8+3 Kayip.. Kürtaj..

ferrary99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
172
52
48
31
8+3 haftalik gebeligim bugun sona erdi. Doktorum Kurtajla almamiz gerekiyor dedi. Bebek gelisememis ve canli degildi.
Doktor 7.000 TL fiyat verdi bir uni.hastanesinde yapacak. Ancak devlette yada daha ucuza nerede nasil yaptirabilirim? Devlette acilden giriste bu yapilabilir mi? Randevu mu almaliyim?

Geçmiş olsun, devlette de yaptırabilirsiniz ama randevuyla sanırım. Bende ağustos ayında 8+4te bebek gelişimi olmadığı için özel hastanede kürtaj olmuştum ama 2000tl vermiştim, yani zam gelmiş olsa bile max 3000-4000olması lazım bence başka hastaneleri araştırın

Yuh 7 bin ne daha 10 gun once universite hastanesinde profesor yapti kurtajimi verdigimiz para 600du yani bu para durumu doktorun insafina kalmis galiba

NEREDE YAPTİRDİNİZ

Eylül ayında 7+4 te bebek kalp atışı olmadığı için özel hastanede kürtaja aldılar, 2800. İstanbul Küçükköy

Bilgede görümcem doğum yapmıştı oraya gitmemi söylemişti ama kontrolümü yapan doktor başarıdaydı. Bilgede kontrol ücreti ne veriyordunuz
En son kasım ayında 270 TL vermiştim 13 Kasım'da. Hala regl olmadım öylesine bı muayneye gideyim dedim 450 TL uçmuş Max 350 diye yola çıkmıştım. Doktorumdan da memnunum, başa gelen çekilir sanırım

Ocak ayında 450

Ee yine iyi olmuş. Ben başarıda yılbaşından önce 400e muayene oluyodum şimdi gitsem bi 700 alırlar herhalde. Ticarethane olmuş yemin ederim yaa. Ne biçim ücret alıyolar öyle. Başarıya doğru giderken medistanbul diye bi özel açılmış Alibeyköy küçükköy sınırında hastane yeni. O yüzden piyasaya girdiği için belki daha fiyatları düşüktür

Benimde ilk kürtajım acilden giriş yapıldı kadın Doğum acilinden ordan yatışım yapıldı öyle oldu ikincisinde baya süründük 1 hafta bekledik gittik yine yapmadılar 1 hafta bekleyin dediler geç dönlenme olabilir dediler sonra yine gittik bu sefer ameliyat hanedeki yapmadı neymiş patoloji ölmüş olabilir demiyor poliklinikteki diyor zorla öı yaptırayım araştırmaya gittik aynı kese bozulmuş bebek de ölmüş ama 1 hafta beklememiz lazım dedi anlayacağınız 1 gün içinde 4 5 doktora gittim en son kürtaj oldum şimdi acilden giriş yapamıyor artık prosedür değişmiş dedi siz yine gidin sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…