• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 ay sonra konserim var ve şişman olduğum için giydiğim yakışmayacak..

OhmycherryPie

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
27
1
18
İzmir
kameramanlar falan gelicek arkadaşlar şişmanım giydiklerim yakışmıyor boyum da kısa olduğu için çok kötü duruyor

bir de aldığım kilolar bacaklarıma gidiyor bacaklarım kalınlaştı inceltemiyorum çünkü iradem yok

giydiğim elbise yakışmayacak fotoğraflarda zaten kötü çıkıyorum

8 ayda zayıf olabilir miyim?

diyetisyene gitsem işe yarar mı? her gün 2 saat yürüyüş yapıyorum ama işe yaramıyor

boy: 165

kilo: 60

buraya 8 ay boyunca yaptıklaırmı yazsam ay inşallah yol katedebilirim ya ..çünkü defalarca kilo vermeyi denedim hepsinde başarısız oldum irade irade irade
anahtar kelime irade ama o da bende yok daha demin 3 tane çikolata yedim berbat durumdayım

kameramanlar falan gelicek arkadaşlar şişmanım giydiklerim yakışmıyor boyum da kısa olduğu için çok kötü duruyor

bir de aldığım kilolar bacaklarıma gidiyor bacaklarım kalınlaştı inceltemiyorum çünkü iradem yok

diyetisyene gitsem işe yarar mı? her gün 2 saat yürüyüş yapıyorum ama işe yaramıyor

buraya 8 ay boyunca yaptıklaırmı yazsam ay inşallah yol katedebilirim ya ..çünkü defalarca kilo vermeyi denedim hepsinde başarısız oldum irade irade irade
anahtar kelime irade ama o da bende yok daha demin 3 tane çikolata yedim berbat durumdayım

aslında kilon normal gibi geldi ama vücudun orantısızsa sporla beraber dieyt yapmalsın
ben çok iradesizim normalde sadece karar verdim
çünkü kendimi çirkin hissetmeye başladım
kaçamak yapınca vazgeçme sakın ertesi gün daha kararlı güne başla istesen 2 ayda 10 kilo verirsin çok zor değil

senin neren kilolu Allah aşkına benim boy 1.64 bi kaç ay önce 60 kiloydum 38 beden giyiniyodum bide bende kilo alınca basenlerden kalçadan alırım ama gayet rahat bi şekilde 38 beden oluyodu bence sen biraz fazla takıntılısın ve sende sosyofobi var psikiyatriye git bence

Back
X