Yok cok damlatmadim sabah yaptim cok cok silik aksam atinca sararma oldu aslindaCanım test bozuk gibi çok idrar damlatmissinm kanda çıkar
GİDİP Kan verin hayırlısı olsun ben kimyasaldan tam 1 yıl sonra şimdi hamileyim inşaal devam gelir hayırlısı ileMerhabalar gecen ay kimyasal yasadim dr arkadasindan hemen hamile kalirsin demisti. Belirti olarak gogus hassasiyeti sik idrara cikma birde dis hassasiyeti vardi.. bende dayanamayip test yaptim ama adetlerim duzensiz 30 gunu baz alirsam aralik 12 adet olmam lazim ve ben sabah ilk idrarla test yaptim ve ilk 5 dk silik cizgi cikti boyle yasayan var mi ya da coklu gebelige mi isaret ya bu sekilde hamilelik mi ???
Sabah yine yaptim yine cok cok silik telefon flasiyla gordum 2 saat sonra yine aynisi gibi oldu daha 7 gun var kimyasaldan sonra insan yaptirmak istemiyoGİDİP Kan verin hayırlısı olsun ben kimyasaldan tam 1 yıl sonra şimdi hamileyim inşaal devam gelir hayırlısı ile
kimyasalda beta hgc vücuttan geç atılabiliyormuş ondan oabilirmi acabaSabah yine yaptim yine cok cok silik telefon flasiyla gordum 2 saat sonra yine aynisi gibi oldu daha 7 gun var kimyasaldan sonra insan yaptirmak istemiyo
Ben burada bariz pozitif görüyorum. Doktorunuzdan randevu alın buraya da balonlarla nazar boncuğu atın. Müjdeli haberleriniz çok olsun.Merhabalar gecen ay kimyasal yasadim dr arkadasindan hemen hamile kalirsin demisti. Belirti olarak gogus hassasiyeti sik idrara cikma birde dis hassasiyeti vardi.. bende dayanamayip test yaptim ama adetlerim duzensiz 30 gunu baz alirsam aralik 12 adet olmam lazim ve ben sabah ilk idrarla test yaptim ve ilk 5 dk silik cizgi cikti boyle yasayan var mi ya da coklu gebelige mi isaret ya bu sekilde hamilelik mi ???
Ayy yorumunuz icin cok tek ederim demin kan testi verdim ama cikmaya bilir 1 hafta var daha mutlaka yazacagimBen burada bariz pozitif görüyorum. Doktorunuzdan randevu alın buraya da balonlarla nazar boncuğu atın. Müjdeli haberleriniz çok olsun.
Ondan sonra adet oldum daha dogrusu soyle soyleyeyim eylulde hamile kaldim 1 ekimde kimyasal oldu kasimda adet gordumkimyasalda beta hgc vücuttan geç atılabiliyormuş ondan oabilirmi acaba
ver cnm o zaman kan yarın sabah ya da acile normalde benim yarın gitmem erken doktora ama kimyasal gecirince gidim dedim ne olur ne olmazOndan sonra adet oldum daha dogrusu soyle soyleyeyim eylulde hamile kaldim 1 ekimde kimyasal oldu kasimda adet gordum
Çıkacak. 25 mg ve üzeri pozitiftir ilk hafta.Ayy yorumunuz icin cok tek ederim demin kan testi verdim ama cikmaya bilir 1 hafta var daha mutlaka yazacagim
Insallah ya tek duamm herkesin Rabbim gonlune gore versinÇıkacak. 25 mg ve üzeri pozitiftir ilk hafta.
