8.gün idrar testinde silik çizgi

canım bildiğim kadarıyla transferden sonraki gün ilk gün olarak kabul edilir..bu arada sendemi bekleyenlerdensin canım..inşşaallah pozitif sonuç aılrsın..

çok teşekkür ederim güzelim...ben de bekliyorum ama benim 1 embriyom transfer oldu..bu nedenle merakla bekliyorum..kısmet işte..

tebrik ederim canım benimde senin gibi 3 embriyo tarnsfer edilmişdi ve 8. gün silik çizgi çıkmıştı şimdi ikiz kızlarımla evdeyiz darısı başına canım...

sarimlelek bende 8. günümde test yapmistim ve silikti...hemsireme sormustum sence bisey varmi diye beni hemen tebrik etti...ama günümü beklememi istedi...Rabbim insalla´h sanada o güzel duyguyu verir

tebrik ederim.bende transferin 9.günü şu erken testlerden yaptım 2.çizgi silik çıktı.sonra ertesi gün yine yaptım yine silik çıktı.eczaneye sorduk pozitif çıkmış dedi.ama idrara geç düşebilirmiş.12.gün kan testi yaptırdım.kanda 85.40 çıktı ama henüz klinigim tebrik etmedi pazartesiyi bekliycez dedi.eger 2katı olursa degerin ok diycez oda olursa 2hafta sonra keselere bakcaz oda görülürse yaşasın diycez dediler.benim 3.gün 3tane 1.kalite embriyolarım konuldu.ilk denemem ve bende pko var.....

özel karadeniz hastanesinde yaptırdım..insallah dediğin gibi tutar canım ama 4 gunum pek bi belirti yok..nadiren hafif bir ağrı oluyo bide gaz cok oluyo

rabbime bol bol dua edelim canım..inşallah bu mübarek aylarda elimizi boş çevirmez..zaten ilk günlerde fazla belli olmaz..kendini fazla yorma ..bol bol istirahat et.. vede moralini yüksek tut..

rabbime bol bol dua edelim canım..inşallah bu mübarek aylarda elimizi boş çevirmez..zaten ilk günlerde fazla belli olmaz..kendini fazla yorma ..bol bol istirahat et.. vede moralini yüksek tut..

moralim iyi..hiç canımı sıkmıyorum..benim transferim Berat kandilinde yapıldı ve o gün transferi olan tek bendim hastanede..insallah o hayırlı günün hayrına Allahım hamile kalmama izin verir..senin ve diğer arkadaşlarında güzel haberlerini alırım inşallaahh

amin canım inşalllahhh... ne güzel günde olmuş öyle.. rabbim inaşallah emeklerini boşa çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…