8 aylık bebeğim var ve yeniden hamileyim ne yapacağım şimdi

Pinkharleyquinn

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.647
5.518
358
33
Başlıkta da belirttigim gibi geçen yaz 28 temmuz da Bebeğimi sezaryanla dünyaya getirdim ve suan 8 aylık Rabbim herkesin yavrularını bağışlasın fakat bugün evde yaptığım testte iki çizgi pozitif gördüm ben şimdi ne yapacağım ne yapmalıyım kızlar allak bullak oldum öyle saskinim ki aldırsam cesaret edemiyorum bu yavrum ne ise o da o kiyamiyorum aldırmasam bebeğim daha çok küçük esimin isi dolayisiyla ailemden uzakta bi şehirde tek basimayim kimsem yok nasıl üstesinden gelirim ne yapmalıyım üstelik suan çalışmiyorum bebeğim bi buçuk yaşına gelince çalismayı düşünüyordum şimdi bütün planlar sil baştan tek maaşla iki çocuğun sorumluğu nasıl olur kaldırabilir miyiz benim durumum da olanlar var mı Siz neler yaptınız fikirlerinize ihtiyacım var çok çaresizim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. ..

rizik korkusuyla aldirmayin kesinlikle.rabbim kolayligi gosterecektir.bir arkadasim da ayni durumdaydi.esi aldirmasi icin kac hafta baski yapti.arkadas dinen yapamayacagini soyledi.hergunleri kavgayla gecti.12. haftada kromozon bozulklugundan bebegin kalbi durmus.zaten nasip degilmis bu evlat onlara.ama senin o cana kiyma hakkin yok yeter ki rabbe guven dua et

Dktruna danış ben ıkı yıl ara olmadan yenı bır gebelıge ızın verılmıyr dıye bılyrum ben ama dgur dersede ne guzel ıkısı bı cırpıda buyur Allah buyuk rızkını verır

Rızkı veren Allah'tır belki de bu bebeğinizle birlikte işler yoluna girecek, hayırlı kapılarını açacak Allah size? Lütfen aldırma düşüncesini aklınızdan bile geçirmeyin Rabbim muhafaza ilk çocuğunuzla bile imtihan olabilir vicdan azabını ömür boyu çekebilirsiniz. Ardarda çocuk getiren tanıdıklarım var zorlukları olsada çocuklar birlikte büyüdükleri için hepsi 'iyiki böyle oldu' diyor. Allah hayırlı evlatlar eylesin ikisinide.

2 ci çocuk güzel olur bence rızık Allahın taktiri 1 çocuklada ne olacağınızın garantisi yok bence aldirmayin..

İlerde pişman olursunuz hayırlısı yine siz bilirsiniz

Artık ah vah tüh yerine durumu kabullenip iyileştirme yoluna bakın. Doktorunuza danışın eğer riskli olacaksa zaten o ne yapılması gerektiğini söyler. Bir bebek sadece annenin sağlığı tehlikeye giriyorsa aldırılıyor zaten. Rızk endişesiyle yorulurum endişesiyle aldırma yoluna gitmeyin bence. Evet iki katı yorulacaksınız kimseniz yoksa. Ama herşey Allah'tan. Hayırlı bir evlat olur inşallah. En önemlisi bundan sonrası için doktorunuzla doğum kontrol yöntemlerini konuşmayı unutmayın.

Yorum yazan tüm arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bugün doktordaydim beta bakıldı 28 çıktı henüz çok yeni kürtaj olmak istiyosan bu ayın sonunu bekliycez dedi o an canım çok yandı gerçekten küçük meleğimi içimde aldırmak için büyütmek çok acımasızca geldi doktorum düşün kararını ver dogurabilirsin de bi sakıncası olmaz dedi sanırım ben kararımi çoktan verdim ona asla kiyamiyacagim Rabbimin gonderdigi bi emanet bi hediye inşallah böylesi hakkımızda hayırlısı olur

