• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 aydir bekliyorum :(

Ne bu görümce baskısı ya kendilerine karıstırtmazlar ama karışmaya bayılırlar... eğutim bile fayda etmioo

Ben cevapini veriyorum kibarca ama pes etmiyor ister istemez asiri baski olusuyor üstümde her gece aglamaya baslamistim artik esim teselli ediyor ama arada oda patliyor dayanamiyor isyan ediyor yani ikimizde artik ümidimizi kestik üzerinde konusmak istemiyoruz ama hergün konu oraya geliyor

henüz 8 ay cok kısa bir süre ..
olacaksada olmaz stres yapma ..
4 yıllık evliyim Rabbimden umudumu kesmem ..
dua et , sabret , doktora git cnm ..

Ben 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruz :KK43: buda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!! :KK43:

ÖÖff eşinin ailesi kim oluyor ki bu sebeple seni yargılıyabiliyorlar ..
Başta sen böyle düüşünürsen onlar neler düşünüp neler yapmaz ..
Ayrıca bu kadar stres yaparsan hamile kalamazsın da önce sakin ol ve bir kadındoğumcuya muayne ol ..
Ovulasyon testleri satılıyor eczanede onlardan kullan ..
Sakin ol arkadaşım ayrıca bir problem varsa bile belki senden kaynaklı değil eşinde sebep olabilir ..
Diyelim sorun sende kime ne hastalıkla yargılanır mı insan olursun tedavini bebeğini alırsın kucağına ..
Allah sana da isteyen herkese hayırlısıyla inşallah nasip etsin anne olmayı ..

Ne saçma bir olay bu ya çocuğunuz olmasa sizi zorla ayıracaklar mı yani. Eşin daha istemiyoruz çocuğa karar verdiğimizde haber veririz sorup durmayın diyemiyor mu

Ben 8 aydir ugrasiyorum yumurtalama dönemime dikkat ediyorum ama piskolojim tamamen cökük kimseye anlatamiyorum esimin ailesi bilse cok acimasizca bosanmamiz icin ellerinden geleni ardina koymazlar bu yüzden esimle kimseye diyemiyoruz :KK43: buda yetmezmis gibi görümcem her gördünde bebek badkisi yapiyor kaynanam da off okadar istiyorumki anlatamam bir bebek gördümde icim gidiyor !!! :KK43:
bu koşullarda karnına bebek nakletseler ölür zaten..önce dış mihratları bi yokedin sonra kapınızı kapattığınızda bi oh deyin birlikte olurken bebek düşünmeyin görev için ilikiye mi girilirmiş..sonra bebek gelir..ama bu koşullarda dediğim gibi 9 aylık bebeği nakletseler bedeninizde yaşamaz.

ahh be canım nasıl aile bu böyle??nasıl vijdan var bu insanlarda...sakın neden olmuyor diye düşünme Allah nezaman kısmet ederse hayırlısı nezamansa canım.çok zor ve sinir bozucu bir durumdasın.ama eşin bunun farkında ve senin tarafında çok şanslısın.en önemlisi stresten uzak dur ve bir ay düşünmemeye çalış biliyorum çok zor ama nezaman olurunu bırakırsan ozaman olur..bol şanslar..

Allah kolaylık versin..
Eşine sahip çık sen gerisini boşver..
En hayırlı zamanda olur inşallah..

6 aylık evliyken kayınvalidesinden senin çocuğun neden olmuyor bir doktor var ona götüreceğim seni o hemen anlıyor olup olmayacağını sözlerini duymuş bir kişi olarak sizi çok iyi anlıyorum. Sen niye beni doktora götürüyorsun biz kendimiz gidemiyor muyuz ki hem sorun bende değil de oğlundaysa o zaman ne yapmayı düşünüyorsun demiştim. Sters yapmayın sürekli hamile kalmayı düşünmeyin kafanızı rahatlatın. Aileden kimseye de söylemeyin bu sizin özeliniz zaten, sorduklarında da henüz erken düşünmüyoruz dersiniz, benim kayınvalide gibi ileri giderlerse cevabını verin ve takılmayın.

