kan ver canım geç döllenme olabilir. Mevsimsel gecikmede olabilir ama 11 gün uzun biraz bi doktora görün istersen normal de böyle bir gecikme yaşamıyorsan yani adetin düzenli ise8 aylık bebeğim var 11 gündür adet olmadım 10. günde idrar testi yaptım negatif çıktı bu durumu yaşıyan varmı umarım hamile değilimdir
Kan vericem pazartesi ama çok korkuyorum hazır değilim sanırım sonuçlara dua edin insallah hamile değilimdir bebeğim çok küçükkan ver canım geç döllenme olabilir. Mevsimsel gecikmede olabilir ama 11 gün uzun biraz bi doktora görün istersen normal de böyle bir gecikme yaşamıyorsan yani adetin düzenli ise
Hakkında hayırlı olsun inşallahKan vericem pazartesi ama çok korkuyorum hazır değilim sanırım sonuçlara dua edin insallah hamile değilimdir bebeğim çok küçük
İnşallah8 aylık bebeğim var 11 gündür adet olmadım 10. günde idrar testi yaptım negatif çıktı bu durumu yaşıyan varmı umarım hamile değilimdir
İlknurMerhabalar hanımlar, biz eşimle bu ay korunmayı bıraktık doğal yollarla korunuyorduk zaten. Pembemsi lekeler sürekli olmaya başladı bir nevi kanamam oluyor yani sebebi ne olabilir?
Mutlaka doktora görün bence sürekli kanama olması normal değil gibiMerhabalar hanımlar, biz eşimle bu ay korunmayı bıraktık doğal yollarla korunuyorduk zaten. Pembemsi lekeler sürekli olmaya başladı bir nevi kanamam oluyor yani sebebi ne olabilir?
Evet canım erken oldum 4. ayım da hemen adet oldum8 aylık bebeğiniz var ise ve siz doğumdan sonra ortalama 4 5 ay sonra adet görmeye basladiysaniz eğer henüz adet düzeniniz doğum sonrası düzene oturmamistir. Bende de öyle olmuştu. Doğum sonrasi 5.ayda adet gördüm ve 3 4 ay adet düzensizdi. Sonra düzene girdi
O zaman doğum sonrası 4.adetiniz gecikmiş anladığım kadarıyla. Bence düzensizlik bundan kaynaklı olabilir. Ama her ihtimal söz konusu da olabilir. Kan testi ile içiniz rahat etsinEvet canım erken oldum 4. ayım da hemen adet oldum
Aynen öyle bakayım ne çıkacakMutlaka doktora görün bence sürekli kanama olması normal değil gibi
Kan verdinizmi sonuc ne çıktıKan vericem pazartesi ama çok korkuyorum hazır değilim sanırım sonuçlara dua edin insallah hamile değilimdir bebeğim çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?