Canım git al gel bebişini sağlıka tutunsun sana inşallahSabah 9.30da transferim olacak Allahın izniyle. Normalde bugün olacaktı, 3. Gün embriyosuyfu bu sabah çözüldü şükür stabil durumu inşallah sabaha kadarda normal devam eder4.güne getirip transfer etmeyi uygun gördü doktorum. Nasıl heyecanlıyım nasıl endişeliyim anlatamam. Var mı yarın başka transfer olacak olan beraber bekleyelim :)
Benim de bugün 13.00te taze transfer olacak, 5.gün embriyosuSabah 9.30da transferim olacak Allahın izniyle. Normalde bugün olacaktı, 3. Gün embriyosuyfu bu sabah çözüldü şükür stabil durumu inşallah sabaha kadarda normal devam eder4.güne getirip transfer etmeyi uygun gördü doktorum. Nasıl heyecanlıyım nasıl endişeliyim anlatamam. Var mı yarın başka transfer olacak olan beraber bekleyelim :)
örgü ördüm dua ettim derken uyumuşum sabah oldu şuan yoldayım :)Canım git al gel bebişini sağlıka tutunsun sana inşallahHeyecanlı olmakta çok haklısın valla nefes egzersizi yap
Hadi inşallahBenim de bugün 13.00te taze transfer olacak, 5.gün embriyosuilk denememiz olacak bakalım inşallah sağlıkla tutunur ikimizinki de
Selamlarrr transfer oldunuz mu nasıl geçtiiiiiörgü ördüm dua ettim derken uyumuşum sabah oldu şuan yoldayım :)
Çok güzel geçti idrar sıkışıklığı konusunda biraz sorun yaşadım süreç uzadı vs gerildim ama ponçiğimi aldım şuan eve gidiyorumSelamlarrr transfer oldunuz mu nasıl geçtiiiii
Gözün aydın insallahhhh güzel haberlerini de bekliyorumÇok güzel geçti idrar sıkışıklığı konusunda biraz sorun yaşadım süreç uzadı vs gerildim ama ponçiğimi aldım şuan eve gidiyorum
İnşallahGözün aydın insallahhhh güzel haberlerini de bekliyorumilaçların nasıl neler verdi doktorun
sen ne yaptın arkadaşım bebişini alıp geldin miBenim de bugün 13.00te taze transfer olacak, 5.gün embriyosuilk denememiz olacak bakalım inşallah sağlıkla tutunur ikimizinki de
sen ne yaptın arkadaşım bebişini alıp geldin mi
Ben şuan çalışmıyorum ama çalışmaya devam ediyor olsaydım rapor alırdım. eğer ayakta çok kaldığın stresli bir işin varsa yada ağır kaldırman an meselesi olan bir meslek grubundaysan hiç düşünme rapor al rahat bir işin varsa devam etmek süreci rahatlatabilir kafanı dağıttığı içinKızlar sizce sonuç zamanına kadar ne yapmalı çalışan var mı aranızda? Ben ilk 3 gün rapor aldım ama pazartesi tekrar 5 günlük rapor mu alsam yoksa işe dönüp günlük hayata devam mı etsem bilemiyorum
Ben şuan çalışmıyorum ama çalışmaya devam ediyor olsaydım rapor alırdım. eğer ayakta çok kaldığın stresli bir işin varsa yada ağır kaldırman an meselesi olan bir meslek grubundaysan hiç düşünme rapor al rahat bir işin varsa devam etmek süreci rahatlatabilir kafanı dağıttığı için
1 hafta taksiyle gidip gelmek iyi olabilir sanırım :)Ya rehber öğretmenim aslında orda da çoğunlukla oturuyorum hiç ağır değiltek olay toplu taşımayla gidip geldiğim için ondan korkuyorum
1 hafta taksiyle gidip gelmek iyi olabilir sanırım :)
Yatıyorum arada kalkıp gezinip geri yatıyorum sigarasızlık zorluyor kendimi uykuya veriyorum.. dün akşam baya lekenmem oldu ped doldu nerdeyse ama geçti bugün sorun yok canım faydalı hiçbirşey istemiyor hep kahve abur cubur istiyor tatlı istiyor ama tutuyorum kendimi şimdilik kramp yada sızlama gibi alt karnımda tuhaf bir his var sanırım progestan yan etkisi oda.. şöyle bir 3 4 gün sonrasına ışınlansam rahatlayacağım :)çok mantıklıheyecandan düzgün de düşünemedim herhalde shshd senin nasıl gidiyor daha çok yeni ama :)
Canım sigarayı kaç gün önceden bıraktın ya ben bırakamıyorum hala.. Muhtemelen 10 gün içinde transfer olcam cok vicdan azabı yapıyor banaYatıyorum arada kalkıp gezinip geri yatıyorum sigarasızlık zorluyor kendimi uykuya veriyorum.. dün akşam baya lekenmem oldu ped doldu nerdeyse ama geçti bugün sorun yok canım faydalı hiçbirşey istemiyor hep kahve abur cubur istiyor tatlı istiyor ama tutuyorum kendimi şimdilik kramp yada sızlama gibi alt karnımda tuhaf bir his var sanırım progestan yan etkisi oda.. şöyle bir 3 4 gün sonrasına ışınlansam rahatlayacağım :)
Benimde yarın 5. Gün embriyosu taze transfer ikinci denemem ilki dondurulmuştu ama kimyasal sonuçlandıBenim de bugün 13.00te taze transfer olacak, 5.gün embriyosuilk denememiz olacak bakalım inşallah sağlıkla tutunur ikimizinki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?