. Kariyerle ilgili düşüncelere masaya yatırılabilir.

Pazartesi günü Güneş Merkür kavuşumuyla birlikte iletişimimiz de ön planda olabilir. Kendimizi gösterebileceğimiz ifadeler kullanarak dikkat çekebiliriz. Dileklerimizin gerçekleşeceği bir kavuşum olduğundan bol bol dua edebiliriz. Hepimiz için hayırlısını dileyeceğiz. Merkür retro olduğundan geçmişten gelen bir konuya yönelik dilek dilemeyi düşünebilirsiniz.

Salı günü de Ay Oğlak Burcu'nda olacak. Pazartesi günü başladığımız iş ve sorumluluk kapsamında hareket etmeye devam edebiliriz. Bazı kararlar alabiliriz. Disiplinli çalışmaya devam edersek yol alabiliriz.

Çarşamba günü Ay Kova Burcu'nda olacak. Biraz daha zihinsel olarak aktif olacağımız bir gün olabilir. Geleceğe yönelik planlarımızı yaparken zihnimiz çok yoğun çalışabilir. Çarşamba günü Mars Merkür etkileşiminden dolayı sabırsızlık ve tahammülsüzlük de kullanacağımız kelimeleri etkileyebilir. İletişimimizde öfke unsuru ön plana çıkıp yanlış anlamalara sebebiyet verebilir. Özgürlük adı altında başkalarının özgürlüğüne saygı çerçevesi daraltılabilir. Sınırlarımıza dikkat etmemiz gereken bir günde olabileceğiz.

Perşembe günü akşam 22:05'de Kova Burcu'nun 23 derecesinde bir Yeniay gerçekleşecek. Yeniaylar yeni başlangıçlara işaret eder, yeni oluşumlara, yeni kararlara. Kova Burcu da özgürleşmeyi, ani gelişen olaylarla birlikte hayatlarda değişikliğe gidilmeyi desteklediğinden bu geniş kapsamda gündem oluşabilir. Kova Burcu aynı şekilde isyan, ayaklanma gibi kavramları da gündeme taşıdığından, retro Merkür'ün yeniaya eşlik etmesiyle birlikte Mars'ın da bu etkileşimin içerisinde yer bulmasından dolayı öfkemizi kontrol altına alabilmeye ve sabırsızlığımızla tahammülsüzlüğümüzü daha kontrollü idare edebilmeye çalışmalıyız. Üstelik Güneş de bu zor etkileşimde başrolde olacağından kişisel savaşlar, ego savaşları, tartışmalar kaçınılmaz olabilir. Zorlu bir gökyüzü olsa da kendimizi kontrol altında tutmamız durumunda gelişen olayları akılcı bir yaklaşımla yönetebiliriz.

Cuma günü sabahı Ay Balık Burcu'na geçtiğinde kendimizi daha fazla duygusal hissedeceğiz. Kolay incinebilir, kolay etkilenebilir ve dokunsalar ağlayabilir bir tutum gösterebiliriz. Yaptıklarımızın başkaları tarafından görülmüyor oluşuna karşı tepkisel düşüncelerimiz olabilir. Sezgilerimizin daha yüksek perdeden çalışabileceği, empati gücümüzü kullanabileceğimiz bir gün olacak. Tüm hafta sonu bu duygular, genel anlayış ve işleyiş açısından insanlar üzerinde hakimiyet sağlayabilir. Sadece şunu unutmayın: Kimse için kendinizi feda etmeyin.

Bu hafta içerisinde Ay boşlukta olduğu saat aralıklarında yeni kararlar almamaya, imzalar atmamaya, yeni başlangıçlar yapmamaya dikkat edelim. Ay boşluktayken doğru kararlar alınmaması söz konusu olabilmektedir. Duygusal çalkantılar daha yoğun olabilmektedir:

Ay Boşlukta zamanları:

