8 aylik evliyim ve..

Eziği ona gösterirdim tepkim bu olurdu

Bazı erkeklere iyilik yaramıyor ya..Sen onun eşisin ezik demek nasıl bir saygısızlıktır!!

yapabailxcek tek sey kavga basladiginda uste çikmak için herseyi denemek
haksizda olsan susma gorsun ezigi
kendini yakmis bunu demekle :)

Dogru soylememis ama sizinde sucunuz var boyle demesinde. Diger tartismalarda buna benzer sozler soylemistir sizde sakin karsilamissinizdir belki. Oda zaten ne desem ses etmez mantigiyla haraket etmis. Eger rahatsiz olduysaniz ona soyledigi an karsilik vere bilirdiniz. Malesef insanlar boyle ses etmetikce ustune geliyorlar. Ilk basdan tavrinizi koymaliydiniz yinede gec degil.

saygılı ve nazik olmayı eziklik olarak gördüğün icin sen de tam bir ayısın deseydin. bundan sonra da butun tartısmalarda cingene gibi davran cirkefles o zaman görsün ezik miymissin degil miymissin

Neden 1 kelimeyle seni tanimlamasini istiyosun? bazen farketmeden erkeklerin bam teline basiyo kadinlar. Tek kelimeye sigacak bir insan misin yani? Kocan mukemmelsin demeyecekse baska ne dese batacakti zaten sana. Ki problemli bi evlilikmis.

herkes soyle soylerdim boyle cevap verirdm yazmis aslinda siz tam benim dusuncemde yorum yapmissinz benim susmamdaki maksadi özetlemissiniz Allah razi olsn.

herkes soyle soylerdim boyle cevap verirdm yazmis aslinda siz tam benim dusuncemde yorum yapmissinz benim susmamdaki maksadi özetlemissiniz Allah razi olsn.
Ben seni anladım sende beni anlamışsın canısı..
Kötülüğü herkes yapar ama iyi olmak meziyettir, seni tebrik ediyorum ve mutluluğunda,evliliğinde daim olsun diliyorum..

Bende böyleyim kavgayı gürültüyü hiç sevmem. tartışma konusu olunca genelde kacindiririm kendimi. sessiz sakinliği severim. bos şeylere kafa takan biri değilim .. eğer büyük bir hatasını görürsem gözünün yaşınada bakmam.. hiç dusunmem arkamad a bakmam yakarım gemileri. Dostluklarimda böyledir ya hep ya hiç.. ilk zamanlar bu sessizliğim yüzünden eşimde beni ezmeye kalktı. Anladım ki arada tirnaklarimi gostermeliymisim. şimdi 6 seneyi bitirdik.. evlilik zamanla daha iyi oturuyor. daha iyi tanıyorsunuz birbirimizi. Daha uyum sagliyorsunuz. zamanla bu huyunun kıymetini anlayacaktır esin. sabret ve arada gücünü göster .. aslında kavgayı sevmediğin için fedakarlık yaptığını anlat ona ve eşini terbiyeye davet et. bizim evde asla argo kelime kullanılmaz böyle bir durumla karsilasirsan tavrını belli et, kavga etmedende tavrını gösterebilirsin..

Tartisirken esim sussa yani konu sahibi gibi davransa ben de ezik derdim.Niye susuyorsun ki konusup tartisip tatliya baglamak varken

Simdi susmak var susmak var
Bir simdi susayim sonra nasılsa odetirim sususu var bi de aman alttan alayım onun dediği olsun huzurumuz bozulmasin susuşu var. Hangisi sayet 2.ise adam haklı ama niye soylemis rahat mi batiyor anlamadim neyse bundan sonra o düşünsün

Ne nimete kondugunun farkinda degil kocan. Yahu ne anliyorlar insanin keyfini kacirmaktan, onu kirmaktan?

iyyyy sinir oluyorum su erkeklerin patavatsizligina ya. senin.gibi barbar olacagma ezik olim daha iyi diyeydin.
valla en guzeli hakkini savunmak ya susuncada ezik diyo adamlar.istiyolarki bi guzel pataklayalim dilimizle. o zaman ezik olmayiz iste.gerci boyle oluncada kari dedigin susar bagirmaz diyolar.erkek milleti = isine geleni dusunen varlik

Susmam ezikligim degil benim olgunlugum sen bunu anlayamicak kadar cocuksun deseydin kalirdi öylece.

Tartışmalarda ne kadar susarsanız o kadar tepenize çıkarırsınız. Ve yıllar sonra patlama noktanıza geldiğinizde ne yaparsanız yapın o adamı sindiremezsiniz. Çünkü böyle alıştırıyorsunuz. Susmayın gerekirse sabaha kadar tartışın, günler sürsün önemli değil. Kendinizi savunun. O 'ezik' lafını da geri almasını sağlayın. Birbirinize karşı kurduğunuz cümlelere dikkat edin. Saygı ve nezaket bittiği zaman birçok şey de tükeniyor insanda.

Herkesin tepkisi kendine ve içinde olduğu duruma karşısındaki insana ve hislerine özel olarak gelişir burdan fikir alarak kendi özel hayatını ölçüp tartman zor bence ama şahsen böyle bir durum içinde olsaydım o an eziklik değil sakinliğimin sebebini açıklar verdiği cevabın beni ne kadar kırdığını da eklerdin be söylediklerinden pişman olmasını beni anlamasını beklerdim o zamana kadar da sıcak davranamazdım canım sıkılsa oturur başka şeylerle ilgilenirdim kendimi tvyşe kitapla vs oyalardım yine de onunla ilgilenmezdim

Vay anasini ya sen evliligine bi zarar gelmesin kavga uzamasin dusuncesiyle sus adam sana ezik desin. Degmez anam bunlara bende senin gibiydim simdi agzima geleni söylüyorum bunlar ondan anliyor çünkü

Ay ne kadar ayıp. "Kavga çıkmasın diye alttan alışımı eziklik olarak gördüğün için teşekkürler" deseydiniz keşke. Bir daha öyle alttan almayın, haksız olduğunda söyleyin laflarınızı. O makbul demek eşinize.

O kadar yazi yazdilar sadece buna cevap verdiniz. benim merak ettigim adam size ezik dediginde siz ne cevap verdiniz ve nasil bir tavir aldiniz kendi cizginizde. ictenlikle cevap bekliyorum tesekkurler..

O kadar yazi yazdilar sadece buna cevap verdiniz. benim merak ettigim adam size ezik dediginde siz ne cevap verdiniz ve nasil bir tavir aldiniz kendi cizginizde. ictenlikle cevap bekliyorum tesekkurler..
ona tartismanin buyumemesi icin sustugumu soyledm istesem herseye verecek cevabim oldugunu soyledm ve biraz alindigimi belli ettim sonrada ben oyle demek istemedm diyip kivirip gonlumu almaya calisti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…