- Konu Sahibi sarxixmelekA&B
-
canım bildiğim kadarıyla transferden sonraki gün ilk gün olarak kabul edilir..bu arada sendemi bekleyenlerdensin canım..inşşaallah pozitif sonuç aılrsın..
tebrik ederim canım benimde senin gibi 3 embriyo tarnsfer edilmişdi ve 8. gün silik çizgi çıkmıştı şimdi ikiz kızlarımla evdeyiz darısı başına canım...
ayyy darısı bizim başımıza inşallah..lotus umarım seninde sonucun olumlu olur.
kızlar bugün 8.gün transferden sonra.3.gün embriyosu 3 tane konuldu.idrar testi yaptım.ikinci çizgi pembe olarak çıktı.umutlansammı bilmiyorum.çatlatma iğnei olalı 14 gün oldu.iğnenin etkisi geçmişmidir artık?birde kullandığımız jelden böyle çıkar mı ki?
çok teşekkür ederim güzelim...ben de bekliyorum ama benim 1 embriyom transfer oldu..bu nedenle merakla bekliyorum..kısmet işte..
izmir smyrna da yaptırdım.umarım kandada çıkar.
canım en önemlisi kaliteli olması..inaşlllaah sana tutunur canım ..hangi hastanede yaptırdın canım..
özel karadeniz hastanesinde yaptırdım..insallah dediğin gibi tutar canım ama 4 gunum pek bi belirti yok..nadiren hafif bir ağrı oluyo bide gaz cok oluyo
rabbime bol bol dua edelim canım..inşallah bu mübarek aylarda elimizi boş çevirmez..zaten ilk günlerde fazla belli olmaz..kendini fazla yorma ..bol bol istirahat et.. vede moralini yüksek tut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?