Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız
Bağımız etkilenmesinden çok çekinmiştim, teşekkür ederim. Peki şuan sadece bana güveniyor benim kucağımda susuyor, annane/babanneye de güveiyorlar mı? Yada ona daha çok mu alışıyorlar?
Allah razı olsun, böyle şeyleri o kadar duymaya ihtiyacım vardı ki. Döner dönmez o uyuyana kadar başka hiçbir şey ile ilgilenmem zaten. Ben özlerim onu

annelik çok farklı gerçekten
Allah razı olsun. İçim ferahladı. Her şey çocuklarımız için. Evet karın doyurmak geçinmekse eşimin maaşıyla geçiniriz, ama bir tatil dışarıda güzel bir yemek yemek, ileride çocuğun şu bu kursuna gidebilmesi güzel bi eğitim bunların hiç biri tek maaş ile kolay karşılanacak şeyler değil.
Yani süt sağmayı artık başlayınca düşünürüm elbet bir yolu bulunur. Anneme anlatınca öğlenleri taksiye atlar bebeği getir götür yaparım ek gıdaya tam alışana kadar en azından karnı tam doyar dedi. Belki bunu yaparız biraz maliyetli olacak tabiki ama. Size sorsam acaba hangi süt sağma pompasını kullandınız? Eller serbest memnun kaldığınız var mı? Elimdeki model malesefki memeyi tam boşaltamıyor
Anladım, ben de geçmişe bakıyorum 3-4 aylıkken anneme bıraksaymışım keşke oldum. Hem bana bağımlı hem de o zamanlar 12ye kadar çalışacaktım iki süt içme uyumaya dönmüş olurdum. Büyür ek gıdaya başlar kolay olur dedim anneci oldu. Bugün annemle arabanın arkasında duruyor diye ağlamaktan katıldı, kucağıma almıyorım diye. Ben de araba kullanıyordum. İşe dönmek konusunda Tüm motivasyonum gitti. O kadar ağladı ki. Annem de iki gün ağlar özler seni sonra alışır diyor ama insanın böyle ağlamalı alışmaya yüreği elvermiyor