9 Şubat Salı: Saat 20:22'den 10 Şubat Çarşamba saat 04:21'e kadar
11 Şubat Perşembe: Saat 22:06'dan 12 Şubat Cuma saat 10:24'e kadar
14 Şubat Pazar: Saat 10:29-18:54 arası


file.jpg
d8d514_3e02fc4fd54f461e90bf8cbeebd2b9e0~mv2.webp



Koçlar ve Yükselen Koçlar: Kariyer hayatıyla ilgili gelişmeler haftaya başlarken gündeminizi yoğun olarak doldurabilir. Planlı ve disiplinli yaklaşacağınız konularda başarıya ulaşabilirsiniz. Özellikle arkadaş çevrenizde yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için düşünmeden konuşmamaya özen göstermeniz gerekebilir. Öfke kontrolünüzü yapmazsanız kullanacağınız kelimeler karşınızdaki kişileri kırabilir. Yeniayla birlikte arkadaş çevrenizden destek görebilir, ne zamandır gerçekleştirmeyi düşündüğünüz bir plan çerçevesinde adım atabilirsiniz. Egonuzu kontrol altında tutmanız durumunda destek de görebilirsiniz. Hafta sonu kendinizi dinlemek adına yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

file.jpg
d8d514_5d86030646f0430382480078810a793a~mv2.webp



Boğalar ve Yükselen Boğalar: Haftaya eğer gündeminizde varsa yurtdışı konuları, akademik konular, yabancı kültürler ve hukuki işlemlere yönelik gelişmeler olabilir. Veyahut bu gündemi masaya yatırarak ilerlemek adına plan program yapma gereği duyabilirsiniz. Bu konular gündeminizde değilse hayat felsefeniz üzerine düşüncelere girebilirsiniz. Yanlış yaptığınız ve yanlış anlaşıldığınız konularda özeleştiri yaparak bakış açınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Perşembe günü Yeniayla birlikte kariyer hayatınızda bir gündem oluşabilir. Bir terfi, bir değişiklik söz konusu olabilir. Olaylara geniş çerçeveden bakıp değerlendirmelerinizi daha geniş bir perspektiften yapmanız durumunda olaylara yaklaşımınız da daha akılcı olacaktır. Mars'ın zorlu enerjisinin etkisinde kalıp ego savaşına girerseniz istediğinizi elde edemeyebilirsiniz. Hafta sonu arkadaş çevreniz tarafından yardım isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

file.jpg
d8d514_a046acc344a048a987ad2f68e2791fcf~mv2.webp



İkizler ve Yükselen İkizler: Pazartesi günü gündeminizde para konusu olacak. Alacağınız borç, kredi gibi durumlar varsa bu konuya yönelik daha somut adımlar atmak isteyebilirsiniz. 21 Şubat'a kadar Merkür retrosu olacağından atacağınız imzalarda daha detaylı bir yaklaşım sergilemelisiniz. İkizler Burcu konulara yüzeysel yaklaşabildiğinden gözden kaçırdığınız noktalar olabilir; dikkatli olmakta fayda var. İletişiminiz kuvvetli ama bu hafta dilin kemiği yok. Biraz daha kontrollü olmanız gerekebilir. Perşembe günü Kova Yeniayı ile birlikte hayata yaklaşımınızı sorgulatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Konulara farklı açılardan yaklaşım göstererek yol almanız mümkün olabilir. Kendinizi ifade ederken öfkenizi yansıtmamaya dikkat etmeniz gerekebilir. Hafta sonu kariyer hayatınızla ilgili yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz.
file.jpg
d8d514_2041eebc5fb14078a61cd7ef706dc885~mv2.webp



Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Haftaya eş/partner/evlilik konularına yönelik düşüncelerle başlayabilirsiniz. Geçiştirdiğiniz olaylara ciddi bir yaklaşım göstererek düşüncelerinizi karşınızdakiyle paylaşma gereksinimini hissedebilirsiniz. Kendinizi kontrol altına alamayıp sahiplenicilik tavrında bulunmanız durumunda yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Sizin en etkin gölge tarafınız olan bağımlılık duygusu sınırları aşarsa kavgalara, çatışmalara sebep olabilir. Bu hafta yeniayla birlikte parasal konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altında tutarak para ihtiyacınızı dengeleyebilirsiniz. Kendinize yönelik alımlarda aşırıya kaçmanız durumunda maddi konular bakımından kontrolü kaybedebilirsiniz. hafta sonu doğanızda olan sezgileriniz çok fazla gündemde olacak. Olaylara sezgilerinizle bir yaklaşım göstermeyi tercih edebilirsiniz.

