8 aylik evliyim ve..

Tartışmalara cevap vermediğin için mi eziksin dedi acaba ?
Eğer öyleyse o onun kendi ezikliğidir.
Bir daha tartışmanızda (ki inşallah bir daha tartışmazsınız ama ) sustuğun zaman, susuyorsam ezikliğimden değil de.

Ben de herhalde böyle yapardım diye düşünüyorum.
Eziksin demek nedir ya, bu kadar mı kapasitesiz kocanız?
Hakikaten tam bir öküzlük yapmış kendisi...

siz kavga etmek istemediğiniz için sususyorsunuz adam bunu cevap vermeiyor kabulleniyor olarka algılamıs. ona ezik olmafıgınızı gösterseydiniz iyi bir kavga ederek

beni tek kelime ile anlat deyince ezik diyen adamı çok mu aradınız merak ediyorum. görücü usulu filan mıydı yoksa amaan bi evleneyim de bunu da hallederiz deyip bazı huylarını görmezden mi geldiniz. cidden merak ediyorum.

dangalakça bir cevap vermiş. üzerinde düşünmeye değmez. onun eziklik olarak adlandırdığı şeyi çoğu çift beceremediği, sakin kalamadıkları için ilişkileri kopma noktasına geliyor. bunu idrak edememiş beyefendi.

Tartışmada susmayan bir tip olsaydınız bu defa da cazgır derdi eminim.

Yapım bu diyorsunuz ama size tavsiyem tartışma esnasında en azından kendinizini savunacak kadar sesiniz çıksın.

Eşinizin yaptığı tam bir dangalaklık ancak tartışma esnasında susmak, konu uzamasın diye çözüme ulaştırmadan alttan almak doğru değil.

Olması gereken sakince konuşup, derdini anlatıp gerekirse kendini savunmak. Diğer türlüsü ezik demeyeceğim de biraz pasif bir davranış biçimi bence de.

Eşinin sözüne hiddetle gitme!
madem tartışmayı sevmeyen bir insansın çizginin dışına çıkıp olmadığın bir insana dönüşme...
Kavgaya kavgayla cevap vermek seni üstün kılmaz. güzel ahlak ve edepten ödün vermeden sakinliğinlede ona karşılık verip utandırabilirsin.
Sana ezik demiş öyle olgun davran ki utansın,evliliğine kötülük tohumlarını ekme...
Daha çok yeni evlisin tartışılır. ama lütfen saygınızı öldürmeyin yoksa sevgininde sonu olur....

Bence bu durum karşısında aslında susmanı değil de ,hakkını savunmanı beklediğini düşündüm....Bunu eziklik olarak düşündürten senin tavırların çünkü.....

Yuh yaa. Öküzlükte master yapmış..

Ona ezik nasil olurmus gosterirdim.
Mumla aratirdim tartismada sakin kalan kadini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…