8.gün değerim 104 çıktı....hamilemiyim inanamıyorum.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar 8.gün beta hcg değerim 104 çıktı.........sizce nasıl......................

canım 8.gün değerin gayet güzel..tebrik ediyorum..sonunda tüm endişe ve sıkıntılarının mutlu haberini almış oldun..12.gün de tekrar yaptığında 500- 600 lerde bi değer olacaktır..Bu da gayet iyi...tekrar tebrik ediyorum..

arkadaşlar 8.gün beta hcg değerim 104 çıktı.........sizce nasıl......................

nasıl bizce nasıl süperrrrrr hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı olmayan bizlerin başınaaaaaaaa aaaammmmmiiiiinnnnn:teytey::teytey::teytey:

:lepi:Canım tebrikler çok güzel bir değer sanırım çoğul olucak hayırlısı allah gönlüne göre versin sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

selma 83 hadi hayırlısıyla kucağinada al inş. dok söyledinmi ne dedi yazarsan sevinirim

hayırlı olsun canım.benimde yarın 7. gün bendemi yaptırsam ne:)

selma canım cok tebrik ederim benim de 8. günüm yalnız idrardan baktım ben hastaneye gidemedim sonuç negatif.senin idrarda da cıktı mı cevap yaz lütfen deliricem
kanda belli oluyosa idrarda da olması gerkir mi al bi idrar testi yap benim için cıkıcak mı lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn

cevap yazın kızlar lütfen kafayı sıyırcam idarda negatif 8. gün kanda da mı öle cıkar bugün nasıl sabah olucak
yardım edddiiiiiiiiiin

tebrik ederimmm. Allah tamamına erdirsin. .gün için güzel bir değer. çoğul gebelik seni bekliyor sanırım.:teytey:

Canım sıkma canını idrarda çıkmayabiliyor kanı bile 12.günün beklenmesi tavsiye ediliyor bende 9.gün kan testi yaptırmaya gitmiştim yapmamışlardı geç tutunma olabilir diye sanırım biliyorum beklemek çok zor fakat az kalmış umarım güzel sonuçlar alırız

zuhal canım canını sıkma.idrar testinde 7.günde benim silik bir çizgi çıkmıştı..ama çoğu kişinin çıkmayabiliyormuş.kanda bile geç çıkabilyormuş.dediğiniz gibi arkadaşlar belki çoğul olduğunda erken çıkıyomuş idrar testindede...zuhal canım yarın hemen kan testi yaptır....değer düşük bile olsa anlaşılır olup olmadığı...

selmacım değerin süper çoğul olabilir 8. gün nasıl yaptılar testi genelde yapmıyorlar allah tamamına erdirsin canım kalbim seninle:1hug:

ayyyyyyy çok sevindim. Bak gördünmü?? boşu boşuna endişe ettin. Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla sıhatle Allah kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaahhhhhhh..... Darısı isteyen herkesin başına. İkizmi geliyor ne??? yada üçüz bilemiyorum. Allah hayırlısını nasip etsin canım benim. Çok dikkat et kendine. Yolculuk esas şimdi başlıyor. Hadi hayırlısı.

hayırlı olsun canım.benimde yarın 7. gün bendemi yaptırsam ne:)

kız benimde yarın 7. günüm aynı gün oldu transferlerimiz galiba inşallah güzel haberi berrabar alıcaZ SELMA83 tebrih ederim canım çok sevindim inşallah kucağınada alırsın a.s.

selma çok tebrik ederim.allah tamamını erdirsin.sanırım çoğul gebelik.bu kadar erken bir tarihte bu değer çıkmış.bebekler geliyor desene.inan çok sevindim.kendine dikkat et.

hepiniz çok saolun arkadaşlar...allah hepinize nasip etsinn...ama hala inanamıyorum hamile olduğuma...çok değişik bir duyguymuş gerçekten....kimyasal gebelik falan nasıl oluyooo.....bu değerle olabilirmi....sizce.....

canım kimyasal gebeliği yaşadığım için yorum yapıyorum.10.gün hafif lekelenmem oldu.13.güne kadar devam etti kan testinde değer 278 çıktı dr.gebelik oluştuğunu fakat değerin 2 gün sonra ikiye katlanması gerektiğini söyledi.kanamam iğneyle kesildi.2 gün sonra gittiğimde 34 e düşmüştü.tedaviye son verdik.dr.kimyasal gebelik oluştuğunu söyledi.allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin.senin adına çok sevindim.hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…