file.jpg
d8d514_2426faa4f224400784b67979cd4a6c57~mv2.webp



Aslanlar ve Yükselen Aslanlar: Pazartesi günü işyerinizde ele almak isteyeceğiniz konular olabilir. Önceliğinizi bu konulara yönlendirerek göstereceğiniz disiplin kapsamında fark edilebilirsiniz. Geçmişten gelen konulara yönelik adım atmak isteyebilirsiniz. Konulara yaklaşım gösterirken egonuzu kontrol altında tutmanız yanlış anlaşılmalara mahal vermeyebilir. Bu hafta yeniayla birlikte evliliğinizle, eşinizle, partnerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars'ın zorlayıcı etkileşiminden dolayı; Güneş ve Ay da sahnede olacağından egosal yaklaşımınız olaylara beklenmedik etkiler sunabilir. Ben-merkezci yaklaşımınızı kontrol altında tutmanız olayların gidişatı açısından daha verimli bir etkileşime sebebiyet verebilir. Hafta sonu parasal konularda sizden yardım isteyen arkadaşlarınız, eşiniz dostunuz olabilir.

file.jpg
d8d514_7812c80a52834beab30b72b83902af59~mv2.webp



Başaklar ve Yükselen Başaklar: Aşk, ilişkiler ve çocuk konularının gündemde olabileceği bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu konulara yönelik daha somut yaklaşımlar gösterebilirsiniz. Takıntılarınızdan sıyrılmanız durumunda enerjik yapınızla birlikte akılcı çözümler üretebilirsiniz. Eski aşklara yönelik haberler alabilirsiniz. Beklemediğiniz anda karşınıza bile çıkabilirler; veyahut mesaj atabilirler. Bu haftaki yeniayla birlikte çalışma yerinizde ve günlük hayatınızda ani gelişmeler söz konusu olabilir. Görüşlerinizi ifade ederken at gözlüğünüzü çıkarıp olayları farklı açılardan değerlendirmeniz durumunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelişen olaylara karşı salt kendi açınızdan değerlendirmelerden kaçınmanız yararlı olabilir. Hafta sonu eşinizle veya partnerinizle duygusal paylaşımlar yaşayarak hayatınıza renk katabilirsiniz.

file.jpg
d8d514_35d8767c96d749219c6c7e7756369a19~mv2.webp



Teraziler ve Yükselen Teraziler: Haftaya ev ve aile konularına yönelik düşüncelerle başlayabilirsiniz. Ailevi bir konu gündem de olabilir; ev değişikliği, ev alıp satma gibi konular gündeminize düşebilir. Konu hangisi olursa olsun yaklaşımınız sorumluluklarınızın bilinci dahilinde olacaktır. Uyumlu iletişiminizle insanları etkileyebilirsiniz. Hafta içerisindeki Kova Yeniayı ile birlikte aşk konusunda fazla hesap kitap işine girerseniz yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirsiniz. "Hayır" demeyi öğrenmeniz gereken bir dönemdesiniz. Aksi takdirde öfke kontrolünüzü kaybedip aşırı reaksiyonlar gösterebilirsiniz. Hafta sonu iş yerinizi ilgilendiren bazı konularda durumları değerlendirip empati yaparak olaylara farklı açıdan yaklaşabilirsiniz.

file.jpg
d8d514_759fa65b550e480d969ac699b951aeb2~mv2.webp



Akrepler ve Yükselen Akrepler: Haftaya iletişim ve eğitim konularıyla başlayabilirsiniz. Akılcı yaklaşımınızla konuşmalarınızda dikkat çekip çevrenizce takdir edilebilirsiniz. Disiplin çerçevesinde göstereceğiniz yaklaşımla birlikte gelişen durumlarda söz sahibi olabilirsiniz. Hafta içerisinde gerçekleşecek Kova Yeniayı ile birlikte ev ve aile konularına yönelik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Olayları, şüpheli bir yaklaşım göstermeden akılcı bir kapsamda ele alırsanız olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sadece kendinizi düşünerek hareket etmeniz durumunda tartışmalar söz konusu olabilir. Hafta sonu aşk ve çocuk konularına yönelik duygusal yaklaşımlar gösterebilirsiniz.

