8. ayım ve burnum hala çok fazla şiş:-(

Canim 8 ay uzun bir sure degil mi? Kalin deriliyim demissin daha uzun vadede gecer insallah ama burun sirtindaki sislik benzeri seyler pek normal gelmedi bana. Doktorun gececek diyomus en iyisini o bilir, insallah gecer.

Canim 8 ay uzun bir sure degil mi? Kalin deriliyim demissin daha uzun vadede gecer insallah ama burun sirtindaki sislik benzeri seyler pek normal gelmedi bana. Doktorun gececek diyomus en iyisini o bilir, insallah gecer.
İnşallah canım ya çok uzun bir süre ve geçmezse diye benimde içim içimi yiyor ama nasıl geçecek bu hiç bilmiyorum.

Ya kızlar acaba bu şişler fotograflarda mı böyle fazla abartı çıkıyor annlamadım ki şuan bir elimde telefonumdaki fotograflar bütün arkadaşlarıma bir fotoya bir burnuma bakıyolar ve fotografta o kadar fazla şiş olmadıgını ve fotograftaki gibi biçimsiz olmadıgını söylüyorlar ki bu arkadaşlatım öyle moralimi bozmayayım diye yalan söylemezlwrde neyse odur. Aslında aynalarda da küçük görünüyor ama foto çekince kötü görünüyor.

Olabilir canim ışık acisindan golgelerden daha farkli duruyordur tabi

Umarım öyledir. Yoksa bu gidişle sanırım deliricem. Bakalım bir kaç ay daha geçsin ne olacak bakalım. Aslında arkadaşlarım içimi çok rahatlattı abarttıgımı söylüyorlar. Ne zor süreçmiş bu böyle ya. En iyisi takmamak sanırım.

8 ay böyle bi şişlik için uzun bir süre bence.Benim 1. ayın sonunda dışardan şişlik farkedilmeyecek kadar inmişti.Üstelik kalın derili olmasına rağmen.Doktorunuza danışmanız en doğrusu

Inanamiyoeum bariz sis benim alcidan ciktiginda bile boyle degildi sabirim kalin derili olmanin dezavantajlari bol bol odem atici yiyecek ve içecek tuket masajlarini ihmal etme sigara icme umarim en kisa surede iner bide baska bi drdan gorus almanida tavsiye ederim

Benim alçı çıktıgında çok daha fenaydı inanılmaz şişti. Sonra baya indi ama baharda yine şişti. Evet sigara da kullanıyordum. 2 aydır kullanmıyorum sanırım sigara içmem de etki etti. Bi de çok fazla tuz tüketiyorum. Tuz vücutta ödem oluşmasına neden oluyo ama burun içinde aynı etkiyi yapıyo mu onu bilemiyorum. Bende farklı bir doktora danışmak istiyorum ve iyi nir doktor arıyorum şuan.

ben de 3. ayın içindeyim ve sabahları uyandığımda kocaman bir burnum oluyor, ayrıca burun içlerinde de hala şişlik var

Kimde olduydun bu ameliyati canim ?

Serdar beye ameliyat olan ilk 2-3 ay aynada kendine bakmasınlar burun ödemler azalıp şişlikler geçince güzelleşmeye başlıyor benim ameliyat sonrası ilk 6 aydaki burnumla şimdiki burnum arasında çok fark var ilk aylarda burnunuzu ciddiye almayın burun deliklerinizde yamuklukluk yoksa önceden sorun yok şişliklerle ilgili falandır benim ameliyat öncesi burunun deliklerim orantısızdı şimdi daha orantısız burnum kalkınca belirginleşti burun deliklerim açıldı biraz.

Burun deliği çok küçük yapmış doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…