8 gün var test yapayım mı

birgaripanneadayii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
74
-5
3
Kızlar belirtiler bel ağrısı meme ağrısı baş ağrısı kasık ağrısı bulantı kusma duygu durum değişikliği ishal bat 13mayıs sizce yapayım mı test ve hangi marka

Kızlar belirtiler bel ağrısı meme ağrısı baş ağrısı kasık ağrısı bulantı kusma duygu durum değişikliği ishal bat 13mayıs sizce yapayım mı test ve hangi marka
Benimde 13 Mayıs bat belirtiler hafif hafif var gibi ama ben ovülasyon ile takip ettim bu ay geç yumurtladım. Şu an erken yapmak için daha implantasyona yeni başlamıştır varsada hemen belli olmaz biraz dayanın 3-4 gün sonra yapın. Yumurtlama tarihiniz ne

25 Nisan pik 14.günüm kız kardeşim sizin

Hayır canım test yapma implantasyon en erken 7-10 gün sürer ondan sonra beta hcg salgılanır idrara geçmesi ise birkaç gün sürer yumurtlama tarihi belli olarak regl hesapladıysan şu an çıkması imkansız. Belirtilerin de üşütmeden kaynaklı olabilir çünkü saydığın belirtiler ancak 7. Hafta civarında başlar

Yumurta kaliteli olsun diye o kadar dikkat ettim ki bu ay bedenime beslenmeme...belki de stresten ya yine de dua edin kızlar

Test konusunda bende bu tarz dedim arkadaşa doğru ama bu belirtileri hamile kaldığımda reglden bir hafta önce yaşamaya başlamıştım bende bide o zamanlar böyle bilmiyordum araştırmıyordum direk anlamıştım hamile olduğumu ama mesela kanda negatif çıkmıştı belirti olmasına rağmen inanmadım tabi bunca belirti boş olamazdı regl günüm yine verdim pozitif sonucu aldım. Yani belirti işinde bir kesinliği yok herkeste farklı kişiye özel resmen

Yumurta kaliteli olsun diye o kadar dikkat ettim ki bu ay bedenime beslenmeme...belki de stresten ya yine de dua edin kızlar
Ederim tabi inşallah hamilesindir. Regl olana kadar umut vardır. En azından test için gününü beklemeye çalış biliyorum sabretmek çok zor ben de hiçbir zaman sabredemeden hep erkenden test yapmaya başlıyordum. Ama reglden 4 gün önce kan sonucum negatifken regl günüm pozitife döndü o yüzden erkenden test yapıp kendini üzmemek lazım. Bi de belirtilere aldanıyor insan ama gerçekten doğru düzgün bir belirtisi yok

Evet ama belirtilerin sebebi hamilelik hormonlarının hızla artması oluyor o da ileriki haftalarda daha fazla oluyor zaten. Öncesi belirtiler hep implantasyonun belirtileri oluyor belki sen de onları yaşamışsındır mesela bende uyku hali hafif kasık krampları ve meme ucu hassasiyeti vardı

Tabi ki zaten yerleşmenin verdiği durumla yaşadığım için farkettim sizin belirtilerde vardı bende uyku hali memelerde hassasiyet hatta inanılmaz sinir hali falan filan ileri ki haftalarda daha fazla oluyor artıyor zamanla azalıyor işte ay hep derim şu hamilelik çok kişiye özel ya hiç birşeyi hiç birşeyle tutmuyor uyuşmuyor

Bu arada test olarak perdictor early 10 hcg üstü algılıyor biraz pahalı ama.
Laboquick 20 hcg ve üstü algılıyor fiyatı uygun. Awox 25 hcg ve üstü algılıyor o da uygun fiyatlı. Bu dediğim testler güvenilir yalancı çizgi yada kuruma çizgisi çıkarmıyor. Bunlardan biri ile deneyebilirsiniz

Sinir hali bende de vardı hatta hamile olduğumu öğrendiğimde sonradan fark ettim ben niye birkaç gündür bu kadar sinirliyim diye evet her anne bebeğe özel gerçekten bende de regl gününe birkaç gün kala kan testi kesin diyorlardı ama hiç öyle olmadı mesela çünkü yerleşmesi uzun sürmüş

Tesekkur ederim canım Allah senin de gönlüne göre versin

Ay valla fena bişey bide ota bilmem neye ağlarsın ya o modda vardı bende zaten duygusalım iyice mahvolmuştum bende regl günü öğrendim bende de 1 hafta oynuyordu. bakalım bu ay da baya değerlendirdim bende inşallah güzel haberler alırım çok amin bana da dua edin lütfen

İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine

Evde testiniz varsa eğer bence yapın en kötü tekrarlarsınız günaşırı iki gebelik geçirdim ilkinde 8/9 gün varken öğrenmiştim bu gebeliğimde de tam 7 gün varsı adetime çok silik testle öğrendim hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Canım benim bugün adet olmam gerekiyordu 22 nisanda çatlatma iğnesi olmuştum ama şuan 2-3 damla pembe akıntı oldu damla şeklinde. Göğüs hassasiyeti var sinir ve duygusallık var iki gündür sebepsiz ağlıyorum. Sizce yerleşme midir

Ay evet insallah buyuk ihtimalle canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…