• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Ekim transfer

Canım sigarayı kaç gün önceden bıraktın ya ben bırakamıyorum hala.. Muhtemelen 10 gün içinde transfer olcam cok vicdan azabı yapıyor bana
Son güne kadar içtim canım bırakamadım en son Salı içtim dün içmedim bugünde 1 tane içtim az önce hem çok stres yaptı hem WC çıkamadım bünye alışmış öyle çıkabildim yarıdan biraz fazla içtim attım ne yapayım 18 senedir günde en az 1 paket içmişim opuda azalttım bırakırım diyordum opu geçti daha çok dadandım günde 1 2 kalsam yeter 😌

Ben de hep tatlıya sardım ama regl öncesi dönemde normalde de böyle oluyor zaten 😂 kramp gibi şeyler bende de var adet sancısına çok benzer ama daha hafifi tabiki bakalım inşallah günler hızlıca geçer ve pozitif görürüz ya
Ağzın bal yesin hepimiz hemencecik görelim 💐❤️😁

Çok sevindim öyle olmasına, bana da rahim uygun değilse yalvarsan bile transfer etmez demişlerdi öyle rahatlamıştım😂😂

Çok sevindim öyle olmasına, bana da rahim uygun değilse yalvarsan bile transfer etmez demişlerdi öyle rahatlamıştım😂😂
Evet sabah beni çağırdı umarım uygundur rahmim yoksa iptal olacak eğer uygunsa öğleden sonra transfer inşallah bol pozitifli bir ay olur bizim için 😂💕

Evet sabah beni çağırdı umarım uygundur rahmim yoksa iptal olacak eğer uygunsa öğleden sonra transfer inşallah bol pozitifli bir ay olur bizim için 😂💕
Umarım uygundur da kavuşursunuz hemen ☺️ 12 gün sonra da pozitifi görüp hamile kalmaya çalışma aşamasını bi tamamlayalım artık 😂

Maalesef doktorum dondurma kararı aldı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Üzülseniz de çok normal ama kendinizi yıpratmayın, transfer olup sonrasında negatif görmek çok daha yıkıcı olurdu. Ben doktoruma tamamen teslim olmuştum donduralım dese de üzülmeyecektim çünkü garantiye almaya çalışıyorlar. Bi sonraki ay daha sıkı tutunmaya hazırlanıyor demek ki böyle düşünün :)

Üzülseniz de çok normal ama kendinizi yıpratmayın, transfer olup sonrasında negatif görmek çok daha yıkıcı olurdu. Ben doktoruma tamamen teslim olmuştum donduralım dese de üzülmeyecektim çünkü garantiye almaya çalışıyorlar. Bi sonraki ay daha sıkı tutunmaya hazırlanıyor demek ki böyle düşünün :)
Evet zaten beni 2. Gün Opudan sonra çağırdığında ben çok kötüydüm yüryemiyordum bile ağrıdan hafif Ohss geçirdim büyük ihtimal doktorum hala yumurtalıkların şiş dedi sabah yani tutsa bile sonra sana zarar verir bebekte baskı yaptığında dedi hayırlısı olsun inşallah siz pozitifi alırsınız

Evet zaten beni 2. Gün Opudan sonra çağırdığında ben çok kötüydüm yüryemiyordum bile ağrıdan hafif Ohss geçirdim büyük ihtimal doktorum hala yumurtalıkların şiş dedi sabah yani tutsa bile sonra sana zarar verir bebekte baskı yaptığında dedi hayırlısı olsun inşallah siz pozitifi alırsınız
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah 💖

Sabah 9.30da transferim olacak Allahın izniyle. Normalde bugün olacaktı, 3. Gün embriyosuyfu bu sabah çözüldü şükür stabil durumu inşallah sabaha kadarda normal devam eder🙏 4.güne getirip transfer etmeyi uygun gördü doktorum. Nasıl heyecanlıyım nasıl endişeliyim anlatamam. Var mı yarın başka transfer olacak olan beraber bekleyelim :)
Sizi takip ediyorum bir ay sonra benimde 3. Gün transferi olacak. Allah sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bi tane 3. Gün dahi olsa dondurup çözdürme de sıkıntı yoksa olabilir diye düşünüyorum♥️🙏 embriyologum 2. Gün embriyosu bile tutuyor hiç belli olmaz dedi belirtileriniz var mı bu arada ve test günü ne zaman

Sizi takip ediyorum bir ay sonra benimde 3. Gün transferi olacak. Allah sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bi tane 3. Gün dahi olsa dondurup çözdürme de sıkıntı yoksa olabilir diye düşünüyorum♥️🙏 embriyologum 2. Gün embriyosu bile tutuyor hiç belli olmaz dedi belirtileriniz var mı bu arada ve test günü ne zaman
Amin hepimize pozitifler göstersin Rabbim çözüldü 4. Güne geldi 4. Gün embriyosu olarak transfer edildi şuan transferin 55. Saatindeyim bugün birkaç kez pıt pıt karnımda bir his ve batma hissettim inşallah tutunmaya çalışıyordur ilaç etkisi de olabilir tabi tahlil 20 Ekim ama ben 13 Ekim gibi teste başlarım diye düşünüyorum. Babam rahatsız ben bakıyorum 2 saat önce bir heyecan gerginlik yaşadım ağladım üzüldüm elim ayağım boşandı o kendini toparladı ama ben oturdum üst üste 3 tane sigara içtim inşallah kötü etkilemez 🙏

Amin hepimize pozitifler göstersin Rabbim çözüldü 4. Güne geldi 4. Gün embriyosu olarak transfer edildi şuan transferin 55. Saatindeyim bugün birkaç kez pıt pıt karnımda bir his ve batma hissettim inşallah tutunmaya çalışıyordur ilaç etkisi de olabilir tabi tahlil 20 Ekim ama ben 13 Ekim gibi teste başlarım diye düşünüyorum. Babam rahatsız ben bakıyorum 2 saat önce bir heyecan gerginlik yaşadım ağladım üzüldüm elim ayağım boşandı o kendini toparladı ama ben oturdum üst üste 3 tane sigara içtim inşallah kötü etkilemez 🙏
Lütfen sigarayı içmeyin. Belki etkilemez bilmiyorum ama siz yine de önlem alın. İnşallah Allahın izniyle sizinle olsun, darısı da bana olsun lütfen bana da yazın gün gün sizi takip edeyim🙏🥰

Back
X