8+2 de kalp atışı yok

siz transvajinal yolla mı muayene oldunuz ?
Geçen hafta gittim ben normalde 7+0 dım ama karından ultrasonla 6+3 çıktı doktor ona takılma dedi karından uzak ölçüyor mesafeyi dedi vajinal baksaydık haftasıyla uyumlu çıkardı dedi, yani uyumlusun dedi

Yani şöyle inancı tam biriyim herşey Rabbimden vardır bundada bir hayr ki bu şekilde olması gerekiyordu ama ister istemez kötü oldum çünkü çok istiyorduk sizede çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda bebeklerimizin yerini sağlıklı sıhhatli melekler ile doldursun inşallah ne dedi doktor tam olarak size. Çünkü ben yarın sabah kürtaj olacağım
Doktor bana düşüğü beklememi tavsiye etti bayram sonuna kadar düşmezse kürtaj dedi. Ama evde oturup bunu beklemek de garip geliyor açıkçası.

Geçen hafta gittim ben normalde 7+0 dım ama karından ultrasonla 6+3 çıktı doktor ona takılma dedi karından uzak ölçüyor mesafeyi dedi vajinal baksaydık haftasıyla uyumlu çıkardı dedi, yani uyumlusun dedi
Hmmm ne güzel açıklama yapan doktor en sevdiğim 🥹

Bu çok normal benim bildiğim sonradan o açığı kapatıyor bebekler zaten sorun değil benim de geride çıktı çünkü doktor hiç önemsemedi

Eşimi de içeriye alıyor hem normalde erkekler dışarıda bekliyor ya😂😂
İyiymiş vallahi ya öyle devlet hastanesine öyle devlet doktoruna can kurban 🤣🤣 ben doktordan yana şanssızım hiç öylesi denk gelmedi diğer hastalıklarımda da hep ilgisiz devlet doktorları maalesef bu şekilde işini güzel yapan insanlara çok saygı duyuyorum

İyiymiş vallahi ya öyle devlet hastanesine öyle devlet doktoruna can kurban 🤣🤣 ben doktordan yana şanssızım hiç öylesi denk gelmedi diğer hastalıklarımda da hep ilgisiz devlet doktorları maalesef bu şekilde işini güzel yapan insanlara çok saygı duyuyorum
Kalp atışını ilk bana daha sonra eşimi dışarıdan çağırdı ona da dinletti

Beklicem ama olurda duymassam sana bilgi verdiler mi kürtaj hakkında ben hiç bişey duymak istemiyorum acaba uyuturlar mi
Evet bende söyledim o ana şahit olmak istemiyorum diye genel anestezi altında yapicaklar kürtajı

Doktor bana düşüğü beklememi tavsiye etti bayram sonuna kadar düşmezse kürtaj dedi. Ama evde oturup bunu beklemek de garip geliyor açıkçası.
Evet çok kötü Bir his benim kanamam var 3 gündür bugün de kramp tarzi ağrım var

Şuanlık biraz daha bebek büyüyünceue kadar bu doktorla devam ederim Allah nasip ederse doğum için özele giderim diye düşünüyorum

Bende devlete gidiyorum kimileri diyor lokal anestezi yapıyorlarmış kimisi diyor genel anestezi

Evet çok kötü Bir his benim kanamam var 3 gündür bugün de kramp tarzi ağrım var
Peki çok ağrılı mı? Bir de kaç haftalık demişlerdi kaybetmeden önce? Ben süreçten biraz çekiniyorum da ondan soruyorum 🥺 kürtaj yapalım mı dediler size direkt, bana evde düşürmeye çalış dedi

Back
X