- 16 Aralık 2014
- 52
- 17
- 88
- 33
- Konu Sahibi Tugbacicekdagi
-
Suan 3 haftalıgım ilk gebeligim ve haziran 22 de dügün o haftalık olayları hesaplamayı bilmiyorum maalesefKaç haftalık olacaksınız?
Benim şu an 32 haftalık rahat seyahat edebiliyorum. Muayenelerim için 3 saatlik yol ile normalde yaşadığım şehire gidiyorum sorun olmuyor.
Ancak Ankara İzmir arası daha mesafeli. Uçakla değildir diye düşünüyorum. Araçla konforlu bir yolculuk planlamalısınız. Araç rahatlığı, en 2 yeterli süreli mola gibi.
Haklısınız da işte cok huzursuzum ya kardesimin dügünü olmasa onemsemicem deO zaman geldiginde doktorunuza danisirsiniz. Biz ne desek dogru olmaz. Her hamilelik farkli.
3 haftalık olduğunuzu nasıl biliyorsunuz?Suan 3 haftalıgım ilk gebeligim ve haziran 22 de dügün o haftalık olayları hesaplamayı bilmiyorum maalesefankara izmir arabamızla 8 saat normalde de hemen hemen her ay gidiyoruz ailelerimiz orda esim Ankara’da memur ucakla 1 saat ama ucaga alırlarmı o zaman onuda bilmiyorum
Suan 3 haftalıgım ilk gebeligim ve haziran 22 de dügün o haftalık olayları hesaplamayı bilmiyorum maalesefankara izmir arabamızla 8 saat normalde de hemen hemen her ay gidiyoruz ailelerimiz orda esim Ankara’da memur ucakla 1 saat ama ucaga alırlarmı o zaman onuda bilmiyorum
36 haftalik hamile iken eskisehirden afyona sucuk ekmek yemege gitmistim. Sorun yasamadim. Ama bu dr a danisip verilecek bir karar.her gebe kendine ozel cunku.
Kanda cıktı doktor söyledi 3 haftalık diye. Cok yeni dedi 1 kasımda esimle beraber oldum sonrasında izmire gittim ve asırı karın agrılarım basladı geçen hafta döndüm işte3 haftalık olduğunuzu nasıl biliyorsunuz?
Normalde 3 haftalık gebeliği bilmeniz çok zor. Olmanız gereken adet tarihinden 1 hafta önce öğrenmeniz lazım ki 3 haftalık olsun.
Ama olmanız gereken adet tarihinin üzerinden 3 hafta geçirdiyseniz yaklaşık 7 haftalık hamilesiniz demektir.
Şimdiden düğünü düşünmek için çok erken. Daha öncesinde yatarak geçirmeniz gerekebilir ya da doğum yapmış olabilirsiniz. Tabii inşallah her şey yolunda gider ama şimdiden bilmek imkansız
Gecikme vesaire olmadan akliniza esip test mi yaptiniz, nasil ögrendiniz ki 3 haftalik gebeligi?
Son adet tarihiniz neydi, biz hesaplayalim dilerseniz. Bana öyle geliyor ki siz baya baya duğun tarihinde doguruyor olacaksiniz. Kanda cıktı doktor soyledi
Ve asırı agrılarım oldu sağ kısmımda hatta apandisitim ptladı sanmıstım hatta vücudum resmen eror verdi bir hafta ve dedim var bir sey bende test yaptım asırı silik cıktı erkende biraz daha belli ve doktora gittim sonradaGecikme vesaire olmadan akliniza esip test mi yaptiniz, nasil ögrendiniz ki 3 haftalik gebeligi?
Son adet tarihiniz neydi, biz hesaplayalim dilerseniz. Bana öyle geliyor ki siz baya baya duğun tarihinde doguruyor olacaksiniz.
Ve asırı agrılarım oldu sağ kısmımda hatta apandisitim ptladı sanmıstım hatta vücudum resmen eror verdi bir hafta ve dedim var bir sey bende test yaptım asırı silik cıktı erkende biraz daha belli ve doktora gittim sonrada
Evet 3 haftalık cok cok yeni dedi en son 20 ekim de adet oldum (ilk günüydü) size kan sonucumuda atım testlerimide atım isterseniz ama 1 kasımda ilişkim oldu bir dahada uzun süre olmadı adetimden sonra ayrı sehirlerdeydik esimle3 haftalik oldugunu da doktor mu söyledi peki?
Bence bu hesap yanlis.
Vucut bir hafta error veremez cunku 3 haftalik gebelikte aslinda hamile kalma tarihiniz zaten 1 hafta öncesi oluyor.
Neyse hayirlisi olsun.
E
Evet 3 haftalık cok cok yeni dedi en son 20 ekim de adet oldum (ilk günüydü) size kan sonucumuda atım testlerimide atım isterseniz ama 1 kasımda ilişkim oldu bir dahada uzun süre olmadı adetimden sonra ayrı sehirlerdeydik esimle
Herkesin vücudu farklı etrafımdakiler adete kadar hiç anlamamıs bile hamile olduğunu bir arkadasım 7 haftalıktı o xaman anladı hatta cünkü adetleri düzensizdi ve cocugum olmaz diye düşünüyordu uzun süredir olmadığı için(rahatsızlıgı vardı) bende beklemiyordum hiç ekimde cocuk yapmaya basladık bu kadar kısa sürede olmaz dedim o yüzden hep üsüttüm dedim geçtim hava değişimi dedim falan ama en son dayanamayıp 15 kasımda test yaptım aksam hatta cook silik bir cizgi vardı onemsemedim sabah 16 kasımda yaptım gene silik cıktı erken test yaptım o daha iyi cıktı ve doktora gittim hemen kanda da cıktı sonra
İnşallah sorun olmaz bende hiç böyle denk gelebilecegii aklıma gelmedi hesap yapmamıstımBenim 28. Haftadan sonra kalça ağrılarım başladı. Gittikçe de arttı. Oturduğum pozisyonu uzun süre koruyamıyorum. Sürekli değiştirme ihtiyacı duyuyorum. Ben gidemezdim. Uçağa da almıyorlar galiba tam bilmiyorum o kısmı. O zaman karar verirsiniz duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?