8 aylık bebeğini kaybedip tekrar bebek isteyen arkadaşlarım..beraber hazırlanalım....

rocco11

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
114
36
18
Doğumuma bir ay bile yokken kaybettim bebeğimi.. Üstelik hicbir sebep yokken..sezeryan oldugilum icin 1sne yasakti artik zamn geldi ama hala kndimi hazir hissedemiyorum....

Doğumuma bir ay bile yokken kaybettim bebeğimi.. Üstelik hicbir sebep yokken..sezeryan oldugilum icin 1sne yasakti artik zamn geldi ama hala kndimi hazir hissedemiyorum....

başın sağolsun canım seninde.bende ağustos ayında 37+ 2 de kaybettim bebeğimi.Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bebeklerle kucaklarımı doldursun.insan yeni bir bebek çok istiyor ama bir yanı da korku ve endişeyle dolu malesef.benimde doğumum sezeryandı.bende yavaş yavaş istemeye başladım.inşallah isteklerimiz kabul olunur.sebep yokmuydu sende ya da bebekte.doğum sonrası herhangi bir araştırma yaptırdınm ı canım?

bende 26+6 haftalık bebeğimi kaybettim. normal doğum oldu şimdi o kadar çok istiyorum ki ama bir o kadarda çok korkuyorum:( Rabbim bize sağlıklı evlatlar versin..

35.haftada hibor 3500 rağmen kaybettim bebeğimi 5 aralıkta .hemen gebe kalamadığım için korunmuyorum iki aydır. gebede kalamadım ama.sezeryanla doğum yapıp 4 aysonra gebe kalan çok.

başın sağolsun canım sen.bende ağustos ayında 37+ 2 de kaybettim bebeğimi.Allahım inşallah hayırlı sağlıklı bebeklerle kucaklarımı doldursun.insan yeni bir bebek çok istiyor ama bir yanı da korku ve endişeyle dolu malesef.benimde doğumum sezeryandı.bende yavaş yavaş istemeye başladım.inşallah isteklerimiz kabul olunur.sebep yokmuydu sende ya da bebekte.doğum sonrası herhangi bir araştırma yaptırdınm ı canım?

Malesef arastirma yapamadm o anki aciyla hic bisi aklimiza gelmedi doktor da acemiydi biyere yonlndirmedi
Sadece bebege otopsi dediler onuda istemedk :((

35.haftada hibor 3500 rağmen kaybettim bebeğimi 5 aralıkta .hemen gebe kalamadığım için korunmuyorum iki aydır. gebede kalamadım ama.sezeryanla doğum yapıp 4 aysonra gebe kalan çok.

Cnm biraz beklemelisin ikinci gebeligin sorunlu gecmemesi icin en az bi sene bliyorum cok zor ama mecburuz bnim bi sene olmak uzere ama simdide ici mi bir korku kapladi hazir hissetmiyorum ..

bende 26+6 haftalık bebeğimi kaybettim. normal doğum oldu şimdi o kadar çok istiyorum ki ama bir o kadarda çok korkuyorum:( Rabbim bize sağlıklı evlatlar versin..

Amin cnm isallh hepimuzin istegi o rabbim doldursun kucaklarımızı

çok geçmiş olsun sizlere yani hepimize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm biraz beklemelisin ikinci gebeligin sorunlu gecmemesi icin en az bi sene bliyorum cok zor ama mecburuz bnim bi sene olmak uzere ama simdide ici mi bir korku kapladi hazir hissetmiyorum ..

doktorlarda kesin korunmalısın demiyorki.benle aynı zamanda bebeğini 39 .haftada kaybetmiş arkadaşım iki aylık hamile.dr sorun olur dememiş.drdan doktora değişiyo işte.bence 6 ay yeterli dikişler için çoğu doktorda aynı fikirde.benide tek tselli edicek şey yeni bi bebek başka çocuğum yok yaşım 31 rabbim verirse hiç beklemek istemiyom zor gebe kalıyom zaten.

doktorlarda kesin korunmalısın demiyorki.benle aynı zamanda bebeğini 39 .haftada kaybetmiş arkadaşım iki aylık hamile.dr sorun olur dememiş.drdan doktora değişiyo işte.bence 6 ay yeterli dikişler için çoğu doktorda aynı fikirde.benide tek tselli edicek şey yeni bi bebek başka çocuğum yok yaşım 31 rabbim verirse hiç beklemek istemiyom zor gebe kalıyom zatenzaten
Seni okadar iyi anlıyorum ki benim doktorum bama bisenedemisti en az ama dedign gbi doktora gore deisio ama doktorun bana dedigi o braz sans isiymis eger bebek dikislrin oraya yapisirsa sikinti oluyomus ama baska biyere yapisma ihtmali de var tabi...allah gnlumuze gore wersin en kisa zaman da ...

Back
X