Belki sana öyle geliyordur canim 8 ay uzun bir süre yüzünü tam goremedik o yüzden saglikli yorum yapamyorm ama sadece burun ucunda gibi.Kızlar merhaba 8 ay önce ameliyat oldum ancak burnum hala çok şiş daha önce benim gibi bu problemi yaşayıp sonra düzelen var mı. Böyle suratımın ortasında patates gibi kalacak mı? Günden güne moralim iyice bozulmaya başladı. Resimde şuan ki halini görebilirsiniz.Eki Görüntüle 1251812
Evet çok yaglı ve kalın deriliyim. Doktorumda söyledi zaten sabırlı olmamı söyledi ama yanlarda da çok fazla var böyle kalacak diye korkuyorumcanım kalın derili misin doktorum ne demişti? yani kalın derililerde şişlikler daha geç iniyormuş
Evet çok uzun bir süre oldugu için endişeliyim yanaklara dogruda çok şiş burun kökü. Resimden kaynaklı anlaşılmıyo dediğin gibi koyabilirsem birtane daha ekleyeyim.Belki sana öyle geliyordur canim 8 ay uzun bir süre yüzünü tam goremedik o yüzden saglikli yorum yapamyorm ama sadece burun ucunda gibi.
Benimde şiş elmaciklar dudak üstü falanaa henüz 1 ay oldu . Peki koyablrsen bakarm :)Evet çok uzun bir süre oldugu için endişeliyim yanaklara dogruda çok şiş burun kökü. Resimden kaynaklı anlaşılmıyo dediğin gibi koyabilirsem birtane daha ekleyeyim.
Senin ki çok yeni bir aylıkken beim burnum koskocamandı yine biraz indi inşallah istediğin gibi süper bir burnun olur.Benimde şiş elmaciklar dudak üstü falanaa henüz 1 ay oldu . Peki koyablrsen bakarm :)
İnşallah inşallah evet sadece burun kenarlarında ilginç aslında doktorunla konuştunmuuu üzme kendini ama bi bakmssn hepsi gecer.Tam olarak bu şekilde burnum işte
Görüştüm canım geçeçek onlar diyo. Aslında bende doktoruma güveniyorum önceki hastalarını canlı gördüm çol dogsl ve yüzlerine çok yakışan burunlardı. Ama sabretmek çok zor. Aslında yandan herkes çok beğeniyo. Ve beni görenler ameliyat oldugumu anlamıyor ama herkes sen ne kadar güzwlleşmişsin diye tepkiler alıyorum. Ahh bide şişler geçse fotograflarda iğrenç çıkıyorum.İnşallah inşallah evet sadece burun kenarlarında ilginç aslında doktorunla konuştunmuuu üzme kendini ama bi bakmssn hepsi gecer.
Hic takmaaa o zaman yaa bencede bariz birsey yok zatenn herkeste degisklik Gösteriyo iyilesme süreci :) inşallah en kisa zamandaaa hicbirseyin kalmaz . Yorumlar güzelseee hersey yolundadir.Görüştüm canım geçeçek onlar diyo. Aslında bende doktoruma güveniyorum önceki hastalarını canlı gördüm çol dogsl ve yüzlerine çok yakışan burunlardı. Ama sabretmek çok zor. Aslında yandan herkes çok beğeniyo. Ve beni görenler ameliyat oldugumu anlamıyor ama herkes sen ne kadar güzwlleşmişsin diye tepkiler alıyorum. Ahh bide şişler geçse fotograflarda iğrenç çıkıyorum.
İnşallah canım çok sağolHic takmaaa o zaman yaa bencede bariz birsey yok zatenn herkeste degisklik Gösteriyo iyilesme süreci :) inşallah en kisa zamandaaa hicbirseyin kalmaz . Yorumlar güzelseee hersey yolundadir.
Bol bol su ve hareket etmek lazım ya şişlikler gecicek sende rahat ol bence :))İkinci ayım benim de ve yüzüm şiş sadece burnum değil. Doktoruma ulaşamıyorum işi parayı alana kadarmış çaresiz zamana bırakıcam
Canım daha çok erken 2 ay. Doktor konusunda ben istediğim zaman ulaşabiliyorum. Ameliyattaysa bile işi bitince kendisi de arıyo. Bide kontroller için çağırıyo yapıp bırakmıyo. Kontrolede mi çagırmadı canım. Ama üzülme dediğim gibi 2 a çok erken beni biraz korkuttular kalın derililerde ödem kalıcı oluyormuş diye telaşım o yüzden.İkinci ayım benim de ve yüzüm şiş sadece burnum değil. Doktoruma ulaşamıyorum işi parayı alana kadarmış çaresiz zamana bırakıcam
Canım daha çok erken 2 ay. Doktor konusunda ben istediğim zaman ulaşabiliyorum. Ameliyattaysa bile işi bitince kendisi de arıyo. Bide kontroller için çağırıyo yapıp bırakmıyo. Kontrolede mi çagırmadı canım. Ama üzülme dediğim gibi 2 a çok erken beni biraz korkuttular kalın derililerde ödem kalıcı oluyormuş diye telaşım o yüzden.
Serçe parmagımı gerçekten şaka gibi yaa. Ama o eşitsizlik şişten olabilir benim bir arkadaşımında öyleydi ama şişler inince düzeldi.Kontroller ok iki kez gittim. Üçüncü ayda gene gel dedi. Ya bir burun deliğim daha küçük dedim adam serça parmağını sok genişler dedi şaka gibi. Ve kontroller dışında asla ulaşamıyorum. Ki ben zırt pırt aramıyorum görüşmededir diye mesaj atıyorum ona / ulaşamazsam asistanına. Ama yok! Ayrıca kuzenim de ona ameliyat oldu kızı kontrole bile çağırmamış yeni öğrendim!
Serdar Öztürk doktorum.Yorumlamak icin bilgi sahibi olmak gerekiyor AMA 8 ay uzun bir sure geldi bana mumkunse doktorun kim ogrenebilirmiyim
Serçe parmagımı gerçekten şaka gibi yaa. Ama o eşitsizlik şişten olabilir benim bir arkadaşımında öyleydi ama şişler inince düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?