Onlem almıyor muydunuz.
Hayır malesef tabiki korunma yöntemlerini biliyorum fakat hiç böyle olacağını düşünmemiştim çok basit bir şekilde gebe kaldım ve cok şaşırdım çok süpriz oldu çünkü ilk gebeliğim de çok istememize rağmen çok ugrastirmisti gelmek için bebegim

Canım rızkı veren Allahtır. Benim de kızım 1,5 yaşında bende bugün öğrendim bir bebeğimiz daha olacak inşaallah. Rabbim her zorluğa bir kolaylık yaratırmış. Ben hala uyku nedir bilmem, kızım geceleri defalarca uyanıyor, sabah 7 buçukta güne başlıyoruz. Biraz yıpranıyoruz ama gör bak 2.ler dünyaya gelince ne güzel arkadaş olacaklar.
Bu arada 2. bebeğime isteyerek hamile kaldım:)

Sevindim senin adina canim Allahim tamamina erdirsin benim oğlum da çok zor bi bebek yemek yemez aşırı iştahsız uyku düzenimiz çok kötü bi de ise basliycaktim ama bu bebeğim süpriz oldu bana çok saskinim hala Rabbim hayırlısı versin evlatlarimiza hayırli ömürler nasip etsin napim artık ikisi ikiz gibi buyuyecekler

Amin canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Öyle yada böyle büyüyorlar işte.

Kızlar sizlerle paylaşmak istedim dün ve bir önceki gün bikaç damla kanamam oldu ilk bebeğimde de bu tür sonuçlarla karşılaştığım için normaldir die düşündüm fakat yine de doktoruma gittim beta bakıldı ve sonuç 47 evet bi hafta geçmesine rağmen beta 28 den 47 ye yükselmiş doktor sagliksiz bir gebelik dedi kimyasal gebelikmis adı ilk başta kabullenemedigim bebeğime öyle çok canım yandı ki resmen Rabbimin bana verdigi bir ders gibi çok kötü hissettim kendimi ama demekki hayırlısı buymus hiçbir müdahale gerektirmeyecegini gebeliğin kendi kendine sonlanacagini söyledi suan gerçekten çok Üzgünüm

Canım hakkında hayırlısı olsun. Demek ki daha zamanı değilmiş. Üzme çok fazla kendimi yavruna sarıl sımsıkı

Canim benim de 7 aylik bir begim var dun test yaptim sonuc pozitif cikti..cok saskinimne yapacagimi bilmiyorum...sakin aldirma derim...Allah kismetini verir.rizkini verir..bence aldirirsan ilerde cok pisman olursun...bende sezeryanla dogum yaptim..ama hamileyim mutluluk heyecan uzuntu hepsi bir arada yaaiyorum ve bebegimi emzirmeye devam ediyorum...benim birde 8 yasinda kizim var..onun dersleri odevleri felan cok zorlaniyorum ki simdiden ama Allah herseyin sabrini veriyor...Allah a birak herzaman hayirlisini dile canim..

Hic oyle dusunme hayirlisi boyleymis de gec....olur yine insallah...demek ki kismet degilmis...yiyecek ekmegi yokmus canim..uzulme

Hic oyle dusunme hayirlisi boyleymis de gec....olur yine insallah...demek ki kismet degilmis...yiyecek ekmegi yokmus canim..uzulme
Allah razı olsun canım ister istemez çok üzüldüm gerçekten böyle olcagni tahmin etmemiştim Rabbim böylesini uygun gördüğüne göre hayırlı olan bu demekki Allahım evlatlarimizi bağışlasın onlara uzun ömür versin senin adına da sevindim canım inşallah hayirlisiyla alırsın kucağına ne güzel kalabalık aile olursunuz

Öncelikle geçmiş olsun her işte bir hayır vardır,artık kendinizi üzmeyin bir bebeğin doğacağı varsa her koşulda dünyaya gelir,sezeryandan 3 ay sonra bile hamile kalıp bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan insanları tanıyorum veya tam tersi normal doğum yapıp da ikinci gebeliğinde dünya kadar sorun yaşayanlar da var. Ne mutlu size bir evladınız var kötü bir rüyaymış gibi kafanızdan atmaya çalışın bebeğiniz daha çok küçük size ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…