kadın nerede birlikte kaldım dedi yahu?
3 ay adam çalışmıyorken daha fazla birlikte zaman geçirmişler sadece, ki bu da aslında baya birbirlerini tanıyacak vakitleri olmuş demektir, ne güzel. çünkü yoksa kolay rahat görüşemiyolar bile normalde 3-5 aydan sonra sıkıntı çıkıyor. bu ortamda birlikte nasıl, ne ara ve en önemlisi nerede kalmış olabilirler 3 ay boyunca?
bu kadın çalışmıyor annesine bakıyor e holdingimiz var filan da demediğine göre, kim bakacak bu kadınlara? aileyle/anneyle birlikte yaşıyor diye anlıyorum
adamın kardeşi işten çıkıyor "evin yükü artıyor", annesi sarma dolma gönderiyor, köye gidiyorlar ailesiyle
ben buradan bu adamın da ailesiyle yaşadığını anlarım. ortak bir aile yaşamı var, ortak bir aile bütçesi var sonucu çıkarıyorum yani ben buradan
tabak çanak alıyorlar adamın abisi görüyor. artık ne kadar küçük yerdelerlerse. kadının ailesi zaten hani nerde yüzük modunda sevgiliyle tanışmayı kabul etmeyen bir aile ama 3 ay birlikte kalacaklar, he?
herşeyi geçtim, tüm tabuları aşsak adam yüzük alamıyor para yok (bilemem artık) ayrı ev tutacak, 3 ay orada takılacaklar kimsenin haberi olmayacak filan...dizi herhalde bu.
şu ortamdan nasıl birlikte kalmayı çıkardınız, hakketen merak ettim...
ben evlenmeden birlikte yaşamaya filan karşı değilim bu arada. 40 yaşında insanlar zaten seks yapmadan ve birlikte yaşamadan da evlenmemeli bence ama konu hiç o tandansta bir konu gibi mi?
arada cinsel birşeyler yaşansa da konu sahibi "bu sırada maalesef yakınlaştık da" gibi bir cümle kurardı, sonra ne kadar "ileriye gidildiğine" dair belki biraz daha yazardı. kimin neyi nasıl ifade edeceğini azıcık biliyorsam ben... (konu sahibi kusura kalma, böyle yazacağınızı tahmin ettim sadece yanlışsam düzeltirsiniz)