Verdim saat 3 gibi daha cikmadi bir umut istever cnm o zaman kan yarın sabah ya da acile normalde benim yarın gitmem erken doktora ama kimyasal gecirince gidim dedim ne olur ne olmaz
Hayırlısı olsun nereye verdiniz özel 2 saate devlet acil en fazla 3 saat cikar asm gec cikiyorVerdim saat 3 gibi daha cikmadi bir umut iste
ver cnm o zaman kan yarın sabah ya da acile normalde benim yarın gitmem erken doktora ama kimyasal gecirince gidim dedim ne
Tekirdaga yeni tayin oldu esim tam buralari bilmiyorum ozel hastaneye verdim ordaki hemsirede 1bucuk saate cikar dedi 3 te verdim e nabizda hala yok ariyorum acmiyorlar bide kan tahlili ben g.antepliyim orada 60 tl ozel hastane burada 211 tl cok sasirdimHayırlısı olsun nereye verdiniz özel 2 saate devlet acil en fazla 3 saat cikar asm gec cikiyor
Benimde e nabiz düşmüyor özel hastanelerin çoğunun beta hgc düşmüyor tel zor bilgi verirler küçük yer olunca bende 80 tl verdim en ucuzu aile hekimine gidin olursa inşallahTekirdaga yeni tayin oldu esim tam buralari bilmiyorum ozel hastaneye verdim ordaki hemsirede 1bucuk saate cikar dedi 3 te verdim e nabizda hala yok ariyorum acmiyorlar bide kan tahlili ben g.antepliyim orada 60 tl ozel hastane burada 211 tl cok sasirdimonun yerine kaset testen 20 tane alirdim
Yok malsef 0.100 negatif ama daha 7 gun var bilmiyorum tam bir hayal kirikligi yasadimBenimde e nabiz düşmüyor özel hastanelerin çoğunun beta hgc düşmüyor tel zor bilgi verirler küçük yer olunca bende 80 tl verdim en ucuzu aile hekimine gidin olursa inşallah
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahYok malsef 0.100 negatif ama daha 7 gun var bilmiyorum tam bir hayal kirikligi yasadim
5 ekim de kimyasal yaşadım 18 küsürlerdeydi öğrendiğimde çok küçük bir değerdi kanamam devam ederken 5.8 oldu doktor sıkıntılı bir durum yok kendiliğinden sıfırlanacağını söyleyip gönderdi bende sonrasında 20 ekim yumurtlama günümden itibaren bel kasık ağrısı yaşadım 25 ekimde test yaptığımda silik bir pozitif gördüm 29 ekimde tekrar yaptığımda bu sefer negatifti 3 Kasım regl tarihimdi 5 kasımda regl oldum. Kimyasal sonrası yaşanabiliyor bunlar bende çok sevinmiştim ama insan sonrasında kendine kızıyor testi böyle erken yaptığı için İnşallah Allah kalbinize göre versin Hayırlısıyla sağlıklı bebişleriniz olsun büyütmek nasip olsunYok malsef 0.100 negatif ama daha 7 gun var bilmiyorum tam bir hayal kirikligi yasadim
Amin insallah ama ben yorumlara baktim adetime daha 6 gun var adet gunune kadar negatif cikip yukselen varmıs yinede beklemedeyim Rabbim herseyin hayirlisimi versin tskler bu arada insallahh sizinde olur tun hakkiyla isteyenlerin olur5 ekim de kimyasal yaşadım 18 küsürlerdeydi öğrendiğimde çok küçük bir değerdi kanamam devam ederken 5.8 oldu doktor sıkıntılı bir durum yok kendiliğinden sıfırlanacağını söyleyip gönderdi bende sonrasında 20 ekim yumurtlama günümden itibaren bel kasık ağrısı yaşadım 25 ekimde test yaptığımda silik bir pozitif gördüm 29 ekimde tekrar yaptığımda bu sefer negatifti 3 Kasım regl tarihimdi 5 kasımda regl oldum. Kimyasal sonrası yaşanabiliyor bunlar bende çok sevinmiştim ama insan sonrasında kendine kızıyor testi böyle erken yaptığı için İnşallah Allah kalbinize göre versin Hayırlısıyla sağlıklı bebişleriniz olsun büyütmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?