Gördüm hepsiniGeç döllenme büyük ihtimalle Allah’ın izniyle gelişir inşallah Yolk saç falan gördünüz o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm hepsiniGeç döllenme büyük ihtimalle Allah’ın izniyle gelişir inşallah Yolk saç falan gördünüz o zaman
Ağzindan bal damlıyor inşallahGeç döllenme büyük ihtimalle Allah’ın izniyle gelişir inşallah Yolk saç falan gördünüz o zaman
Eee o zaman sıkıntı yapma bence embriyo var Yolk saç da varGördüm hepsini
Kalp atımı yok musEee o zaman sıkıntı yapma bence embriyo var Yolk saç da var
Hımmmm bence haftaya bekleme diye düşünüyorum bu cuma veya perşembe gitKalp atımı yok mus
Yani şöyle inancı tam biriyim herşey Rabbimden vardır bundada bir hayr ki bu şekilde olması gerekiyordu ama ister istemez kötü oldum çünkü çok istiyorduk sizede çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda bebeklerimizin yerini sağlıklı sıhhatli melekler ile doldursun inşallah ne dedi doktor tam olarak size. Çünkü ben yarın sabah kürtaj olacağımMalesef ben de bugün öğrendim tam olarak kalbi atmıyor. Ama üzülmüyorum Rabbim bi bildiği olduğu için kalbinin atmasına izin vermedi hayırlı zamanda bana pamuğumu gönderecek inanıyorum siz de dirayetli olun Allah hakkınızda hayırlısını versin![]()
Randevum o zamn bekliyecegim bakalimHımmmm bence haftaya bekleme diye düşünüyorum bu cuma veya perşembe git
Benimde öyle 8 haftalık olmam lazımdı bugün 6 buçuk haftada kalmış bebekBebek 6haftada takılmış sanirim![]()
Bencede haftaya kadar beklemesinHımmmm bence haftaya bekleme diye düşünüyorum bu cuma veya perşembe git
Beklicem ama olurda duymassam sana bilgi verdiler mi kürtaj hakkında ben hiç bişey duymak istemiyorum acaba uyuturlar miBencede haftaya kadar beklemesin
Yani bence bi kaç gün içinde belli olur bence sonuç çünkü sağlıksızsa rahimde bekletme sonra enfeksiyon veya Allah korusun kendin düşürürsün zor olur senin için o yüzden seni düşündüğüm için söylüyorumRandevum o zamn bekliyecegim bakalim
Evet beni uyutularBeklicem ama olurda duymassam sana bilgi verdiler mi kürtaj hakkında ben hiç bişey duymak istemiyorum acaba uyuturlar mi
Siz kalp atışı gördünüz mü aynı haftalardayız büyük ihtimalleBenim de geç döllenme haftasına göre çok küçük özeldeki ultrason cihazı geç döllenme olduğunu söyledi muhtemelen devlete gitseydim daha küçük çıkardı gelişmemiş bebek vs derlerdi çok gördüm bu şekilde
Dok çok küçük zehirleme gibi bişey olmaz demişti zaten kendi düşer demistiEvet beni uyutular
Zehirleme değil de rahim enfeksiyon kapmasın diye dedim evde düşük yapmak inanın kürtajdan daha zorDok çok küçük zehirleme gibi bişey olmaz demişti zaten kendi düşer demisti
Ay oda dogruZehirleme değil de rahim enfeksiyon kapmasın diye dedim evde düşük yapmak inanın kürtajdan daha zor
Geçen hafta duyduk dediğim gibi geç döllenmeden kaynaklı 1 hafta küçük çıktı ultrasondaSiz kalp atışı gördünüz mü aynı haftalardayız büyük ihtimalle
Vajinal ve karından bakıldığında fark oluyorGeçen hafta duyduk dediğim gibi geç döllenmeden kaynaklı 1 hafta küçük çıktı ultrasonda
Hmm doğrudur sadece karından bakıldıVajinal ve karından bakıldığında fark oluyor
Evettt genelde 3 4 gün oynuyor karın ile transvajinal arasıHmm doğrudur sadece karından bakıldı