8 gün kala kanama

Mtlu44

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2022
30
7
6
32
Merhaba hanımlar iyi geceler diliyorum herkeze. Çok merak ettiğim Bi sorunum var yaşayan bilen varsa yardımcı olabilir mi.. . Ben 15 gündür, bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum özellikle göğüs hassasiyeti. Dün kan verdim beta 1. 20 çıktı ve bugün de sabahtan beri bir pedi anca, dolduracak şekilde, kanama geldi şaşırdım çünkü adetim 8 gün var. Ne olduğunu anlayamadım şuan, da sadece kanamayı takip ediyorum kısa mı sürecek yoksa, adet oldum diye.. Böyle yaşayan varmı aranızda

Olabiliyor mu öyle erken yumurtlama dan dolayı ama bütün belirtilerimin üzerine böyle olması beni Çok şaşırttı umutluydum
Her ay ayni gun yumurtlamazsiniz hatta bazen bazi aylar yumurtlamazsiniz. Bir gunde bir pedi dokduracak kadar geldiyse ki ilk gun bana regl gibisiniz geldi. Erken yumurtladiginiz icin erken olmussunuz

Her ay ayni gun yumurtlamazsiniz hatta bazen bazi aylar yumurtlamazsiniz. Bir gunde bir pedi dokduracak kadar geldiyse ki ilk gun bana regl gibisiniz geldi. Erken yumurtladiginiz icin erken olmussunuz
Yok yani bir ped dediysem anca, dolduracak şekilde ki dolmadı yani yinede bilmiyorum işte, merak ediyoruz ister istemez hayırlısı olsun diyelim 😊 teşekkür, ederim bilgileriniz için

Yok yani bir ped dediysem anca, dolduracak şekilde ki dolmadı yani yinede bilmiyorum işte, merak ediyoruz ister istemez hayırlısı olsun diyelim 😊 teşekkür, ederim bilgileriniz için
Hamile olsaniz 8 gun oncesinde boyle kanama yasamaniz yine normal degil yerlesme regl gunune dogru olur sizinki cok erken. ☺️

Back
X