8 Gün Geçti Ama Test Hala Negatif

ay ben özel mesaj atamadım cnm ama tabiki haber ederim yarın açıkcası benim pek ümidim yok

benimde günüm geçti 7 gün bakalım hamişmiyim test aldım şimdi yapcam ay çok heycanlıyım ya deilsem (((((888888

offfffffffffffffffffff müşteri var vermiyo benimki aldıgı testi yapınca söylicem kızlar aama bende hafif bi sancı var adet mi olucam acabe ((

cıks hamiş delmişsim eger pazartesi gününe kadar olmassam kan testi yaptırıcam

arkadaslar benımde 14 gun gectı kan testi negatif cıktı cok az akıntı gıbı leke geldı.Yani hamile degılsem bari adet olsam en azından adetım duzenlı olsa o da yeter

Inşallah Hamişsindir Canim..
Isteyen Herkese Nasip Etsin Bir Melek Güzel Rabbim...
Bende Bekliyorum Hakkimizda Hayirlisi Olsun ...

canim ne oldu hala mi negatif dr a gittin mi ordamisin kiz merak ettim insallah hamilesindir...

arkadaşlar içimdeki ses diyor ki bıdaha test yaptır dıyo sızce yaptırayım mı ama zaten 10 gunu gecmıstı benım kan testi yaptırdıgımda of bide kendım de evde yapmıyorum klnıge gıttım orda yaptırdım bol bol ot suları ııcıyom dun az bısey akıntı gıbı geldı ondan sonra tık yok offffffff

kızlar ben hala bekliyorum olamadım gitti hayır bebek yok bari hasta olsam düzenim bozuldu

oyyyyyyyyyy psikolojim bozuldu ya madem hamiş delim nie adet olmuyom oy bide bu dert çıktı başıma

kızlar bugün doktordam geldim bende 13.gün boyunca adet olmayan biri olarak doktora gitmenizi tavsiye ederim yumurtalıklarımı adet döneminde atamadığım için kits oluşmuş ondanmış adet olmamam.

[COLOR="RoyalBlue"]arkadaşlar ,ben 1.5 yıllık evliyim.6 ay korunduk zaten.sonra ilk dğil ikinci denememizde nisan ayında hamile kadım ama 4 haftalıkken düşük yaptım belki gitmeseydim doktora ben onu adet kanaması falan sanıcakmışım.ilk heves ya. ona rağmen üzüldüm. 1 ay korunma verdi doktor .mayıs ööle geçti.haziran temmuz ağustos idrar yolu iltihabıyla geçti.tam adetin 12.günü (yumurtlamanın en fazla olduğu zamanlar) ağrılarım oldu hep.antibiyotik falan kullandım.geçti.ağustosta işe grdim yine korunmaya başladık.(eşim korundu tabii) kasımda ekonomik kriz yüzünden çıkarıldım.şimdi düşünüyorus artık.ama eylülde adetimde bi gecikme oldu.hap verdi doktor onun sayesinde geldi .iki ay kullan dedi.kullanınca geliyo adetim.en son 20 ekimde gelmişti.şimdi 29 kasım .yani bi on günlük gecikme oldu.geçen ay korunmamıştık.ümit ettim hamilemiyim diye bugün bi test aldım tek çizgi.bir hafta daha bekliycem.iki hafta önce yine idrar yollarım iltihaplanmıştı.antibiyotik vermişti doktor.bitrdim hepsini .ilaçlar da geciktirmiş olabilir mi.daha 10 gün önce muhayene oldum .herhangi bi problem (kist) olmadığını sööledi doktorum.şimdi naapsam bilmiyorum.gitsem mi doktora tekrar.telefonla mı arasam.
[/COLOR]

arkaadaşlar bendede aynı sorun var ayın 22 sinde olmam gerekliydi genelde düzenlidir regl tarihlerim ama 6gün geçti hala yok kan testini 2 gün gecikmeyle yaptırmıştım çıkmadı.dr 1 hafta daha bekleyelim gelmezse söktürücü kullanırsın dedi.bakalım beklemedeyiz..ne adet ne hamilelik belirtileri var bende şuan.

allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun bayanlar rabbım dılenyen herkese evlat duygusunu nasıp etsın ıns her namazımda dualarım evlat hasretı ceken tum anneler ıcın rabbım bu güzel duyguyu ısteyen herkeze nasıp etsın ıns ve konuya gırmek ıstıyorum benmde adetım 8gun gecıktı bugun ıdrar testı yaptım negatıf yarn sabahtan kan testı yapcam ıns hayırlısı olur eger bebıs degılse musaıt bır zamanmda doktora orunmeyı düşünüyorum rabbm hepımıızn hgonlune gore verır ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…