file.jpg
d8d514_75da3b0c13f04396a37cbd4be087941d~mv2.webp



Yaylar ve Yükselen Yaylar: Haftaya parasal konulara yönelik gerçekçi bir yaklaşım göstererek başlayabilirsiniz. Harcamalarınızı ve gelirlerinizi detaylandırarak kendinizi kontrol altına almak adına planla yapabilirsiniz. Bu dönemde harcamalarınızı kontrol altına almalı ve umursamaz bir tavır göstermekten kaçınmalısınız. Kova Yeniayı ile birlikte iletişim, eğitim ve kardeşleri ilgilendiren konular gündeme gelebilecektir. Sosyal iletişim gücünüzü kullanarak olaylara mantıksal yaklaşımınızı durumunda olumlu gelişmeler olabilecektir. Hafta sonu ev ve aile konularına yönelik duygusal yaklaşımlar, duygusal değerlendirmeler söz konusu olabilir. Aileniz için bazı şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.


file.jpg
d8d514_a6fe912ff80b4875a336913baa12741b~mv2.webp



Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar: Haftaya, sizin ana merkez olacağı konulara ağırlık vererek başlayabilirsiniz. Kendinize yönelik çalışmalar yaparak kendinizi yeni plan programlar dahilinde bulabilirsiniz. Ana konularınız kariyer ve sağlık olabilir. İhmalkarlık yapmayacağınız ve sorumluluğunuzu bilerek ele alacağınız bir hafta olacak. Hafta içerisindeki Kova Yeniayı ile birlikte parasal konularda adım atmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına alıp gelirlerinizi gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu da iletişiminize biraz daha empati kavramını yerleştirerek çevreniz tarafından olumlu karşılanabilirsiniz.
file.jpg
d8d514_bfb5ef93e9d14114b16f45cf9b315414~mv2.webp



Kova ve Yükselen Kovalar: Pazartesi gününe kendinizi dinleyerek başlamak isteyebilirsiniz; kendinizi çevrenizden izole etmek isteyebilirsiniz. Özgürlük olgusunun sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu sebeple kendinizi baskı altında hissetmiş olabileceğinizden olayları yalnız kalarak tekrar değerlendirmek isteyebilirsiniz. Perşembe günkü Kova Yeniayı ile birlikte hafta başındaki düşüncelerinizi toparlayarak kendinize dair yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Veyahut öyle gelişmeler olur ki bu yeni adımları atmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak özgürlük adı altında olayları çok kutuplaştırmadan yaklaşım göstermeniz kendinizi daha iyi anlamak ve ifade etmek adına iyi olabilir. Hafta sonu parasal konular gündemde olacak.

file.jpg
d8d514_e7d158293823433f9a21e18f859fd302~mv2.webp




Balıklar ve Yükselen Balıklar: Arkadaş çevrenizde gelişen olaylara karşı sorumluluk göstererek duygusal değil de daha somut yaklaşımlar gösterebilirsiniz. Bugüne kadar kendinizi feda ettiğinizi düşündüğünüz kişilere karşı mesafeli davranma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ya da geçmişte çatışmalar yaşayıp hayatınızdan çıkardığınız kişilerden haber alabilirsiniz. Hafta içerisindeki Kova Yeniayıyla birlikte de kendinizi çevrenizden izole ederek bilinçaltınızı temizlemek adına içsel değerlendirmeler yapabilirsiniz. Bu yeniayla birlikte meditasyon, yoga gibi içsel yolculuklar gündeminize girebilir. Hafta sonu da Ay sizin burcunuzda olacağınızdan bu içsel yolculuk devam ederek enerjinizi yükseltebilir.




Sevgiyle iyi haftalar diliyorum.

Özlem Özdemir
AstroFameo



Görseller: Tuyet Duyet​
 
kk kedi (28).jpg


Burçları Yükselen Burçlarınızla beraber okuyun...



Koç: Haftaya yüksek enerjiyle giriyorsunuz. Bu enerjiyi olumlu kullanın. Âni tepkilerden kaçının. İş ve sosyal yaşamınız oldukça hareketli geçecek. Yeni anlaşma ve sözleşmeler dışında eski projeleriniz de gündeminizde olacak. Çabuk karar vermekten uzak durun. Sonra vazgeçmek isteyebilirsiniz. Hukuki konularla uğraşabilirsiniz. Kadın figürleriyle (anne/eş/sevgili/kızınız/kız kardeşleriniz ya da birlikte çalışıp iş yaptığınız kadınlar) ilgili konularda biraz karamsar olabilirsiniz kendi içinizde. Hafta sonuna doğru biraz daha kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz.



