8. Ayda suyu gelen varmı acil yardım lütfen

ervva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
55
0
36
Edirne
MRB kızlar 31 haftalık hmileyim ve son bir haftadır suyum geliyor az az geliyordu ama bugün bayağı bir su geldi erken doğuma mı işaret ediyor bu ne yapabilirim benim durumumda olan varsa lütfen icimi ferahlatacak bişey yazın

canım ben bu sebeple hastanede yatmış biriyim ama benimki çok erkendi 23. haftamdı ve enfeksiyon denmişti, benimle aynı gün yaklaşık 33 haftalık bi arkadaş ta hastaneye bu sebeple yatmıştı 10 gün kadar gözetim altında kalmıştı serum falan ve antibiyotik ilaçlar verilmişti,suyu bu süre içinde gelmeyince taburcu oldu ve zamanında da güzelce doğumunu yaptı. öncelikle Allah a şükür ki sen o zor günleri atlatmışsın ama asla ihmal etme bir an önce doktora gitmelisin ,çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah

ayrıca bol bol su içmeyi ihmal etme bazı doktorlar farketmez dese de sen bol su içmeyi ihmal etme, bana bir haftada suyun biter denmişti ama 5 hafta günde 4 litre su içerek dayanmıştım ve benim suyum hep geliyordu

Can'ım merhaba benim suyum 19 haftalıkken çok az gelmeye başladı Dr hemen farketti ve antibiyotik başladı ,şimdi 22+4 günlüğüm suyum çok az da olsa gelmeye devam ediyor ama suyun gayet iyi diyor enfeksiyon varmı yokmu her hafta tahlil veriyorum .....senin çok mu fazla geliyordu suyun ?????neler yaptın

Back
X