- 21 Şubat 2025
- 564
- 390
- 18
siz transvajinal yolla mı muayene oldunuz ?Evettt genelde 3 4 gün oynuyor karın ile transvajinal arası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz transvajinal yolla mı muayene oldunuz ?Evettt genelde 3 4 gün oynuyor karın ile transvajinal arası
Geçen hafta gittim ben normalde 7+0 dım ama karından ultrasonla 6+3 çıktı doktor ona takılma dedi karından uzak ölçüyor mesafeyi dedi vajinal baksaydık haftasıyla uyumlu çıkardı dedi, yani uyumlusun dedisiz transvajinal yolla mı muayene oldunuz ?
Doktor bana düşüğü beklememi tavsiye etti bayram sonuna kadar düşmezse kürtaj dedi. Ama evde oturup bunu beklemek de garip geliyor açıkçası.Yani şöyle inancı tam biriyim herşey Rabbimden vardır bundada bir hayr ki bu şekilde olması gerekiyordu ama ister istemez kötü oldum çünkü çok istiyorduk sizede çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda bebeklerimizin yerini sağlıklı sıhhatli melekler ile doldursun inşallah ne dedi doktor tam olarak size. Çünkü ben yarın sabah kürtaj olacağım
Hmmm ne güzel açıklama yapan doktor en sevdiğimGeçen hafta gittim ben normalde 7+0 dım ama karından ultrasonla 6+3 çıktı doktor ona takılma dedi karından uzak ölçüyor mesafeyi dedi vajinal baksaydık haftasıyla uyumlu çıkardı dedi, yani uyumlusun dedi
Bide devlet doktoruHmmm ne güzel açıklama yapan doktor en sevdiğim![]()
Bu çok normal benim bildiğim sonradan o açığı kapatıyor bebekler zaten sorun değil benim de geride çıktı çünkü doktor hiç önemsemediGeçen hafta gittim ben normalde 7+0 dım ama karından ultrasonla 6+3 çıktı doktor ona takılma dedi karından uzak ölçüyor mesafeyi dedi vajinal baksaydık haftasıyla uyumlu çıkardı dedi, yani uyumlusun dedi
Eveeettttt memnunum ya sadece doğumda özele giderim diye düşündük eşimleYok artık daha neler![]()
Eşimi de içeriye alıyor hem normalde erkekler dışarıda bekliyor yaYok artık daha neler![]()
İyiymiş vallahi ya öyle devlet hastanesine öyle devlet doktoruna can kurbanEşimi de içeriye alıyor hem normalde erkekler dışarıda bekliyor ya![]()
Kalp atışını ilk bana daha sonra eşimi dışarıdan çağırdı ona da dinlettiİyiymiş vallahi ya öyle devlet hastanesine öyle devlet doktoruna can kurbanben doktordan yana şanssızım hiç öylesi denk gelmedi diğer hastalıklarımda da hep ilgisiz devlet doktorları maalesef bu şekilde işini güzel yapan insanlara çok saygı duyuyorum
Evet bende söyledim o ana şahit olmak istemiyorum diye genel anestezi altında yapicaklar kürtajıBeklicem ama olurda duymassam sana bilgi verdiler mi kürtaj hakkında ben hiç bişey duymak istemiyorum acaba uyuturlar mi
Devlet mi ozelmiEvet bende söyledim o ana şahit olmak istemiyorum diye genel anestezi altında yapicaklar kürtajı
Evet çok kötü Bir his benim kanamam var 3 gündür bugün de kramp tarzi ağrım varDoktor bana düşüğü beklememi tavsiye etti bayram sonuna kadar düşmezse kürtaj dedi. Ama evde oturup bunu beklemek de garip geliyor açıkçası.
Şuanlık biraz daha bebek büyüyünceue kadar bu doktorla devam ederim Allah nasip ederse doğum için özele giderim diye düşünüyorumİyiymiş vallahi ya öyle devlet hastanesine öyle devlet doktoruna can kurbanben doktordan yana şanssızım hiç öylesi denk gelmedi diğer hastalıklarımda da hep ilgisiz devlet doktorları maalesef bu şekilde işini güzel yapan insanlara çok saygı duyuyorum
Devlet Hastanesi'nde ama doktorum muhteşem bir kadın özelde sorduk 20 bin dedi günü birlik hmdeDevlet mi ozelmi
EvetDev
Devlet Hastanesi'nde ama doktorum muhteşem bir kadın özelde sorduk 20 bin dedi günü birlik hmde
Peki çok ağrılı mı? Bir de kaç haftalık demişlerdi kaybetmeden önce? Ben süreçten biraz çekiniyorum da ondan soruyorumEvet çok kötü Bir his benim kanamam var 3 gündür bugün de kramp tarzi ağrım var