8+2 gebelik ama kalp atışı duyulmuyor

Cilekmevsimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
11
1
1
30
Merhaba Aranıza yeni katıldım aslında hep takipteyim ama hiç yazmamistim hem çok heyecanliyim hem de çok korkuyorum
8+2 günlük hamileyim bebeğimin hala kalp atışları duyulmuyor
Beklemeyi düşünüyorum ama iki tane doktora gittim ikisi de aynı şeyleri söyledi benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı ? Varsa lutfen fikri versin bana

Geç döllenme olabilir mi? Bununla ilgili bir şey dedi mi doktorlar?

İlk gittiğim doktor demişti hatta yarın yine randevum var onda bi kez düşük yaptım geçen sene oyuzden çok endişeliyim aslında rabbim bu sefer kucağıma almayi nasip etsin çok kötü bir durum

mrb aynı durum bende de mevcut. yaklaşık 10 gündür yaşadıklarım film gibi. 8 ocakta hamile olduğumu öğrendim sat 8 aralıktı beta hcg artışları düzenliydi keseyi de görmüştük 27 ocakta kalp atışları için gittiğimizde doktorum kalp atışı oluşmadığını kesenin alınması gerektiğini söyledi. biz kabullenmeyip başka bir doktora daha gittik o da 1 hafta daha bekleyelim dedi daha sonra devlet hastahanesine gittim tekrar kalp atışları oluşmamış bir hafta bekleyelim cevabını duydum bir hafta sonra tekrar devlet hastahanesi gittim ve doktor bebeği gördüm kalp atışları oluşmuş dedi ancak kalbi yavaş atıyor dopplere yönlendireceğim seni dedi biz sevinçten ağladık. Öğlden sonra dopplere girdim hop tekrar bebek kalp atışları yok dendi ve ertesi güne kürtaj randevusu verildi. Ertesi gün hastahaneye yatışım yapıldı damar yolum açıldı ameliyathaneye gitmeden son muayeneye aldılar bu sefer 4 doktor geldi ve bir şey görüyoruz bebek olabilir dediler hiç kanamam da olmamıştı bu drumda alamayız dediler. eşim ve benim psikolojim mahvoldu 10 gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. neler hissettiğimi anlatamam bile. en son cuma günü bir prof. bulduk ve kendimizi ona teslim ettik. doktoru gerçekten çok sevdik ve artık başka doktora gitmeyi düşünmüyoruz. doktor bebeğin %100 var olduğunu söyledi (boş gebelik denilmişti) geç yerleşme nedeniyle bu sıkıntıları yaşamışız henüz bebeğin kalp atışları yok olup olmayacağı da belli değil ama küçük de olsa bir mucize var. dua etmekten başka çaremiz yok ama erkenden aldırmamak gerekiyormuş bunu öğrendim. ilk doktoruma kalsaydı o gün alacaktı bebeğin olmadığından adı kadar emindi. eğer kanaman ve ağrın yoksa beklemelisin. (tabiki doktorunuzun önerisi bu yöndeyse.) biz şu an crinone jele ve proluton iğneye başladık bebek gelişimi destekleyeceğini söyledi doktorum.
Merhaba Aranıza yeni katıldım aslında hep takipteyim ama hiç yazmamistim hem çok heyecanliyim hem de çok korkuyorum
8+2 günlük hamileyim bebeğimin hala kalp atışları duyulmuyor
Beklemeyi düşünüyorum ama iki tane doktora gittim ikisi de aynı şeyleri söyledi benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı ? Varsa lutfen fikri versin bana

#balkidom Seni nasıl anlıyorum içim içimi yiyor ne yapacağımı şaşırdım 12 aralık son regl tarihim gebe olduğumu öğrendiğim de 5+4 günlüktü özel hastaneye gittim başlangıçta hersey normal gözüktü doktorum bana elevit ve Ferrum yazmıştı onları kullanıyordum 6+4 de tekrar cagirdi ve gittim kalp atisi yok 10 gun sonra tekrar gelin dedi yarin gidecegim ozeldeki doktoruma bugün devlet hastanesine gittim 8+2 yim ama yine kalp atışı yok devlet hast. Doktor biraz bekleyelim dedi kesen gayet güzel bozulmuş gibi durmuyor dedi ama %50 ihtimal buarada alttan muayene ile görüyor karından baktığında goremiyor doktorlar bilmiyorum eşim bana çok kızıyor kafana takma böyle yapma diyor ama olmuyor doktordan çıktığım zaman hep ağlamak istiyorum bende beklicem belki geç dollenmedir inşallah da öyledir

Son düzenleme:
biraz bilgi versene. kese ne durumda yolk sac göründü mü bebek göründü mü. doktor ne dedi

Devlet hastanesinde ki doktor elevit ferrum için biraz erken dedi onlar ağır ilaçlar sen sadece folik asit iç dedi 4 gün önce kan tahlili yapıldı ve değerim 26419 çıktı baya yükselme var mide bulantım oluyor ara ara sık idrara çıkma sürekli uyku hali allah yardımcımız olsun inşallah sende kucağına alırsın bebeğini hayirlisiyla

Back
X