- 6 Ağustos 2014
- 745
- 247
- 53
Canim bende 11 aydir bekliyorum. Benimde 8ci denememde 3 gun gecikme oldu ve hamileyim zannetim ama degilmisim. Artik allaha biraktim o herseyin en iyisini ve en dogru zamani bilir. Biliyorum cok zor ve cok uzuluyorsun cunki ayni seyleri bende yasiyorum. Hatta bir ara oyle kafaya takiyordumki cocuklar hakkinda ne varsa arastirdim. Kitaplar okudum, hamilelik hakkinda herseyi arastirdim, beslenme, spor, vs vs aklina ne gelirse, cunki olucak diye bekledim ama olmadi. Hamile olanlar bir ara benden gicik kapiyodu cunki onlarin sorularini ben hamile olmadigim halde cocugum olmadigi halde cevapliyabiliyordum. Anladimki gercekten cok isteyince olmuyor. Biliyorum birgun allahin izniyle olucak ama ben boyle salya sumuk cocuk diye agladigim surece hicbisey olmucak. Burdaki cogu hikayeleri oku, cogu pes ettikten sonra yada bir iki ay yogunluktan bebegi dusunmedikleri zamanda hamile kalmislar.
size katılıyorum bu düşüncelerden uzaklaşmak için kendimizi başka şeylerle meşgul etmemiz gerekiyor duada usrarcı olalım birbirimize hayır duada bulunalım hanımlar birde dün bir topiğe rastladım şu an bulamıyorum 1 kilo bala karıştırılarak hazırlanan bir terkip vardı deyenler hamile olmuş kiraz teyze diye bir hanım tavsiye etmiş nasıl bulabiliriz