Simdi size ilk mesajinizdan alintilarla cevap verecegim,
Yasa takilan sizsiniz^^ daha sifirdan elin adamina ben yaşliyim diye soylenmeye baslamissiniz, sozleriniz bu olmasada kendinizi bu degere indirgemissiniz.
Bize anlattiginiz kisimda bu kadar evlenme teklifi istediginize dair soyleminiz var. Bakin bu iliskinin toplam suresi 8 ay.
Birde elbetteki bize anlatmadiginiz kisim var, simdi 42 yasindaki bir kadina "20 kere evlenme teklifi istediğinizi soylemeniz" kisminin farazi bir rakam oldugunu aciklamak zorunda kalmak istemiyorum ama onu istiyorsunuz diye soyluyorum, bize söylediğiniz kadariyla beklentiniz zaten ilk gunden ortada (buna okeyim, bi iliskiye hersey acik konusularak baslanabilir) ama bakin sizin idrak etmediginiz kisimda asagidaki sozlerinizde...
Bir teklif beklentisi daha^ ve Adam resmen sinyalleri vermis bak zor durumdayim ustume gelme demis.. ama siz 2 ay yeter mi diye tekrar ustelemissiniz... ee siz kacirana dek ugrastiktan sonra bir de asagida goruldugu uzere ozurdileyerek degerinizi iyice dusurmussunuz... ve yine asagida goruldugu uzere adami sıkıştirdiginizin bayağı farkindasiniz.
Kalbiniz temizdir buna hicbir lafim yok, haşa kimsenin kalbini göremem ama ben bir hemcinsime kendisi bizlere danistigi icin yanlisini soylerken "size daha fazla cevap vermeyeceğim" cikisini haketmiyorum, zira siz hatanizin ne olduğunu soruyorsaniz hataniz bu demekten ote birsey yazmadım.
Ama sanirim siz adamin sere**z oldugunu sizin duygularinizla oynayan bir alcak oldugunu duymak istediginiz gibi, sanirim hic hataniz olmadığını sahane iliski yonettiginizi ama karsi tarafin kadir kiymet bilmez bir adam oldugunuda soylememizi istiyorsunuz.
Bakin ben hicbir iliskide blofler, oyunlar olsun istemem hayatimin her noktasinda durustlukten yanayim ama sizinki durustluk adi altinda sıkboğaz edip adami kacirmak olmus, boyle iliski yurutulmez.
Yani kendi iyiliginiz icin yaziyorum bunlari, isterseniz basligin ilk mesajinin ustunde sag tarafta bulunan 3 noktaya tiklayip başlıktan beni engelleyebilirsiniz.
Ben asinayim burada başlık acanlarin dürüstlük beklemedigine, rahat olun

Allah kalbinize ferahlik, zihninize aciklik versin.