8 ay oldu hamile kalamadım olmayacak olmuyor:(

Canim bende 11 aydir bekliyorum. Benimde 8ci denememde 3 gun gecikme oldu ve hamileyim zannetim ama degilmisim. Artik allaha biraktim o herseyin en iyisini ve en dogru zamani bilir. Biliyorum cok zor ve cok uzuluyorsun cunki ayni seyleri bende yasiyorum. Hatta bir ara oyle kafaya takiyordumki cocuklar hakkinda ne varsa arastirdim. Kitaplar okudum, hamilelik hakkinda herseyi arastirdim, beslenme, spor, vs vs aklina ne gelirse, cunki olucak diye bekledim ama olmadi. Hamile olanlar bir ara benden gicik kapiyodu cunki onlarin sorularini ben hamile olmadigim halde cocugum olmadigi halde cevapliyabiliyordum. Anladimki gercekten cok isteyince olmuyor. Biliyorum birgun allahin izniyle olucak ama ben boyle salya sumuk cocuk diye agladigim surece hicbisey olmucak. Burdaki cogu hikayeleri oku, cogu pes ettikten sonra yada bir iki ay yogunluktan bebegi dusunmedikleri zamanda hamile kalmislar.

size katılıyorum bu düşüncelerden uzaklaşmak için kendimizi başka şeylerle meşgul etmemiz gerekiyor duada usrarcı olalım birbirimize hayır duada bulunalım hanımlar birde dün bir topiğe rastladım şu an bulamıyorum 1 kilo bala karıştırılarak hazırlanan bir terkip vardı deyenler hamile olmuş kiraz teyze diye bir hanım tavsiye etmiş nasıl bulabiliriz

tam 8 aydır bebek için çabalıyorum bu ay adettim 3 geç geldi ve ben umutlandım sonra akıntım da kan görünce umudum gitti.doktora gittim bir şey yok diyor eşimde bir kes sperm örneği verdi normal çıktı sol varikosel olmasına rağmen.doktor ocak ayına kadar bekle dedi ama ne fark edecek ki olmak istese şimdiye kadar olurdu
sen 8 ayda olamayacağına karar vermişsin ben 4 yıldır uğraşıyorum ben öleyim o zaman :D umudunu yitirme canım olmayacak deme olacak diye düşün karamsarlık bize göre değil :)

Rabbim tez zamanda melegini once karnina sonra kucagina sagsalim almayi nasip etsin insallah!!

sen 8 ayda olamayacağına karar vermişsin ben 4 yıldır uğraşıyorum ben öleyim o zaman :D umudunu yitirme canım olmayacak deme olacak diye düşün karamsarlık bize göre değil :)

Hayırlısını dileyelim arkadaşlar üzülmeyelim.. Gün gelecek bizimde evlatlarımız olacak..

tam 8 aydır bebek için çabalıyorum bu ay adettim 3 geç geldi ve ben umutlandım sonra akıntım da kan görünce umudum gitti.doktora gittim bir şey yok diyor eşimde bir kes sperm örneği verdi normal çıktı sol varikosel olmasına rağmen.doktor ocak ayına kadar bekle dedi ama ne fark edecek ki olmak istese şimdiye kadar olurdu
Canım hiç belli olmaz, yitirme asla umudunu....şimdi bekliyorsun ya zaman resmen oyun oynuyor insanla...her şeyin vakti var ayrıca de ki olmadı...artık bu bile dert değil en kötü ihtimalle tüp bebekk yöntemini kullanırsın, bak en kötü ihtimalle diyorum çünkü en kötü ihtimalinde bile yavrunu kucağına Alacaksın inş....

Arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. bencil olmak hiç istemedim uzun süredir hamile kalmayi bekleyen arkadaslara ayip ettiysem Özür dilerim.sikintim adet suremin uzaması adet sirasinda karnimda şişlik ve sertlik olmasi ve karnima adet sirasinda dokunamamak.dokununca aciyor.bu şikayetler son 2 yildir var ve doktorlar bir seyin yok diyor.korkuyorum bir şeyin yok yok derken haaa sende su varmış onun için çocuğun oluyormuş demelerinden.acaba bir şey varda mesela endometriosis bilemiyorlar onun için mi hamile kalamiyorum

samara sana hic kimse kizmadi sadece dua et rabbim hayirlu evlatlar nasip etsin ben her testi yaptirdin esimle beraber kromozon testinden tut rahim filmine kadar herseyi hic bir sorun yoj tek soru. adet duzensizligi onuda allah izi. verirse doktorum sayesinde atlatacagim bir yandanda bizi yaradana dua ediyorum

slm tv de gördüğüm kadarıyla ibrahim saraçoğlu sogan kürü öneriyor işe de yarıyormuş bi denesen ?

Arkadaşlar nasipten öte yol yok.. Yaklaşık birbuçuk yıllık evliyiz on aydır bebiş yok, bende yara vardı fitil kullandım adetim kendimi bildim bileli düzenli, eşimin sperm hızı %40lardaydı, sperm sayısı normaldi. O da üç aydır vitamin alıyor ve bir haftadır keçiboynuzu kürü yapıyorum

Biz tedbir alıyoruz ama bunların hepsi hikaye inanın. Arkadaşımın eşinde sadece 3bin sperm vardı, doktor normal yolla hamile kalamazsın demişti. Bir ay keçiboynuzu kürü yaptı ve 7 haftalık hamile..
Yine ailece görüştüğümüz yakın arkadaşlarımız sadece 5 aylık evliler ve kız hamile. Genç kızlığından bu yana adet düzensizliği görüyormuş, miyom vs her şey var. Üç aydır adet görmüyordu, hamile değilim diye adet söktürücü kullandı, antibiyotik kullandı ve hamile işte, çocuk da sağlıklıymış çok şükür. Ve bu da doktorların çok zor hamile kalırsın dediği birisi..
Çok uzun yazdım. Ama bugünlerde hiç iyi değilim, hiç ağlamamıştım bu yüzden ama iki gündür durduramıyorum gözyaşlarımı.. İnançlı biriyim, biliyorum her şey nasip, stres yok.. Gel de kalbine söz dinlet, düşünme..

Son düzenleme:
Ayrıca eşime sigara içiyor diye kızıyordum, ikinci bahsettiğim arkadaşın eşi günde üç paket sigara içiyor yani yolun sonu şuna çıkıyor arkadaşlar yine; nasip...

Merhaba benimde 8 ay oluyor korumasiz ilişkim var kistin vardı yumurtaliklarimda ondan dolayı çocuğun olmuyor dediler ameliyat oldum aldırdım aradan beş ay geçti bu defa idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan dolayı çocuğun olmaz dediler onunda bir şekilde tedavi ettirdim ve benim hala çocuğum olmuyor sırf bu sebepten dolayı da doktora gitmeyi düşünüyorum ama bir yılı tamamla öyle git diyorlar ne yapayim

Back
X