Boğa: İş ve kariyer, ekonomi konularıyla ilgili güzel şans ve fırsatlarla dolu bir hafta bekliyor sizleri. Ancak heyecana kapılıp hemen karar vermeyin. Gelen fırsatların olgunlaşmasını bekleyin. Yeni hedefler belirleyin. Bir süredir çeşitli konularda gerilim içinde olduğunuz için sakin kalmaya ve akılcı davranmaya gayret edin. Hırs yapmayın. Kendinizi yenilemek için biraz sabırlı olun. Çevrenizde size destek veren kişiler var. Görmezden gelmeyin. Sanatsal konularla ya da hobilerinizle ilgilenerek bu hareketli dönemi daha verimli atlatabilirsiniz. Aileniz ve çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.



İkizler: Yurt içi/Yurt dışı konularla ilgili çalışmalarınız ve iş yoğunluğunuz artabilir. Uzun seyahatler yapabilirsiniz. Reklam, medya, satış-pazarlama, dijital ortamlarla ilgili konularda ayrıca çalışmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu haftanın enerjisiyle vereceğiniz kararlar uzun vadede etkili olacaktır. Bugüne kadar tamamlanmamış projelerinizi hayata geçirmek için güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bazı evrak kayıpları yaşayabilirsiniz, takip edin. Yeni bir flörtünüz olabilir ya da vâr olan ilişkinizi daha yeni bir boyuta taşımak isteyebilirsiniz. Evliyseniz eşiniz ve ailesiyle daha yakın ilişkiler içine girebilirsiniz.



Yengeç: Bu hafta sizin için parasal konular ön planda olacak. Yeni yatırımlar yapmak isteyebilir, kredi çekmeyi düşünebilirsiniz. Eşinizden, ailenizden ya da varsa iş ortaklarınızdan gelecek paralarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Siz bu konularda biraz karamsar olabilir, kuruntulu davranabilirsiniz. İletişim dilinize dikkat edin. Kimseyi kırmamaya özen gösterin. Bu arada sürpriz ödeme kolaylıkları yaşayabilir, beklenmedik destek ve fırsatlarla da karşılaşabilirsiniz. Aile ve çocuklarınızla ilgili konularda bazı sağlık konuları gündeme gelebilir. İhmal etmeyin.



Aslan: Haftayı biraz gergin geçirebilirsiniz. İş ortaklıkları ve ikili ilişkiler konusunda yeni kararlar vermek, yeni başlangıçlar yapmak, vâr olanı iyileştirmek gibi konularda koşturmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı çatışmalar yaşanabilir, kırgınlıklar olabilir. Sorunun nerden kaynaklandığına dikkat etmeniz gerekecek. Yanlış anlamalara karşı dikkatli olun. İyi düşünüp taşınmalısınız. Bu dönem yeni başlagıçlar ve kararlardan ziyade vâr olanı iyileştirmek adına daha yararlı görünüyor ancak olmuyorsa da bırakın gitsin. Aile ve ilişkiler konusunda alacağınız kararlar iş ve kariyer hayatınızda etkili olacak. Diş, kemik, eklem ağrılarınız olabilir.



Başak: Bu hafta günlük yaşamınız ve sağlığınız konusunda yoğun bir tempo yaşayacaksınız. Yolunda gitmeyen işleri bırakıp kendinize yeni bir düzen kurmalısınız. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Çabuk kararlar vermeyin. İşinizle ilgili yeni teklifler alabilir, yer değişikliği yapmak durumunda olabilirsiniz. İş ortamınızla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Yeni ticari anlaşmalar gündeme gelebilir. Aşk ve ilişkiler konusunda güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak siz kendinizi bu konularda karışık hissedebilirsiniz. Özellikle beslenmenize dikkat etmeli ve rutin sağlık kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.



