8,5 aydır çıktığım erkek arkadaşım beni bıraktı

🤦🏻‍♀️ nuh diyip peygamber demeyen tipleri hayatınızda tutmak zorunda değilsiniz mesela ben bu tarz dediğim dedik, herkes istediğimi yapsın, benim dediğim olsun diyen insanlara prim vermiyorum ne halleri varsa görsünler diyip hayatımdan çıkarıyorum. Eşimi de bu kriterlerle hayatıma aldım. Normalde yengeç burçlarına da çok toksik derler ama eşim dünyalar tatlısı adamdır. Yıl olmuş 2025, insanları burçlara göre değil karakterine göre değerlendirip buna göre hayatınızda olmalarına karar verin bence.
burçlara göre hayatım almıyorum hayatımdan çıkartmıyorum ya da değerlendirmiyorum. Adamla çıkarken burcun ne diye sormadım :) hiç de ilgilenmedim ama ne zaman ki olaylar oldu o zaman acaba dedim. insan her şeyi düşünüyor. Ve ben bu seviyeye gelene kadar nuh diyip peygamber demeyen biri olduğunu bilmiyordum. yaşayınca gördüm. önüme bakacağım artık

Bak sana şöyle söyleyeyim benim annem 45 yaşında kuzeni var o da yaşıttır uzun zaman evlenmedi ama kariyeri olan bi kadındı kendi evi arabası vardı nişan yaptı kına gecesi ayrıldı düşünebiliyor musun kına oldu ve tartışma oldu ayrıldılar ya böyle bir anda ayrılık olsaydı? Belki çok zorluk yaşayacaktın Belki böylesi daha iyi ailesi de istememiş olabilir sanıyorlar ki oğullarına bir sürü kadın sırada böyle oluyor erkek aileleri
tamam böyle konuşun canımı alın ama kırıcı olabiliyor insanlar maalesef. evet öteki türlü olsa daha çok acı çekerdim. kafayı yerdim zaten. Allah böyle sorun yaşamış arkadaşlarımıza da yardım etsin. en zoru da o. Hatta evlendikten sonra boşanan bile var. Bunlar çok zor bir durum. benim ki bunların yanın da deve de kulak. sonuçta ben yapmam gerekeni yaptım üstüne gitmiş olabilirim ama samimi bir şekilde özrümü diledim. eğer sorun buysa affedip affetmemek ona kalmış. kendi hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum. teşekkür ederim beni düşündüğün için iyiliğim için söylediğini biliyorum insan yazılan Kelimelerden anlıyor.

tamam böyle konuşun canımı alın ama kırıcı olabiliyor insanlar maalesef. evet öteki türlü olsa daha çok acı çekerdim. kafayı yerdim zaten. Allah böyle sorun yaşamış arkadaşlarımıza da yardım etsin. en zoru da o. Hatta evlendikten sonra boşanan bile var. Bunlar çok zor bir durum. benim ki bunların yanın da deve de kulak. sonuçta ben yapmam gerekeni yaptım üstüne gitmiş olabilirim ama samimi bir şekilde özrümü diledim. eğer sorun buysa affedip affetmemek ona kalmış. kendi hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum. teşekkür ederim beni düşündüğün için iyiliğim için söylediğini biliyorum insan yazılan Kelimelerden anlıyor.
Gerçekten kendini daha fazla yıpratma karşındaki adam olsaydı zaten böyle dertlerin olmazdı senin de hatan var ama yapacak bir şey yok olmayacak duaya amin deme gerçekten istese evlenirdi oyalamazdı ya da dürüstçe zaman isterdi

Gerçekten kendini daha fazla yıpratma karşındaki adam olsaydı zaten böyle dertlerin olmazdı senin de hatan var ama yapacak bir şey yok olmayacak duaya amin deme gerçekten istese evlenirdi oyalamazdı ya da dürüstçe zaman isterdi
evet haklısın. zaman vereyim dedim. ihtiyacım yok dedi. İyi biri olsaydı böyle dertlerim olmazdı. Siz evli misiniz ?

Back
X