arkadaşlar adetim 8 hatta 9 gün geçti evde test yapıyorum 2 kez yaptım birisi bu sabah negatif sizce hamile olabilir miyim veya neden kaynaklanıyor olabilir lütfen okuyanlar bana cevap verin çok korkuyorum üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum
arkadaşlar adetim 8 hatta 9 gün geçti evde test yapıyorum 2 kez yaptım birisi bu sabah negatif sizce hamile olabilir miyim veya neden kaynaklanıyor olabilir lütfen okuyanlar bana cevap verin çok korkuyorum üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum
ben de 8. günde evde test yaptım negatif çıktı 13. günde yaptım o bölüm tüm renkli çıktı anlamsız o bölüm tüm boyalıydı 16.gün yaptım pozitif çıktı laboratuara gittim ordada idrar testi yapılar pozitif çıktı şimdi hamileyim
canım kan testi yaptırcakmısın yaptırırsan haber ver banada ben cok yogunum ancak gelmezse pazartesi yaptırcam artık.yada doktora gidicem.
canım kan sonucum bir saat sonra çıkıyor umarım hayırlı haberler alırım sana bildiririm MEVLAM sanada en kısa sürede nasip eder inşal
cnm ne oldu test sonucun merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?