Ailem tabiki arkamda ama şu var şimdiye kadar annem hep karşı taraftaydı.. Yani aslında o bu şekilde onu savunup geçer, işte çocuk olunca geçer vs demeseydi bu kadar ilerlemezdi bile.. Korunman gerekiyordu, şu an ztn çok pişmanım ama bi yandan da çocuk istediğim ve yaşımın geçiyor olduğunu düşünerek hamile kaldım.. Bilmiyorum açıkçası bazı şeyleri ben bile açıklayamıyorum.. Kader.. Ve dengesiz olduğunu biliyodum ama hakkaten böyle ciddi bişey olduğunu tesadüf yeni öğrendim..Her gece dua ediyorum beni çabucak kurtarsın diye.. Şurada köpek ağlasa yardım ederiz dimi ama adamda malesef vicdan yok!!
Zaten yarın bir avukata gidiyorum, danışıp nasıl bir yol izlemem gerektiği ile ilgili soracam ona da.. Derse ki taşınıp ailene git diye o şekilde ilerleyeceğim.. Bir gün daha sabır!! Burdan şunu anlıyorum; yalnız değilmişim.. Benim gibi bi çok şey yaşayan insanlar var, ancak arada çocuk olması daha zor tabi.. Allah yardımcım olsun..
Ay kendi yasadiklarim aklima geldi ya, bi kezde itmisti beni, yere dustum, uzerimdeki giysiden tutup ittigi icin boynumu kesmisti, 10 yildir birlikteyz, evlendikten sonra bi ay icinde olmustu bu, 2 ay once falanda tartstik tokat atti bana,
Onun haricinde hersey guzelde bunlari yasamak insanin agirina gidiyr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bunları bilmiyordumm tatlım...
konu sahibine üzüldüm derken seni gördüm kuzucum..
bir daha sana birşey yapmaya kalkarsa sakın sessiz kalmaa
Cnm okuyunca oyle aklima geldi yasadigim , sagol destegin icin,
Sessiz kalmiyrmda, duzeliyor bi sekilde, zaten aramizda sorun yok, hersey iyi ama bunlari tartsma zamanlarinda yasamak cok agir, olmamasi lazim, oda uzuluyr sonra ama olduktan sonra geri donusu yok,
Gullik gulistanlik evlilik yok iste, herkesin yasadigi kotu gunleri vardir mutlaka, banada bunlari yasamak dustu, kadinlar toplumumuzda boyle seylere okadarcok maruz kaliyor ki... Ne aciii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?