8.ay

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
selam anneler :anneadayı: 29+3 teyiz oğluşumla ...bebeğim çok hareketli gece gündüz hiç durmuyor maşallah:emir_bebek:..fakat ben çok halsizim sanki çok iş görüp yorulursun ya öyle.oysaki işte pc başındayım istediğim zaman dolanabiliyorum rahatım ve gün içinde uykum çok geliyor bide..benimle benzer haftalarda benzer şeyler yaşayanlar varmıdır acabao_O

benimde feci uykum geliyor eve gider gitmez yatıyorum pratik yemekler yapıyorum bu yüzden bende masa başı görevindeyim genede çok yoruluyorum

benimde feci uykum geliyor eve gider gitmez yatıyorum pratik yemekler yapıyorum bu yüzden bende masa başı görevindeyim genede çok yoruluyorum
Hadi ya ne zaman izine çıkmayı düşünüyorsun peki Canım ?ben 37 ye kadar çalışayım diyorum ama bi yandanda evdemi yatsam diyorum izni alıp o_O

Bende aynı durumdayım sürekli uykum var ve halsiz gibiyim kendi işimden ayrıldım çok yoğun olduğu için ama evde sıkıldığım için eşimle kendi dükkanımıza geliyorum yardım etmek için masa başındayım bende bilgisayarda ama belim kopuyor resmen ikiye ayrılıyor ve kalçam çok ağrıyor ayakta uyuyorum süreklide tuvalet :KK42:

Evet ya bel ağrısı zaten hiç gitmiyor canım.bebişler kilolandıkça bizim denge bozuluyor tabi..uyku sorunu hepimizde var demekki.neyse çoğu gitti azı kaldı. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşlh ve kolaylıklar versin:emir_bebek:

fırsatın varken uyu canım :) gerçi ben ilk oğluma hamileyken test edip onaylamıştım; uyku depolanan birşey değilmiş :)

Hadi ya ne zaman izine çıkmayı düşünüyorsun peki Canım ?ben 37 ye kadar çalışayım diyorum ama bi yandanda evdemi yatsam diyorum izni alıp o_O

YA BENİM İZİN MESELEM ÇOK KARIŞIK İŞ YERİM 4 AYLIK İZNİ VERMİYOR USULUNE UYGUN İŞTEN ÇIKARTIRIM SENİ DİYOR DOĞUMDAN 2 HAFTA ÖNCE DOĞUMDAN SNR DA 40 VERDİ MAALESEF ÇALIŞMAM GEREKİYOR ADAMIN TEHTİDİNE BOYUN EĞMEK ZORUNDA KALDIM YOKSA DAVA AÇARDIM AMA İNSANIN TUZU KURU OLMAI GEREKİYOR. DAYANDIĞINIZ KADAR DAYANIN KIZLAR İZİN İÇİN BEBEĞİN SİZE SİZİN UYKUYA OLAN İHTİYACINIZDAN DAHA ÇOK OLUCAK

YA BENİM İZİN MESELEM ÇOK KARIŞIK İŞ YERİM 4 AYLIK İZNİ VERMİYOR USULUNE UYGUN İŞTEN ÇIKARTIRIM SENİ DİYOR DOĞUMDAN 2 HAFTA ÖNCE DOĞUMDAN SNR DA 40 VERDİ MAALESEF ÇALIŞMAM GEREKİYOR ADAMIN TEHTİDİNE BOYUN EĞMEK ZORUNDA KALDIM YOKSA DAVA AÇARDIM AMA İNSANIN TUZU KURU OLMAI GEREKİYOR. DAYANDIĞINIZ KADAR DAYANIN KIZLAR İZİN İÇİN BEBEĞİN SİZE SİZİN UYKUYA OLAN İHTİYACINIZDAN DAHA ÇOK OLUCAK

hadi ya üzüldüm canım.inşlah kolaylaşır bi şekilde izin işinde..allah yardımcın olsun

ne kadar kötü birşey. sen yine de çalışabilir raporunu ve çalışamaz raporlarını al. belki ilerde şikayet etmen gerekebilir. 40 günlük bebeği bırakıp işe gelmek kolay mı? ne acımasız insanlar var. bir yaşındaki oğlumdan ayrılmak bile beni üzüyor saat 15:00 olsa çıksam diye dakika sayıyorum.

iki hamileliğimde de 37.haftaya kadar çalıştım.

ALDIM RAPORUMU BİZİM BUNLA BİR İŞİMİZ YOK DEDİ AMA BENİM KOZUM OLSUN YARIN ÖBÜR GÜN MAHKEMEYE VEREBİLİRİM

kızlar boğazlardan tutuldum ya öksürük ve afedersiniz balgam var.ve kaşıntı var boğazımın dışında.grip olmadan önce olur hep böyle.korkuyorum ne yapsamda geçse ki :KK43:

kızlar durumlar nedir kaçıncı haftadasınız ve bebişlerin kilo ve sağlık durumu nasıl ?sizlerin ne durumda alınan kilolar?

kızlar durumlar nedir kaçıncı haftadasınız ve bebişlerin kilo ve sağlık durumu nasıl ?sizlerin ne durumda alınan kilolar?
30+5 günlüğüz
oğlumu kilosu 1114 grdı sanırım
ben 50 ile hamile kaldım şimdi 62 oldum
normal doğum düşünüyorum

X