8+2 de kalp atışı yok

karsubal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
292
111
18
26
Kızlar ben sat hesabına göre 8+2 hamileyim doktora gittim kalp atımı duyulmadı doktorun hesabına göre 6 hafta 6 günlük falanmış bebek geç döllenme mi demek oluyor bu? Yani kalp atışını duymam gerekmez miydi? Crl bakıldı 0.88cm çıktı ama kalp atışı yok 2 farklı hastaneye gittim. Ne diyorsunuz umut var mı bunu yaşayan var mı daha önce? Lütfen okuyan yardımcı olsun🥺

Kızlar ben sat hesabına göre 8+2 hamileyim doktora gittim kalp atımı duyulmadı doktorun hesabına göre 6 hafta 6 günlük falanmış bebek geç döllenme mi demek oluyor bu? Yani kalp atışını duymam gerekmez miydi? Crl bakıldı 0.88cm çıktı ama kalp atışı yok 2 farklı hastaneye gittim. Ne diyorsunuz umut var mı bunu yaşayan var mı daha önce? Lütfen okuyan yardımcı olsun🥺
Merhaba durumumuz aynı benim bebek 6 haftada kalmış 4 doktor değiştirdim hepsi aynı söylüyor en son başka bir dok gittim bebek 40 günlük dedi 10 gun sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi ama hiç umudum yok asermelerim devam ediyor gerçekten bizim gibi yaşayan var mı belki bir umut kalp atımını duyarım😔

Kanama lekelenme vs varmı benim geçen gün çok açık Pembe hafif kahve lekelenme oldu tamam dedim bebek düşüyor bir yakinimda dedi yerleşme kanaması olabilir kalp sesini duymayı o kadar çok istiyorum ki

Merhaba durumumuz aynı benim bebek 6 haftada kalmış 4 doktor değiştirdim hepsi aynı söylüyor en son başka bir dok gittim bebek 40 günlük dedi 10 gun sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi ama hiç umudum yok asermelerim devam ediyor gerçekten bizim gibi yaşayan var mı belki bir umut kalp atımını duyarım😔
Ben de 2 farklı hastaneye gittim anlam veremiyorum geç döllenme mi yoksa gelişim mi durmuş. Adam akıllı bi şey söyleyen de yok 🥺

Sat a göre hesaplamayın benim geç döllenme olmuştu aynı şeyleri yaşadım geriden geliyor tüm beklenenler içinizi ferah tutun.
Ya işte ben ovülasyon testiyle takip yapmıştım az çok biliyorum gününü gibi geliyor. Ama asıl anlamadığım kaçıncı haftada kalp atımı görülmesi gerekiyor ve bu sata göre mi yoksa döllenmeye göre mi hesaplanmalı acaba. İnşallah dediğiniz gibidir ya.

Kanama lekelenme vs varmı benim geçen gün çok açık Pembe hafif kahve lekelenme oldu tamam dedim bebek düşüyor bir yakinimda dedi yerleşme kanaması olabilir kalp sesini duymayı o kadar çok istiyorum ki
Yok hiç kanama lekelenme olmadı ama bu kadar zaman geçip kalp atışı duymamak strese sebep oldu

Gittiğiniz hastaneler özel miydi devlet miydi ?

Crl ölçüldü 0.88cm çıktı aslında buna bakarak bile bi şey söylemeleri gerekmez mi net
Benimki 0.52 cmyken kalp atışı duymuştuk ama her hamileliğin kendine göre seyri var canım az daha bekle eğer olumsuz sonuç olursa kendiliğinden düşüyor ne yaparsan yap tutamiyosun zaten Allah büyük

Devletteki ultrason cihazları iyi gelişmiş olamayabiliyor belli haftadan sonra bebek büyünce gözükür ama bu tarz geç döllenme vs durumlarında gözükmüyor durumunuz varsa bi kerelik içiniz rahatlasın uygun fiyatlı özel doktor bakın onların cihazları hassas olduğu için daha net oluyor

Devletteki ultrason cihazları iyi gelişmiş olamayabiliyor belli haftadan sonra bebek büyünce gözükür ama bu tarz geç döllenme vs durumlarında gözükmüyor durumunuz varsa bi kerelik içiniz rahatlasın uygun fiyatlı özel doktor bakın onların cihazları hassas olduğu için daha net oluyor
Evet randevu aldım gidicem bugün ya

Evet randevu aldım gidicem bugün ya
Benim de geç döllenme haftasına göre çok küçük özeldeki ultrason cihazı geç döllenme olduğunu söyledi muhtemelen devlete gitseydim daha küçük çıkardı gelişmemiş bebek vs derlerdi çok gördüm bu şekilde

Back
X