Böyle insanlara kibarlık nazikçe uyarmalar yaramaz arkadaşım. Çok bile sabretmişsin.

Sakin ama otoriter ses tonuyla bu konudan çok sıkıldığını, henüz çocuk planı yapmadığınızı ve bir daha duymak istemediğini söyleyeceksin.

Böyle bir şeyin kararının sadece karı kocanın vereceğini de eklemelisin. Hatta eşin de uyarsın.
Çok çocuk hasreti çekiyorlarsa söyle kendileri yapsın birer tane.

Dikkatini dağıt başka şeylerle oyalan. Stres yasak.

ALLAH ım YRABBİM ne biçim insanlar var yav...bu ne biçim bir kaynana kendii kızınin çocuğu olmasa kv si ayırmaya kalksa acaba ne düşünür..insanlar merhametsiizzz..
canımm sana sorarlarsa doğuracak büyütecek benim ne zaman hazır hissedersemm o zaman yaparıım kimseyi ilglendirmez deee..8 ay kısa bir süre bizim de 1 yıl olduu ama hala yookk ..ALALH tan umut kesilmez canıımmm..sen stres yapma sakın sorun ykmuşş kafanı rahat bırakkkk....

ALLAH ım YRABBİM ne biçim insanlar var yav...bu ne biçim bir kaynana kendii kızınin çocuğu olmasa kv si ayırmaya kalksa acaba ne düşünür..insanlar merhametsiizzz..
canımm sana sorarlarsa doğuracak büyütecek benim ne zaman hazır hissedersemm o zaman yaparıım kimseyi ilglendirmez deee..8 ay kısa bir süre bizim de 1 yıl olduu ama hala yookk ..ALALH tan umut kesilmez canıımmm..sen stres yapma sakın sorun ykmuşş kafanı rahat bırakkkk....

Cok saol canim aynen öyle diyorum bende ins allah tüm isteyenlere kisa zamanda cocuk nasip eder

Böyle insanlara kibarlık nazikçe uyarmalar yaramaz arkadaşım. Çok bile sabretmişsin.

Sakin ama otoriter ses tonuyla bu konudan çok sıkıldığını, henüz çocuk planı yapmadığınızı ve bir daha duymak istemediğini söyleyeceksin.

Böyle bir şeyin kararının sadece karı kocanın vereceğini de eklemelisin. Hatta eşin de uyarsın.
Çok çocuk hasreti çekiyorlarsa söyle kendileri yapsın birer tane.

Dikkatini dağıt başka şeylerle oyalan. Stres yasak.

:) tamam canim

yahu önce bir kafanı rahatlat
görümce onu dedi kaynana duymasın ları geççç
hamilelikte psikoloji çok önemli
düşünme hiç bişi
bebeğine konstre ol:KK20::KK20::KK20:

6 aylık evliyken kayınvalidesinden senin çocuğun neden olmuyor bir doktor var ona götüreceğim seni o hemen anlıyor olup olmayacağını sözlerini duymuş bir kişi olarak sizi çok iyi anlıyorum. Sen niye beni doktora götürüyorsun biz kendimiz gidemiyor muyuz ki hem sorun bende değil de oğlundaysa o zaman ne yapmayı düşünüyorsun demiştim. Sters yapmayın sürekli hamile kalmayı düşünmeyin kafanızı rahatlatın. Aileden kimseye de söylemeyin bu sizin özeliniz zaten, sorduklarında da henüz erken düşünmüyoruz dersiniz, benim kayınvalide gibi ileri giderlerse cevabını verin ve takılmayın.

Ne bicim bi dünya ya sanki biz eslerimizle degilde hem es hem kayinvaldeylede evleniyoruz birseye burunlarini sokmasalar sasarim ahh kardesim benim kaynvalide eminim aynisini yaparlardi ama bizim olaylarimiz var hanimefediyle okadarina cesaret edemiyor cok sükür anca kibar kibar uyarabiliyor ona bile cesaret edinemedigi icin görümcem araya atliyor

Back
X