Terazi: Bu hafta aile ve aşk/sevgi konularıyla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir aşk girebilir ya da vâr olan ilişkinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evliyseniz çocuklarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Çocukları olmayanlar bebek haberiyle sevinebilir. İlgilendiğiniz bir sanat dalı varsa bir üst oktava taşıyabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek için yeni ortamlara girebilir veya eski arkadaşlarınızla toplantılar yapabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde kendinizi daha sorumlu hissedeceksiniz. Arabuluculuk yapmak durumunda kalabilirsiniz. Harcamalar konusunda dikkatli olun.



Akrep: Sizin için özellikle uzun vadede aile konuları gündeminizde olacak. Aile içi yaşanan kaoslarla ilgili konularda kimin otorite olduğu konuları sorgulanıp tartışılacak. Aile içinde eskilerde kalmış olan konular gündeme gelebilir. Bunlarla ilgili kritikler yapılacak. Her zamanki güçlü iradenizle sorunları aşacaksınız. Eş/çocuklar/kardeşlerle ilgili birtakım sorunlar ortaya çıkabilir. Yeni yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Yer değiştirmek isteyebilirsiniz. Acele etmeyin. Tek başınıza hareket etmek isteseniz de size destek olan insanları görmezden gelmeyin. Başkalarına ait sırları öğrenebilirsiniz.



Yay: Bu hafta kardeşler, akrabalar, yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizde olacak. Onların hayatlarında yaşanan gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş ve para konularıyla ilgili kendinizi biraz baskı altında hissedebilirsiniz. Yeni iş ve projeler gündeme gelebilir fakat acele karar vermeyin. Projelerin, planların olgunlaşmasını bekleyin. Kendinizi daha çok araştırmalara yönlendirin. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Fazla yoğun enerjiyle dolu olup sakarlık ve tartışmalara açık bir dönemdesiniz. Sakin olun. İletişim dilinize dikkat edin. Sosyal medya, dijital ortamlar işinizle ilgili gerekli yardımı sağlayacak size. Haftanın şanslı burcusunuz.



Oğlak: Parasal konular ön planda olacak sizler için. Daha fazla çalışmak durumunda kalabilirsiniz. İş ortaklarınızla yolunuzu ayırmak ya da yeni iş ortakları edinmek isteyebilirsiniz. Henüz zamanı değil. Beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Bazı hukuki sıkıntılar gündeme gelebilir. Banka hesaplarınızda bazı aksilikler çıkabilir, takipte olun. Duygusal konularda ikilemler yaşayabilirsiniz. Aile, çocuklarınız ve duygusal ilişkileriniz konusunda daha açık ve net olun ki onlar da sizi daha iyi anlayabilsinler. Doktor ve ilaç konusunda her zaman mesafelisiniz. Oldukça dirençlisiniz. Ancak siz yine de rutin kontrollerinizi ertelemeyin.



Kova: Haftaya güzel enerjilerle giriyorsunuz. Bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Bu enerjilerden kaynaklı olarak olumlu ya da olumsuz coşkulu duygu ve düşüncelerle kararlar vermeyin. Eğitim, aile, maddiyat, işle ilgili karşınıza sürpriz fırsatlar çıkabilir. Bunları değerlendirin ancak hemen hayata geçirmeyin, biraz bekleyin. Kendinizi her alanda yenilemek isteyeceksiniz. Burcunuzdaki gezegen toplaşmasından dolayı fazla enerji dolusunuz. Aklınıza her geleni yapmayın. Spor yaparak bu enerjiyi olumlu şekilde kullanabilirsiniz. İkili ilişkilerde biraz daha anlayışlı olmaya gayret edin. Desteklendiğiniz bir hafta içindesiniz.



Balık: Daha çok içe dönük bir hafta olacak sizin için. Şifalanma, meditasyon çalışmaları yapın. Size sıkıntı veren, sizi üzen duygu ve düşünceleri zihninizden boşaltın. Bu hafta yaşayacağınız olaylarda kendinizi geri planda tutun. Ruhunuzu, bedeninizi dinlendirin. Çok hareketli olmak istiyorsunuz ama bu hafta kendinizi dinleme haftası...Gizli saklı ilişkiler ve iletişimler konusunda dikkatli olun. Çevrenizdeki insanlara karşı dikkatli olun. Fazlasıyla para harcamayı seviyorsunuz. Gereksiz harcamalardan uzak durun. Eviniz ve ailenizle ilgilenin. Uykusuzluk ve soğuk algınlıklarına dikkat edin.



AstroKedi Dilara
 
X