Merhaba kızlar.. 8 aydır bebek istiyoruz hiç korunmadım evlendiğimden beri ama nasip olmadı bugün adet günüm belirtim yok testler negatif pozitife döner mi bundan sonra ? Birde adet olursam diye 2 gün sonraya randevu aldım hormon test fiyatları hakkında bilgi verir misiniz ilk defa yaptırıcam
Merhaba kızlar.. 8 aydır bebek istiyoruz hiç korunmadım evlendiğimden beri ama nasip olmadı bugün adet günüm belirtim yok testler negatif pozitife döner mi bundan sonra ? Birde adet olursam diye 2 gün sonraya randevu aldım hormon test fiyatları hakkında bilgi verir misiniz ilk defa yaptırıcam
İl devlet hastanesi veya özelde baktır. Ama muhtemelen sana bı sene bile normal diyecekler. İstersen sen 8 ay deme. 1 seneyi geçti de ki herşeyi e baksınlar. Belki alttan kamera ile bakarlar falan
Çünkü ben öyle bı hata yaptım aylarca gittim her gittiğimde 3 ay 6 dediğimde daha erken dediler. Ama bnmde bı seneyi geçecek hala olmadı. Keşke o zmnlar 1 senedir falan deseydim Allah affetsin günah mıdır yalan mıdır bilmiyorum ama baksalar gerçeği diyecegiz
Çünkü ben öyle bı hata yaptım aylarca gittim her gittiğimde 3 ay 6 dediğimde daha erken dediler. Ama bnmde bı seneyi geçecek hala olmadı. Keşke o zmnlar 1 senedir falan deseydim Allah affetsin günah mıdır yalan mıdır bilmiyorum ama baksalar gerçeği diyecegiz
Canım ben geçen gittim devlete zar zoe randevu buldum kadın başından attı resmen burda yapılmaz fakülteye git dedi bende özele randevu bakıyordum az önce aradım labaratuvar a bağlandım yapılıyor denildi. İnsanları nasıl başlarından atıyolar ya
Evet öyle yapıyorlar bende çokça yaşadım. Daha erken diye diye bekledim hep. Ama benim tek isteğim tüm tetkiklerin yapilmasiydi ki o zamanlar adetim bile düzensizdi yani nasıl kalacaktm hamile. Velhasıl gel zaman git zaman bı sene oldu aşılama yapacağım. Ve sebepsiz yere. Herşey normal ama olmuyor
Çünkü herkesi öyle alıştırdilar ki aşılama ve tüp bebek sektörüne. Aman gitsinler yapsinlar gözüyle mi bakılıyor bilmiyorum insanlarda varını yolunu döküyor mecburen belki tedavi çokça basit ama oturup araştırma yok. Devlet Hastanesi'nde iki kere eşim sperm verdi ikisinde hatalı çıktı. İki gün sonra tüp bebek nerkezine gittik arasında uçurum. Var tek fark şu ki tüp bebekdekiler sperm bekletmeden hemen 36 derece vücut ısısında analiz ediyorlar. Ama devlet hastanesi tmm sen bırak git diyorlarmış bu idrar testi mi ya canlı birşey sonra sonuçlar kötü geldi tabi ki yaşadığım stresi saymıyorum bile 4 ay boyunca ruhsal sıkıntımi saymıyorum bile. kimse işini düzgün yapmıyor.
Hem neden bir sene diyorlar anlamıyorum olacağı varsa ilk aydan da olur zaten hadi bilemeden 4_5_6 ayda olur. eğer adetin düzenli beslenmen düzenli sporun düzgün hormonda düzgün ve sperm de düzgünse en azından azıcık da olsa yürüyüş yapıyorsan işe yürüyerek gidiyorsan en basitinden hayatın düzeni varsa olur yani ama olmuyorsa vardır bı sebebi