- Konu Sahibi birgaripanneadayii
-
Yani olma ihtimali var tabikiCanım benim bugün adet olmam gerekiyordu 22 nisanda çatlatma iğnesi olmuştum ama şuan 2-3 damla pembe akıntı oldu damla şeklinde. Göğüs hassasiyeti var sinir ve duygusallık var iki gündür sebepsiz ağlıyorum. Sizce yerleşme midir
Galiba yumurtlama lekesiydi çatlama görünüyor çünküYani olma ihtimali var tabiki
Yumurtlama lekesi genelde yumurtlama olduğu zamanda olur ama tabi insan vücudu bu pek akıl ermiyor. Peki nasıl bugün regl gününüz oluyor yumurtlama bu kadar yakınsa onu tam anlayamadımGaliba yumurtlama lekesiydi çatlama görünüyor çünkü
İğneden kaynaklı geç yumurtlama olmuş olabilir çünkü iğne zamanı yumurtalarım küçüktü zatenYumurtlama lekesi genelde yumurtlama olduğu zamanda olur ama tabi insan vücudu bu pek akıl ermiyor. Peki nasıl bugün regl gününüz oluyor yumurtlama bu kadar yakınsa onu tam anlayamadım
Tamam o zaman tarih kaymış yumurtlama zaten çok yakın zamanda olmuş şu an hamilelik var mı yok mu anlamak için çok erkenİğneden kaynaklı geç yumurtlama olmuş olabilir çünkü iğne zamanı yumurtalarım küçüktü zaten
Bugünğ değerlendirdik ama ilişki sorası yine leke geldi artmaz inşallah lekeTamam o zaman tarih kaymış yumurtlama zaten çok yakın zamanda olmuş şu an hamilelik var mı yok mu anlamak için çok erken
Bugün değerlendirdiğin iyi olmuş çünkü bugün çatlamış belli olması için 14 gün var ortalama. Muhtemelen yumurtlama kanaması olabilir oBugünğ değerlendirdik ama ilişki sorası yine leke geldi artmaz inşallah leke
İnşallah canım ilişki sonrası bir damla geldi yine ama devamı gelmedi henüz inşallah adete dönmezBugün değerlendirdiğin iyi olmuş çünkü bugün çatlamış belli olması için 14 gün var ortalama. Muhtemelen yumurtlama kanaması olabilir o
İnşallah canımİnşallah canım ilişki sonrası bir damla geldi yine ama devamı gelmedi henüz inşallah adete dönmez
merhaba, yumurtlama günümüz aynı ve 3 gündür kasık ağrım var. sende bu tarz belirtiler var mı. birde daha erken ama test yaptın mı merak ettimGaliba yumurtlama lekesiydi çatlama görünüyor çünkü
Canım ben çatlama gününü değerlendirdim ama lekelerim kesişmedi adete döndü bugünde sağ kasığıma bıçak batar gibi sancı giriyor ama tam kasıkta değil yumurtanın çatladığı yer ağrıyor resmen. Doktor klomen yazdı yine yarın başlayacam klomenemerhaba, yumurtlama günümüz aynı ve 3 gündür kasık ağrım var. sende bu tarz belirtiler var mı. birde daha erken ama test yaptın mı merak ettim
Yumurta çaylamış şuan yumurta görünmüyor bu lekelenmeyi adet sayıcaz dediCanım ben çatlama gününü değerlendirdim ama lekelerim kesişmedi adete döndü bugünde sağ kasığıma bıçak batar gibi sancı giriyor ama tam kasıkta değil yumurtanın çatladığı yer ağrıyor resmen. Doktor klomen yazdı yine yarın başlayacam klomene
Canım merhaba son durumun nedir acaba merak ettimmerhaba, yumurtlama günümüz aynı ve 3 gündür kasık ağrım var. sende bu tarz belirtiler var mı. birde daha erken ama test yaptın mı merak ettim
merhaba, hala ara ara kasık ağrım var ama ilk zamanlardaki gibi rahatsız edici değil ve gögüslerde şişlik var. Pazartesi regli günüm gecikirse test yapacağımCanım merhaba son durumun nedir acaba merak ettim
Anladım canım hayırlısı olsun inşalllah bebiş olurmerhaba, hala ara ara kasık ağrım var ama ilk zamanlardaki gibi rahatsız edici değil ve gögüslerde şişlik var. Pazartesi regli günüm gecikirse test yapacağım
İnşallah canım. Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsinAnladım canım hayırlısı olsun inşalllah bebiş olur
Amin canım inşallahİnşallah canım. Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?